amigdas.com

Unde se află și ce mănâncă peștele?

Descrierea speciilor de mielSmelt (sau coloanei vertebrale, naghish) este un pește comercial și, în ciuda dimensiunilor sale modeste, este exploatat în cantități mari. Nagysh este, de asemenea, popular printre iubitorii de pescuit. Gust și aromă specifice - motivul cererii de miel în nord-vestul Rusiei.

Descrierea speciilor

În prezent, experții identifică patru tipuri de smelt. Speciile au diferențe în fiziologie, longevitate, habitat. În Rusia se miroase:

 • europeană;
 • din Asia;
 • mare (capelin);
 • Smallmouth;
 • apă dulce (lac).

Dieta și caracteristicile reproduceriiasiatic. Peștele are un corp alungit acoperit cu scale mari. Cântarele sunt ușor separate. Spatele este maro, cu o ieșire verde, laturile sunt argintii, ochi negri, aripioare transparente. O caracteristică notabilă a Asia nagysha o gura mare cu dinți ascuțiți. Uneori, dinții cresc chiar și în limba. Doar prins mirosul se raspandeste un miros caracteristic, care aminteste de mirosul de castraveti proaspeti. Mirosul este caracteristic pentru toate soiurile. Prin urmare, un alt nume pentru smelt - borage. Rădăcina asiatică atinge o lungime de 35 de centimetri, câștigând 350 grame. Perioada de viata este de 8 ani.

european. Speciile aproape nu diferă de soiul asiatic, cu excepția celor cu dimensiuni mai mici. Diferențele externe sunt minime: dinții mai slabi, linia laterală scurtă, aripioarele cenușii. Durata de viață a unui pește este de trei ani. Lungimea este de aproximativ 20 de centimetri, greutatea de obicei nu depășește 200 de grame.

Mare (capelin). În finlandeză, numele său pare a fi "mic". Lungimea corpului este de obicei de 22 de centimetri, greutatea - 60 de grame. Moivu este ușor de recunoscut printre alte soiuri de miel pe marginea neagră pe aripioare și pete maro pe laturile.

smallmouth. Specia diferă de celelalte specii, în special în cele mai mici dimensiuni: lungimea corpului - 9 cm, greutatea - 30 de grame. Numele miroase vorbește de la sine, peștele are o gură mică. Caracteristicile distinctive ale speciei sunt, de asemenea:

 • avansată maxilară în față;
 • aripă dorsală scurtă;
 • linie laterală, care constă din scări 9-13.

Apă dulce (lac). După cum indică numele peștilor, specia se găsește în lacuri. Lungimea corpului mielului de apă dulce este de 25 cm, greutatea - 20 de grame. Nuggetul lacului are o spate colorată în nisip și nu este ca o altă specie. Mărimea nisipului colorat vă permite să vă mascați pe fundul noroios al lacurilor. Soiul de apă dulce are cel mai distinct miros de castravete.

Dieta și caracteristicile reproducerii

Pentru toate speciile se caracterizează prin creșterea apetitului în sezonul de vară și iarnă. Baza de dieta a tuturor soiurilor este zooplanctonul:

 • ramuri racire;
 • Mysid;
 • cum ar fi raci;
 • prăji;
 • pește de caviar.

Habitat de mielCiclul de reproducere este asociat cu speranța de viață. Pe cât trăiesc peștii mai mici, cu atât mai repede ajunge la pubertate. De exemplu, naghișul european începe să se reproducă la vârsta de un an, cu o speranță de viață egală cu trei ani. Capelinul este gata pentru reproducere în al patrulea an cu o durată de viață de nouă ani.

Masculii de boabe sunt mai mari decât femelele și înoată mult mai repede datorită aripioarelor mai dezvoltate. Femelele, alegând locuri pentru reproducere, depășesc zeci de kilometri, bărbații îi urmează. Pestele alege apă puțin adâncă, unde există o abundență de prada superficială, câțiva prădători și alge suficient pentru a acoperi ouăle.

Spawning nagysha începe imediat după fluxul de gheață când apa atinge o temperatura de patru grade Celsius. Cea mai confortabilă temperatură a apei pentru reproducere este + 6-9 grade Celsius. Perioada de reproducere este de două săptămâni.

Habitat de miel

Unde se înmulțește în Rusia?Fiecare tip de boar are propria sa suprafață. Pentru pescuitul de succes, trebuie să știți unde se găsește mirosul în Rusia.

Nuggetul european se găsește în Marea Baltică și în Marea Nordului. Malulot trăiește în Orientul Îndepărtat. Nagysh de apă dulce este un rezident al Lacurilor Onega și Ladoga. Varietatea lacului se caracterizează printr-un grad ridicat de adaptabilitate, astfel încât peștele a fost găsit în bazinul râului Volga în ultimii ani, și anume în rezervoarele mari - Saratov și Gorky.

Ciuperca asiatică este cea mai frecventă specie care are loc în Oceanul Atlantic, Oceanul Arctic și Oceanul Pacific. Peștele locuiește cu bunătate în gurile râurilor care curg în oceane. În Rusia, specia este distribuită de la Marea Albă la Strâmtoarea Bering. Apele Chukotka, Japonia și Coreea sunt reședințele soiului asiatic.

Nuga marină are o suprafață relativ mică, în special partea nord-vestică a Oceanului Pacific, apele de coastă ale Kamchatka.

Caracteristici de pescuit

Caracteristici de pescuitPuteți să vă mirosi vara și iarna. La scară industrială, peștii sunt prinși cu ajutorul unor plase. Nahysh este un pește mic, este dificil să pescuiască, așa că iubitorii de pescuit folosesc unelte standard. Borage se distinge prin neînfricatul și apetitul bun, așa că mușcă repede. Pescuitul pentru mieluri este cu adevărat uluitor.

Înălțimea de pescuit de iarnă se încadrează în ianuarie, decembrie este începutul, februarie - la sfârșitul "vânătoare". Pentru o gaură de gheață se recomandă să alegeți locuri îndepărtate de oameni, în mod ideal prezența unei diferențe de adâncime.

Ce se hrănește cu mirosulÎn vara captură de vară de la linia de coastă, este recomandat să se utilizeze tackles. Ca momeală, molia de brusture și viermele de sânge sunt potrivite. Pentru pescuit, mormyshki adecvat, momeală mică. Spiderfishers sunt necesare pe râuri atunci când acestea sunt de pescuit cu o momeală de-a lungul cursului de apă. Această metodă se numește cabluri. Cablarea este o opțiune excepțională de vară.

Smelt are carne grasă și hrănitoare, deci este potrivită pentru prăjire, fumat, uscare. Datorită gustului său excelent, boaba este popular cu rușii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?
Unde pot să trăiască și să mănânceUnde pot să trăiască și să mănânce
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Descrierea peștelui Chekhon: unde se găsește, habitatDescrierea peștelui Chekhon: unde se găsește, habitat
Somonul roz este o mare sau un râu, în care trăieșteSomonul roz este o mare sau un râu, în care trăiește
Ce fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturareCe fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturare
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Chilian de mare sau Laurel comunChilian de mare sau Laurel comun
» » Unde se află și ce mănâncă peștele?
© 2021 amigdas.com