amigdas.com

Chilian de mare sau Laurel comun

Caracteristicile și valoarea nutritivă a basului de mareCâmpul de mare chilian este un pește de pradă mare, parte a familiei Moron. Se mai numeste si lupul de mare, spionul, bayul obisnuit, koikanul si basul marii. Numele depinde de regiunea de reședință. Există țări în care basul de mare se află în Cartea Roșie, iar captura este interzisă. Peștele vândut în magazine și pe piață este fabricat în mod artificial în rezervoare cu apă sărată.

Tipuri de Lavra

Seabass aparține tipului de elită de pește de pește marin, care este activat pentru comercializare și depozitare în restaurante. Acest soi este adesea folosit în meniul de dietă datorită calităților sale deosebite:

 • moale, plăcut și delicat;
 • un număr mic de oase în organism;
 • calorii scăzute.

Basul de mare este împărțit în două tipuri:

 • Cum să gătești un pește de laurLavrak locuiește în mod obișnuit lângă coasta de est a Oceanului Atlantic. Corpul de pește este alungit, are un schelet puternic și un număr mic de oase. Pe părțile luminoase ale abdomenului există zone argintii. Spatele este încadrat de două aripioare, dintre care unul este prevăzut cu spini. Seabass este acoperit cu scale mari, privirea este îndreptată în sus, o parte considerabilă a capului este ocupată de branhii. Lungimea locuitorului marin poate ajunge la o medie de 55 cm, însă există persoane cu metroul care cântăresc până la 20 kg. Viața peștilor este de 15 ani.
 • Partea vestică a apelor Oceanului Atlantic este locuită de bassul chilian. El preferă apă mai rece, o adâncime mai mare. Partea din spate a peștilor este protejată de aripioare ascuțite. Negru lauraka este numit din cauza obiceiurilor agresive și a aspectului. Culoarea pielii poate diferi de locuitorii diferitelor corpuri de apă, variază de la tonuri gri până la maro. Prin urmare, basului de mare chilian nu i se poate da o descriere lipsită de ambiguitate, aspectul său depinde de individ și de teren.

Habitat și dieta pește

Koikan trăiește într-o zonă destul de mare. Locul său preferat este apelor de coastă, dar uneori peștele poate fi găsit în gurile de râuri și iazuri cu adâncime mică. Lavrack este foarte activă, deci se mișcă constant în diferite mări. Se pare:

 • în Marea Neagră și Marea Mediterană, Oceanul Atlantic;
 • în rezervoarele artificial create din Italia, Spania și Franța;
 • în apele Senegalului, Norvegiei, Marocului.

Fructe de pește cu fructe de marePredatorul nu este atașat numai la adâncime, astfel încât acesta poate pluti liber atât pe suprafață, cât și pe fund. Activitatea maximă a peștelui se manifestă noaptea, iar după-amiaza se scufunde mai aproape de fund și se odihnește.

Crustaceele care trăiesc adânc în adâncuri sunt principala dietă a lupului de mare. El poate, de asemenea, să mănânce crustacee, crab, pești mici și creveți. Predator de mult timp stă în ambuscadă, în așteptarea victimei, și la începutul unui moment norocos, el atacă brusc. Seabas apucă peștele cu o gură masivă, suge și îl înghită.

Tânărul preferă să se adune în ambalaje. Creșterea în greutate și creșterea, peștii sunt separați de grup și încep să obțină alimente singuri. Sardinele sunt delicatețea preferată a lauracului. În timpul verii, poate călători pe distanțe lungi, urmărind habitatele lor.

Reproducerea naturală și artificială

Descrierea peștilor chinezi din ChileLa vârsta de 2-4 ani, broasca de merinde atinge maturitatea. Dar, în condițiile Oceanului Atlantic, acest proces este întârziat. Maturarea masculilor are loc 4-7 ani, iar femelele - timp de 5-8 ani. Aruncarea de ardei se face în timpul iernii. Exploatația de primăvară este posibilă numai în regiunile sudice. Caviarul are o structură netedă netedă, conține grăsime. Dacă apa este încălzită la 14 grade, procesul de dezvoltare a embrionilor are loc în decurs de trei zile.

În țările europene, cultivarea unei lauri este efectuată în corpuri limitate de apă sărată. Persoanele cultivate artificial au o serie de diferențe față de peștii care trăiesc în condiții naturale:

 • un corp mai scurt și mai gros;
 • carne grasă;
 • aceeași greutate pentru toate eșantioanele (500 g).

Koykan, crescut în captivitate, este mult mai ieftin decât omologul sălbatic.

Calitati utile de bas de mare

Pestele este foarte apreciat în gătit din cauza numărului mic de oase din carcasă. Carnea de mare are diferite proprietăți utile:

 • gust excepțional;
 • conținutul semnificativ de acizi grași Omega-3, care au un efect antiinflamator și acționează ca un antioxidant;
 • calorii scăzute și digestie ușoară (adecvate pentru aportul alimentar).

Acest pește este recomandat de dieteticieni pentru bolile cardiovasculare, tulburările legate de vârstă, boala Alzheimer și artrita.

Metode de pescuit la mare

Pește, bas de mareLaurel este cel mai bine prins de pescuit acoperi sau de filare. Pentru acestea din urmă, atașamentele sunt folosite sub formă de momeală de argint, manechine plutitoare și scufundate de pește. O muscatura buna ofera macrou artificial si anghile de nisip. Pentru tijă va fi nevoie de un multiplicator mic și o bobină fără inerție. Lungimea medie a fileului este de 3,30 m. Este mai bine să pescuiți pe acest țărm stâncos cu acest lucru. Seabass înotă pentru vânătoarea peștilor mici, iar tija de pescuit nu trebuie aruncată prea departe.

Cum să gătești peștele de peștePentru pescuitul zbura, mușchii în formă de momeli sunt folosiți pentru a simula peștii. Parul roșu purpuriu este recomandat pentru utilizare pe timp de noapte. Uneltele alb-galben și alb-argintiu vor fi potrivite pentru pescuit în zori. În orele de dimineață puteți folosi manechine albastru, alb și roșu, iar la prânz merită să alegeți modele albe.

O clasă adecvată de tija de pescuit este a șaptea sau a opta. Trebuie să fie pregătit pentru apă sărată. Seabass este greu de găsit, deci este considerat un bun trofeu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Elanul, ce este acest pește, unde trăiește și ce este utilElanul, ce este acest pește, unde trăiește și ce este util
Ce fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturareCe fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturare
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Stilul de viață al fabricilor de cherestea, diferențele dintre ferăstraiele de pește din rechinii…Stilul de viață al fabricilor de cherestea, diferențele dintre ferăstraiele de pește din rechinii…
Seabass (laurac): beneficiu și rău, reguli de gătitSeabass (laurac): beneficiu și rău, reguli de gătit
Fish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și răuFish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și rău
Marea de mare: beneficii și rău, mâncareMarea de mare: beneficii și rău, mâncare
» » Chilian de mare sau Laurel comun
© 2021 amigdas.com