amigdas.com

Pescărușul de păsări: ce pescuiește pescarii în timpul iernii

Bird din pescărușExistă o mulțime de specii de păsări uimitoare care au caracteristici și caracteristici unice. Dintre acestea, faimoasa pasăre pescăruș este una dintre cele mai renumite păsări de mare din familia cu același nume și ordinea Charadriiformes. Strămoșii străvechi ai pescărușilor sunt waders, skuas, terns și cutters. În prezent, ornitologii identifică mai mult de 60 de specii ale speciei cu proprietăți rare și aspectul caracteristic.

Pescărușul de păsări: ce pescuiește pescarii în timpul iernii

O parte semnificativă a acestora este formată din păsări de dimensiuni medii. Cea mai mare specie include mare pescăruș cântărind două kilograme și o lungime a corpului de până la 80 de centimetri. La rândul său, cel mai mic reprezentant sub numele pescărușul mic cântărește numai 100 de grame, iar dimensiunea nu este mai mult decât un porumbel.

Cum arata pescarul?

Aproape toate tipurile de ceai au același aspect. Îmbrăcămintea acestor păsări frumoase este netedă și densă, cu aripi și coadă de lungime medie. Din acest motiv pescarii sunt fluturași excelenți care sunt capabili să depășească distanțe uriașe deasupra apei fără prea multă oboseală. În plus, păsările efectuează trucuri complexe și manevre în timpul zborului. Prezența unui cioc subțire, uniform ascuțit, permite prinderea oricărei prada, chiar dacă este foarte alunecoasă sau vâscoasă. Unele persoane au un ciob masiv cu un vârf ascuțit la capăt, ceea ce le face și mineri de neegalat.

Toate speciile au picioare webbed care permit păsării să plutească liber pe apă. În acest caz, lipsa stării de rău, încetineala și coordonarea dezechilibrată a mișcărilor, ca și în cazul altor păsări sălbatice de apă. Pescarul rulează repede pe uscat și înoată în apă la fel de repede.

Culoarea penei variază de la alb la negru, în timp ce raportul uneia dintre cele două nuanțe este diferit. Cea mai obișnuită culoare este reprezentată de o trăsătură ușoară, aripi negre și un cap întunecat. În cazuri rare, este posibil să întâlniți un pescăruș monofonic. Astfel de indivizi includ reprezentanți ai următoarelor specii:

 • pescăruș alb;
 • polar;
 • gri;
 • întuneric.

O specie foarte rară este roz pescăruș, care are un pene neobișnuit de roz, capabil să transforme orice fotografie într-un adevărat miracol. Culoarea ciocului și a labei este adesea negru, roșu sau galben. Diferențele anatomice între bărbați și femei sunt nesemnificative, dar caracteristicile sezoniere sunt foarte vii. De exemplu, în primăvara anului pescărușul începe să se topească, iar culoarea iarnă fără tonuri strălucitoare devine mai frumoasă. Animalele tinere diferă de adulți prin prăjitura caracteristică maroniu-pufoasă.

Areal. În cazul în care pescărușii hibernare

Pescarul polarPescarii se gasesc aproape peste tot. Nu există un astfel de continent sau ocean, ori de câte ori aceste păsări se rădăcină. Este adevărat că unele specii preferă exclusiv regiunile tropicale, unele până la zona temperată și există și specii polare. În orice caz, Principala condiție pentru alegerea habitatului este prezența unui rezervor. Dar există câteva nuanțe aici:

 • niște pescăruși iubesc întinderea oceanului și coastele nesfârșite ale mărilor mari și adânci;
 • altele se găsesc pe râuri și lacuri;
 • al treilea trăiește în oaze pustii;

Specii care se găsesc în apropierea litoralului, de regulă, conduc un stil de viață sedentar, iar cei care trăiesc pe lacurile și râurile continentale interioare fac adesea migrații sezoniere.

Ca și alte specii de păsări de apă, Pescarii preferă un mod gregar de viață. Ele formează colonii obligatorii sau facultative. Dacă este vorba de primul tip, atunci într-o colonie pot trăi mai mult de câteva mii de indivizi, care se stabilesc la o distanță scurtă una de cealaltă. Coloniile opționale sunt formate dintr-una sau mai multe zeci de pescăruși și cuiburile sunt amplasate la o distanță de câțiva metri una de cealaltă. Din acest motiv pescărușii se disting printr-un sistem de semnal pronunțat.

Fiecare specie are o varietate de sunete diferite, care sunt folosite ca o alertă pentru pericolul iminent, apariția hranei, dorința de a se împerechea și așa mai departe. Plânsele reprezentanților speciei sunt foarte puternice și piercing. Ele pot fi auzite de la o distanță de câteva sute de metri.

Persoanele care trăiesc pe apele interioare interioare cu condiții climatice moderate sunt trimise pentru iernare în regiuni de mare caldă.

Ce fac pescarii?

Pescarul negruMulți oameni se asociază cu pacea și frumusețea pescărușului, imaginându-și imaginea romantică a unei pasari care plutește peste valurile mării. Dar, în realitate, un astfel de comportament calm se produce numai atunci când baza alimentară este abundentă. În caz contrar, pasărea drăguță se transformă într-un vânător impudent, lacom și agresiv care va intra în bătălie pentru o bucată de mâncare gustoasă fără prea multă gîndire. Păsările reușesc să ia alimentele altor oameni și chiar să atace mici pui. Dacă există un pericol în fața unui pachet, participanții săi se întâlnesc rapid pentru a da o răscoală demnă unui prădător, fie că este o vulpe, o cioară sau un bărbat.

Principala parte a dietei pescărești este ocupată de:

 1. Squid mic;
 2. Rămășițe ale prădătorilor marini mari;
 3. Pesti mici;

Atunci când caută mâncare, păsările înoată de mult timp peste apă, zboară departe de țărm și distrug comportamentul ciudat în straturile superioare ale apei. Pescărușii de multe ori se găsesc în apropiere de balene, delfini și alte pești răpitori, t. Pentru a. Ei urmăresc bancurile de pești mici și câmp deschis excelent cu pene pentru a căuta o producție ușor accesibilă, care se ridică la suprafață, în speranța pentru mântuire. Totuși, acolo așteaptă puii de foame.

Păsările sunt parțial scufundate în apă, Dar ei nu pot face o imersiune profundă. Cu toate acestea, păsările nu abandonează vânătoarea de coastă. Foarte adesea în zona de coastă, ei caută resturile de cadavre de sigilii și blănuri, crabi, stele de mare, moluste și alți reprezentanți ai faunei acvatice. Nu disprețuiți vânătoarea de pescari pentru ouă și pui de alte păsări. Specii de stepă și polare preferă:

 • insecte;
 • șoareci și volei;
 • boabe și unele plante;

Astăzi baza de furajare a multor specii de pescarusi sa extins foarte mult datorita apropierii de urme de activitate umana. Pescarii se deplasează masiv în vecinătatea plajelor, porturilor și haldelor urbane. Ei au învățat să mănânce deșeuri alimentare și alte alimente

Reproducerea păsărilor

Pui de pescărușLa toate speciile, sezonul de reproducere apare o dată pe an. Păsările se disting prin loialitatea lor credincioasă față de un partener cu care își petrec întreaga viață. Dar, în caz de deces al femeii, bărbatul caută unul nou. În timpul ritualului de căsătorie, păsările efectuează mișcări complexe, care implică înghițirea capului, arătarea penei pe abdomen, tâlcăriile etc.

În plus, înainte de împerechere, masculul selectează un mic prăjit și îl prezintă iubitului său în cioc. Își unește uniunea.

Sezonul de cuibărit, în funcție de habitat, începe în aprilie-iunie. Cuiburi de pescăruși sunt situați fie pe nisip, fie pe iarbă, fie pe margini înguste. Pescarii polari îmbrățișează cuibul de iarbă, algele uscate și stufurile, care pot părea ca niște așternuturi scumpe. Reprezentanții speciilor marine sunt eludați prin fragmente de coajă, mici chipsuri.

O femeie găsește ouăle de ouă pestrițe, pe care le incubă timp de 20-30 de zile. Tot timpul, un barbat ingrijitor isi duce mancarea.

Puii se nasc la intervale de 1-2 zile. În acest caz, spre deosebire de alte specii de păsări, Tânărul pescăruși sunt născuți cu vederea și bine dezvoltați. Corpul lor este acoperit în jos, dar abilitatea de a se deplasa independent nu este încă disponibilă. În cuib, puii pot sta mai mult de 2-6 zile, după care încep să se deplaseze în jurul coloniei, cunoscând alți indivizi. În cazul în care baza alimentară este slabă, pescarii adulți dau ultima piesă la puii mai mari, din cauza cărora tânărul moare.

La detectarea pericolelor, puii se ascund puternic, iar puful dens este o deghizare excelentă pe fundalul nisipului și pietricelelor mici. Maturitatea sexuală are loc la vârsta de 1-3 ani, în timp ce durata medie ajunge la 15-20 ani. Reprezentanții pescărușului de argint pot trăi chiar mai mult. Apropo, cea mai veche pasăre din familia pescărească a fost o persoană argintie, care a ajuns la vârsta de 49 de ani.

Care sunt pericolele păsărilor?

In ciuda comportamentului zburdalnic, capacitatea de a acoperi sistem de avertizare rapidă și excelent de animale de pradă, pescăruși sunt expuși la multe pericole, inclusiv păsări mari de pradă și de animale terestre. Printre cei mai importanți dușmani ai pescarului:

 • zmee;
 • șoimi;
 • vulpe;
 • arctic vulpe;
 • urși;

Pescălușul albDe-a lungul secolelor, pescarii trăiau în mod pașnic unul cu celălalt și nu reprezenta o amenințare pentru ecosistem. Dar o scădere semnificativă a resurselor piscicole la nivel mondial, observată în ultimele decenii, a dus la faptul că mulți au început să considere păsările daunatoare. Cineva spune că activitatea pescărușilor afectează negativ stocurile de pește, din cauza a ceea ce încep să omoare masiv.

Dar, de fapt, situația pare puțin diferită. Oamenii care conduc un stil de viață al consumatorilor și doresc să ia de la sine tot ceea ce nu poate fi decât imaginat, păsările corn sunt exterminate din cauza lăcomiei și a dorinței de a se îmbogăți prin orice mijloace.

De fapt, Pescarii aduce mari beneficii pe coasta, pentru că mănâncă mizeria de origine animală și rămășițele de hrană, arătând cei mai buni ordonatori. Este important de observat că unele specii de pescăruși se află pe punctul de a dispărea și necesită măsuri de protecție sporite. Dintre acestea, următoarele tipuri:

 • Pescăruș negrurelicvă;
 • roz;
 • cu picioarele roșii;
 • chineză;
 • râsete înfricoșătoare;

Dacă nu luați măsuri radicale și nu vă protejați de aceste specii cu toată responsabilitatea, în câțiva ani vor dispărea banal de pe fața pământului. Multe specii de pescăruși sunt încă răspândite în diferite regiuni ale lumii, însă activitățile umane, schimbările de mediu și alți factori afectează puternic numărul lor. În fiecare an este redus liniștit. Prin urmare, pentru a proteja păsările de la moarte, este mai bine să nu se încalce ciclul lor natural de viață.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagalRoșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Pescărușul: este o pasăre migratoare sau nu?Pescărușul: este o pasăre migratoare sau nu?
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Câți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lorCâți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lor
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Cea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor HummingbirdCea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor Hummingbird
Porumbelul albastru: o descriere a ceea ce se hrănește și cât de mult cântăreștePorumbelul albastru: o descriere a ceea ce se hrănește și cât de mult cântărește
» » Pescărușul de păsări: ce pescuiește pescarii în timpul iernii
© 2021 amigdas.com