amigdas.com

Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?

Interpretarea unui vis despre un papagalFiecare pasăre are propria asociere și valori în visuri, care este susținută de aproape fiecare carte de vis. Papagalul, de exemplu, seamănă cel mai adesea cu un animal exotic, în mod constant vorbind, cu voce tare și cu voce tare. Deci, despre ce visează un papagal?

Un papagal este considerat un adevărat avatar prostia și importanța. Chiar a existat o binecunoscută zicală: "Nu mai repeta! Păi, ca un papagal!

Valoarea totală a visului

Oamenii care nu doresc să se gândească cu capul lor și doar citează gândurile altor oameni sunt de asemenea numiți papagali. Deci, pentru a visa un papagal ondulat sau altul, unele cărți de vis sunt considerate un semn de sus: este timpul să începeți să vă gândiți cu propriul cap.

Nu uitați, de asemenea, că păsările vorbesc prietenii veșnici ai piraților și tâlhari, astfel încât într-un vis ei pot fi un avertizor al unui dezastru imediat: veți întâlni o persoană rea, se vor produce daune asupra proprietății sau, în curând, se va produce orice pierdere.

Dacă v-ați visat de un papagal, căruia i-ați fost rău rău în timp ce dormiți, interpreții de vis îl consideră nevoia de auto-exprimare și suprimarea sinelui.

Pentru a descifra cu mai multă precizie visul, puteți lua orice vis pe care îl doriți. Un papagal poate fi atât un predicator al multor nenorociri, cât și un semn binevoitor. Prin urmare, este foarte important să vă amintiți ce face o pasăre într-un vis și exact cum arată.

Aspectul unei pasari intr-un vis

Diferite tipuri de aceste frumuseti tropicale semnifica evenimente diferite care vor avea loc in curand in viata voastra, de aceea este extrem de important sa va amintiti ce papagal v-ati visat: ondulat, macaw, cu coada lunga sau chiar albinica. Așa tratează cărțile de vis apariția păsării:

 • Cum să explici un vis despre un papagalPentru a vedea într-un vis un papagal de colorat colorat înseamnă că în curând va exista o cunoaștere cu o persoană extrem de enervantă și proastă. Din noua relație, nu trebuie să vă așteptați altceva decât iritare și nemulțumire, iar probabilitatea de "stupefiant" alături de o astfel de persoană crește. Prin urmare, dacă este posibil, nu susțineți această cunoștință.
 • Ce înseamnă să visezi un papagal ondulat? Această viziune prezice o întâlnire cu un laic care este destul de capabil să promite "munții de aur", dar în același timp nu se poate face nimic pentru a-și îndeplini promisiunea. Un papagal ondulat avertizează că nu trebuie să crezi un astfel de vorbitor.
 • Dacă un papagal cu o coadă foarte lungă avea un vis, atunci în curând, visătorul va trebui să se strecoare în romantism. Poate fi o poveste de dragoste, o scurtă afacere memorabilă, o relație la locul de muncă sau doar o senzație de sentimente pentru un soț / soție.
 • Pentru a vedea un papagal alb în timpul somnului înseamnă evenimente rapide și favorabile care se vor întâmpla destul de neașteptat.
 • Pentru a vedea în timpul unui vis o pasăre cu penaj luminos verde este considerată un semn bun. O astfel de viziune înseamnă obiectivul ales în viață, faptele deliberate și adoptarea rapidă a unei decizii importante.
 • Dreamed Ara este un mesager al unei conversații timpurii, care, totuși, nu va afecta viața viitoare a visătorului.
 • Dacă visezi câteva păsări complet identice, atunci cartea de vis avertizează că ești în "Ziua Groundhog" și e timpul să ieși din ea.

Și ce face o pasăre într-un vis?

Actiunea pasarilor sunt, de asemenea, incredibil de importante, deși nu joacă un rol primordial. Cu toate acestea, prin faptul că visezi, este posibil să determinăm cu o precizie și mai mare semnificația a ceea ce a văzut.

 1. Cum se comportă un papagal într-un visParrot vis, care nu inceteaza sa mai vorbeasca? Apoi, în realitate, este mai important să acordați atenție propriilor cuvinte și acțiuni: acestea vă pot răni în serios în viitor. De asemenea, papagalul poate fi un indicator al modului în care visătorul răspunde celorlalți.
 2. O pasăre tăcută este considerată un simbol al visului ca semn al unei vieți de familie fericite și liniștite.
 3. Și dacă ați visat mai mult de o pasăre și o turmă întregă, atunci ce va spune cartea viselor? Papagalii, care zboară în mod special în jurul visătorului, sunt un semn al eforturilor grăbit, al agitației neplăcute, apariției unor probleme mici și enervante. În ciuda faptului că toate problemele care vor apărea în curând în viață sunt rezolvate cu ușurință, ele vor strica dispoziția cu o garanție.
 4. O pasăre tare țipătoare este considerată o avertizare a unui pericol grav care poate fi evitat.
 5. Repetați pentru o pasăre de vis, interpretările visului sunt interpretate ca exploatarea numelui unei persoane de către alte persoane în scopuri egoiste.
 6. O mulțime de păsări strălucitoare și puternice de vis au putut fi considerate un avertisment despre o înțelegere secretă sau despre dorința altora de a înlocui vreodată un visător. Cu toate acestea, nu este necesar să fii supărat, deoarece o astfel de viziune este dată unei persoane cu mult înainte de atrocitate și poate fi oprită.
 7. În cazul în care a fost visat moartea unei păsări, fie că este vorba de un budgie sau de un mare Ara, interpretarea cărții de vis este dificilă: cărțile diferite au înțelesuri diferite. Pentru a vedea un papagal mort într-un vis poate fi un simbol al rezolvării problemelor rapide și a "alterării" propriului nume, sau o separare timpurie de oamenii apropiați. Prin urmare, este extrem de important să alegeți cartea de vis potrivită pentru dvs. și să vă bazați pe interpretările sale.
 8. Să visezi că papagalii stau liniștit pe un copac și că au odihnă, înseamnă un răgaz într-o ceartă, mai ales în familie.
 9. Visezi o pasăre într-o cușcă? Acesta este un semn bun: vrăjmașii voștri vor fi dezlănțuiți înainte de a reuși să vă provoace orice neplăcere.
 10. Dacă un papagal visat, fluturând în sălbăticie, atunci cărțile de vis avertizează asupra pericolului care te amenință.

Și dacă visezi să interacționezi cu o pasăre?

De asemenea, se întâmplă că el visează că o persoană într-un fel contacte pasăre. Acesta este modul în care cărțile de vis tratează astfel de viziuni:

 1. Ce poate să viseze un papagal?Dacă o femeie visează că are papagal, atunci ar trebui să fie mai atentă în relația cu iubitul ei. Semnul deosebit de neclintit este un papagal ondulat, care avertizează că o femeie iubită recunoaște caracterul ei dintr-o parte rea.
 2. În timpul unui vis, ați visat că învățați o pasăre să vorbească? Dreamers interpretează acest lucru ca apariția unor necazuri în viața lor personală.
 3. Dacă ați visat cum funcționează păsările în arena de circ, atunci merită să vă uitați în jur: cineva vă sfătuiește ce vă va face rău.
 4. Visezi că într-un vis ai omorât o pasăre? Veți fi dezamăgit de o cunoaștere apropiată.
 5. Dacă visezi că o pasăre a fost ucisă de altcineva înaintea ochilor tăi, atunci fii frică de trădare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagalRoșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal
Ce fac papagalii la domiciliuCe fac papagalii la domiciliu
Cum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutațiCum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutați
De ce visează păsările? Ceea ce Birdul ne cântă într-un visDe ce visează păsările? Ceea ce Birdul ne cântă într-un vis
Cum să ai grijă de un papagal ondulat acasăCum să ai grijă de un papagal ondulat acasă
Cum să predați un papagal pe numeCum să predați un papagal pe nume
Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și feteCum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
Cum să antrenezi un papagal ondulatCum să antrenezi un papagal ondulat
Cum de a determina sexul unui papagal ondulatCum de a determina sexul unui papagal ondulat
Papagalul este papagal lacom sau african griPapagalul este papagal lacom sau african gri
» » Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?
© 2021 amigdas.com