amigdas.com

Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte

Tava pentru pisiciLa prima vedere, alegerea unei tăvi pentru pisici pare o sarcină simplă. În același timp, există anumite trăsături ale fiecărui fel de așternut de pisici, la care ar trebui să acordați atenție. Pisicile sunt animale curate și sunt foarte aleși în alegerea unui loc pentru afacerile lor de pisică.

Ce să căutați atunci când selectați o tavă

Când alegeți o tavă de pisici, trebuie să vă gândiți la tot detaliile. După obișnuirea pisicii la tavă, recalificarea deja a unui animal adult într-altul va fi mult mai dificilă. Există momente care trebuie inversate atenție la:

 1. Prețul. Gama de prețuri pentru tăvi variază. Nu are sens să luați o toaletă foarte scumpă, deoarece este prea ieftină. Este mai bine să alegeți un produs cu preț mediu care să dureze mult timp.
 2. material. Materialul ar trebui să fie ușor, dar durabil. Cel mai adesea pentru fabricarea de așternut pentru pisici se folosește material plastic.
 3. Dimensiunea. Atunci când alegeți dimensiunea, este mai bine să vă concentrați pe dimensiunile unui animal adult decât pe un pisoi. Pisica trebuie să fie așezată complet în toaletă, astfel încât dimensiunile să fie corespunzătoare. Mai ales acest aspect al selecției de tavă se referă la tava închisă pentru pisici (de exemplu, la o casă), deoarece în viața adultă acoperișul unei astfel de case se dovedește a fi prea scăzut pentru un animal de companie.
 4. Greutate. Toaleta pentru pisici nu trebuie să fie prea ușoară, în caz contrar în timpul racletei se va întoarce împreună cu conținutul tăvii.
 5. disponibilitate defecte. Înainte de a cumpăra, trebuie să verificați produsul pentru orice defecte, de exemplu, rugozitatea despre care poate fi rănit animalul de companie.
 6. Curatarea toaletei. Un criteriu important pentru alegere este cât de ușor este îndepărtată toaleta. Va curăți pur și simplu toate colțurile sau va trebui să faceți un efort? Există tipuri speciale de tăvi pe care sunt îmbrăcate vasele unice înainte de umplere. Destul de practic.
 7. Tipul de construcție. În funcție de natura pisicii, puteți lua o toaletă cu un acoperiș sau fără. În această casă, animalul de companie se va simți în siguranță. Adesea, aceste case sunt convenabile, deoarece atunci când nu se varsă nimic.
 8. extern caracteristicile . La o inspecție primară este necesar să se excludă din selecția tăvilor care au un miros ascuțit de culori plastice sau strălucitoare. Probabil, aceste bunuri sunt fabricate din plastic ieftin, ceea ce înseamnă că durata lor de viață va fi scurtă.

Tipuri de tăvi pentru pisici

Există diferite tipuri de tăvi de pisici. Nu fiecare dintre ei va dori un animal de companie, deci trebuie să țineți cont atât de avantajele și dezavantajele tăvilor. De la toaleta bine aleasă pentru pisică, precum și de la locul în casă, depinde dacă animalul de companie o va vizita sau va începe în mod fundamental "șchiopătând" oriunde, dar nu în toaletă pentru pisici.

Toaletă din plastic cu o muchie

Designul are o formă dreptunghiulară și muchii joase

goodies

 • compactitatea;
 • Toaletă cu o parteocupă puțin spațiu;
 • opțiune economică;
 • schimbarea ușoară a umpluturii;
 • doar spălați.

contra

 • atunci când se toarnă, umplutura se varsă pe podea;
 • slab mirositor;
 • Nu utilizați fără umplutură.

Toaletă din plastic cu plasă

Această toaletă este prezentată sub formă de container, care este echipat cu o plasă de plastic. Prin ea, urina se scurge ușor, iar scaunul rămâne în afară.

goodies

 • pot fi utilizate fără umplutură;
 • când vizitează tava, animalul de companie nu este răsfățat;
 • Ușor de curățat.

contra

 • nu are un miros dacă nu folosiți un material de umplutură;
 • trebuie spălate des;
 • nu fiecare animal de companie va fi de acord să-l folosească. Unele cum ar fi procesul de raking.

Tava pentru un pisoi cu laturi înalte

Această toaletă pentru pisici este echipată suplimentar cu umflături mari, astfel încât conținutul toaletei să nu se varsă. De regulă, ele sunt atașate la tava principală și sunt atașate suplimentar. Cu ajutorul flapsurilor înalte este convenabil să folosiți pungi de unică folosință, care sunt suficienți pentru a decola după ce ați vizitat pisica și o aruncați în coșul de gunoi. În acest caz, toaleta însăși rămâne curată, iar pachetul este pur și simplu înlocuit cu unul nou.

goodies

 • Tava pentru pisoicând greblați, conținutul tăvii nu este aruncat;
 • Ușor de curățat.

contra

 • cu o dimensiune mult mai mare decât analogii altor specii. Este necesar să se aloce un loc special unde va fi localizat.

WC cu ventilație

Datorită designului său, în aceste tăvi umplerea se usucă rapid și mirosul este aproape invizibil.

goodies

 • o versiune economică a toaletei;
 • există o tavă de scurgere prin care penetrează aerul;
 • umplutura se usuca repede;
 • mirosul este aproape invizibil;
 • nu are nevoie de curățenie zilnică.

contra

 • umplutura este trasa pe picioare;
 • nevoie de curățare.

Toaletele închise

Aceste tăvi sunt numite și toalete în casă. O astfel de toaletă pentru pisici este perfectă pentru acele animale care preferă să-și facă afacerea în intimitate. Mai mult decât atât, într-o astfel de toaletă pisoiul poate săpească în mod corespunzător pentru propria plăcere.

goodies

 • Toaletele închisebine inhibă răspândirea mirosului;
 • aspect frumos;
 • Nu dormiți suficient în afară;
 • potrivite pentru animale timid și timid.

contra

 • costuri ridicate;
 • o perioadă lungă de obișnuință cu noua tavă;
 • în modele mai ieftine, ventilație slabă, ceea ce înseamnă că pisoiul va inhala aerul învechit.

Bio-toaletă cu autocurățare

Cele mai înalte tehnologii de igienă pentru o pisică este o bio-toaletă. Acest dispozitiv este conectat la electricitate și la apă curentă, astfel încât procesul de curățare al tăvii pentru pisică să fie complet automatizat.

Firește, principalul dezavantaj al unui astfel de dispozitiv este ridicat costul.

 1. Sunt incluse toate părțile necesare pentru conectare.
 2. Datorită granulelor de spălare, este convenabil pentru o pisică să ajusteze toaleta în preferința sa.
 3. Cu ajutorul unui tub special, urina este drenată imediat după apariție.
 4. Datorită unui dispozitiv special, fecalele pisicilor sunt zdrobite și spălate în sistemul de canalizare fără probleme.
 5. În acest dispozitiv există mai multe moduri de spălare: de mai multe ori pe zi, după fiecare vizită, manual.

Ridicând locuri de singurătate pentru animalul dvs. de companie, este important să procedăm nu numai cu calitățile toaletelor pentru pisici și specia lor, ci și din preferințele animalului de companie. La urma urmei, de multe ori un astfel de obiect devine o parte indispensabilă a vieții sale de mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ai grijă de o pisică acasăCum să ai grijă de o pisică acasă
Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentăÎnvățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de eaCum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de ea
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
Cum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practiceCum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practice
Gel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuriGel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuri
Ce fel de ierburi feline sunt utile pentru pisici și pisici?Ce fel de ierburi feline sunt utile pentru pisici și pisici?
Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continutPisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut
Pisica de toaletă: alegere, tipuri, umpluturi, tavă închisăPisica de toaletă: alegere, tipuri, umpluturi, tavă închisă
» » Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
© 2021 amigdas.com