amigdas.com

Papagalul este papagal lacom sau african gri

Descrierea fripturii de papagalTendința și moda pentru animalele de companie exotice se răspândesc din ce în ce mai mult în lume. Cineva îndrăznește să pornească puști sau crocodili, iar cineva gestionează un păianjen manual. Cum să ții pasul cu moda și să ai un animal de companie exotic, dar fără amenințarea vieții pentru tine și pentru ceilalți?

Acum vorbim despre un papagal ... dar nu credeți că acesta este un papagal obișnuit, care poate fi văzut în fiecare magazin de animale de companie. Deloc. Acest papagal este fierbinte, dar pentru a deveni mai clar - este numit African papagal gri sau Jaco cu coadă roșie.

Descrierea exterioară a papagalului Jaco

 1. Lungimea corpului este de până la 35 cm, coada este de 8 cm, aripile sunt de 65 cm.
 2. Cioc negru îndoit.
 3. Iris galben al ochiului.
 4. stilouri de colorat - cenușă gri și ușoare capete gri și coada violet-roșu, astfel numele, „roșu-Greys.“
 5. Picioare de culoare gri.

Descrierea comportamentului

Cum arata un papak zhako?Aceste păsări minunate sunt foarte atașate de stăpânii lor de la o vârstă fragedă. Ei își fac griji pentru familia lor. Papagalii au un bun chuck: dacă vă simțiți rău sau dacă sa întâmplat ceva rău, pasărea o va simți chiar și la o distanță destul de îndepărtată. Această rasă de papagali este considerată cea mai inteligentă, deoarece poate stoca peste 1500 de cuvinte în stoc!

Studiile au arătat că pot copia nu numai sunetele aparatelor de uz casnic, vocile și cuvintele unei persoane, ci și comportamentul stăpânului lor. Aceste păsări inteligente pot să asocieze cuvintele pronunțate de o persoană cu obiecte și să distingă culorile și forma obiectelor. În general, dezvoltarea lor mentală este similară cu dezvoltarea unui copil de 3 ani.

Îngrijirea papagalului

Mai întâi de toate, nu credeți că Jaco este un animal de companie decorativ. În nici un caz! Această pasăre, prin natura ei, preferă o mulțime de comunicare și un stil de viață activ, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să fie în celulă în cea mai mare parte a timpului. Dar când Iacobul cu coadă roșie este în afara cuștii, merită să vă îngrijiți puțin și să nu vă furnizați-l. În societate, atât în ​​pasăre, cât și în om, acești papagali își aleg conducătorul. Pentru el vor fi ascultați.

Pentru ca un papagal să fie un bun membru al familiei, ar trebui să se angajeze constant și să-l educe. Dar lecțiile nu ar trebui să fie prea lungi în timp. Să fie mai scurt, dar frecvent. Principalul lucru în această problemă este regularitatea. Nu schimbați adesea locul de reședință al papagalului, suferă cu dificultate și asta îi va face nervi. Pe această bază, papagalul este capabil să-și facă rău: își va rupe pene. Spectacolul este teribil, așa că nu-ți aduci animalul într-o astfel de stare.

Ar trebui să te înveți să te distrezi singur, astfel încât să nu se plictisească în timp ce este singur. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de câteva jucării și, după aceea, învățați papagalul să se joace cu ei. Cusca ar trebui să fie suficient de spațioasă pentru ca papagalul să-și răspândească liber aripile, să se miște și să se joace. În cușcă ar trebui să existe 2 bucăți pentru alimente la diferite înălțimi și distanțe. Nu puneți unul sub altul, altfel cel inferior va fi contaminat.

În fiecare zi trebuie să fie apă curată într-o pasăre de pasăre. Un aspect important al îngrijirii pentru animalele de companie este că are nevoie de o baie, de preferință zilnic. Deci structura penei și a pielii va fi în starea corectă. Pentru a obișnui cu această procedură trebuie să fie graduală. Nu este necesar să faceți baie în fiecare zi în baie, este suficient să-l pulverizați din pistolul de pulverizare.

O mâncare de papagal

Dieta ar trebui să fie destul de diversă pentru dezvoltarea completă a papagalului.

Alimentația corectă a papagalului include:

 • Descrierea exteriorului papagalului este fierbinteNuci (cu excepția migdelor).
 • Produse din cereale: ovăz, orz, orez, hrișcă, mei, grâu și floarea soarelui, mazăre și porumb.
 • Fructe.
 • Legume.
 • Boabe (cenușă de munte, carapace, coacăz negru, zmeură, afine).
 • Verzii (frunze de salata verde, spanac, papadie, ramuri de padure si pomi fructiferi cu coaja tanara).
 • Pansamente din minerale.
 • Periodic, ar trebui să oferiți apă minerală fără gaze.

Reproducerea de papagali

A vrut să aibă câțiva dintre acești papagali frumoși pentru reproducere - Ar trebui să începeți să le cunoașteți pe un teritoriu neutru și, după 3 - 4 ore de co-locație - să stați jos, chiar dacă cunoștința a dat rezultate pozitive. După mai multe astfel de întâlniri, ele pot fi transplantate într-o singură cușcă pentru conviețuire.

Dacă păsările nu s-au familiarizat, au început să se lupte, atunci ar trebui să planteze păsările și să le înlocuiască pe una cu alta.

Nu credeți că conținutul acestei păsări exotice vă va fi dat cu ușurință. Absolut nu.

Pentru a determina dacă ar trebui să înceapă sau nu, trebuie luate în considerare toate observațiile.

Dezavantaje de a păstra papagalii ca

 1. Mănânc prăjit acasăAceastă pasăre este destul de scump, care poate înstrăina imediat cumpărătorul.
 2. Dacă primul element nu vă oprește, treceți la următorul. Dacă vă place curățenia și ordinea, atunci în compania acestei păsări ar trebui să uitați de ea. Papagalul mănâncă mult și suculent, iar la tavă acestea nu sunt obișnuiți și defecați în zbor sau în timp ce stați undeva. Și aceasta înseamnă că merită să uitați totul despre covoare.
 3. Dacă preferați să fiți în tăcere, atunci acest animal nu este în mod evident pentru tine. Merită uitat de o distracție liniștită, tk. această pasăre iubește comunicarea activă. Va face întotdeauna sunete, indiferent dacă vă place sau nu.
 4. Dacă animalul dvs. vrea să iasă din cușcă "în oameni" și să zboare dincolo de el - pentru o lungă perioadă de timp nu veți putea rezista! Ei încep să țipă și să sapă fundul cuștii în orice fel ca să iasă din ea.
 5. Pregătiți-vă pentru că papagalul poate rupe și rupe tapetul, perforând ușile și ușile din lemn.
 6. Aveți obiceiul de a arunca ceva de pe mese, indiferent de ce este.
 7. Când stau pe umărul stăpânului lor, pot să-și ia urechea brusc și brusc.

Dacă acest lucru nu te-a oprit, ești gata să creezi toate condițiile pentru un papagal gri african în casa ta, atunci poți începe căutarea cu o afacere. Doar amintiți-vă că cea mai bună opțiune - achiziționate de la un crescător cu experiență. El va putea să înțeleagă totul și să vă vorbească despre grija unei pasari minunate, pentru a avertiza despre toate nuanțele. Diferența principală dintre un crescător experimentat și vânzător obișnuit - ameliorator va avertiza cu privire la deficiențele, toate vor fi explicate, și pentru a preveni, a da o șansă de a gândi, că este important să-l că favoriții au trăit într-o familie iubitoare ... Vânzătorul, dimpotrivă, își va lăuda animalele și vă va încuraja să îl obțineți mai repede. Pentru astfel de oameni, numai profitul material este important.

Cum să ții un papagal fierbinteDar înainte de a cumpăra, mai întâi observă comportamentul său, felul în care reacționează la oameni. Poate că nu vei alege un papagal, dar te va lua. Aceste păsări simt persoana, emoțiile sale, prin urmare, papagalul necesar însuși va fi atras de tine. Sau poate, atunci când pobudet printre aceste păsări, urmăriți felul în care trăiesc, și care sunt, si nu intelege - acest lucru nu este pentru tine.

La urma urmei, orice ar spune ei, merită văzut. Nu vă bazați pe cuvinte și clipuri video ale documentarelor despre animale. Realitatea este întotdeauna diferită, și dacă videoclipul arată că este o afacere lipsită de griji, păstrați acești papagali, atunci nu este deloc!

Gândiți-vă de o sută de ori dacă aveți nevoie sau nu. La urma urmei, este important nu statutul proprietarului unui animal exotic, ci fericirea de a trăi cu el.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagalRoșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal
Cum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutațiCum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutați
Cum să ai grijă de un papagal ondulat acasăCum să ai grijă de un papagal ondulat acasă
Cum să predați un papagal pe numeCum să predați un papagal pe nume
Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și feteCum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
Cum să antrenezi un papagal ondulatCum să antrenezi un papagal ondulat
Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?
Cum de a determina sexul unui papagal ondulatCum de a determina sexul unui papagal ondulat
Parrot Cockatoo: o pasăre frumoasă, prieten și prietenParrot Cockatoo: o pasăre frumoasă, prieten și prieten
Îngrijirea și întreținerea papagalului corellian acasăÎngrijirea și întreținerea papagalului corellian acasă
» » Papagalul este papagal lacom sau african gri
© 2021 amigdas.com