amigdas.com

Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut

Pisicile britanice cu păr lung au un standard de rasăPisicile britanice cu păr lung au mai multe numele unui lowlander sau highlander

. Aceasta este o rasă plină de pisici britanice. Astăzi, reprezentanții acestei rase câștigă o popularitate imensă în rândul iubitorilor de animale de companie. Aceste animale nu necesită îngrijiri deosebit de complexe și se disting printr-un caracter frumos și calm.

Aspectul și standardele pisicilor britanice cu păr lung

Experții au dezvoltat o serie de standarde de aspect pe care pisica britanică cu păr lung trebuie să se potrivească:

 1. Pisică britanică cu păr lungCorpul animalului este muscular, cu un piept și umerii masivi și un gât foarte scurt.
 2. Picioarele pisicilor britanice sunt scurte, musculatura lor este foarte bine dezvoltata.
 3. Coada este de dimensiuni medii și rotunjită la vârf. Fluierul coada este unul dintre principalele avantaje ale acestei rase.
 4. Craniul unui britanic cu păr lung este rotund și masiv, cu obraji rotunzi și o barbă puternică. Nasul este mic și drept. Mastile rotunjite de mustaie dau un anumit cuier aspectului acestor pisici.
 5. Ochii la pisici sunt mari și în culoare corespund culorii animalului.
 6. Auriculele sunt pe distanțe mari, cu dimensiuni medii și ușor rotunjite la vârfuri.
 7. Lungimea stratului este semnul distinctiv al acestei rase. Haină are o textură grosieră, nu aderă la corp strâns.

Opțiuni de culoare a lânii

Marea majoritate a pisicilor britanice cu păr lung sunt de culoare solidă monocromă și nu au pete pe pată. Pisicile si pisicile cu par scurt au permis orice culoare. Uneori există variații neobișnuite de culoare:

 1. British rase cu parul lung - ce fel de bestie?Tortoise coloring implică prezența pe tot corpul locuri cu distanțe egale roșu și negru în întregul corp. Există pete de crem sau de culori albastre.
 2. Pietre cu păr lung cu o culoare fumoasă. Printre ei se disting cameo, fum, chinchilla. Aceste animale au un substrat de culoare albă de zăpadă, care absoarbe parțial culoarea de bază a părului exterior. Această culoare neobișnuită face ca aspectul pisicii să fie neobișnuit de atractiv. De regulă, pisicile fumoase au o culoare mai închisă a spatelui, a capului și a picioarelor. Gulerul și urechile sunt mai ușoare, cu o nuanță argintie.
 3. Tebby este o specie de britanici cu păr lung, cunoscută și sub numele de marmură, dungi sau bifați. Acest soi are o caracteristică distinctivă - o marcă pe frunte, sub forma literei M. Culoarea de bază a stratului este întotdeauna în contrast cu spezele, ceea ce le conferă o formă și o expresivitate clară. Din colțurile ochilor există linii pline de umbra întunecată, care se întorc și se întind pe toată spatele. Astfel, se dovedește un model destul de distinct, care amintește de un fluture. Pieptul și gâtul animalelor sunt decorate cu inele continuu contractate. Pe șolduri și abdomen există pete de formă rotunjită.
 4. Există printre pisicile britanice cu păr lung și așa-numitele bicolori - au culoarea principală care poate fi combinată cu albul. Principala cerință a standardului în acest caz este suprafața de culoare de nu mai mult de jumătate și nu mai puțin de o treime din suprafața întregului corp al animalului. Nu trebuie să existe fire de păr alb pe zone colorate. Urechea trebuie să fie colorată și o marcă de dimensiuni mari pe cap sau față. Mai multe puncte medii ar trebui să fie prezente pe spate și pe picioare.
 5. Colorarea siameză înseamnă culoarea albă a lânii pe întregul corp și pictarea coada, urechile și labele. Pe bot, poate exista o marcă sub forma unei măști.

Caracteristicile caracterului

Pisici britaniceExistă o anumită listă de trăsături caracteristice inerente majorității pisicilor britanice cu păr lung. În general, această rasă este calmă și echilibrată. Aceste animale de companie sunt foarte afectiv și jucăuș, gata să se joace cu împachetări de bomboane, iepuri însorite etc. Pisicile britanice sunt foarte atașate de cei care sunt considerați membri ai familiei, dar aceștia sunt disperați și absolut nu agresivi.

Aceste pisici se înțeleg perfect împreună cu alte animale mai mici, pot găsi perfect un limbaj comun cu rozătorii și păsările care trăiesc în casă. Pisica tratează foarte răbdător copiii și anticele lor.

Pisicile mici prin natura lor sunt foarte curioase si nelinistite. Cu toate acestea, ei foarte rapid invata ce poate si nu poate fi facut. Și se adaptează la modul de viață al proprietarilor. Chiar și pisicile cele mai neliniștite și agitate timp de 2-3 ani devin echilibrate și ajung la maturizarea lor finală.

Pentru noua casă și noii proprietari, pisoii se folosesc foarte repede.

Pisicile britanice sunt exclusiv animale domestice nu poți merge pe stradă. Această rasă poate fi luată cu ușurință de acei oameni care nu vin acasă de cele mai multe ori. Animalele de companie cu patru picioare sunt greu plictisite fără atenția constantă a proprietarului.

Caracteristicile alegerii și cumpărării unui pisoi

Pisicile britanice cu păr lung au un standard de rasăPrimul lucru care poate fi de interes pentru potențialul proprietar al unei pisici britanice cu păr lung este valoarea sa. Prețul unui pisoi britanic poate depinde de o serie de factori și variază foarte mult.

Desigur, prețul pisicilor britanici cu păr lung cu părul lung într-o pepinieră de elită și un crescător privat poate să difere de mai multe ori. Un astfel de pisoi va fi un animal de companie ideal pentru cei care preferă pacea și confortul. El nu are nevoie de atenție excesivă și de îngrijire, dar va răspunde cu siguranță stăpânului său cu dragoste și afecțiune și va lumina cu plăcere timpul liber.

Îngrijirea și întreținerea pisicii britanice Longhair

De la reprezentantul acestei rase lung și gros, el are nevoie de o îngrijire mai atentă decât frații săi scurți. Lana unei astfel de pisici are, de obicei, un strat subțire dens și dens, în care se formează adesea gulere.

 1. Pisici din Marea Britanie - rasePentru a preveni stingerea lânii și formarea de bobine, animalul de companie trebuie pieptat la fiecare 2 zile cu o perie moale cu o perie lungă. În primăvara și toamna, animalele încep să se topească sezonier și apoi vor trebui să fie pieptănate zilnic.
 2. Nu este recomandat să vă spălați prea des aceste pisici. Mai ales britanicii sunt, de obicei, foarte frică de apă. Pentru animalele de companie, procedurile de apă igienică percepute în liniște, trebuie să se obișnuiască cu aceasta din copilărie.
 3. Urechi și ochii britanicului nu necesită o îngrijire deosebit de complexă - este suficient să le curățați cu tampoane moi de bumbac de câteva ori pe lună.
 4. Pisicile britanice cu păr lung sunt foarte curate și ușor de obișnuit cu tava. Cu toate acestea, pentru curățenia tăvii, trebuie să monitorizați cu atenție și să curățați moderat materialul de umplutură murdar. În caz contrar, pisica britanică cu părul lung poate refuza în mod categoric să folosească tava conform instrucțiunilor.

Puteți păstra un britanic atât într-o casă privată cât și într-un apartament cu un mic oraș. Nu necesită plimbări zilnice pe stradă.

Putere britanică cu păr lung

Ce să hrănească pisica britanică cu păr lung - pentru ao rezolva proprietarului. Unii preferă să folosească produse naturale, alții preferă feed-uri din fabrică. Dacă cumpărați un animal de companie care a fost deja divorțat din laptele matern, aflați ce consuma de la proprietarii anteriori. Ar fi mai bine dacă noii proprietari vor hrăni pisicul cu aproximativ aceeași hrană.

Dacă alegerea dvs. a căzut gata de fabricație, preferă soiurile premium, care sunt concepute special pentru rasele de pisici cu rase lungi. În astfel de furaje conține toată cantitatea necesară de nutrienți, minerale și vitamine.

Dacă un pisoi este hrănit de un aliment natural britanic, următoarele alimente ar trebui să fie excluse din dieta sa:

 1. Grăsime de porc.
 2. Orice oase.
 3. Cartofi de toate felurile.
 4. Ciorbe, alimente afumate și alimente prăjite.
 5. Condimente, condimente picante și picante.
 6. Dulciuri.

În dieta unui britanic cu părul lung trebuie să includă în mod necesar carnea congelată și carnea de pui, ouă de prepeliță.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Pisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisiciPisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisici
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Pisici orientale cu păr lung: descrierea raseiPisici orientale cu păr lung: descrierea rasei
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Pisici abisiniane: caracteristici ale acestei rasePisici abisiniane: caracteristici ale acestei rase
Rasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luniRasă `Maine Coon`: greutatea unei pisici adulte de luni
Cum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferiteCum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferite
» » Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut
© 2021 amigdas.com