amigdas.com

Câine de câine din Africa de Sud Boerboel, descriere

Câine de câine din Africa de SudBoerboelul african din Africa de Sud este o rasa mare de caini din Africa de Sud, aceasta rasa este folosita ca gardian, pentru ca acesti caini sunt extrem de agresivi. Dar, in ciuda agresivitatii sale excesive, cainele are de asemenea calitati precum puterea, curajul si dorinta de a-si proteja oamenii si maestrul.

Sud-african Boerboel

teze

 1. African Boerboel este foarte un mare și o rasă puternică, este dominantă. Proprietarii unor astfel de câini au de obicei o mare experiență în acest domeniu pentru simplul motiv că un astfel de câine nu poate fi început ca un prim animal de companie. În scopul de a face față unui astfel de câine va necesita un număr mare de forțe, bani și timp. Abordarea ar trebui să fie cât mai gravă pentru formare.
 2. Este demn de remarcat faptul că Boerboels destul de des atac pe oameni chiar și în Rusia. În America, această rasă este inclusă în lista câinilor interzise, ​​adică nu poate fi cumpărată pur și simplu pentru ao avea drept animal de companie. În ciuda loialității Boerboel-ului sud-african față de proprietarul său și de oamenii apropiați de el, nu există nici o garanție că câinele nu va ataca vreun trecător, deci este destul de periculos pentru lumea înconjurătoare.
 3. Rasa este dominant, după cum sa menționat deja mai sus. Aceasta înseamnă că, dacă nu o consideră pe proprietar ca lider, nu va asculta nici măcar echipa sa. O persoană care antrenează un astfel de câine trebuie să fie cât mai rigidă posibil în formarea cu ea. Dacă intenționați să cumpărați un astfel de câine ca animal de companie, asigurați-vă că nu veți întoarce spatele în fața acestuia și că veți putea arăta cine este liderul real. Foarte mulți câini dau cursuri pentru a antrena absolut orice persoană care spune ceva cu încredere, nimic nu se va întâmpla cu acest câine dacă vă lași în orice moment să se relaxeze.
 4. Sudul Africii Boerboel și Guinea PigIndiferent de cât de ciudat, Boerboele africane nu vor atinge niciodată alte animale, chiar si pisici. Ele sunt foarte pozitive față de toate animalele, cu excepția câinilor. Dacă ai un câine acasă și vrei să ai un Boerboel, atunci îți va fi foarte rău pentru asta. Plimbarea cu Boerboele are nevoie doar de o lesa, astfel incat sa nu provoace daune. Cântărește Boerboelul din Africa de Sud până la 90 kg.
 5. Merită scris că la 1 iulie 2011 a fost introdusă o lege care nu permite cumpărarea acestui câine absolut pentru fiecare persoană ca animal de companie. Acest lucru se datorează faptului că Boerboelul din Africa de Sud a fost recunoscut ca o rasă periculoasă de câini.
 6. În ciuda tuturor calităților de mai sus, Boerboels sunt foarte inteligente și credincios animale care până la sfârșitul lor vor fi dedicate stăpânului lor, care știe cum să le facă față. Comportamentul lor agresiv față de proprietar poate fi cauzat numai de iritarea de la faptul că comandantul nu știe cum să se ocupe de el. Dacă o persoană nu are experiență în domeniul formării câinilor, Boerboel va fi cea mai gravă opțiune pentru o astfel de practică.
 7. Câinii îi iubesc pe copii și chiar pe rujul lor, în ciuda întregului lor comportament agresiv față de adulți. Dar trebuie remarcat că acest lucru se aplică numai câinilor care sunt socializați, restul de Boerboel poate dăuna copilului, așa că va fi mai bine dacă el este ținut departe de ei.
 8. În alegerea lui Boerboels, fii ca precaut și folosiți numai pepiniere de calitate și testate atunci când cumpărați. Multe persoane din anunțuri scriu despre vânzarea lui Boerboel, după care se dovedește că acesta este cel mai comun mesait, care a fost la fel ca el. Pentru a evita acest lucru, este necesar să alegeți o persoană care să poată oferi o garanție despre rasa sa sau să încheie un contract de cumpărare și vânzare cu toate documentele necesare. Boerboels costa de la 20 mii la 30.000.

Istoria Boerboels

Africa de SudBurbulis a apărut cu mult timp în urmă în Africa de Sud. A fost acolo și au fost câini obișnuiți care au provenit din Africa, după care au amestecat cu europeni și a apărut o nouă rasă de Boerboel. Ele sunt unele dintre cele mai vechi, exista multe teorii care confirma faptul ca au aparut acum 6000 de ani, dar conform informatiilor oficiale au aparut acum 5 000 de ani. Există un număr foarte mare de teorii diferite despre apariția acestor câini.

Istoria originii lor începe în Cape Town și este legată de un număr mare de vizitatori care au venit să ia câini împreună cu ei. În acel moment, în capitala Republicii Africa de Sud a fost un climat foarte dur și o mare cantitate de boală, motiv pentru care numai cei mai puternici câini au supraviețuit. Firește, acești câini au trecut apoi între ei și au existat două tipuri de câini.

Primul tip de câine era luminos, aveau sânge de câini, cel de-al doilea tip de câini se lupta, care era excelent pentru a proteja și a ataca, acest tip de câine a inclus și Boerboel. De asemenea, merită să ne amintim că în acel moment a existat o constantă vânătoare oamenii pe animale pentru a supraviețui, de aceea oamenii au luat cu ei Boerboelul, obișnuindu-i astfel comportamente agresive tuturor, cu excepția stăpânului lor. După cum vedem acum, Boerboele au rămas practic la fel ca și când au fost învățați să fie acum mii de ani.

descriere

Boerboels au abilități atletice excelente și sunt foarte puternice. Boerboelele au o mulțime de mușchi, de obicei arată ca și cum ar fi gata să facă orice, într-un sens bun al cuvântului. De obicei, Boerboel are o lungime de 70 cm și cântărește de la 60 la 70 kg, dar poate fi de până la 90 de ani, totul depinde de modul de viață al Boerboel. De obicei, capul unui Boerboel este mare și cu mușchi, dar nu întotdeauna.

Culoarea la câini poate fi complet diferită, deci este imposibil să se determine culoarea Boerboel, dar părul este strălucitor și neted.

caracter

Boerboel, descrierea rasei. Ce sunt? Când au fost crescuți, s-au comis numeroase neglijențe, din cauza cărora Boerboele pot să difere semnificativ unul de celălalt în caracter, câțiva câini pot fi de câteva ori mai agresiv altele. Din nou, acest lucru poate fi un plus pentru un om care a placut aceasta rasa de caine, deoarece el va fi capabil să găsească o Boerboel pașnică și bună, sau invers, agresiv și rău, în funcție de scopul pentru care este nevoie.

Boerboel și maestruBoerboel puii sunt aproape întotdeauna liniștiți și buni, în majoritate. Totul depinde de calitatea lor sau nu, dacă știți unde puteți cumpăra un Boerboel de calitate, atunci veți avea întotdeauna un câine de fel și devotat. În antichitate, ele erau preferate altor câini tocmai pentru simplul motiv că sunt foarte devotați stăpânilor lor și îi protejează până la capăt. Dacă ridici un Boerboel, atunci el vă va considera un membru al familiei sale, prin urmare, nu aveți de ce să vă temeți.

Dacă un animal de companie este ținut adesea pe un lanț acasă, atunci acesta va începe să fie la fel de pasiv și aproape inutil din punct de vedere al protecției, deoarece creează sentimentul că nu este proprietarul. Este cu Boerboel depinde în mare măsură de ce fel de relație merge între Boerboel și proprietar, în cazul în care proprietarul este adesea cu el comunica și trenul, arătând că este stăpânul, Boerboelul din Africa de Sud îi va fi trădat pentru tot restul vieții. Dacă proprietarul achiziționează pur și simplu un Boerboel și îl pune pe țintă pentru a proteja proprietatea, atunci astfel de relații îl vor reproduce.

Un câine este aproape întotdeauna cumpărat doar pentru a proteja proprietatea, are cel mai bun instinct de securitate. În cazul în care un câine este socializat, ar fi ușor pentru a trata toată lumea să știi, totul și nu latra la ei, dar este demn de remarcat, cu toate acestea nu este ridicat, acesta va fi întotdeauna înstrăinat de prieteni sau cunoscuți, pur și simplu, din cauza faptului că dvs. aceasta este o astfel de rasă. Sud-african Boerboel poate fi aproape și se simt nu disconfort numai cu stăpânul său, care la adus și a petrecut mult timp cu el aproape de la începutul vieții sale.

Petreceți o mulțime de timp pentru câine să socializeze, acesta este aproape cel mai important factor în formarea lor. Dacă reușiți să înțelegeți câinele, de la care este nevoie pentru a proteja teritoriul, atunci acesta va înceta să trateze în mod agresiv absolut tuturor celor din jur. Faptul că Boerboel cu nașterea unui comportament foarte agresiv peste tot în jurul inițial, cu excepția pentru proprietar, care este motivul pentru care ar trebui să fie utilizați de training-uri pentru a explica cainele ca se comporta rau agresiv cu ceilalți.

Merită menționat că atunci când protecție teritoriu Boerboels atac în ultimă instanță, la început încearcă să intimideze latră victimă, și apoi, dacă el nu se abate de departe de câinele, Boerboel sud-african tocmai năpusti asupra lui. Boerboel are o asemenea dimensiune și putere încât nimeni nu poate trece prin el fără pierderi, lupta lui Boerboel până la sfârșit, mai ales dacă întrebarea se referă la viața stăpânului lor.

Zona protejatăDacă aveți un alt câine în afară de Boerboel, atunci ar trebui să fiți sigur că acestea sunt sexe diferite, în caz contrar, Boerboel va ataca pur și simplu acest câine. Faptul este că acum câteva mii de ani Boerboele trăiau adesea cu alte animale, dar nu erau alți câini acolo. După cum se știa deja, doar Boerboels s-au născut în Africa de Sud, așa că alți câini în afară de ei înșiși sunt ostili, doar câțiva Boerboel vor putea să se uite calm la celălalt câine fără să-l atingă.

Ultima descriere a personajului Boerboel este în lui vitalitate. Ei sunt obișnuiți cu o tulburare fizică și psihică uriașă de la naștere, deci dacă nu le puteți oferi, atunci nu ar trebui să începeți niciodată un câine, altfel ea se va găsi cum să-și petreacă energia. Câinele trebuie să petreacă cel puțin 2 ore pe zi pe activități fizice complexe pentru a-l face obosit. Dacă câinele nu face nimic, atunci va deveni foarte agresiv pentru întregul mediu și chiar pentru proprietarul său. Așa cum am menționat mai devreme, ea se comportă agresiv cu proprietarul ei numai atunci când crede că nu îl antrenează corect. Dacă nu mergi bine, atunci așa va conta.

Îngrijirea câinilor

Ciudat cum pare, îngrijirea lui Boerboels este foarte simplă, de fapt, ei practic nu au nevoie de nimic în afara zonei de mers pe jos și fizic loturile.

 1. Câini de hrănirePrima procedură care va fi necesară pentru îngrijirea câinelui este tăierea ghearelor, pentru a le obișnuia de la început.
 2. Baie. Este important să le înveți să înoate din copilărie.
 3. Mesele sunt programate. Acest lucru nu este necesar, dar este de dorit să înveți câinele să mănânce la un moment dat, oferindu-i mâncare doar într-un moment în care ești mai confortabil.

Boerboels destul de adesea moult, de obicei, fie mici sau mijlocii, cea mai mare parte medie. E greu de spus cât de mult va fi vărsat un anumit Boerboel, pentru că absolut toți au un conținut diferit. După cum am menționat deja mai devreme, ele pot diferi unele de celelalte prin anumite caracteristici. Dacă aveți o alergie la lână, atunci cu un astfel de câine va fi destul de greu să vă înțelegeți.

În general, Boerboels se hrănește cu următorul text produse:

 1. Produse din lapte acru. Ele sunt foarte utile pentru ei, dar produsul cel mai util din toate laptele fermentat este caș.
 2. Lapte, care este, de asemenea, util pentru câini.
 3. Carne de pasare. Pentru ei, acesta este un produs dietetic care nu poate fi hrănit tot timpul, dar totuși, această carne este foarte bine absorbită de ei.
 4. Carne. În principiu, trebuie să le hrăniți cu carne de vită sau cu carne de oaie, se potrivește cel mai bine, dar Boerboels prea iubesc carnea de capră.
 5. Pește. Acesta nu este un produs obligatoriu pentru câini, dar este, de asemenea, foarte util pentru ei, deoarece peștele este o sursă de fosfor.
 6. Cereale, legume, ouă. Cerealele sunt administrate sub formă de cereale, ouăle trebuie administrate nu mai mult de două ori pe săptămână, un ou, iar legumele pot fi administrate zilnic.

sănătate

Mulți știu că cu cât câinele este mai masiv, cu atât mai puțin trăiește, Boerboel nu face excepție. Din păcate, ele trăiesc sub media, adică 10-11 ani, aceasta este chiar o viață lungă pentru ei. Alte persoane masive trăiesc în jur de 8-9 ani, astfel încât Boerboels poate fi numit chiar ficat lung la câinii mari.

În general, ele suferă de boli ereditare, displazie de șold. Această boală deformează articulația, ceea ce duce la durere, limp și disconfort. Din păcate, acest lucru nu poate fi vindecat, puteți căuta doar un ajutor de la un medic din spital, acestea vor încetini foarte mult această boală și câinele va fi mult mai ușor de trăit, dar nu poate fi înlăturat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Basenji este o rasă de câini care nu latrăBasenji este o rasă de câini care nu latră
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Afișarea Hyenic Wild Dog din AfricaAfișarea Hyenic Wild Dog din Africa
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
» » Câine de câine din Africa de Sud Boerboel, descriere
© 2021 amigdas.com