amigdas.com

Reproducerea melcului prădător Helen, conținut

Melcii melanzi la domiciliuMelcul helen este un criminal, este un prădător. Este ușor de recunoscut, deoarece este foarte diferit de alții în aspectul său. Cochila cochlea este ușor alungită, culoarea ei fiind o alternanță de benzi care au culoarea negru și maro deschis. Pe capul ei are o mică proboscis alungită.

Melcii care trăiesc în acvariu îi aduc multe beneficii, în special melcii precum melania, au forma unei țevi. Într-un acvariu, ei fac ca și râme în pământ, adică slăbesc solul, deplasându-se de-a lungul acestuia. Astfel, ei întrețin o întreținere preventivă, cum ar fi scufundarea solului în acvariu. Și, de asemenea, ele sunt foarte utile pentru alge și alte plante care cresc în acvariu, permit un flux mai bun de oxigen către substrat.

În plus, locuitorii mici din acvariu devin scupitori, elimină hrana care nu este plină de pești. Cu toate acestea, ele nu pot fi suprasolicitate, pentru că atunci când melcul se simte foarte plin, începe să ocupe în mod activ ouă și devine foarte mult cu timpul puilor. Și atunci există o problemă ca o resetare biologică a acvariului. Pur și simplu devine mic pentru locuitorii săi.

Pentru a preveni acest lucru, este necesar să se reglementeze alimentarea hranei pentru acvariu, iar acest lucru, la rândul său, va permite controlul reproducerii melcilor. Dar acest lucru poate fi mic, deoarece aceste creaturi mici se hrănesc cu alge. Puteți încerca să le controlați numărul ștergându-le manual. Și, de asemenea, să vă ajute Alți locuitori ai acvariului, cum ar fi melanjii, pot să vină la ei, să includă tetradoni și loaches. Dacă acest lucru nu a ajutat, atunci trebuie să utilizați substanțe chimice speciale care distrug puii lor. Dar, recent, în magazinele de animale de companie era un animal ca un helen melc, este ucigașul altora ca ei înșiși, care locuiesc lângă el.

Originea și comportamentul lui Helena

Unde locuiește helenulHelena locuiește într-un acvariu cu apă proaspătă, se poate găsi în Asia de Sud-Est. Iar patria ei este Indonezia, Malaezia și Thailanda.

În cea mai mare parte trăiește în iazuri mici, poate fi șanțuri sau iazuri diferite. Îi plac locurile, unde există un substrat de lut sau nisip.

În magazinele speciale, acești prădători ucigași au apărut acum opt ani. De atunci, aceste creaturi au devenit foarte populare și au început să se răspândească rapid. Aceste animale confirmă destul de reputația criminalilor, pot curăța un mic acvariu în câteva luni, în care sunt multe scoici. După așezarea Helenului în acvariu, numai scoici vor rămâne din melci nedorite.

Helena criminalul îi place stai într-o ambuscadă, în timp ce se îngroapă în pământ și așteaptă prada. Observarea acestor melci este foarte atrăgătoare. Când și-au prins potențiala victimă, ei sapă în corpul ei cu o proboscis și o suge. Sunt foarte îndrăgostiți de melci tineri.

Melcul helen trăiește timp de aproximativ doi ani și dacă este bine să se ocupe de el mai mult de atunci.

Pentru a păstra heliul în acvariu, dimensiunea sa trebuie să fie de cel puțin o sută zece litri. Dar dacă nu doriți să reproduceți aceste animale de pradă, ci doar doriți să aveți una sau două persoane, atunci acvariul va fi mai mic, poate avea o dimensiune de aproximativ douăzeci de litri. Dar nu uita, că acești melci sunt foarte sensibili la calitatea apei, astfel încât conținutul să fie corect, trebuie să îl schimbați în mod regulat și, în același timp, să spălați bine acvariul.

Acvariul, care conține melci, trebuie să conțină nisip sau pământ moale, deoarece Helenul este foarte îndrăgit să sapă în ea și să stea acolo în ambuscadă, așteptând pradă lor

hrănire

Cum să ai grijă de helenăMai ales Helen Killers mânca alți melci și viermi, dar pot mânca și alte alimente care intră în acvariu. Acest număr include resturile de pești și nevertebrate mici. În plus, ele nu trebuie să fie hrănite, doar dacă există alți melci alături de ei. Helen iubesc mâncarea vie și că este constant în stoc, va trebui să dezvolți în continuare melci mici într-un alt tanc.

Pentru hrănirea și menținerea potrivirii Helen:

  • bobina:
  • melanom;
  • moluste;
  • în cazuri rare, mici ampulari.

Dacă dintr-o dată nu există organisme vii pentru hrănirea helenă, atunci ei pot veni cu o hrană simplă pentru pești, dar preferă alimentele cu proteine. Și cu plăcere va mânca:

  1. Artemia, înghețată;
  2. midii;
  3. Fulgi care dau peștelui;
  4. granule diferite;
  5. Fluxuri care conțin alge;
  6. care sunt destinate creveților.

Reproducerea lui Helena

Ce arata melcul helix?Helen nu este o hermafrodită, printre care există femei și bărbați. Pentru a stabili sexul lor este aproape imposibil, dacă doriți să faceți reproducerea lor, va trebui să cumpărați cel puțin șase persoane.

În timpul perioadei de împerechere, animalele se alătură aproximativ 12 ore. După împerechere melcul de sex feminin leagă ouăle, ele sunt solitare. Ouăle se pot vedea peste tot în acvariu: pe sticla și pe decorațiile pe care le conține. Caviarul are o formă pătrată și pe acesta este un punct maro, care se află în centru.

În principiu, ouăle se dezvoltă, undeva între trei și opt săptămâni, aceasta poate fi afectată de rigiditatea apei. După trapă, se ascund în pământ și sunt acolo până când ajung la maturitate. Ele devin mature la vârsta de șase luni.

compatibilitate

Descrierea cohleei lui HelenaToate melcii, care trăiesc în același acvariu cu Helen, sunt în pericol, deoarece în cele din urmă le vor distruge, cu excepția celor care sunt mari.

Dar Helen trebuie să se teamă de specii mari de cichlide, deoarece nu le deranjează să le mănânce. Cochiliul unui melc - ucigașul său nu va salva, dacă este atacat în mod constant.

Helen poate fi păstrată în orice acvariu în care există vegetație, deoarece este neinteresantă pentru ei. Dar nu le puneți în acvariu pentru reproducerea peștelui, deoarece acești melci pot mânca caviar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce apa din acvariu este verde: motiveleDe ce apa din acvariu este verde: motivele
Pește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariuPește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariu
Acvariu rechin catfang pangasiusAcvariu rechin catfang pangasius
Totul și puțin mai mult despre melci de melciTotul și puțin mai mult despre melci de melci
Creveți de acvariu: conținut, nutriție, reproducere și îngrijireCreveți de acvariu: conținut, nutriție, reproducere și îngrijire
Melci de stradă și ahatina - ce mănâncă, hrană pentru un animal sănătosMelci de stradă și ahatina - ce mănâncă, hrană pentru un animal sănătos
Pestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lorPestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lor
Pesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijirePesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijire
Acvariu melc ampulyarya - o descriere a molușteiAcvariu melc ampulyarya - o descriere a moluștei
Instrucțiuni pentru utilizarea albastru de metilen în acvariuInstrucțiuni pentru utilizarea albastru de metilen în acvariu
» » Reproducerea melcului prădător Helen, conținut
© 2021 amigdas.com