amigdas.com

Pisica de toaletă: alegere, tipuri, umpluturi, tavă închisă

Pisoi în tavăToți proprietarii de pisici înainte de a cumpăra animalele lor favorite preferă să se gândească cum să se ocupe de lipsa de disconfort din cauza mirosului de secreții naturale. Mai întâi, soluția problemei sub forma achiziționării unei tăvi apare în cap.

Venim la magazinul de animale de companie și ce găsim acolo? Ochii fug de o selecție uriașă de tot felul de variante de gunoi de pisici. Puteți găsi un număr mare de modele diferite într-o gamă absolut nereală de intervale de preț și funcționalitate.

Cum de a alege o tava Cat

După cum știm cu toții, este necesară o toaletă a unei pisici, deoarece:

 • Pisicile ascund mirosul din spatele lor, din cauza căruia ar trebui să fie întotdeauna posibilă înlocuirea umpluturii și curățarea toaletei pentru pisică.
 • Pisicile au un obicei instinctiv de a sparge nisip sau alte substanțe similare în spatele lor, iar toaleta pisicilor ajută perfect la satisfacerea acestui obicei instinctiv.
 • Aceste animale de companie frumoase sunt cunoscute pentru nevoia lor de spațiu personal, iar toaleta unei pisici închise va servi ca un fel de "casă" pentru el.
 • Trebuie să se înțeleagă că aceste reguli se aplică naturii individuale a pisicilor.

Sala de toaletăDar, de asemenea, trebuie să înțelegeți că nu este doar important tavă, dar și ce umplutură va fi folosită. De fapt, există o mare alegere între materialele de umplere de diferite categorii de preț, care servesc pentru diferite goluri (unele dintre ele mai bine ascunde mirosul si pastreaza puritatea unei perioade mai lungi, altii - da doar pisicii posibilitatea de a-si inlocui fecalele).

principal proprietate toți excipienții - capacitate absorbantă crescută (posibilitatea de absorbție). Și, de asemenea, hipoalergenicitatea este importantă (umpluturile nu trebuie să provoace iritații sau probleme cu sănătatea unei pisici) și confort în utilizare.

Listați următoarele tipuri de umpluturi:

 • Umplutură mineralăMateriale de umplutură minerală. Făcut, după cum puteți înțelege, din minerale. Ei absoarbe mirosurile bine, dar ele sunt înghițite într-o bucată, care nu poate fi aruncată în toaletă deoarece nu se dizolvă în apă. Aceasta este una dintre cele mai ieftine opțiuni de umplutură, deși uneori există specimene cu arome care le adaugă valoare.
 • Materiale de umplere din lemn. Opțiunea cea mai naturală, ca atunci când se creează astfel de materiale de umplutură, este rumegușul obișnuit de lemn, presat în granule. Această versiune a materialului de umplutură poate fi spălată în toaletă, deoarece absoarbe apă. Dar, de asemenea, nu poate provoca probleme cu sănătatea pisicii dvs., deoarece este ecologic. Dintre minusuri, puteți distinge greutatea ușoară, din cauza a ceea ce, curățenia animalelor de companie care își sapă fecalele le aruncă adesea în afara tăvii. Și, de asemenea, nu preț foarte mare.
 • Materiale de umplere din silicat. Despre astfel de materiale de umplutură nu au nimic de spus, cu excepția faptului că absorb mirosul perfect, sunt folosite în cantități mici, dar în același timp sunt mai mult decât toate celelalte soiuri. Cel mai adesea, nu puteți spăla toaleta, deși depinde de producător.

Tipuri de tăvi pentru pisici

 • Tava de umplereTavă cu grilă.
 • O versiune cu laturi înalte.
 • Toaletă închisă pentru pisici.
 • Doză specială pentru toaletă automată.
 • Biotoilet pentru pisici cu funcție de auto-curățare.

Tăvi cu grilă

Tava cu plasăProbabil cel mai mult cele mai ieftine dar nu va aduce multă bucurie nici pisicii, nici proprietarului. Se compune din două părți: o rețea și un palet. Animalele nu-i plac astfel de tăvi, deoarece ghearele lor se încadrează între celulele rețelei. Și, de asemenea, cu astfel de tăvi este imposibil de utilizat materiale de umplutură, care garantează proprietarilor o durere de cap în formă de spălare zilnică a unei tăvi, dacă, cu siguranță, nu doresc să simtă mirosuri neplăcute.

Toaletă pentru pisici cu laturi înalte

Tavă cu laturi înalteAcest tip de tava nu este, de asemenea, foarte scump, dar are în sine și mai mult practic bun.

În tăvile de acest tip pot fi utilizate diferite tipuri de umpluturi, iar marginile laterale superioare sunt perfect combinate cu umplutura peleților din lemn, deoarece nu le vor permite să se împrăștie în direcții diferite față de tavă.

Toaletă închisă pentru pisici

Tava închisăEste considerată o opțiune de dorit pentru toți iubitorii de pisici, deoarece capacul poate fi deschis și închis. Astfel de toalete oferă pisicilor un sentiment spațiul propriu, care să nu permită mirosul neplăcut să se răspândească și să fie ușor curățat prin deschiderea vârfului, urmată de închiderea simplă a capacului.

Astfel de case vor plăcea ochii, animalele de companie și proprietarii lor. Există o mare varietate de case de acest tip: este posibil să alegeți nu numai cochilia exterioară, dar există și unele variații ale funcționalității. Astfel, casele de calitate închise sunt cele în care este asigurată ventilația, deoarece aerul din interiorul acestor tăvi circulă bine.

Pătuț de pisică cu auto-curățare - bio-toaletă

Toaletă automată pentru pisiciDispozitiv din cel mai înalt categorie de preț, care vă permite să nu vă faceți griji cu privire la problemele cu mirosul. Astfel de dispozitive sunt conectate direct la putere și canalizare.

Adesea folosesc granule de auto-curățare, pentru confortul pisicii tale. În funcție de model, există diferite opțiuni, toaleta poate fi curățată de un cronometru sau imediat după utilizarea pisicii.

Această toaletă - o casă pentru pisici - o opțiune bună în cazul în care sunteți suficient de pregătit și pregătit să vă permiteți o astfel de plăcere. Suporturile din această versiune sunt de obicei închise și nu creează disconfort vizual proprietarului pisicii.

Rezultatul

Dragostea pentru pisici a creat un imens piața de consum și, în acest sens, există un număr mare de variații ale tăvilor și materialelor de umplutură pentru ele. Desigur, există opțiuni pentru persoanele cu venituri mari, dar există întotdeauna posibilitatea de a cumpăra o opțiune bugetară, cu care pisica dvs. nu va simți disconfort și vă puteți bucura de lipsa de miros.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapidCum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapid
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentăÎnvățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
Cum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practiceCum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practice
Gel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuriGel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuri
Ce fel de ierburi feline sunt utile pentru pisici și pisici?Ce fel de ierburi feline sunt utile pentru pisici și pisici?
» » Pisica de toaletă: alegere, tipuri, umpluturi, tavă închisă
© 2021 amigdas.com