amigdas.com

Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare

Preparate pentru pisiciAnandin, acesta este un medicament care este folosit împotriva multor boli, acest lucru fiind facilitat de compoziția sa. Poate fi folosit împotriva bolilor virale și infecțioase, luptă împotriva bacteriilor și a unor ciuperci. Acest medicament este potrivit pentru câini și pisici.

Anandin instrucțiuni de utilizare

Anandin pentru pisici

Înainte de a utiliza medicamentul, trebuie să îndepărtați folia de aluminiu și să cumpărați o pipetă curată.

Dacă se folosește medicamentul prelucrare ochi, apoi mai întâi trebuie să le curățați cu un tampon de bumbac. După aceasta, trebuie să întoarceți pleoapa inferioară a pisicii și să picurăți trei picături de droguri. Pentru a menține lichidul în ochi și a nu curge, capul pisicii trebuie să fie ridicat și ținut în această poziție timp de câteva minute. Îngropați ochii de două ori pe zi, dimineața și seara. Calendarul tratamentului ar trebui să numească un medic veterinar. În general, tratamentul durează între cinci și șapte zile, dacă trebuie să repetați cursul.

Dacă animalul este identificat rinită, apoi picăturile sapă în nasul pisicii, trei în una și alta nară. În acest caz, capul trebuie fixat, astfel încât pisica să nu împrăștie picăturile. Înmormântarea poate fi de până la trei ori pe zi până când simptomele bolii dispar. După trei zile, puteți vedea o îmbunătățire a stării de sănătate a pisicii, toate secrețiile și mâncărimea ar trebui să treacă.

Picăturile Anandin pot fi, de asemenea, utilizate pentru urechi, care sunt curățate anterior de crustă și descărcare purulentă. Urechile trebuie procesate de două ori pe zi, timp de o săptămână. Tratamentul poate fi repetat dacă este necesar.

După terminarea procedurilor este necesar să se spele mâinile cu săpun. Dacă produsul intră în ochi, trebuie să-i clătiți cu apă curentă. Pipeta pe care ați folosit-o trebuie spălată cu apă fiartă, apoi pusă într-un pahar și acoperită cu o cârpă curată.

Caracteristici ale picăturilor

Acest medicament are multe cumulativ proprietăți, și anume:

 1. El foarte bine vindecă rănile, restabilește pielea și regeneră pielea și stratul, are efect hidratant.
 2. Lupta cu diferite microorganisme.
 3. Stimulează sistemul imunitar și întărește răspunsul defensiv al organismului. Și, de asemenea, ei efectuează prevenirea bolilor.
 4. Lupta cu multe inflamații și cu vindecarea restabilește țesuturile.

Forma farmacologică

anandinAcesta este un medicament foarte popular care rezolvă diferite probleme de sănătate ale animalelor de companie. Există astfel de forme medicament:

 • preparate injectabile, Acestea sunt vândute în fiole, care sunt prescrise pentru injecții, sunt realizate intramuscular. Lupta împotriva virușilor și infecțiilor.
 • picături, sunt concepute pentru a elimina bolile infecțioase ale urechilor, ochilor și nasului.
 • unguent, Ele sunt folosite pentru a trata pielea atunci când este deteriorat de ciuperci și diverse microorganisme.

Pentru pisici, picături oftalmice și injecții sunt utilizate în principal. Soluția de injectare este una dintre cele mai bune, deci este prescrisă foarte des, dar unguentul și lichidul urechii sunt puțin mai frecvente, deoarece au mulți concurenți.

Dozarea medicamentului

Este foarte ușor să utilizați medicamentul și, pe lângă aceasta, utilizarea acestuia nu este necesară pentru a adera la timp. Picăturile ar trebui utilizate până la trei ori pe zi până când pisica nu se va reface deloc. fundamental tratament dureaza cinci zile, cu complicatii - o saptamana. Atunci când boala este foarte neglijată, cursul tratamentului poate fi extins la două săptămâni.

Vaccinarea pisicilorInjecțiile se efectuează numai în conformitate cu prescripția medicului veterinar, iar doza și frecvența aplicării trebuie respectate cu strictețe. Tratamentul prin injecție nu depășește șapte zile.

Unguent pentru pisici ar trebui să fie folosit mai des și puțin mai mult. Se aplică pe zone ale pielii care sunt deteriorate până la vindecarea completă. Dar zonele deteriorate trebuie să fie în permanență umezite. Cursul de tratament poate dura două săptămâni. Acest unguent este cel mai bine folosit până la restaurarea completă a stratului.

Contraindicații

Înainte de a trata pisica cu acest medicament Anandin, trebuie să studiați cu atenție instrucțiunile de utilizare. Anandina este complet netoxică, nu este periculoasă pentru animale și oameni, dar dacă nu respectați dozele pe care le-a stabilit medicul veterinar, atunci pot apărea unele probleme.

O supradoză a medicamentului poate duce la iritarea și pielea uscată, iar injecțiile pot provoca otrăvirea corpului. Dar asemenea reacții la medicament sunt foarte rare.

Contraindicații la cerere:

 • Boală de rinichi sau insuficiență renală.
 • Intoleranță la medicament.

Avantajele și dezavantajele medicamentului

K beneficii includ:

 1. Este folosit în multe zone ale corpului și este multifuncțional.
 2. Medicament ieftin, care poate fi achiziționat la fiecare farmacie veterinară.
 3. Puteți alege orice formă de medicament care vă va fi confortabil.
 4. Reacții adverse foarte rare.
 5. Poate fi folosit pentru pisici si pisici.

Dezavantajul există, că nu poate fi folosit mult timp.

Anandin pentru câini

Anandin DogsSe întâmplă adesea ca un câine să meargă pe stradă să se rănească, ochii să devină inflamați și să curgă din nas. Foarte des crescătorii de câini cu animalele lor de companie există o situație ca părinții cu copiii lor mici, în acest caz, Anandin vă va ajuta, de asemenea.

Uneori câinii prezintă răni, dermatită, eczeme și arsuri pe piele, pot fi cauzate de diverse insecte și ciuperci. Anadin unguent va ajuta să scape de el. Acesta va vindeca pielea afectată și va ameliora inflamația. Trebuie să fie frecat în pielea câinelui timp de cinci zile. Dacă faceți acest lucru de trei ori pe zi, animalul dvs. va fi în curând sănătos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizareLiarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Sinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizareSinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizare
» » Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com