amigdas.com

Prezentare generală și caracteristici ale căutătorului de pește

Fishfinder Fishfinder wireless FFW718 - pentru pescuitul de iarnăPentru ca pescuitul să aibă succes, pescarul trebuie să abordeze în mod responsabil aspectele importante ale acestei ocupații. Una dintre ele este căutarea unui loc promițător în care un anumit pește poate fi condus. Desigur, puteți încerca să studiați relieful fundului revizuirea externă

sau atingând un dispozitiv, dar acest lucru nu este în întregime convenabil. Este mult mai eficient să folosiți funcția Find Finder, care va afișa toate datele de pe ecran.

Informații generale și revizuirea sonerelor ecoului

Lucky Fish Finder FF1108De mulți ani, ecosounderele peștelui Finder erau foarte populare și erau principalele instrumente o audiență largă pescari. Și acestea sunt evaluate nu numai de consumatorii străini, ci și de cei autohtoni, pentru care valoarea accesibilă este un aspect foarte important. Gama de modele include, de asemenea, dispozitive mobile amatori care au un set minimal de funcții și invenții mai avansate, capabile să recunoască obiecte la o adâncime impresionantă.

În ceea ce privește sonerul ecou în sine, este un dispozitiv special de măsurare care trimite un semnal la apă pentru a studia relieful și structura fundului. Cu ajutorul lui, pescarul va putea detecta obiecte subacvatice, inclusiv pește plutitor trecut, ceea ce îi va permite să anticipeze acțiuni viitoare locuitorii din adâncuri și să ia decizia corectă. Sonerul de ecou inclus examinează continuu caracteristicile rezervorului, indicând diferențele de adâncime, apoi afișează informațiile colectate pe un ecran compact. Sarcina principală a sondei ecoului Fishfinder este de a căuta pești și de a afișa imaginea pe ecran. Pescarii cei mai profesioniști recunosc producția chiar și prin indicații indirecte.

Lucru Fishfinder FFW718 Wireless Fish FinderModelele căutătorilor de căutare sunt echipate cu un senzor GPS integrat, care permite pescarului să păstreze locurile de capturare și să se întoarcă la ele după un timp. Senzorul de impulsuri trimite un mesaj special semnal de echolocation cu o anumită frecvență, care se reflectă din diferite obstacole, inclusiv dinspre fund sau pești. Ca urmare, dispozitivul procesează informațiile primite și afișează o imagine grafică.

Sonorizatoarele moderne FF reprezintă un exemplu viu al calității superioare combinate în mod ideal cu un preț accesibil, iar indicatorii de performanță ating cel mai înalt nivel. Produsele merită respect față de profesioniști și de pescarii novici.

Puternicitatea funcționării dispozitivului

Principiul Finder de pește este destul de simplu. În plus, fiecare dispozitiv este asociat cu manual detaliat cu privire la utilizarea, care permite începătorilor să înțeleagă rapid complicațiile de control al unui nou dispozitiv. Printre caracteristicile și funcțiile tehnice ale acestor invenții se numără:

 1. Sprijinirea modului de simulare.
 2. Prezența afișajului cu iluminare și dimensiunile 38 × 38 mm.
 3. Posibilitatea de a măsura adâncimea în intervalul 0,7-100 metri.
 4. Modul de economisire a energiei.
 5. Protejați carcasa de apă.
 6. Prezența unui indicator de încărcare și afișarea structurii fundului cu o posibilă alegere a unităților de măsură.
 7. Comutarea între modurile de sensibilitate și suportul pentru semnalul audio.

Pe râurile mici, centrala montată Lucky Fish Finder FF1108-1, va ajuta pescarul să controleze mișcarea peșteluiDispozitiv wireless scanează zona apei la un unghi de 40 de grade, în timp ce regimul temperaturii de funcționare este -20 + 70 de grade. Designul constă dintr-un afișaj, un emițător, un senzor și un traductor. Fishfinder este un accesoriu modern avansat, capabil să primească și să afișeze tot felul de date despre grosimea apei și numărul de pești dintr-un anumit punct. Instrumentul este controlat prin intermediul mai multor taste și meniul corespunzător de pe afișaj.

În plus față de panoul de control, pe ecran puteți vedea informații despre starea bateriei, temperatura apei, viteza de mișcare a peștilor, precum și adâncimea iazului. Utilizând butoanele pe care le puteți schimba setările de zoom și sensibilitate. Această scală vă permite să examinați anumite orizonturi ale apei, iar funcția "scară" mărește obiectele pentru un studiu mai detaliat. Pe ecran puteți vedea frecvența utilizată, simbolurile peștilor, obstacolele inferioare și obstacolele de jos. Este important să înțelegeți că toate datele sunt schematice, deci trebuie să știți cum să le citiți.

Fishfinder FFW718În ciuda costului său bugetar, ecoul sonor al Fishfinder rezolvă multe probleme ale pescarului. Poate fi folosit pentru pescuitul cu barci și pentru pescuitul de coastă, chiar și în condiții de umezeală, rece și înghețată. Dispozitivul determină efectiv adâncimea curentă a rezervorului și indică locația producției. Apropo, atunci când este utilizat în timpul iernii, nu este nevoie să găuriți o gaură.

Fish Finder 718 Prezentare generală

Fish Finder 718 wireless sunetAcum câteva decenii, sunetele de ecou erau dispozitive greoaie, care aveau o masă și o greutate impresionantă. Astăzi, acestea sunt gadget-uri compacte multifuncționale cu o masă și dimensiuni minime. Și modelul Finder 718 este o confirmare vie a acestui lucru. În plus față de un corp ergonomic și o gamă largă de funcții, un astfel de dispozitiv complet fără fir, ceea ce îl face un instrument universal pentru prinderea în orice moment al anului și în orice condiții.

Cu pescuitul cu barca, dispozitivul devine pur și simplu un asistent indispensabil atât pentru începător, cât și pentru cel mai antrenat pescar. Poate fi folosit pentru pescuitul în ocean și în mare, precum și în lacuri și râuri din întreaga lume.

Principalul avantaj al modelului este posibilitatea identificați o rasă diferită de pește, și în rezervoare de apă dulce și în soluție salină. În plus, sunetul sonor elimină efectiv relieful în timp real la adâncimi de la 0,7 la 40 de metri.

Inclus cu dispozitivul este:

 1. Profesional de adâncime.
 2. Sonar wireless.
 3. Antena externă.
 4. Curea pentru gât.
 5. Baterie reîncărcabilă.
 6. Manual de instrucțiuni pas cu pas.
 7. Ambalare.

De ce să cumpărați: arată un loc de pește, adâncimea și topografia funduluioportunitate munca la distanță atinge 100-200 metri, deși în condiții reale această cifră este mult mai mare. Prezența meniului în limba rusă simplifică controlul dispozitivului și îl face ușor de înțeles pentru începătorii neexperimentați.

Aparatul măsoară temperatura în grade Celsius și Fahrenheit, iar adâncimea sitului selectat în metri. Atunci când efectuați măsurători, pescarul poate observa pe monitor pictogramele de pește cu dimensiunile sale aproximative. Și, de asemenea, sunt indicate contururile fundului, ceea ce face posibilă distingerea nisipului de rocă și iarbă sau invers. Probabilitatea de interferență din vegetație este minimă, iar livrarea semnalului rămâne cât mai mare posibil, eficientă și clară.

Modelul 718 poate studia efectiv rezervorul în timpul iernii și al verii. Absența firelor previne deteriorarea sistemului sub influența apei de gheață și a înghețului.

Funcționare ecran sonar

Pe ecranul compact al modelului 718 în detaliu toate informațiile necesare sunt afișate și panoul de control. Printre funcțiile utile se numără măsurarea vitezei schemei generale de date, adâncimea și temperatura apei și nivelul sensibilității reglabile. În plus, puteți schimba funcționarea senzorului și timpul alarmei, ceea ce vă permite detectarea peștilor. Încă există sprijin pentru funcția de adâncime superficială.

Ecranul arată puterea curentă a bateriei și nivelul semnalelor de la senzor. Sonerul este potrivit pentru funcționare la temperaturi sub zero, astfel încât acesta poate fi operat în cea mai rece iarnă.

Potrivit producătorului, sunetul este capabil de lucrați la o singură încărcare de aproximativ 550 de ore, ceea ce se datorează unei baterii puternice cu R-2032.

Printre principalele caracteristici ale dispozitivului ar trebui alocate:

 1. Sprijin pentru meniul în limba rusă.
 2. Afișarea temperaturii apei și a fundului.
 3. Reglați viteza graficului.
 4. Managementul sonarului.
 5. Prezența unui semnal sonor pentru detectarea obiectelor de pește.
 6. Prezența indicatorului de baterie.
 7. Afișaj ecran lat.
 8. Memorie încorporată.
 9. Abilitatea de a lucra în intervalul de temperaturi de la -20 la 70 de grade.

Capabilități unice de sonar

Cu ajutorul ecosounderului este posibilă inspectarea eficientă a rezervorului, determinarea locației peștilor, dimensiunile și chiar rasa.

Dispozitivul împarte obiectele de pește în trei dimensiuni, indicând adâncimea clusterului și avertizând turma la un semnal sonor.

Dispozitivul este compus din două componente principale - un transmițător și un receptor. Pentru a începe, trebuie să legați senzorul de linie și să îl aruncați cu o tijă sau o bobină. În câteva secunde pe ecran puteți vedea locuri promițătoare în care există o congestie a peștilor.

La navigare, senzorul poate fi de asemenea legat de barcă pentru măsurarea liberă a adâncimii și localizarea prada.

Criterii pentru alegerea unui dispozitiv

În piață există două soiuri ale acestor dispozitive - pescari și norocoși. Ele diferă doar prin performanță, dar principiul acțiunii rămâne același. Ambele modele funcționează pe baza undelor sonore care examinează relieful și indică toate obiectele.

Printre parametrii cheie ai dispozitivului: puterea transmițătorului, sensibilitatea receptorului, dimensiunile ecranului, frecvența traductorului, numărul de grinzi și tipul de model.

Pentru selectarea cu succes a unui model adecvat, este necesar să se acorde o atenție deosebită puterii transmițătorului și sensibilității receptorului. Cu cât este mai mare puterea, cu atât vor fi afișate mai bine datele de calitate, ceea ce este util atunci când studiați adâncimi mari. Dacă vorbim despre sensibilitate, atunci o valoare prea ridicată mărește frecvența de interferență.

Înainte de a efectua o achiziție, trebuie să țineți cont de frecvența convertorului. Dacă este foarte slab și lasă 50 kHz, atunci claritatea imaginii va fi scăzută, dar adâncimea fasciculului va crește. Modelele cu o frecvență înaltă de până la 200 kHz afișează o imagine de calitate, dar adâncimile de scanare sunt scăzute.

Alegerea unui soner ecou trebuie să ia în considerare tipul de pescuit și caracteristicile fundului.

Un alt criteriu important este contrastul și calitatea ecranului. La urma urmei, dacă intenționați să pescuiți sub influența soarelui strălucitor, afișajul trebuie să fie foarte luminos și contrast.

Manual detaliat de operare

Sunetul ffw 718 este o invenție excelentă care este potrivită pentru pescuitul de pe țărm și barcă. În plus, acesta poate fi folosit pentru pescuitul de iarnă, în cazul în care trebuie să efectuați o turnare cu o tijă sau o bobină.

Dispozitivul are capacități superioare față de tijele de marcare convenționale, astfel încât definiția loviturilor și a altor anomalii de relief va fi mult mai eficientă. Dar, pentru a descoperi toate avantajele unui astfel de dispozitiv de pescuit, este necesar să știm cum să îl punem în aplicare și să îl aplicăm în condiții reale de pescuit.

Memoria internă a dispozitivului are deja setări din fabrică, permițându-vă să lucrați la o anumită adâncime. Dar utilizatorul ar trebui să stabilească sensibilitatea suplimentară la 75% și să ajusteze reducerea zgomotului. Totuși trebuie să ștergeți imaginea și să ajustați calitatea acesteia, ceea ce va spori confortul utilizării.

O instrucțiune pas cu pas este întotdeauna furnizată împreună cu dispozitivul, ceea ce simplifică configurarea și funcționarea ulterioară a sunetului ecou:

 1. Înainte de a începe, trebuie să vă asigurați că bateria este complet încărcată și că aceasta este instalată și închisă corespunzător cu o garnitură care va împiedica pătrunderea umezelii. Capacul compartimentului pentru baterii trebuie fixat, iar garnitura trebuie fixată în siguranță pentru a evita scurgerile de apă.
 2. La manipularea senzorului, trebuie să fiți atent, deoarece orice cădere sau impact mecanic poate duce la deteriorarea acestuia. După contactul cu apa de mare, acest element este spălat bine cu apă curată și uscat. În caz contrar, oxidarea poate începe.
 3. Pentru a prelungi durata de viață a sonarului, acesta trebuie să fie menținut în stare de funcționare, iar dacă apa intră în el, ștergeți-l întotdeauna cu o cârpă uscată.

Detectorul inteligent de pește FFW 718 este cel mai bun instrument de pescuit din clasa sa. Prezența unui receptor foarte sensibil, capabil să afișeze informații de calitate despre fund, un afișaj bun și senzori suplimentari, face ca acest model să fie un asistent util atât pentru începătorii, cât și pentru cei mai experimentați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este un sunet ecou: principiul de funcționare și caracteristicileCe este un sunet ecou: principiul de funcționare și caracteristicile
Cum sa alegi un bun cautator de pesti pentru pescuit cu barca de cauciucCum sa alegi un bun cautator de pesti pentru pescuit cu barca de cauciuc
Sunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpeSunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpe
Echo sounder practicant er 6 pro 2 - pentru profesioniști și amatoriEcho sounder practicant er 6 pro 2 - pentru profesioniști și amatori
Folosirea camerei subacvatice pentru pescuitFolosirea camerei subacvatice pentru pescuit
Echipament de pescuit: piranhamax huminerbirdEchipament de pescuit: piranhamax huminerbird
Tahometru pentru instalarea pe motorul exteriorTahometru pentru instalarea pe motorul exterior
Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de varăSonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară
Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și tripluPescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
Pescuitul Garmin pentru pescuit: o revizuire a modelelorPescuitul Garmin pentru pescuit: o revizuire a modelelor
» » Prezentare generală și caracteristici ale căutătorului de pește
© 2021 amigdas.com