amigdas.com

Pasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegere

Pastă de pastă de dințiSănătoși dinți albi

în lumea modernă sunt considerate una dintre cele mai importante criteriile de frumusețe. Nu toată lumea are o smalț dentar ideal, deci trebuie să mențineți și să păstrați ceea ce este moștenit din natură de către această persoană sau acea persoană. Menținerea sănătății și a igienei cavității bucale necesită anumite măsuri, inclusiv vizite regulate la cabinetul stomatologic, precum și executarea zilnică a procedurilor de bază, de curățare a dinților, a limbii și a gingiilor.

Cel mai simplu mijloc de igienă orală este utilizarea unei pastă de dinți corect selectată.

Pentru cele mai populare și eficiente mijloace de îngrijire orală pentru astăzi este paste de pasta de dinti .

Pasta de dinți rox: avantaje

Avantajele pasta de dinti roxProdusele ROCS sunt fabricate de DRC Group, care este specializată în produse și facilități pentru igiena orală. Grupul de companii din RDC sa dovedit a fi pe piață și este un garant de înaltă calitate. Toate produsele companiei, inclusiv ROCS pastă , certificat în UE.

Pasta ROCS are o serie de avantaje, datorită cărora a fost mult timp un lider de necontestat în categoria sa de prețuri. Aceste avantaje includ:

 • Compoziție. Compoziția pasta de dinti ROC C se selectează numai componentele și mineralele naturale ale plantelor, selectate astfel încât să sporească interacțiunea lor cu efectul dorit. În compoziție paste de pasta de dinti cel mai adesea există componente cum ar fi extractele de cimbru, ardei i lemn dulce, precum și complexe de remineralizare a substanțelor.
 • Eficiență ridicată. Datorită compoziției unice și a componentei de pastă a bromelainei, se efectuează o lustruire a dinților și o scindare a plăcii întărite.
 • Acțiune antimicrobiană. Realizat în detrimentul xilitolului, care face parte din compoziție.
 • Siguranță și îngrijire delicată. Datorită compoziției sale naturale și tehnologiei inovatoare de fabricație paste de pasta de dinti sigur pentru utilizarea atât de adulți și copii, cât și de îngrijire blândă și delicată.

Este demn de remarcat faptul că se produc mai multe tipuri de paste, dintre care toată lumea va găsi cele mai potrivite.

Mai mult despre compoziție

Compoziția de pastă de dinți pentru curățarea dentarăDupă cum sa observat deja, o caracteristică caracteristică a produselor Rox este utilizarea ingredientelor naturale.

În pastă Rocks nu include conservanți sau alte componente nocive și agresive, respectiv, este sigur pentru a fi utilizat de către persoanele cu dinți sensibili, care primesc medicamente puternice, precum femeile însărcinate și cele care alăptează.

Printre componentele care alcătuiesc paste de pasta de dinti următoarele:

 • Complexul activ Mineralin. Compoziția, care este originală, inerentă numai în această marcă, vizează combaterea inflamației și a cariilor și, de asemenea, are un efect de albire.
 • Enzima Bromelain. Această enzimă curăță cu atenție smalțul dinților de pe placă și, de asemenea, restabilește procesul natural de metabolizare a mineralelor din saliva.
 • Azotat de potasiu. Această componentă protejează dinții sensibili și reduce durerea, ceea ce duce la scăderea sensibilității.
 • Glicerofosfat de calciu. Este utilizat pentru saturarea smalțului dinților cu substanțe minerale.

Ca substanțe auxiliare, uneori în compoziție paste rox Se utilizează magneziu, calciu și fluor, care întăresc smalțul și servesc ca măsură preventivă pentru unele boli ale cavității bucale. Se adaugă și câteva arome și arome naturale.

Produse marca ROCS

Produse ROCSLinia de produse ROCS este extinsă: pentru perioada în care există o marcă, compoziția și proprietățile pastă de dinți s-au schimbat, iar gama de activități sa extins. În piața modernă de produse de igienă orală pastă ROKS este prezentat în mai multe variante în funcție de scopul dorit.

Astfel, produsele mărcii sunt împărțite în două categorii: pentru copii și pentru adulți. Merită în timp ce este izolat pastă de dinți ROCS, concepute pentru o etapă intermediară (adolescentă).

Deoarece experții recomandă începerea igienei gurii și a dinților începând cu momentul apariției primului dinte de lapte, pastele de dinți pentru copii ar trebui să fie mai stricte decât mijloacele pentru adulți. Compania ROCS a dezvoltat o întreagă linie de produse hipoalergenice care corespund unei anumite categorii de vârstă:

 • Pasta de pasta de dinti pentru copii (Baby). Poate fi folosit din momentul primului dinte și până la 3 ani. Compoziția include exclusiv componente BIO, în condiții de siguranță pentru copil. Efectul principal al produsului este efectul antiinflamator, iar xilaatul din compoziție este proiectat pentru a proteja dinții beți de copil din carii. Are o aromă dulce și este prezentat în trei versiuni: cu extract de musetel, var sau PRO Baby, care protejează dinții de bacterii cariogene.
 • Lipiți Copii pentru copii 3-7 ani. Compoziția produsului pentru această categorie de vârstă include un complex special de Mineralin, care conține glicerofosfat de calciu și deja cunoscut xilitol, care are un efect antiinflamator. În plus, compoziția acestei paste nu include fluorura, astfel încât copiii care iau medicamente cu niveluri ridicate de fluor, nu se confruntă cu o supradoză. Este produsă cu două arome: fructe și afine.
 • Copii timp de 4-7 ani. Din cea precedentă, aceasta diferă de a fi în aminofluorură, care acționează ca o sursă de fluor. Astfel, folosind acest instrument pentru curățarea dinților de lapte, într-o perioadă relativ scurtă de timp pe smalțul dinților, este posibil să se formeze o protecție puternică și fiabilă împotriva bacteriilor cariogene. Produs în trei versiuni: cu gust de zmeură și căpșuni, cu aditivi de citrice și gust de Bubble-gamă.
 • Pasta de pasta de dinti Adolescenti pentru adolescenti (8-18 ani). Compoziția include un complex natural de substanțe active AMIFLUOR, care mărește rezistența smalțului dinților la acizii care o distrug. Complexul este, de asemenea, eficient împotriva inflamațiilor și pentru a proteja dintii de carii, ușor curăță dinții fără a deteriora gingie și este disponibil în mai multe arome, printre care putem găsi sodă, mentă, căpșuni și multe altele.

O gamă largă de produse concepute pentru copii vă vor permite să alegeți un remediu pentru un copil de orice vârstă, care, în plus, va fi plăcut pentru senzațiile de gust.

Paste populare pentru publicul adult

Efectul de albire al pasta Roxşi aici pasta de dinti rox pentru cumpărătorii adulți diferă în ceea ce privește diversitatea acțiunilor lor, deci ele ar trebui alese pe baza efectului dorit. Astfel, printre fondurile destinate publicului adult, compania produce fonduri destinate combaterii plăgii, inflamației, bacteriilor cariesogene etc.

Următoarele produse ale ROCS sunt cele mai populare:

 • Whitening pastă Bionica de la ROCS. În compoziția sa, are un complex unic de substanțe și microelemente naturale, nu numai întărind smalțul dintelui, dar și dând o strălucire naturală și o albă. De asemenea, datorită înălțării Bionicii, starea gingiilor se îmbunătățește semnificativ.
 • Pastă pentru dinți sensibili Bionica. Această versiune a produsului are un efect blând și este concepută pentru a combate sensibilitatea crescută a dinților. Atunci când se utilizează, gingiile și dinții sunt întăriți datorită compoziției remineralizante și se elimină inflamația. Iar datorită compoziției sale naturale, produsul este inofensiv pentru femeile care suferă de sângerări ale gingiilor în timpul sarcinii.
 • albire paste de pasta de dinti. Acesta constă dintr-un complex Mineralin (glicerofosfat de calciu, clorură de magneziu, xilitol și bromelaină) și dioxid de siliciu, eliminând placa si petele mai inchise cu email, oferind dantura perfectă albire și strălucire naturală. De asemenea, acest complex de substanțe este chemat să lupte cu carii, întărind țesuturile dure ale dinților. În mod obișnuit, există o normalizare a microflorei cavității orale.
 • Sensation Whitening de la ROCS. Acțiunea pastei "Albire senzațională" vizează curățarea smalțului dinților. Efectul se realizează în etape: datorită produselor incluse, dinții sunt curățați de pe plăcuță și pete străine pas cu pas.
 • Pasta de dinți ROKS Calciu activ. Calciul, care face parte din acest produs, pătrunde în smaltul dintelui, îl curăță și îl învelește și, de asemenea, întărește și protejează împotriva formării cariilor. Un remediu care conține calciu curăță ușor cavitatea bucală și este recomandat pentru utilizarea prin sângerarea gingiilor.
 • Antitobacco. Pentru fumători, este necesară o atenție deosebită pentru cavitatea bucală. ROCS Antitobacco elimină consecințele neplăcute ale obiceiuri proaste, usor eliminarea galbenului cu email și prin eliminarea uscăciune placa dentară și mirosurile. Promovează retragerea dinților și gingiilor care le distrug.
 • Uno Calciu. Sarcina acestui produs este saturarea smalțului dinților cu fosfor și calciu din cauza uleiurilor esențiale conținute în preparat. Uno Calcium luptă și cu o atingere și distruge bacteriile care cauzează carii.

Alegerea atunci când cumpărați acest lucru sau asta paste de pasta de dinti , ar trebui să se ghideze de problemele existente cu dinții sau cavitatea bucală, la recomandările dentistului.

Lista de preturi

Rocks pasta preturiPreturi pentru Pasta de dinți Rox peste medie, cu toate acestea, printre categoriile sale de preț este cea mai eficientă.

În funcție de direcția acțiunii și de forma producției, produsele acestui brand pot costa în regiunile țării de la 170 de ruble (paste de pasta de dinti Copii) la 250 de ruble pentru pastă de albire și regenerare.

Paste Bionika poate costa cumpărătorul în valoare de 200 până la 250 de ruble, iar Sensation Whitening poate fi achiziționat pentru 300 de ruble.

Cu toate acestea, deoarece pentru picături suficient de mici înseamnă de două ori pe zi, pasta de dinti roci consumate mai lent decât mai ieftin, respectiv, pentru calitatea înaltă a produsului certificat, economisește și banii clienților.

Produsele ROCS pot fi cumpărate atât în ​​farmacie, cât și în magazinele principale ale orașului. Prețul acestui produs variază în funcție de regiunea de implementare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Când începeți să vă spălați dinții copiluluiCând începeți să vă spălați dinții copilului
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
» » Pasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegere
© 2021 amigdas.com