amigdas.com

Numele raselor mici de câini și caracteristicile lor

Numele raselor mici de caini"Micul câine - până la catelul de vârstă înaintată" - spune proverbul național. Într-adevăr, rasele mici de câini vor fi o alegere bună pentru păstrarea într-un apartament sau o casă mică, ușor de luat cu ei, în plus, în unele situații este mai mult decât potrivit. Iar câinii mici, ca regulă, devin prieteni minunați ai copiilor.

Cu toate acestea, fiecare rasă pitic este unică, are propriile caracteristici, demnitate și caracter. Este foarte important să alegeți un câine mic pentru caracterul și stilul de viață al proprietarului, altfel viața comună a câinilor și a persoanei nu va aduce bucurie, ci unele tulburări. Cum să nu te înșeală când alegi o rasă de câini pitici?

Articolul prezintă descrieri și fotografii ale principalelor rase de câini mici care se întâlnesc bine cu proprietarii chiar și într-un apartament mic:

 • Chihuahua de culoare galbenăAffenpinscher;
 • Spitz spaniol;
 • frontier terrier;
 • pudel jucărie;
 • chihuahua;
 • pechinez;
 • papillon;
 • Rușinos colorat rusesc.

Affenpinscher

Black dog affenpinscherAceasta este o rasă mică de câini de vânătoare. Dacă vă uitați la fotografia lui afenpinscher, este ușor să vedeți că acest câine este similar cu o mică menajeră îngropată dintr-un desen animat pentru copii, a fost adusă înapoi în secolul al XVII-lea. Temperamentul său este asemănător aspectului: este animat, câine jucăuș, care, cu o scânteie, îl va întâmpina pe proprietar de la locul de muncă. Mausoleul affenpincera seamănă cu o maimuță mică, nu înseamnă că numele acestei rase în limba germană înseamnă "maimuță terrier".

Această rasă nu se înțelege întotdeauna bine cu alți câini, și cu atât mai mult pisicile, cu abordarea corectă a afenpinscherului, este posibil să fie tolerată față de alte animale domestice. Proprietarul trebuie, de asemenea, să aibă grijă de jucăriile pentru afenpinscher: cu un număr mic de câini vor juca cu mobilier sau pantofi. În plus, câinele este pur și simplu Sunt necesare plimbări lungi activi, însoțite de impresii noi: lipsa activității în apartament poate fi și cauza "răului".

Câinii din această rasă au nevoie de "devreme în lumină" devreme, cu o pregătire secvențială, altfel împiedicarea urzelilor neliniștite de câini va fi foarte dificilă. Din puppyhood, proprietarul trebuie să-și demonstreze primatul. Lăudarea și încurajarea sunt cele mai bune metode de educare a acestei rase, deoarece agenții de afinități îi place să-și încânteze prietenii-proprietari.

Spitzul spaniol

Lovely roșu Pomeranian PomeranianAcest pitic se referă la decorative. Pomeranets este un câine prietenos minunat care va deveni un adevărat companie pentru stăpânul său. Blană groasă și frumoasă nu lasă nici pe sceptici indiferenți, iar coama fermecătoare "de leu" dă un farmec deosebit acestui câine mic. Desigur, o asemenea frumusețe necesită îngrijire zilnică: câinele trebuie să fie pieptat de câteva ori pe săptămână, și atunci când se toarnă - în fiecare zi, astfel încât substratul mort să nu strică aspectul spitzului. Similar aspectului vulpei cu un aspect inteligent atent completează imaginea plină de farmec. Câinele comunist, ascultător, este foarte popular cu celebrități.

Pomeranian Spitz este perfect pentru păstrarea într-un apartament mic sau într-o casă de țară spațioasă - aceasta se adaptează rapid la condițiile de viață. Aceasta este o rasă foarte inteligentă și poate fi ușor antrenată. Nu-i este frică să cumpere un copil mic ca un cadou - poți fi sigur că copilul și pomerantele vor deveni cei mai buni prieteni.

Terrierul de frontieră

Border Terrier zâmbeșteSe referă la rasele mici de vânătoare de câini care au o blană destul de dură, labe lungi și o înălțime mică la greabăn. Câinii acestei rase pitic necesită multă atenție, atât de minunată sunt ca o familie mare prietenoasă cu copii. Și, dimpotrivă, leneții și gospodăriile nu ar trebui să aleagă un terrier de frontieră ca animal de companie: în absența unei educații adecvate, comportamentul acestui câine este îndreptat spre rezolvarea și distrugerea "tuturor și tuturor".

Terrierii de frontieră nu este potrivit pentru conținutul din lanț: sunt foarte activi și prietenoși. Lătratul lor puternic este mai des decât un semn de agresiune, dar de bucurie și încântare.

Border terrier cap de aproapeCâinii din această rasă nu se înțeleg bine cu alte animale. Dacă se poate ajusta coabitarea cu o pisică de frontieră, atunci animalele și păsările mici vor fi percepute fără echivoc de ele ca o pradă potențială.

Ca toate terrierii, consilierii sunt foarte incapatanati. Problema va fi rezolvată numai prin fermitate și coerență în educație și formare. Afectiv și credincios, sunt sensibili la emoțiile gazdei, cea mai bună motivație pentru cei de la graniță va fi lauda și aprobarea.

Pudel de jucărie

Păsăricul de jucărie este așezatAcesta este cu adevărat unul dintre cei mai fermecător câini mici. Ușor de predat la formare, capabil să se adapteze la natura și starea de spirit a proprietarului, acest muncitor inteligent și greu lucrează adesea în circ, făcând diverse trucuri.

Pudel de jucărie - prieten frumos atât pentru copiii rapizi, cât și pentru persoanele cu statut de adulți. Absolut neagresiv, el va fi fericit doar dacă va intra în "compania" altor animale care locuiesc în apartament sau în casă. Cu toate acestea, prea grosolan sau, dimpotrivă, o atitudine indulgentă față de un reprezentant al acestei rase poate provoca rudele și neascultarea reciprocă din partea câinelui.

Privind fotografia pudelului de jucărie, ei nu pot să nu mai admirați. Bărțuța strălucitoare strălucitoare, aspectul inteligent, urechile moi de tip "velur" atrag involuntar atenția celorlalți. Chiar mai surprinzător hârtie igienică. Principalul lucru pentru proprietarul unui câine este să păstreze acest lux curat și să nu lase niște bucăți care nu pot fi pieptărate.

chihuahua

Chihuahua într-o cutieAcești câini sunt cei mai mici din lume. Rasa aparține decorative, deci Ideal pentru a trăi în apartamente mici. Luminoasă și plină de viață, cu un bot foarte ascuțit și urechi mari amuzante, chihuahua seamănă cu o adevărată rachetă, întorcându-se întotdeauna.

Soft și amabil, acești copii se înțeleg perfect cu copiii, foarte îndrăgostiți de atenție și afecțiune. ei real monogam: Fiind atașați de stăpânul lor, ei vor fi credincioși pentru tot restul vieții sale.

Chihuahua plimbariAceastă rasă are o reacție excelentă, care, împreună cu mobilitatea, vă permite să intrați în necaz atât de des. Este din cauza activitate câine proprietarului, trebuie doar să-l monitorizeze îndeaproape: o întâlnire cu rasa majoră formidabil atrage după sine sărind și lătratul ritm rapid de la Chihuahua, ceea ce poate duce la probleme până la moarte.

Pentru a antrena acest câine mic este necesar de la o vârstă fragedă, atunci devine ușor ascultător și bine crescut. Chihuahua nu poate suporta singurătatea de multă vreme: devine agresivă și începe să joace fericire.

Yorkshire Terrier

Cute Yorkshire TerrierAceasta este una dintre cele mai comune rase de câini mici printre proprietarii din întreaga lume. Proprietarii de păr lung drept, ele sunt elegante și dulci. Cu toate acestea, natura Yorkului este mai severă: ca orice terrier, el apărător al teritoriului său, încăpățânat și independent.

Viitorii proprietari Yorki ar trebui să fie pregătiți să:

 • ele nu sunt ușor de obișnuit cu toaleta;
 • câinele lansează de multe ori zgomotos;
 • reprezentanții acestei rase sunt foarte pretențioși în produsele alimentare;
 • Nu este necesar să începeți un york în cazul în care există copii mici în familie.

Terrier-catelul rulează de-a lungul iarbăCu educația corectă a unui yorkie acest câine mic poate oferi o mulțime de minute pline de bucurie atunci când comunică cu ea, să devină un adevărat prieten și un excelent "informator" despre abordarea străinilor. În plus, reprezentanții acestei rase sunt foarte sensibili la starea emoțională a gazdei, sunt capabili să accepte orice stare de spirit a unei persoane, înțelegând în același timp locul lor în familie.

Pekinese

Pekingese pufosUna dintre cele mai vechi rase mici de câini. O fata ampla, aplatizata, face un reprezentant al acestei rase unic si fascinant. Fusta luxoasă adaugă farmec, iar ochii sincer ușor bombați, se pare, pot exprima toate emoțiile specifice unei persoane.

Real Pekingese calm și mare, independent și receptiv. Datorită caracterului său, acest câine mic coexistă bine cu alte animale. În ceea ce privește copiii, Pekingese poate fi pornit numai dacă copilul înțelege cum să se ocupe de câine. Această rasă nu va tolera jerking la lână sau coada, și, apărarea, poate mușca. Pekingese este adevărat pentru stăpânul său, dar el nu va molesta niciodată o persoană, care solicită afecțiune sau joc.

Încăpățânarea și mândria inerente acestei rase pitic pot crea probleme în formare, mai ales că este dificil să le obișnuiți cu toaleta. Foarte important pentru această rasă socializarea timpurie: nu sunt obișnuiți să vadă o mulțime de oameni, acești câini pot fi agresivi.

Papillon

Trei papilioanePrivind la fotografia acestei rase, este imposibil să ia ochii: un neobișnuit de expresiv, ochi inteligenți, urechi mari cu blană care seamănă cu aripi de fluturi (de unde și numele rasei), blana moale - toate acestea fac Papillon fermecător și dulce.

Cea mai atrăgătoare creație: Reprezentant rasele pitice de câini devin prieten loial pentru fiecare membru al familiei, se potrivesc perfect in orice stil de viață al proprietarilor, cu aceeași plăcere va zburda cu copiii și impresionant culcat pe canapea, cu bunicul meu.

Papillon botul aproapePapillon-urile sunt perfect potrivite pentru antrenament, memorând nu numai cuvintele, ci chiar intonația proprietarului. Cu toate acestea, Nu le țineți împreună cu alte animale: acești câini sunt destul de agresivi față de potențialii concurenți.

Activi și energici, acești câini mici sunt atașați incredibil la o singură persoană. Cetățenii străini nu se obișnuiesc niciodată, deși sunt, de obicei, foarte prietenoși. Perfect pentru copii, deși este mai bine să nu lăsați copiii foarte apropiați de câine, există o mare șansă de rănire atât pentru câine cât și pentru copil.

Rușinos colorat rusesc

Drăguț drăguț roșii colorateO bologna cu păr lung, inteligent și frumos va deveni un adevărat favorit al întregii familii. Acest câine mic cu o față inteligentă și urechi lungi, inteligente are un temperament foarte ușor, îi place să se joace cu copii și adulți. Reprezentanții acestei rase sunt așa legat de proprietar, că și o scurtă separare este foarte greu și poate chiar să se îmbolnăvească.

Rușinos colorat rusesc poate fi numit animal de companie ideal: ea înțelege rapid și își amintește echipa, se alătură copiilor și altor animale. Cu toate acestea, nu cumpărați un câine atât de mic pentru toți copiii, pentru că ei îl pot răni accidental.

lumina de culoare catelusulÎn ciuda lungimii, Lana acestei rase este hipoalergenică și nu necesită îngrijiri speciale. Pentru a combina animalul de companie suficient de două ori pe săptămână (dacă proprietarul dorește, puteți mai des). Dacă iubitul este furnizat cu o comunicare emoțională constantă și îi acordă atenție, ea va deveni un adevărat prieten al stăpânilor ei.

Evident, reprezentanți ai diferitelor rase de câini pitici au propriile calități unice. Cu toate acestea, putem distinge câteva caracteristici inerente tuturor raselor mici:

 • Câine dulce de rasă micăsociabilitate;
 • loialitatea față de proprietar;
 • caracter ușor de înzestrat;
 • atitudine prietenoasă față de alții (cu o educație adecvată);
 • predispoziția la prejudiciu;
 • compacta si estetica aspectului.

Ce fel de rasă de a da preferință - pentru a decide, desigur, viitorul proprietar. În orice caz, merită să ne amintim că un animal, chiar mic, nu este o jucărie. Prin urmare, la alegerea dvs., trebuie să vă asumați responsabilitatea, înțelegând că "suntem responsabili pentru cei care s-au îmblânzit".

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
Câine de câine Pomeranian PomeranianCâine de câine Pomeranian Pomeranian
Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017
Câinii de luptă: caracteristicile raselor de luptăCâinii de luptă: caracteristicile raselor de luptă
» » Numele raselor mici de câini și caracteristicile lor
© 2021 amigdas.com