amigdas.com

Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor

Cum să utilizați unguentul pentru aversectin de droguriParaziți apar adesea pe pielea animalelor de companie. Acest lucru se poate întâmpla chiar și în cazul animalelor care nu părăsesc apartamentul. Larvele pot intra în locuința de pe pantofi sau de hainele gazdei.

În cazul în care pisica, câine sau papagal se confruntă cu mâncărimi ale pielii, alte senzații neplăcute adesea senzația de mâncărime sau de experiență, vin în ajutorul Aversektinovaya unguent - un medicament veterinar eficient, care într-un timp scurt pentru a face față cu purici, păduchi, acarieni ureche și păduche.

În cazul în care pisica, câine sau papagal se confruntă cu mâncărimi ale pielii, alte senzații neplăcute adesea senzația de mâncărime sau de experiență, vin în ajutorul Aversektinovaya unguent - un medicament veterinar eficient, care într-un timp scurt pentru a face față cu purici, păduchi, acarieni ureche și păduche.

Datorită eficienței ridicate și costul scăzut al medicamentelor a avut un loc demn în kiturile de prim ajutor pentru mulți proprietari de animale de companie.

Unguentul Aversectin poate fi utilizat pentru a trata bolile dermatologice nu numai la pisici și câini, ci și la papagalii și animalele purtătoare de blană.

Cu respectarea corespunzătoare a cerințelor instrucțiunii, utilizarea medicamentului în timpul unui curs de tratament ajută la scăderea bolilor de piele. Înainte de a utiliza medicamentul, trebuie să consultați un medic veterinar care va confirma prezența paraziților de piele animală.

De regulă, animalele de companie foarte bine tolerează un medicament care nu irită și nu se acumulează în organism, nu provoacă reacții alergice, este puțin toxic pentru pisici și câini. Chiar și cu utilizarea prelungită a agentului animalele nu se confruntă cu dependență și efecte secundare.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul bolilor dermatologice la om este interzisă.

Unguentul Aversectin este un medicament veterinar complex care are proprietăți insecticarcicide. De droguri elimină repede demodekoznyh acarieni, greabăn, ectoparazite și insecte de sânge.

Medicamentul nu numai că elimină paraziții, dar previne, de asemenea, dezvoltarea de complicații și ameliorează animalul suferinței asociate cu numeroase mușcături de insecte.

Compoziția preparatului și forma eliberării

Descrierea unguentului averseactinCompoziția medicamentului este substanța activă aversectin C. Această substanță a fost special dezvoltată pentru combaterea paraziților cutanării la animalele domestice și păsările domestice.

Medicamentul este un unguent maro deschis cu un miros specific.

Cum funcționează unguentul

După aplicare, medicamentul absorbită rapid în piele, stimulează activitatea celulelor în zona celei mai mari concentrații de insecte și are un efect insecticid.

Substanța activă, care face parte din medicament, afectează membranele celulelor musculare și țesutului nervos al paraziților, având ca rezultat paralizia și mor. Medicamentul este sigur pentru animalele de companie, nu provoacă alergii, iritații, nu afectează descendenții.

Concentrația maximă a medicamentului în corpul animalului este observată la 3-5 zile după utilizarea agentului. După 10 zile, substanța activă este excretată din organism.

Indicații pentru utilizare

Avertismentul unguent este utilizat pentru tratamentul animalelor afectate de demodicoză, otodecoză, entomoză, psoroptoză, boală sarcoptică și nooteroză.

Utilizarea medicamentului nu poate fi decât după ce boala este diagnosticată de un specialist. Auto-tratamentul poate dăuna sănătății animalului.

Contraindicații și efecte secundare

Unguentul Aversectin, ca și alte medicamente, are un număr de contraindicații, deci trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare.

Aplicarea medicamentului este interzisă tratamentul animalelor de companie în următoarele cazuri:

  • Efectul unguentului averseactinintoleranță individuală la componentele medicamentului;
  • sarcinii;
  • perioada de lactație;
  • vârsta animalului este de până la două luni;
  • transferate recent boli infecțioase.

De asemenea, nu se recomandă utilizarea de unguent pentru tratamentul animalelor slăbite și bolnave.

Medicamentul nu provoacă efecte secundare. În cazuri rare, animalul poate avea o erupție cutanată, greață, vărsături. De obicei, acest lucru se datorează sensibilității crescute la componentele unguentului.

Aresectin unguent pentru pisici

Înainte de utilizare, asigurați-vă că pisica nu are o reacție alergică la medicament. Pentru a face acest lucru, trebuie să răspândiți un mic plasture pe unguent. Dacă nu există reacții cutanate, medicamentul poate fi utilizat conform instrucțiunilor și prescripțiilor medicului. Pentru tratamentul bolilor de piele la om, medicamentul nu este utilizat.

Doza medicamentului se calculează ținând cont de specia, vârsta și starea animalului. Nu se utilizează unguent Aversectin pentru om.

Pentru a aplica unguent se folosește un tampon de bumbac sau un tampon de bumbac. Medicamentul este aplicat un strat subțire pe piele și frecat cu mișcări ușoare de masaj.

Pentru a utiliza instrumentul a beneficiat de animal, trebuie să utilizați această procedură:

  • Aplicarea unguentului averseectinÎnainte de tratament, îndepărtați părul de pe piele, spălați pielea, uscați bine, îndepărtați crustele;
  • utilizați o spatulă sau un tampon de bumbac pentru a aplica produsul;
  • preparatul este utilizat la o viteză de 0,2-0,3 grame pe centimetru pătrat al suprafeței tratate;
  • în tratamentul puricilor și alunelor de păduchi trebuie aplicat în locuri care nu sunt accesibile pentru lins - greabăn și spatele capului.
  • Atunci când se utilizează unguent pentru a trata urechile, urechea trebuie să fie pliată pe jumătate și ușor masată lângă bază. Urechile pot fi manipulate cu un tampon de bumbac. Înainte de a utiliza produsul, urechile trebuie curățate temeinic de murdărie și crăpături. Medicamentul trebuie plasat în ambele urechi. Pentru a aplica uniform unguent, puteți topi medicamentul într-o baie de apă. Unguentul poate fi înmuiat într-o stare lichidă și introdus în canalele urechii.

Pentru tratamentul psoroptozei și otodecozelor, unguentul Aversectin se aplică de două ori cu o pauză de 5-7 zile.

În tratamentul demodocozelor la pisici, medicamentul este utilizat ca parte a terapiei complexe în asociere cu agenții antimicrobieni și antifungici. La sfârșitul cursului tratamentului, trebuie făcută o rectificare, ceea ce va confirma absența căpușelor. Dacă rezultatul este nesatisfăcător, repetați tratamentul. După tratare, înlocuiți așternutul în animal. Acest lucru va împiedica repopularea insectelor.

Analogi ai unguentului Aversectin

Care sunt analogii de unguent averseectinÎn cazul utilizării unguentului Aversectin pentru a trata o pisică sau un câine este imposibilă. Medicamentul trebuie înlocuit cu un medicament similar. În opinia experților și a proprietarilor de animale de companie, dovedit în mod pozitiv astfel de medicamente de uz veterinar: unguent Terbiks sulfuric, Lamisil, Soultz, benzoat de benzil, unguent gudron, ketoconazol, Mioseptin.

opinii

Acesta este unul dintre puținele medicamente eficiente și la prețuri accesibile, care sunt potrivite pentru tratarea papagaliilor inducatori. La papagalul meu apar foarte des pe creasta ciocului. Aversectin unguent ajută la rezolvarea acestei probleme într-un timp scurt. Pentru tratamentul unei păsări, folosesc un tampon de bumbac, pe care îl aplic pentru creșterea.

Nu se observă efecte secundare după utilizarea medicamentelor. După două săptămâni de tratament, când leziunea a dispărut aproape, am spălat bine cuștile, am înlocuit alimentatorul, castronul și jucăriile. Aceste măsuri ajută la prevenirea reinfectării. Unguentul pentru papagal aversectin a fost folosit de cunoscuții mei, pentru a-mi salva papagalul de la creșteri pe labele. Printre aceste neajunsuri, pot observa că drogul este foarte greu de aplicat la cioc, așa că trebuie să-l încălziți puțin.

Unguent a fost prescris de un medic veterinar pentru a trata entomoza la o pisică. Medicamentul este utilizat pentru a treia săptămână. Rezultatul este, dar tratamentul este foarte lent. Aș dori o acțiune mai rapidă. Plătește prețul scăzut al medicamentului.

Pisica avea un acarian de ureche după ce mergea pe stradă. Medicul veterinar a recomandat utilizarea unguentului Aversectin pentru tratament. Medicamentul a fost utilizat cu o pauză de 4 zile. În termen de o lună am reușit să salvăm animalul de la parazit. Acum, urechile mele nu mai sunt mâncărime.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce mătreața la câini: cauza și tratamentulDe ce mătreața la câini: cauza și tratamentul
Ce este o pisică subcutanată la pisici?Ce este o pisică subcutanată la pisici?
Alergiile la pisici - cauze, simptome, tratamentAlergiile la pisici - cauze, simptome, tratament
Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câiniDrops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizareAnandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Cauzele și tratamentul granulomului eozinofilic la pisiciCauzele și tratamentul granulomului eozinofilic la pisici
Otoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizareOtoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizare
Pisicile și bolile lor. Simptome, îngrijire, tratamentPisicile și bolile lor. Simptome, îngrijire, tratament
» » Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
© 2021 amigdas.com