amigdas.com

Renal edvand pentru pisici caracteristicile sale principale

Semne ale boliiRecent, pentru tratamentul pisicilor a apărut un număr mare de medicamente care le pot vindeca de multe boli

. O atenție deosebită trebuie acordată medicamentului Renal Edvansed. Acesta este un aditiv special care trebuie adăugat la hrana animalelor de companie. Este produsă de o mică companie italiană și este vândută și utilizată cu succes în întreaga lume. Aditivul este disponibil sub formă de pulbere albă. Acest medicament este utilizat pentru îmbunătățirea metabolismului animalului. Dar, de asemenea, este util să adăugați substanța în furaj dacă pisica are o funcție rinichi perturbată.

Renal Edwased se vinde în farmacii în pachete speciale - un borcan de polimeri care conține o cantitate mică de pulbere. De obicei nu mai este de patruzeci de grame. Medicamentul este universal și poate fi adecvat nu numai pentru tratamentul și prevenirea pisicilor, ci și pentru câini.

Este important să se îndeplinească anumite condiții pentru a asigura stocarea calitativă a aditivului. Principalul lucru este să se respecte regimul de temperatură necesar și să se evite lumina directă a soarelui pe borcan cu medicamentul. Este important să se respecte toate cerințele specificate în instrucțiuni, atunci va fi posibilă păstrarea corectă a remedierii și beneficiul animalului.

Proprietățile și acțiunea de bază ale preparatului

MedicamentulAdaos de furaj Renal Se utilizează pentru a trata procesele inflamatorii și este un antioxidant puternic. Are o compoziție specială care afectează pozitiv sănătatea pisicilor. De asemenea, aditivul îmbunătățește activitatea tractului gastrointestinal. toata lumea stie ca digestia buna este garantia sanatatii oricarui animal.

Cu utilizarea sistematică a medicamentului, puteți obține un control complet al stării anemiei, precum și reducerea stresului oxidativ.

structură

Compoziția medicamentului este unică. Pentru fiecare sută de grame de pulbere există aproximativ o duzină de substanțe diferite, dintre care principalele sunt:

  • Fructooligozaharide - aproximativ douăzeci de grame;
  • Bioflavonoidele portocalii - aproximativ cinci grame;
  • Vitamina C - cantitatea sa este, de asemenea, de aproximativ cinci grame;
  • Vitamina B6 - aproximativ jumatate de gram;
  • Acid folic - nu mai mult de 0,2 grame;
  • Unele bacterii și umplutură.

Medicamentul renal Edvansed poate fi folosit ca un medicament independent, datorită compoziției sale, poate ajuta animalul să facă față bolilor. Dar, de asemenea, o puteți lua ca bază în terapia complexă, există multe medicamente diferite care se pot completa reciproc și pot spori efectul global.

Cel mai bine este să contactați medicul veterinar pentru a determina metoda corectă de administrare. De regulă, petreceți o cursă de o lună, în acest timp corpul de pisici poate fi complet vindecat de boală, care este motivul pentru numirea unor astfel de medicamente.

Cel mai bine este să examinăm în primul rând pisica bolnavă, să efectuăm testele de laborator necesare și numai după aceea să luăm decizia finală cu privire la metoda de tratament.

Indicații pentru utilizare

Insuficiența renalăAcest supliment trebuie utilizat la pisici care au cronice, acute și grav neglijate etapele insuficienței renale. Dar, de asemenea, utilizați Rena pentru a putea controla diverse tulburări metabolice.

Aditivul pentru hrană poate efectua nu numai funcții terapeutice, ci și pentru a îmbunătăți aspectul animalului. Dacă adăugați praful în mod periodic la hrană - există o îmbunătățire a stării dinților și a oaselor pisicii. Datorită faptului că pulberea conține un număr mare de bacterii, funcțiile tractului gastrointestinal sunt repede restaurate.

Dacă starea generală a bolnavului este severă, atunci medicii veterinari pot să sfătuiască să ia suplimentele în permanență pe tot parcursul vieții. Acest lucru va îmbunătăți în mod semnificativ starea de companie.

Instrucțiuni de utilizare și dozare

structurăPentru ca medicamentul să aibă efect maxim, este important să respectați pe deplin toate instrucțiunile date de instrucțiune. Dozajul trebuie calculat pe baza greutății animalului. În cazul în care pisica este mare, merită să crească cantitatea de medicament luat.

Este mai bine înainte de a amesteca pulberea cu alimente, va ajuta să vă asigurați că pisica mănâncă tot ceea ce este necesar și nu încalcă cantitatea de substanță prescrisă de medic.

Dacă greutatea unei pisici nu depășește două kilograme și jumătate, atunci suplimentele trebuie administrate o dată pe zi. În cazul în care animalul este de la doi la cinci kilograme, atunci numărul de porții ar trebui să fie de aproximativ două până la trei ori. În fiecare borcan este o lingură de măsurare specială, cu care este convenabil să se măsoare proporția.

Efecte secundare

Acest supliment de furaje are un număr de contraindicații și posibile efecte secundare:

  • Intoleranță individuală la componente;
  • Reacții alergice ale corpului.

Dacă luați toate măsurile necesare în timp, puteți evita diverse consecințe, inclusiv moartea animalului.

Analogi de droguri

Există mai mulți analoagi ai medicamentului care pot fi utilizați în acest caz, dacă Renal Advance nu este potrivit din anumite motive.

  • Ipakitine;
  • Hitozin.

Comentarii:

Când am adus câinele bolnav la clinică, am fost sfătuit ca un drog pentru a menține funcții importante ale corpului. Aplicarea renală Advance condiția de câine stabilizat. Ce poate fi mai plin de bucurie pentru proprietar decât pentru a vedea că câinele său este pe cale de a repara și nu suferă durere. Medicamentul și-a îndeplinit perfect sarcina.

Pentru o lungă perioadă de timp folosim Renal Edvanded pentru pisici și vedem rezultate pozitive. Animale de companie noastre este deja destul de vechi, dar totuși vreau să cred că el va trăi în familia noastră pentru o lungă perioadă de timp. Am fost sfătuit de acest instrument familiar, care a avut un câine și medicul veterinar a prescris un supliment de hrană Renal Edvanded pentru câini. Animalul sa recuperat repede. Sper că pisica mea va fi, de asemenea, mai sănătoasă și mai bucuroasă.

Când am o pisică, medicul veterinar ma sfătuit să aplice renalele renale. Sa dovedit a fi foarte versatil, deoarece este posibil să se utilizeze un aditiv pentru pisici și câini. Amestecarea obișnuită a pulberii în alimente a dat rezultate bune. A decis să lase răspunsul, brusc el va ajuta pe cineva.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Gemobalanță pentru pisici și câini - instruireGemobalanță pentru pisici și câini - instruire
Rimadil pentru câini. Instrucțiuni de utilizareRimadil pentru câini. Instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Catantar pentru pisici - manual de instrucțiuniCatantar pentru pisici - manual de instrucțiuni
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
» » Renal edvand pentru pisici caracteristicile sale principale
© 2021 amigdas.com