amigdas.com

Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini

Cele mai bune picături de acarieni pentru câiniOdată cu apariția unor zile calde, animalele de companie care se plimbă în aer liber pot fi predispuse la atacuri de către diverși paraziți care sunt capabili de afecta sănătatea unui animal

.

Prin urmare, în perioada de primăvară și de vară, ar trebui să se acorde atenție protejării câinelui și alegerea unui remediu bun pentru acest lucru.

Care sunt căile de atac pentru căpușe pentru câini?

Cele mai bune spray-uri pentru acarieni pentru câiniParaziți, cel mai adesea, trăiesc în iarbă și tufișuri, atacă animalele de mers pe jos în parcuri, pătrate sau păduri. În timpul unei mușcături, pot transmite boli grave care amenință sănătatea animalelor de companie. Pentru a preveni infecția, ar trebui în timp pentru a trata câinii împotriva căpușelor.

Astăzi, magazinele de animale de companie oferă o gamă largă de produse antiparazitare, care sunt disponibile sub diferite forme. Poate fi:

 • picături pe greabăn;
 • spray-uri;
 • tablete;
 • gulere;
 • șampoane;
 • loțiuni;
 • amestecuri uscate;
 • lână soluții de prelucrare.

Toate aceste medicamente diferă în modul în care sunt utilizate și durata expunerii. Ele pot fi de lungă durată sau instantanee.

Căderi de la căpușe

Picaturi si spray-uri de acarieni pentru cainiCele mai populare dintre proprietarii de câini sunt picăturile antiparazitare care încep să acționeze aproape instantaneu și resping efectiv acarienii. Acestea sunt aplicate pe un animal de companie uscat în zona greabănului, unde animalul nu poate ajunge și să-i lingă.

După aceea, soluția este frecat în piele. Este de dorit ca medicamentul să nu cadă pe lâna cu care insecticidele nu vor fi absorbite.

După aplicarea medicamentului, câinele nu trebuie să fie scăldat timp de două zile. În jur de o zi sau două, tratamentul va începe să funcționeze.

În funcție de tipul de picături, de costul acestora și de producător, acestea funcționează în decurs de două până la trei săptămâni. Substanța activă a agentului după aplicare pe piele este absorbită în foliculii de păr și în glandele sebacee. Dacă câinele a trăit deja paraziți, dar ei vor fi distruși.

avantajele picăturile de la căpușe pot fi atribuite:

 1. Toxicitate redusă atât pentru câini, cât și pentru oameni.
 2. Acțiune prelungită.
 3. Ușurința procesării.
 4. Abilitatea de a alege doza exactă în funcție de greutatea animalului.
 5. Ambalare convenabilă.

Dar, în ciuda toxicității scăzute, utilizați produsul strict conform instrucțiunilor, respectând termenii de aplicare și dozajul.

Contraindicații pentru utilizare picături din căpușe:

 • puii de până la două luni;
 • sarcina și alăptarea într-o cățea;
 • câini bolnavi.

Nursing femeie recomandat tratați cu agenți biologici naturali. La vânzare există preparate antiparazitare bune pe bază de plante, care sunt indicate pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării, precum și pentru câinii bolnavi.

Spray de la căpușe

Cel mai bun spray pentru acarieniStropile pe bază de apă sunt potrivite pentru animalele cu păr lung, care sunt cele mai des atacate de paraziți. Produsele sunt produse în flacoane cu un spray, care este foarte convenabil atunci când le folosiți. Deoarece acționează substanța activă din ele aversectin și fipronil.

De asemenea, compoziția sprayurilor include componente adiționale speciale care ajută substanța activă să fie absorbită rapid.

Manipulați animalul cu un spray într-o zonă bine ventilată sau în aer curat. Lana de companie trebuie să fie uscată. Tratamentul trebuie început de la spate, după care trebuie transferat la abdomen, piept, picioare și coadă. Urechile și zona dintre ochi sunt pulverizate cu o cantitate mică de medicament. Pentru a obține substanța pe piele, o lungă perioadă de timp se recomandă răspândirea stratului de câine.

Utilizați spray-uri ar trebui să fie strict în conformitate cu instrucțiunile. Un kilogram din greutatea animalului de companie are nevoie de trei până la șase mililitri de pulverizare. Trebuie avut în vedere că dintr-un flacon de două sute cincizeci de mililitri cu o singură presă se pulverizează trei mililitri de soluție.

Înainte de procedura de pe câine, trebuie să puneți un bot, care nu îi va permite să lingă remedia din haina. După uscarea animalului, botul poate fi îndepărtat.

După ce ați pulverizat animalul de companie, nu puteți să vă scăldați, să mergeți cu el pe iarbă umedă și timp de o săptămână spalati cu sampon.

Avantajele spray-urilor de acarieni includ:

 • ușor de aplicat;
 • acțiune instantanee, datorită căreia este posibil să se aplice direct înainte de o plimbare prin pădure sau în alte zone "bifați";
 • ne permite să facem față animalelor slabe, vechi și tinere;
 • în timpul procesării, volumul agentului de pulverizare poate fi controlat;
 • adecvate pentru tratamentul câinilor cu păr lung;
 • pot fi utilizate pentru acele animale care nu sunt adecvate pentru alte medicamente antiparazitare;
 • absorbită numai în piele, astfel încât riscul otrăvirii cu substanțe active este extrem de scăzut.

Aplicarea prin pulverizare este necesară în mod constant, ceea ce reprezintă dezavantajul lor esențial. De asemenea, este necesar să se trateze întreaga suprafață a câinelui, altfel efectul medicamentului va scădea.

Remediu pentru căpușe Baruri

Remedii pentru căpușe la câini BaruriSubstanța activă a spray-urilor și picăturilor producătorului rus este fiprolina. Substanța activă este un insecticid de o nouă generație. Când este aplicat corect, este complet sigur pentru animale, în timp ce este mortal pentru paraziți.

Pregătirile pentru baruri sunt analogi cu remedii străine pentru căpușe, dar costă de câteva ori mai ieftin, iar în ceea ce privește calitatea și efectul nu este mai rău.

 1. Picăturile sunt destinate câinilor care cântăresc zece kilograme și sunt disponibili în cutii de trei până la patru bucăți. Pentru animalele de companie mici, o pipetă va fi suficientă. Remedierea este valabilă șaizeci de zile.
 2. Spray pentru un kilogram de greutate animală aveți nevoie de aproximativ un mililitru. Doza de medicament depinde de lungimea și grosimea stratului. După tratament, după douăzeci de minute, lâna trebuie să fie pieptănată. Îți poți scăpa doar după trei zile. Substanțele active se acumulează în glandele sebacee, în bulbii de păr și în stratul superior al epidermei. Se creează o barieră de protecție care durează timp de paisprezece zile.

Produse antiparazitare Barele pot fi folosite pentru tratarea așternutului câinelui.

Preparate împotriva căpușelor Advantix

Preparate împotriva căpușelor Advantix pentru câiniProdusele bune antiparazitare ale producătorului german, care includ permetrinul și imidaclopridul. Aceste substanțe active nu numai că pot să respingă paraziți, ci și să le distrugă.

Aplicarea avantajului poate fi pentru câinii de la vârsta de șapte săptămâni. Greutatea animalului de companie ar trebui să fie de cel puțin un kilogram și jumătate.

Se produc picături în pipete cu dozare, destinate animalelor care cântăresc până la patru, zece, douăzeci și cinci sau mai multe kilograme.

Remedierea durează patru săptămâni. După utilizare, apar rareori efecte secundare sub formă de mâncărime sau roșeață a pielii. Câteva zile mai târziu, ei trec. Dacă animalul are o reacție alergică severă după aplicarea medicamentului, acesta trebuie spălat bine cu săpun și clătit bine.

Picturile avantix pe un animal mic sunt aplicate între lamele umărului și la baza gâtului. Dacă câinele este mare, atunci medicamentul trebuie picurat în patru locuri de-a lungul spatelui.

Medicamentul nu este recomandat pentru utilizare de către puii de până la șapte luni, femeile gravide și cele care alăptează.

Picături și spray-uri frontale

Liniile frontale de linieCompoziția celor mai bune preparate ale producătorului francez include substanța activă fiprotil, solvenți și substanțe auxiliare. Și spray-urile și picăturile după manipularea câinelui pentru a speria și a distruge paraziții vor fi în decurs de o lună.

Picăturile se produc în pipete și se utilizează în doze care depind de greutatea câinelui. După aplicarea lor, nu puteți să vă scăldați timp de două zile. Substanța activă se acumulează în glandele sebacee și nu penetrează în sânge.

Instrumente de linie frontală sunt contraindicate pentru puii până la vârsta de opt luni, câini cu hipersensibilitate și cu intoleranță individuală.

Căderi de la căpușe

Picături pentru câini de la căpușele StrongholdBăuturi bune antiparazitare de la producătorul american, al cărui ingredient activ este insecticidul selamectin. Cu acesta, puteți nu numai speria, ci distruge, de asemenea, ureche și scabiei acarienii, helminți mari, căpușă, alți paraziți.

O soluție incoloră este produsă în sticle de polimeri și nu are miros. Flacoanele au un dozator care vă permite să utilizați produsul în locul potrivit în cantitatea necesară.

Stropile de stinghii sunt aproape sigure pentru animale și oameni, deci pot fi folosite chiar și pentru puii de la vârsta de 1,5 luni. Compoziția soluției nu include uleiurile, astfel încât medicamentul este absorbit rapid și poate fi spălat la două ore după tratamentul animalului de companie. Remedierea este eficientă timp de o lună, după care procedura va trebui repetată.

Nu este recomandat pentru paraziți Stronghold să trateze puii până la vârsta de șase luni, animale și câini bolnavi și slăbiți, care au o sensibilitate crescută la substanța activă.

Picături antiparazitare de practicanți

Practicant antiparazitar pentru câiniProdusul din Slovenia conține substanța activă a piriprolei, care respinge și distruge în mod eficient paraziți. Picăturile sunt disponibile în pipetă de dozare și sunt destinate animalelor care cântăresc mai mult de două kilograme și mai mult de opt luni.

Practicantul ar trebui să fie aplicat strict în conformitate cu instrucțiunile atașate acestora, altfel remedierea poate fi ineficientă. Dacă este supradozată, medicamentul poate afecta negativ starea de sănătate a animalului de companie.

Soluția trebuie picurată pe pielea animalului, mai întâi răspândind lâna cu degetele.

Câinii mari sunt aplicați la două sau trei puncte în regiunea liniei superioare a coloanei vertebrale. Ar trebui să se asigure că produsul nu se încadrează pe lână, deoarece este uleios și slab absorbit. După aplicare în decurs de o zi efectul de uleiT.

După aplicarea picăturilor, animalele practicante timp de două zile nu ar trebui să fie scăldate. Nu utilizați medicamentul pe animale bolnave, slabe sau convalescente. Utilizarea produsului în scopuri preventive nu poate fi mai mult de o dată pe lună.

Stropiți de acarieni

De droguri de la producătorul german în compoziția sa este activ proposkur ingredient care este eficient împotriva căpușelor, păduchilor, purici și păduchi.

Este foarte convenabil ca Beauxpoel să fie tratat cu spray. Se aplică pentru a acoperi animalului în regiunea de treizeci de centimetri, atunci este necesar să se asigure că animalul nu a început să-și lingă soluție. Nu trebuie să frecați remedia, suficient pentru a lăsa lâna să fie umezită. Pe botul câinelui, soluția se aplică cu vârfurile degetelor.

Pentru a fi cele mai eficiente de pulverizare este recomandat pentru tratarea câinilor și covorașe canapea pe care rulează. Bolfo contraindicat la animalele cu hipersensibilitate la componentele spray, femele gestante sau care alăptează, puii până la vârsta de șase săptămâni, elevii slăbite și bolnave.

După aplicarea în unele cazuri, este posibil un efect secundar sub formă de iritare a pielii. Animalul de companie va trebui să fie scăldat, spălat bine cu părul și săpunul și clătindu-l.

Călcâi și spray-l pe domnul Bruno

Antiprasticile bune se fac pe baza componentelor naturale. Ei nu numai că resping și distrug paraziții, ci și îngrijesc efectiv pielea animalului. Substanțele active active sunt - piriproxifenul și citoenotrina.

Picăturile se eliberează sub formă de lichid transparent, care are un miros specific. Au un ambalaj convenabil, nu provoacă reacții alergice și durează trei săptămâni. Picăturile sunt suficient de simple pentru a se aplica pe mai multe puncte în zona greabănului unui animal și după aceea nu se scaldă timp de două până la trei zile. Este posibil să procesăm câini cu picături de domnul Bruno de la vârsta de trei luni.

Sprayul este disponibil în sticle cu un dozator și este recomandat pentru utilizare pentru câini de la vârsta de două luni. Medicamentul folosit de instrucțiunea domnul Bruno nu are efect toxic și nu provoacă iritarea pielii. Se pot ocupa de câini de rase mici. Durata pulverizării împotriva căpușelor este de o lună.

În cazul în care casa are un animal de companie, care merge la o plimbare pe stradă, atunci în cabinetul de medicamente ar trebui să fie întotdeauna fonduri de la paraziți. Ei trebuie să trateze câinii pentru ai proteja de căpușe, purici și alte insecte care pot dăuna animalului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?
Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câiniDrops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picăturiAdvantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Selectarea comprimatelor de la viermi pentru câini și o listă de medicamente populareSelectarea comprimatelor de la viermi pentru câini și o listă de medicamente populare
Cicatrice la câini: ce trebuie făcut dacă sunt detectate, tratateCicatrice la câini: ce trebuie făcut dacă sunt detectate, tratate
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
» » Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini
© 2021 amigdas.com