amigdas.com

Frontline pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Linie frontală vs. fluiereProprietarii de pisici și câini trebuie să fie deosebit de atenți la animalele de companie. La urma urmei, la un moment dat animalul poate avea purici sau căpușe. Iar imediat ce acest lucru se întâmplă, comportamentul lui se va schimba imediat - din cauza mâncăriilor constante, care cauzează un disconfort sever, animalul va fi mereu mâncărime.

Pentru îndepărtarea rapidă a paraziților, experții recomandă ca tratamentul pisicilor și pisicilor să fie efectuat în mod regulat cu o pregătire specială Front Line. Cu ajutorul acestei remedii, este posibil să scoateți animalul de companie de la orice dăunător într-un timp scurt după prima aplicare.

Cu toate acestea, proprietarul trebuie să știe cum să utilizeze în mod corespunzător acest instrument, și pentru aceasta este necesar mai întâi să aflați mai multe despre acest medicament.

Frontline pentru pisici: forme de eliberare

În ciuda faptului că astăzi o mulțime de medicamente bine cunoscute pentru combaterea puricilor și căpușelor la pisici sunt reprezentate în farmacii, este recomandabil să se recomande Front Line. În farmacii, se oferă în diferite forme farmacologice:

 • spray-;
 • picătură.

Spray de linie frontală

Această formă de medicament este concepută pentru a elimina paraziții la pisoi. În mod literal, două-trei luni după naștere, cele mai mici animale pot detecta deja puricii. Și dacă începeți imediat să utilizați Front Line ca spray după detectarea lor, puteți să scăpați rapid de acesti dăunători. Front Line spray este complet sigur și pot fi aplicate pentru pisoii de prelucrare de orice vârstă.

Front Line spray este disponibil ca o soluție injectabilă incoloră incoloră, cu un miros specific. În compoziția sa principalele substanțe active sunt S-methoprene - 8,8% și fipronil - 9,8%. De asemenea, conține substanțe auxiliare - polisorbat și povidonă.

În farmacii, spray-ul Front Line este disponibil în flacoane speciale echipate cu un spray convenabil.

Cadre frontale pentru câini și pisici

Frontline Combo: InstrucțiuneO altă formă populară de anti-purice și căpușe. Este oferit tuturor celor care vin în două versiuni - Front Line Cat Combo și Front Line Spot On.

Frontline Kombo pentru pisici este o picatura proiectata pentru utilizare în exterior. Acesta este un medicament foarte puternic care distruge ușor orice dăunător și nu dăunează animalului. Drops Front Line conține următoarele ingrediente active:

 1. fipronil;
 2. S-methoprene;
 3. polisorbat;
 4. Polividona.

În farmacii, picăturile sunt vândute ca o soluție clară cu un miros specific. Se vând într-o pipetă verde de 0,5 ml.

Fiecare tratament efectuat asigură animalului protecția pentru diferite perioade, în funcție de tipul de paraziți care trebuie distruși:

 • perioada de protecție împotriva puricilor este de 45 de zile;
 • purificare completă din larve și ouă - până la 45 de zile;
 • eliminarea completă a căpușelor - până la 30 de zile.

Frontline Spot Este o soluție puternică pentru tratarea câinilor și a pisicilor care au purici sau căpușe. Puteți să-l cumpărați în farmacii sub formă de picături, destinate pentru utilizare locală.

Spot On Drops conține următoarele ingrediente active:

 1. fipronil;
 2. Butilgidroksitoluen;
 3. etanol;
 4. Butil hidroxi anisol;
 5. Excipient.

Medicamentul din linia frontală în această formă farmacologică este oferit într-o pipetă albastră, cu un volum de 0,5 ml.

Principiul de funcționare

Cum funcționează linia frontalăO caracteristică distinctivă a preparatului de linie frontală pentru câini și pisici este efectul său terapeutic puternic, care nu variază între formele sale farmacologice. Principalul efect pozitiv oferit de aplicație este insecticarcicidul. Acest medicament este cel mai eficient împotriva puricilor, căpușelor, precum și preimaginală și grefa tip imaginal.

Efectul terapeutic principal este asociat cu prezența în compoziția acestui medicament a fipronilului, care încetinește dezvoltarea receptorilor dependenți de GABA de dăunători. Acest lucru conduce la faptul că insectele sunt pe moarte treptat.

Indicații pentru utilizare

Dacă vă referiți la instrucțiuni, puteți afla despre situațiile de bază în care se utilizează acest instrument:

 • în vederea prevenirii și a mijloacelor de distrugere operativă a larvelor și a ouălor de paraziți;
 • ca mijloc de combatere a păduchilor;
 • pentru a distruge greabanul;
 • pentru controlul acarienilor și alliților;
 • în cazul detectării puricilor.

Contraindicații pentru utilizare

Recenzile proprietarilor spun că acest medicament nu are contraindicații și nu are reacții adverse. Cu toate acestea, dacă vă referiți la instrucțiuni, acesta oferă o listă a condițiilor în care acest instrument nu este recomandat pentru a ucide purici și căpușe la pisici:

 • Dacă o pisică a suferit recent o boală sau nu se simte bine;
 • Hipersensibilitate la componentele componente ale medicamentului;
 • Prezența reacțiilor alergice.

După tratament, Front Line trebuie să acorde o atenție deosebită stării animalului. Dacă, ca răspuns la acestea, apar reacții alergice, atunci cât mai curând posibil, clătiți produsul cu apă caldă și uscați animalul. Pentru a suprima complet reacțiile alergice, animalul trebuie administrat un antihistaminic.

Efectuați tratamentul Frontline pentru câini și pisici, respectând anumite precauții:

 1. După fiecare procedură următoare de aplicare a produsului pe piele sau în stratul animal, este necesar Spalati bine mainile cu sapun si apa..
 2. Este necesar să vă asigurați că În următoarele 12 ore după tratament, pisica a fost izolată temporar și nu a intrat în contact cu alte animale.
 3. Sortiment de picături de la puricii de linie frontalăDupă ce toate medicamentele au fost consumate, Pipetele și recipientele din spray-uri trebuie eliminate. Reutilizarea acestora în scopuri medicale este interzisă.
 4. Utilizați pentru a ucide purici și căpușe la pisici poate fi doar un medicament care are o valabilitate de valabilitate valabilă. Dacă au trecut toate datele admise, nu ar trebui să se utilizeze pentru a trata animalul. Un astfel de medicament nu va fi atât de eficient și este foarte posibil că foarte curând va fi necesar să cumpărați o nouă sticlă cu picături sau spray Front Line pentru a distruge complet paraziții supraviețuitori.

Front Line Spray: Instrucțiuni de utilizare

Frontline sub forma unui spray conceput pentru a manipula pisoii. De obicei, un pachet de 100 ml este suficient pentru a manipula animale care cântăresc până la 5 kg. Bariera formată după aplicarea produsului pe stratul animalului este menținută timp de 15-20 luni.

Pentru a atinge rapid rezultatul dorit, utilizați instrumentul Front Line cu următoarele reguli:

 • Efectuați tratamentul animalului numai în aer liber sau într-o încăpere bine ventilată;
 • Înainte de a aplica pulverizarea sau picăturile, sticla de medicament trebuie să fie bine agitată și tot timpul trebuie ținută strict în poziție verticală;
 • În timpul pulverizării medicamentului, flaconul trebuie ținut la o distanță de 10-20 cm;
 • Cum se utilizează Frontline SprayPentru a obține medicamentul pe haină și pe pielea animalului, este necesar să apăsați pe capul de pulverizare, după care, menținând această poziție a sticlei, este necesar să o dați peste întreaga suprafață a trunchiului în raport cu stratul;
 • O atenție deosebită în timpul procesării ar trebui acordată locurilor greu accesibile și, de asemenea, la greabăn, unde este foarte posibilă acumularea maximă a dăunătorilor;
 • Mai departe, pe mâini purtați mănuși de cauciuc și efectuați masaj cu frecarea produsului în piele;
 • După tratament, este necesar să nu se spele animalul în următoarele două zile. Acest lucru este necesar pentru ca medicamentul să funcționeze bine și să distrugă toți paraziți.

Pentru ca Front Line să aibă efectul terapeutic adecvat, acesta trebuie utilizat în conformitate cu următoarele recomandări:

 • O pipetă cu medicament poate fi utilizată o singură dată;
 • Soluția care se află în pipetă trebuie aplicată pe suprafața pielii;
 • Picăturile sunt folosite pentru a trata spatele, greabănul, abdomenul și urechile;
 • Dacă Front Line a fost achiziționată pentru a ucide un acarian, atunci se adaugă picături la fiecare ureche. Și rata de consum pentru fiecare ureche ar trebui să fie 4-5 picături. După instilare, urechile trebuie masate puțin pentru a îmbunătăți absorbția produsului.
 • După tratament, trebuie să vă spălați pisica în următoarele două zile.

Pregătirea liniei frontale: preț

Învățând despre efectele terapeutice ale medicamentului, sigur că mulți proprietari de pisici și câini vor fi interesați de problemă și cost. Astăzi, acest medicament este oferit în farmacii la prețuri diferite. Diferențele în cost se datorează unor doze diferite. De exemplu, instrumentul Front Line sub forma unui spray poate fi cumpărat pentru 1060 de ruble, iar pentru picăturile unui produs similar va trebui să plătiți 420 de ruble.

Deși practica utilizării Front Line în lupta împotriva puricilor, căpușelor și a altor paraziți dăunători și-a dovedit eficacitatea, totuși trebuie aplicată cu prudență. Înainte de utilizare, citiți întotdeauna instrucțiunile de utilizare.

concluzie

Pisicile sunt cunoscute de toată lumea ca animale destul de pașnice și răutăcioase, dar rămân astfel doar până când au purici plantați. Un proprietar atent va observa acest lucru la timp și va începe să acționeze. Este logic faptul că primul lucru pe care îl va duce la farmacia veterinară, acolo pentru a ridica un remediu eficient împotriva puricilor. Astăzi există o mulțime de astfel de medicamente în vânzare. Printre acestea, una dintre cele mai populare este Front Line, care este disponibil sub formă de picături și spray.

Acesta este un remediu foarte puternic care poate ajuta rapid la eliminarea animalelor de purici, căpușe și alți dăunători. Deși nu se recomandă utilizarea în mod independent, fără a fi fost consultată cu expertul. Fiecare caz este individual și poate oferi propriile nuanțe, care pot fi învățate numai de către un medic veterinar cu experiență. Prin urmare, pentru a nu vă strica animalul, este mai bine să vă arătați păsăricile medicului pentru a confirma mai întâi diagnosticul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Catantar pentru pisici - manual de instrucțiuniCatantar pentru pisici - manual de instrucțiuni
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
Vrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpulVrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpul
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
» » Frontline pentru câini: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com