amigdas.com

Rasă de câini de casă asemănătoare unei vulpe

Un câine care arată ca o vulpeRochie roșie, ochi cu un buton, un nas ascuțit și o coadă frumoasă și pufoasă. Cu această descriere, fără excepție, gândiți-vă la vulpe. Chanterelles sunt creaturi drăguț în aparență. Și vreau să am un animal de casă cu o coadă și o blană. Și există astfel de rase de câini și nu doar unul.

Principalele rase de animale de companie cu aspect de vulpe

Următoarele tipuri de câini sunt clasificate ca rase asemănătoare vulpilor:

  • Ciobanii scoțieni.
  • Collie;
  • Spitz;
  • Shiba Inu;
  • Welsh Corgi;
  • Keeskhodn;
  • Eskimo american.

Sheltie Icolli câiniSheltie sau Shepherd scoțian, un câine care arată ca o vulpe. Culoarea are atât roșu, cât și negru, o botă ascuțită și o coadă pufoasă, le-am atașat o mulțime de asemănări cu familia de vulpe. Aristocrați echilibrați, adevărați, potrivit experților. Lumină în educație și maleabilă în formare. Nu este capricios pentru atenția proprietarului. Dar, în același timp, nu se recomandă așezarea într-o cabină sau într-o incintă. În ciuda blănii sale, această rasă este bună pentru păstrarea unei case. Audierea clară a elevilor vorbește despre abilități remarcabile de pază.

Collie. Foarte asemănătoare cu cea de pește, dar trebuie să ne amintim că acestea sunt complet diferite. Spre deosebire de cel precedent, are lână și labele mai lungi. Non-profesioniștii pot greși aceste rase. Culoarea luxoasă a transformat un câine ciobănesc într-o rasă decorativă, expozițională. Poziția grațioasă a colții vorbește de o pregătire constantă. Câinii deștepți, se descurcă perfect cu rolul de paznic și dădacă pentru copii. Datorită susceptibilității lor bune, aceste roci sunt folosite pentru a ajuta pacienții. Marele ghid și însoțitor. Ciobanescul este pentru acest scop, foarte rezistent și nu eșuat.

Spitz foarte inteligent și încăpățânat. Creșterea prudenței și a agresivității seamănă cu comportamentul vulpilor. Acesta este un vânător de păsări născut. Flexibil la educație și amintesc repede echipa. A desena aceasta rasa este necesara pentru ocupatii scurte. Aceeași acțiune îl deranjează și devine capricios și încăpățânat. Natura independentă a animalului de companie vă va forța să depuneți multe eforturi pentru a câștiga conducerea. Zgomotos, latrat foarte mult. În primele zile, proprietarul trebuie să oprească acest obicei. Fără ezitare, poate provoca o provocare unui câine mai educat. Foarte mobilă, o astfel de rasă nu se va rădăcina în oameni care iubesc pacea și liniștea.

Keeskhodn, o specie de rase Spitz. În secolul al XIX-lea, acest câine era numit "vulpe". Spectatorii amuzanți de un fel, ei nu știu cum să vâneze, dar ei se zbat. Culoare gri, alb. Stratul lor gros necesită pieptănare constantă. Prieteni perfecți, înțelegeți bine pisicile. Îi place să latre ca tot Spitzul. O rasă devotată și vigilentă. Exercitarea excelentă a îndatoririlor de pază.

Câini de galeză din CorgiCâine de miniatura welsh corgi, rasa câinilor este ca o vulpe. Există o legendă foarte interesantă despre acest mic "chanterelle". Odată, au servit cu elfi. Pe spate există urme caracteristice, care, spun ei, erau șeile elfilor. Și le-au dat păstorilor. Acesta este un câine ca o vulpe la om.

Desigur, o versiune mai fiabilă a aspectului acestei rase este mai banală. În secolul al IX-lea, prima menționare a acestora ca câine ciobănesc, apoi datorită darurilor naturale: o ureche sensibilă și un miros delicat, aceste animale de companie au devenit excelente detectivi. Un câine curios cu un caracter frumos și un mare simț al demnității. Urechile mari și labe scurte nu arată prea asemănătoare. Similaritatea este notată de datele externe. Mintea vie a acestui elev va mulțumi gazdele.

Unul dintre dezavantajele acestei rase este supraalimentarea. Trebuie să urmăm cu strictețe. Câinele are nevoie de o activitate fizică și o nutriție adecvată. În mod regulat duceți la un medic veterinar pentru examinare. Un mare plus - lâna acestor câini nu are un miros specific.

Shiba Inu. Rasa este ca o vulpe nu numai cu date externe. Savurarea și viclenia nu sunt inferioare cheatelor roșii. Acest miracol a fost adus în Japonia în mod special pentru că vânează animale mici. Movabilă din punct de vedere al naturii, nu va lăsa singur locuitorii mai mici ai casei. Proprietarii acestei specii vor trebui să muncească din greu pentru creșterea ei. Câinele pentru botul feței este bine dezvoltată. Are date artistice excelente, datorită inteligenței câinelui, multe sancțiuni pot fi evitate. Cine îndrăznește să pedepsească atunci când vede pe atât de multe scuze și regretă ceea ce a făcut. Prin natura, jucăuș și bun-natură, minunată pentru copii și un excelent paznic.

Câine eschimos americanEskimo american. Este un bulgăre de zăpadă a bucuriei. Vulpea alba in casa ta. Câine asociat, are nevoie de o pregătire constantă. Adesea folosite pentru a vorbi în circ, din cauza abilităților de antrenament. O bună natură va face posibilă existența unui astfel de animal de companie pentru copii, cum ar fi acest animal și oamenii în vârstă pentru nemernici și inteligență.

Câinii din popoarele nordice au adesea asemănări cu vulpile și aspectul. Ce să spun - o familie - câini. Spre deosebire de rudele lor, animalele de companie sunt dedicate, afectuoase, amabile, necurate.

Atunci când alegeți un câine, amintiți întotdeauna:

  • Poți să-ți faci fericitul.
  • Aveți suficientă putere și capacitate de a avea grijă de ea.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Black-brown vulpe: ce fel de animal este asta?Black-brown vulpe: ce fel de animal este asta?
Ce vulpe poate mânca în diferite momente ale anuluiCe vulpe poate mânca în diferite momente ale anului
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Descrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografiiDescrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografii
Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017
» » Rasă de câini de casă asemănătoare unei vulpe
© 2021 amigdas.com