amigdas.com

Caracteristicile tehnice ale lanțului de filamente Ural 2T electron

Ferăstrău cu lanț Ural 2T ElectronBenzina a văzut Ural a fost eliberat în al 35-lea an al secolului trecut. Până în 2005, o copie de 14 milioane de exemplare a acestui instrument faimos și foarte fiabil a fost asamblată la Uzina de Construcții de Mașini Perm. Este interesant faptul că încă 80% din întregul sit de exploatare a stadiului nostru glorios se face astăzi folosind un lanț de fier Ural, care este succesorul celei mai înalte calități a faimosului "Prietenie".

Aspect pe piață

La început, aceste dispozitive au fost echipate cu soldați din armata sovietică, și numai până în anii 60 ai secolului trecut întreprinderea a început să facă echipamente pentru tăiere. În acel moment, masa instrumentului a ajuns la aproape 12 kilograme, cu o putere a motorului de 5,5 cai putere. Tăietura de tăiere în procesul de lucru s-ar putea desfasura într-un unghi drept, ceea ce a facilitat în mare măsură lucrarea mașinilor de cusut. Unitatea a fost echipată cu un hidrocracar, iar lanțul avea o lubrifiere forțată specială.

În special, că în Muzeul de Artilerie din Sankt Petersburg există chiar și un eșantion de ferăstrău de benzină Ural din cel de-al 46-lea an de producție. Instrumentul a primit chiar și o medalie de aur în timpul expoziției de realizări tehnice, care a avut loc la Bruxelles.

URSS a fost apoi izolat, echipamentul dezvoltat a fost foarte apreciat, deoarece a fost distribuit conform ordinului. Acest sistem de distribuție nu a permis oamenilor obișnuiți să aibă acest lanț.

Caracteristicile tehnice ale sculei

Ferăstraiele cu lanț Ural, ale căror caracteristici tehnice trebuie să asigure buna funcționare a instrumentului, este îndeplinește standardele acceptate:

 • Caracteristicile tehnice ale ferăstrăului cu lanț Ural 2T ElectronMotorul cu un singur cilindru de tip în doi timpi.
 • Indicatori de performanță - 5,5 cai putere.
 • Capacitatea rezervorului de combustibil este de 0,24 litri.
 • Lungimea anvelopei este de 46 centimetri.
 • Numărul de linkuri pe lanț este de 64 de bucăți.
 • Lățimea canelurii este de 1,6 milimetri.

O condiție importantă pentru funcționarea fiabilă și pe termen lung a dispozitivului este funcționarea corectă și la timp. Primul început al motorului trebuie efectuat exclusiv la ralanti, utilizând un amestec combustibil îmbogățit. A fost necesar să ardă cel puțin 4 tancuri. După 24 de ore, se presupune că lucrările se desfășoară într-o manieră mai blândă cu același amestec combustibil.

Întreprinderea a făcut o serie de schimbări în procesul de producție a ferăstraiului pe benzină, iar modelul modernizat a primit un nou nume - Ural 2 T. Pila, așa cum a fost anterior, este utilizat în mod activ de către lucrătorii forestieri și comercianții privați.

Modelul Ural 2 T Electron a fost dezvoltat special pentru a funcționa în orice climă și în orice condiții. Ferăstrăul cu lanț este fabricat din materiale cu rezistență ridicată. Este acceptabilă utilizarea echipamentului la orice indicatori de temperatură de pe stradă și chiar într-un mediu destul de agresiv. Prin urmare, specialiștii au dezvoltat o instruire pas cu pas privind repararea.

În ciuda sistemului integrat de amortizare a vibrațiilor, designul sa dovedit a fi destul de rigid, iar efectul vibrator în timpul utilizării este foarte simțit. În această privință, silvicultorii au obligația să opereze ferăstraiul electric de cel mult o oră și jumătate în fiecare zi. În caz contrar, lucrătorul poate dezvolta o boală profesională legată de condiții dăunătoare de muncă.

Avantajele și dezavantajele lanțurilor de ferăstrău

Benzină văzut posedă o proprietate remarcabilă, forțat să se împace cu "minusurile" designului. Vă permite să efectuați cu ușurință atât tăieturi longitudinale cât și laterale. În plus, dispozitivul este foarte fiabil, mânerul ridicat vă permite să vă îndreptați spatele când lucrați.

Pe de altă parte, acest model este caracterizat de unele dezavantaje:

 • Ferăstrăul cu lanț galbenmotorul generează o mulțime de gaze la locul de muncă, și anume, șeful este forțat să lucreze în condiții foarte gazoase;
 • Se folosește un combustibil mai îmbogățit, mai degrabă decât pe dispozitivele produse în străinătate;
 • Întreținerea instrumentului presupune o anumită abilitate și experiență;
 • consumul ridicat de combustibil;
 • absența frânei cu lanț.

Cererea ridicată pentru astfel de echipamente se datorează costului redus. Dar majoritatea antreprenorilor preferă modele străine. Prin urmare, întreprinderea a încetat să producă fierul cu lanț Ural 2 T Electron acum patru ani. Cu toate acestea, vânzările de dispozitive sunt în curs de desfășurare.

Defecțiuni și repararea echipamentelor

Experții spun că toate acțiunile efectuate în timpul utilizării instrumentului sunt descrise în detaliu în manualul de utilizare. Unul dintre cele mai importante momente de după lansare este reglarea sistemelor. Iar în acest scop, trebuie să știți despre principiile de funcționare și dispunerea mecanismelor, în acest caz ferăstraiele Ural 2 T, ale căror defecțiuni și reparații nu ar trebui să suprasolicite utilizatorul.

Panglica cu lanț constă din următoarele componente:

 • Compoziția ferăstrăuluiambreiaj;
 • cu motor;
 • cadrul pe care sunt montate mânerele;
 • Unitate de tăiere;
 • sistem de activare a motorului.

Funcționarea normală a motorului depinde în mare măsură de reglarea corectă a carburatorului. De la întreprindere, dispozitivul, de regulă, ar trebui să coboare precis ajustat. Dar, în unele cazuri, meseriașii locali sunt obligați să rezolve singuri aceste probleme. Cu reglajul carburatorului totul este complet diferit. Este de la bun început tunat la combustibil îmbogățit, care este recomandat pentru a fi utilizate pentru a alerga in. Prin urmare, ajustarea acestui nod este necesară în tranziția spre utilizarea combustibilului normal, adică după spargere.

Pentru aceasta, ajustați șuruburile carburatorului și verificați citirile tahometrelor, ajustându-le la indicațiile specificate în fișa tehnică a produsului. În plus, experții au observat de mult timp că, pe un amestec de combustibil sărac, lanțul începe să scânteie și, dacă compoziția este îmbogățită, fumul începe să meargă din toba de eșapament.

Pentru motor, este necesar să se utilizeze benzină AI-72, dar acest tip de carburant nu este disponibil astăzi. Ca o alternativă, puteți aplica AI-93.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unelte de mașini-unelte ca bază a industriei mașinilor-unelteUnelte de mașini-unelte ca bază a industriei mașinilor-unelte
Echipamente moderne pentru gravarea pe metalEchipamente moderne pentru gravarea pe metal
Chainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegereChainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegere
Sfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferiteSfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferite
Lanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bineLanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bine
Snowplower de la un ferăstrău cu propriile mâini și mașină plusSnowplower de la un ferăstrău cu propriile mâini și mașină plus
Uleiuri de ferăstrău autoportante utile: cultivator, motoretă și alteleUleiuri de ferăstrău autoportante utile: cultivator, motoretă și altele
Criterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanțCriterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanț
Utilaje forestiere si mecanizare de taiereUtilaje forestiere si mecanizare de taiere
Alegerea uleiului pentru lanț cu lanțAlegerea uleiului pentru lanț cu lanț
» » Caracteristicile tehnice ale lanțului de filamente Ural 2T electron
© 2021 amigdas.com