amigdas.com

Totul despre albastrul alb: ce este ea, această pasăre grațioasă?

Herring HabitatUn mare eron alb este o pasăre care a fost familiară tuturor de la copilărie. Aceste păsări cu grație în picioare pe un picior (ușor de gestionat, și chiar dorm în poziția de incomod!), Live în mlaștină, se hrănesc cu pești, broaște și alți reprezentanți ai faunei mici mlăștinoase. Aici, poate, și tot ce știu majoritatea oamenilor despre această pasăre. De fapt, un mare eron alb este o pasăre foarte interesantă. Păsările nu doar trăiesc în sălbăticie

, dar, de asemenea, trăi cu succes în captivitate - în condițiile grădinii zoologice. Le puteți urmări fără sfârșit. Aceste păsări albe mari, în ciuda înălțimii lor, sunt foarte frumoase și grațioase.

Egreta albă mare: habitat

Alb mare stârc trăiește în țări cu temperatură caldă și tropicală caldă:

 • Reproducerea eroilorÎn Europa de Sud și Sud-Est;
 • În Asia de Sud-Est;
 • În Canada și Statele Unite ale Americii;
 • În țările tropicale din America de Sud;
 • În Africa de Sud;
 • În Australia;
 • În Noua Zeelandă.
 • Traieste de-a lungul malurilor unei varietati de corpuri de apa, atat saline cat si proaspete. Această pasăre poate fi adesea găsită atât pe malul mării, cât și în mlaștina pădurii. De cele mai multe ori aceste păsări aleg pentru habitat astfel de locuri:
 • Terenuri cu teren mlaștinos;
 • Râuri fluviale;
 • Gura râurilor;
 • Lacuri cu apă proaspătă sau salină;
 • Mangrove tropicale;
 • Teren agricol;
 • Suprafață deschisă cu plantații agricole;
 • Plantații de orez (în țările din Asia de Sud-Est);
 • Jgheaburi.

Cea mai mare parte a vieții pe care o pasăre o petrece în apă. Dar atunci când vine vorba de timp să se descurce singuri, se mută de păsări de pe teren sau din adâncimea apei de mică adâncime, ca peștii și animalele mici, care mănâncă egreta mare, trăiesc aproape de țărm.

Caracteristici ale aspectului

Puiul este o pasăre veche, vizibilă, înălțimea celor mai mari exemplare este de peste un metru. Spanul aripilor poate ajunge la un metru și jumătate. Persoanele adulte de ambele sexe cântăresc aproximativ un kilogram. Dimensiunea masculilor este de obicei mai mare decât dimensiunea femelelor.

Caracteristicile caracteristice ale acestei frumoase păsări:

 • Cum se mănâncă egretul albPur alb, fără o nuanță gri, culoarea penei;
 • Un cioc dreptunghi cu o lungime remarcabilă de culoare galbenă, cu ajutorul căruia pasărea asigură hrană pentru ea însăși;
 • Lungile lungi sunt de culoare gri închis;
 • Degete lungi gri;
 • Un gât lung îndoit în forma literei latine S.

Coloana vertebrală a animalului este aranjată astfel încât să poată întinde și trage cu ușurință gâtul. Adesea folosește această abilitate în timp ce vânează. Coada albului este foarte scurtă, sub forma unei pene. Până iarnă, păsările cresc pene albe lungi, care sunt pe partea și în spatele coada. Când vine sezonul de împerechere, aceste pene scad în dimensiune, ciocul își schimbă culoarea galbenă în portocaliu, iar mâna devine verde. Spre deosebire de alte specii de eroni, aruncând cu un trunchi pufos pe vârf, capul unui mare eron alb este absolut neted. Din punct de vedere vizual, bărbații și femeile practic nu diferă unul de altul, cu excepția dimensiunilor.

Caracteristicile nutriției

Marele alb Heron este o pasăre de pradă, iar partea de leu din dieta sa este, prin urmare, o hrană animală cu conținut ridicat de proteine. În general, pasărea mănâncă animale mici care trăiesc pe malurile râurilor (mărilor) și în apele puțin adânci, în apropierea țărmului. Structura unică a coloanei vertebrale îi permite să-și întoarcă rapid gâtul în direcții diferite și să surprindă ușor jocul. Despre aceasta, precum și postura caracteristică a unui mare eagle alb, se spune într-una din poemele copiilor:

"Haide, micule pescar, arătați-ne captura!" Arată-mi cum stai pe același picior într-o singură! ".

Principalele componente ale dietei zilnice:

 • Care sunt obiceiurile eroilor?Broaște și broaște;
 • Serpi (otrăviți și nu periculoși pentru oameni);
 • Râul mic și peștele de mare;
 • Raci de rauri;
 • Plancton marin;
 • Mici rozătoare de râu (castor tânăr, vidră, muscrat);
 • greieri;
 • Păduchi de mare și râu, gândaci;
 • lăcuste;
 • Fluturi.

Într-un cuvânt, această frumusețe mănâncă tot ce se mișcă și trăiește lângă țărm. Ea preferă mâncarea vii, deoarece pasărea declanșează un instinct de vânătoare atunci când vede o pradă în mișcare.

Nu sunt capricioși și mănâncă ceea ce este prins în vânătoare. Experții iau notă, că piciorul pe un picior este una dintre cele mai eficiente modalități de a vâna un mare eagle alb. Când pasărea se oprește, reușește să prindă mai mult decât în ​​timpul unei mișcări lente.

Caracteristicile comportamentului

Albă albă mare este diferită mișcări netede și grație aparte. Păsările se duc la vânătoare în după-amiaza sau seara. Ei vânează, de regulă, în grupuri mici, dar pot fi de asemenea tranzacționați singuri. În timpul zilei, păsările sunt trezite și noaptea dorm. Heron este o pasăre păgână și agresivă. Păsările se luptă adesea pentru tidituri, jignesc pe cei mai mici și se angajează fără teamă într-o luptă cu colegii lor.

În ciuda faptului că în terenul mlaștinos, de regulă, nu există lipsă de diferite tipuri de creaturi vii, lupta pentru hrană între eroii nu este neobișnuită. Cele mai puternice victorii. Păsările zboară fără probleme, dezvoltând o viteză medie de treizeci până la cincizeci de kilometri pe oră. Totul depinde de vârsta și starea fizică a păsării. Dacă în apropiere nu există hrană, canonul poate zbura la pescuit, la o distanță de până la douăzeci de kilometri. În timpul zborului, un albastru alb mare își îndoaie capul în forma literei latine S.

Când vine momentul pentru jocuri de căsătorie, fiecare eron își apără ferm teritoriul. Eroii nu sunt monogame, schimbă partenerii în fiecare anotimp. Unele colonii de heron trăiesc pe teritoriul lor pe tot parcursul anului, iar unele colonii se mută în locuri mai calde, în apropiere de vremea rece. Există, de asemenea, eronii care, ca și păsările migratoare, zboară suficient de departe cu debutul de la sfârșitul toamnei și iarna timpurie. Totul depinde de climatul în care trăiește populația specifică a Egretului Mare, precum și de starea fizică a păsărilor și a vârstei lor. Dar totuși majoritatea eroilor Nu zburați, dar sunt tranzacționați pe teritoriul lor.

Jocuri de căsătorie și reproducere

Frumos Alb HeronCând eroiul are exact doi ani, intra în pubertate. E timpul să începeți o familie. De obicei, un mare alb albastru "se căsătorește" numai pentru un singur sezon. Foarte rar, dar totuși se întâmplă când, odată cu venirea sezonului următor, foștii "soți" se întorc unul la celălalt. Construiesc cuiburi în grupuri mari. Timp de un an de sex feminin Un singur ou este lustruit. În țările cu un climat temperat, sezonul de împerechere apare, de obicei, la sfârșitul primăverii - vara timpurie, când nu există nici o problemă în obținerea alimentelor. Într-un climat tropical, heronii se pot împerechea atât în ​​timpul iernii, cât și în toamnă.

Jocurile de căsătorie ale marelui erou alb sunt surprinzător de frumoase. Aceste păsări înalte, aparent destul de ciudate sunt pur și simplu transformate. Ei devin grațioși, își întind frumos gâtul, iar bărbații se luptă cu înverșunare pentru atenția femeii preferate. În acest moment, eroii apar pene speciale, așa-numitele "căsătorii". Pielea din jurul ochilor dobândește o nuanță verzui, ciocul devine portocaliu galben, vârful ciocului se întunecă. Când femelele au pus ouă, ciocul rămâne portocaliu până când perioada de "căsătorie" se termină.

Pentru a atrage atenția femeii, Barbatul Egretului Mare are un dans ritualic caracteristic. Atunci când perechea este creată, începe construcția unui cuib pentru reproducerea puilor. De obicei, heronii construiesc cuiburi dintr-o varietate de materiale naturale. În curs sunt scânduri, crengi, crengi, resturi mici. Pentru ca puii să fie calzi în cuib, eronii adaugă puf și pene. Când eronii colectează materialul de construcție pentru "casa lor", ei împrumuta adesea tot ceea ce au nevoie vecinii, aceasta este o practică obișnuită.

Femelele plasează ouăle și le incubă. Curând se naște cuibul. La inceput, puii sunt goi, neajutorati, dar cresc repede. Printre puști a apărut o competiție acerbă: puii mai mari iau mâncare de la cei mai tineri și chiar își pot arunca rudele mai tinere din cuib. Poate că așa funcționează instinctul luptei pentru supraviețuire. În acest sens, nu toate puii supraviețuiesc. De obicei, numai supraviețuitorii mai vechi și mai puternici. După aproximativ două luni, păsările învață să zboare în mod independent, dar rămân dependente de părinții lor de mult timp. Părinții cu grijă continuă să aibă grijă de descendenții lor până când păsările sunt de trei sau patru luni.

Caracteristicile detenției în captivitate

Ce mănâncă eronii?Eroii mari albi se adaptează cu ușurință la o mare varietate de habitate. Ele sunt nemaipomenite în mâncare, nedemontative pentru mediul înconjurător. Principalul lucru este ca ei să aibă acces liber la orice iaz și o cantitate mare de hrană de origine animală, bogată în proteine. Ele sunt adesea ținute în grădini zoologice. Se adaptează cu ușurință la condițiile de captivitate, practic, nu se îmbolnăvesc și speranța de viață nu se schimbă semnificativ.

Principalele caracteristici ale conținutului în captivitatea marelui erou alb:

 • O pasăre ținută în captivitate trebuie să mănânce în mod corespunzător. Este necesar să se asigure alimentația alimentară echilibrată, inclusiv diverse suplimente de vitamine și minerale;
 • Este mai preferabil să conțină păsări în grupuri mici, deoarece rareori trăiesc singure în condiții naturale;
 • În timpul incubării puiilor, femelele trebuie să se odihnească complet;
 • Când puii apar, este necesar să se asigure că nu se distrug reciproc în luptele pentru alimente.
 • Datorită frumuseții sale, a grațiosului, a unui penis elegant alb, un mare erou alb poate fi găsit în aproape orice grădină zoologică. De regulă, păsările sunt ținute în carcase mici, cu acces liber la un rezervor artificial. În iaz, peștele este lansat, similar celui pe care păsările îl mănâncă în condiții naturale. Alimentarea se face de mai multe ori pe zi, în același timp, în conformitate cu dieta prescrisă. În plus, ea se pregătește singură, făcând o vânătoare pentru țărmul rezervorului. Când începe sezonul de împerechere, păsările trebuie să furnizeze materiale pentru construirea cuiburilor și, de asemenea, este necesar să se asigure o temperatură confortabilă suficientă pentru incubarea cu succes a puilor. Dacă toate aceste condiții sunt îndeplinite, heronii vor avea o speranță de viață mai lungă și se vor simți la fel de confortabili ca în condiții naturale.

Albastru albastruAlbă albă mare - o pasăre cu adevărat unic. Acesta se distinge prin frumusețea extraordinară a penajului, un fel de har, comportament interesant. Această frumusețe joacă mlaștină sau râu „ordonat“, reducerea cantități excesive de insecte dăunătoare și reptile. În prezent, populația acestor păsări a scăzut în mod semnificativ datorită drenarea masivă a mlaștinilor și secarea corpurilor de apă naturale. În acest sens, aceste unice creația trebuie să fie protejată și protejată. Pentru a vedea un mare eron alb în condiții naturale este o avere rară.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițeTotul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițe
Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagalRoșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Duck mandarin: unde locuieste si ce este interesantDuck mandarin: unde locuieste si ce este interesant
Făină albă: o descriere a păsării în care trăiește și ce mănâncăFăină albă: o descriere a păsării în care trăiește și ce mănâncă
Penguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiescPenguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiesc
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Care pasăre este cea mai rapidă din lumeCare pasăre este cea mai rapidă din lume
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Câți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lorCâți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lor
» » Totul despre albastrul alb: ce este ea, această pasăre grațioasă?
© 2021 amigdas.com