amigdas.com

Un vierme este un lark de câmp

câmp Ciocârliaciocârlii

- păsări mici de mărimea unei vrabii. Ei trăiesc pe toate continentele, dar majoritatea speciilor din această familie sunt endemice în Africa sau cuib în Eurasia. Reprezentanții individuali trăiesc în America (lacrimă) și în Australia (larkul Javanese).

Zhavoronkova

Familia de lark se referă la trecător. Se compune din persoane de dimensiuni mici și mijlocii. Caracteristicile caracteristice sunt:

 • un cap mare;
 • Constituție puternică;
 • gât scurt;
 • largi, lungi aripi.

Ciocul păsărilor acestei familii diferă între ele în funcție de specie și gen. Culorile de protecție ale păsărilor ajută la mascarea pe fundalul terenului înconjurător.

În familia de larve există până la 19 genuri, formate din 80 de specii. Toate aceste păsări sunt excelenți cântăreți. Cântarea lor este sonoră și melodică.

Aproximativ 50 de specii din aceste păsări intrat în Red o carte, 7 dintre ele - sub amenințarea dispariției.

Aceste pene preferă spații deschise. Ei se stabilesc în pajiști, în câmpuri și stepi, în deșerturi sau semi-deserturi. Dar există și specii care se întâlnesc în munți sau în păduri de pădure.

Pe teritoriul Rusiei există 14 specii de lark:

 • Alb-aripi;
 • douăzeci de stepă;
 • pădure sau yule;
 • câmp mic;
 • cu jetoane scurte sau europene mici;
 • songbirdmongol;
 • negru;
 • câmp;
 • crestate;
 • gri;
 • stepă;
 • pământ salin;
 • câmpul japonez;
 • Indian.

Cele mai frecvente dintre ele - pășuni de pădure și de câmp.

câmp Ciocârlia

După mărime Spectacolul câmpului este puțin mai mare decât vrabia obișnuită. Arată discret. Are o pene moale, care contribuie la camuflajul defensiv. Spatele păsării are o culoare maro-pământ, cu pete negre și maro. Abdomenul este galben-gri-alb. Pe cap este o mică trunchiul. Pe aripi există două benzi luminoase definite. Coada este gri-maro, cămilele extreme sunt albe. La capătul coada este o crestătură superficială. Bărbații diferă de femele prin capacitatea lor de a cânta și de a mări. Sunt puțin mai mari.

Habitatele naturale ale larkului sunt marginile pădurilor și pajiștile acoperite cu iarbă. Pentru dispozitivul de cuiburi, ele sunt cele mai potrivite pentru câmpurile semănate cu plante de cereale.

Cuibul acestei păsări este aranjat destul de primitiv. Acesta se găsește cel mai adesea într-o mică gaură printre iarba de pe suprafața solului. Ca un material de construcție tulpini și rădăcini de plante erbacee sunt utilizate. Din interior, cuibul este îmbrăcat cu lână, în jos și cu părul de cal strâns pentru aceste scopuri. Locuințele păsărilor lor încearcă să se ascundă cât mai mult posibil.

Lăcustă de pădureEste implicat în construirea cuibului de cuib. În luna mai, ea plasează ouă (până la 6 bucăți) și le incubă timp de 14 zile. Nestlings par absolut orb. Corpul lor este acoperit cu puf mic. Copii stau în cuib timp de zece zile. Apoi părăsesc casa părinților lor, dar ei încă nu pot zbura și s-au hrănit. Prin urmare, câteva săptămâni, trăind în pășunile de iarbă, printre tulpini de grâu și secară, primesc mâncare de la părinții lor, dobândind treptat abilitățile necesare pentru o viață independentă.

Principala hrană pentru scoarța de câmp este semințele de cereale și plante erbacee. De asemenea, în dieta lor includ insecte mici, diverse larve, pupa și păianjeni. Pentru a lucra corect în stomac, păsările dau pietre mici.

ciocârlie nu primește niciodată mâncare în zbor sau pe tulpini prea înalte de plante. El găsește numai mâncare pe pământ. Mi-e foame pentru pene cu roua. Aceste păsări sunt foarte îndrăgostite de înot în nisip sau praf.

Vărsătorii câmpului se referă la păsările migratoare. Pentru iarnă din regiunile nordice, zboară spre sud. Ei hibernează în nordul Africii, în sudul Asiei și în țările din Europa de Vest. Plecarea spre iernare începe în septembrie, iar deja în luna octombrie toate persoanele sunt trimise la zbor. Păsările din această specie care zboară spre nord își păstrează turmele rare pe cer. Înainte de apusul soarelui, se coboară la patch-uri dezghețate, rămânând acolo toată noaptea și dimineața devreme, cu cântece și strigăte.

În locurile de cuibărit, lărgimea câmpului vine devreme, de îndată ce zonele deschise apar patch-uri dezghețate. La început, păsările continuă să se înmulțească, dar apoi se rup în perechi.

Cântece de cânepă de câmp nu bogat în sunete, ci foarte melodic. Bird combină stocul de note pe care le are la dispoziție. Ea cântă atât de mult și tare, strălucind cu clopoțeii jignitoare, încât se pare că sună cerul albastru, încălzit de soarele de primăvară. De obicei, zgomotul cântă în zbor, înălțându-se în cercuri. Apoi coboară repede, continuând să-și prindă aripile, fără a face cercuri. În același timp, cântecul său devine din ce în ce mai abrupt, sunetele fluierând încep să prevaleze în el. Opriți cântând pasărea la o distanță de aproximativ 20 de metri de la sol. Își răspândește aripile și planifică brusc.

Cântarea lacrimilor durează de la zori până la amurg. Uneori poate fi auzit în nopțile luminate de lună. În timp ce bărbatul cântă, femela doar stă pe pământ sau se hrănește. Samochki nesemnificativ, și spre deosebire de bărbați, rareori le veni în ochi.

Câmpul Larks beneficia de agricultură. În număr mare, distrug gândaci, frunze, viermi, gărgărițe și alte gândacuri. Ei mănâncă, de asemenea, furnici, omizi, ploaie și lăcuste. În plus, acestea concurează cu șoareci. Păsările nu mănâncă porumb din urechile în creștere, dar ridică carrionul. În număr mare, păsările mănâncă semințe de buruieni pe câmpuri.

Pădurea de păduchi

Birdie Field SkylarkYula sau păstrăvul forestier este o pasăre mică, arată foarte asemănător cu colegul său de câmp. Penele au aceeași culoare ca și lark-ul - discret. Pe capul lui se găsea un trunchi ușor de remarcat. Diferența este numai în mărime. Pădurea este oarecum mai mică. Și coada lui este considerabil mai scurtă.

Zona naturală a cântărețului forestier cu pene este zona forestieră. Acestea sunt: ​​păduri întunecate, franjuri, arbuști, lame, tăiere.

Adesea, Yulia sta pe ramurile copacilor, pe care alte specii de lark nu le fac. Când își aranjează cuibul, pasărea alege adesea un loc la poalele unui copac, o cânepă sau un tufiș. Este construit din lamele de iarbă uscată, construite în mod liber. Din tulpinile subțiri și o mică cantitate de păr de cal tese o loterie.

zidărie de obicei constă în 4-5 ouă gălbui sau roșu-alb, cu pete mici, gri sau negru-maro. Cel mai adesea în anul există 2 zidări.

Această specie diferă de câmp prin obiceiurile sale. De cele mai multe ori, yula este în coroana copacilor, pe o ramură înaltă. Urmărind insecta, birdie rulează rapid în jurul pământului. În primăvara anului, călărind pe copaci, artistul cu pene cântă încet, melodios: "Juli-yuli-yuli-yuli", pentru care și-a primit numele.

.

Crested Lark

Lăcusta crescată preferă să aleagă locurile de trăit lângă așezare: pe deșerturi, livezi, în apropierea ruinelor clădirilor vechi.

Principalele date externe crepuscul cret:

 • Crăpăturăgreutate aproximativ 45 g;
 • lungimea corpului - 180-190 mm;
 • o chinuitoare mare pe cap;
 • gri-maro de culoare a penei cu pestrinami și umbra ohristim pe spate;
 • abdomen ocru-alb, cu negru-maroniu pătate pe partea de sus a pieptului și craw.

Cocosul este o pasăre terestră. El rareori zboară deasupra clădirilor și evită plantarea pe tufișuri și copaci. Păsările alerg rapid pe pământ, ridicând și coborând o creastă mare, privind în jur. Aripile sunt rareori folosite, preferând mișcarea pe teren cu ajutorul picioarelor, totuși, dacă este necesar, zboară bine. Culoarea păsării ajută la fuzionarea cu vegetație arsă însorită și devine complet invizibilă.

La sfârșitul iernii, lacrimile sunt înfundate. În primăvară, ei zboară cu un cântec în aer și după un zbor scurt stau în apropierea locului în care este construit cuibul.

Black Skylark

Black Lark în mărime, culoare și fizic este diferit de majoritatea altor specii. Este o pasăre destul de mare, cu un cioc gros și puternic. Lungimea corpului ei este de 200 mm, greutatea este de 60 g.

Spre deosebire de toate celelalte specii de lacrimi și de cele mai multe alte păsări ale familiei passerine, acest reprezentant al păsărilor are un penaj negru. Umerii și penele pe părțile laterale și pe coadă, precum și lambele mici sunt împodobite cu o bandă palidă. Pe fundalul culorii negre, spatele și părțile laterale par să fie acoperite cu pete alb-negru.

Prin primăvară, marginile luminoase ale penei sunt tapițate, iar larkul pare complet negru. O culoare obișnuită de cărbune și negru este completată de picioare negre și ochi de culoare brun închis. Numai ciocul cenușiu iese în evidență.

Habitatul larkului negru este limitat. Este cuibărit în semi-deserturi, stepele de pelin, în Kazahstan și solonchaks din partea inferioară a Volgăi.

Acestea sunt păsări nomade. Se adună în turmă în toamnă și efectuează migrații extinse, care se încheie în martie. În acest moment, puteți auzi cântecele de lacrimă neagră de pe cuibul. El cântă, șezând pe o cocoașă, coborând aripile și ridicându-și coada. La scurt timp după cântare, puteți vedea cum cântă bărbați mai mulți bărbați. Într-un ciocârl negru, spre deosebire de alte specii, numărul bărbaților predomină în mod semnificativ față de femele.

Cel mai adesea, cuibul se învârte în apropierea apei. Aceasta este o construcție fragilă și aspră din tulpini de anul trecut, situată în adâncirea solului.

Interesante despre Larks

 • Fiecare mascul are un timbru de voce și abilități, aceste păsări imită cu ușurință vocile altor păsări și pot învăța vorbirea umană.
 • Cântecul latrului durează 10-12 minute, apoi cântăreața se odihnește.
 • Când sunt detectate în aer, aceste păsări cad jos cu o piatră și se pierd în tulpini de plante.
 • În vremurile vechi, lăstarii erau considerați mesageri ai primăverii, care, în timpul unei secete lungi, puteau precipita ploaie.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Starling obișnuit: unde iarnă și cum arată?Starling obișnuit: unde iarnă și cum arată?
Bull vultur: cum arată și ce se hrăneșteBull vultur: cum arată și ce se hrănește
Bird înghiți. Cum arată și ce mănâncăBird înghiți. Cum arată și ce mănâncă
African struț - în cazul în care cea mai mare pasăre trăiește în lumeAfrican struț - în cazul în care cea mai mare pasăre trăiește în lume
Penguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiescPenguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiesc
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Structura sistemului nervos și excretor al păsărilor. Organe de senzațieStructura sistemului nervos și excretor al păsărilor. Organe de senzație
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Câți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lorCâți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lor
» » Un vierme este un lark de câmp
© 2021 amigdas.com