amigdas.com

Cannon, balsam chel, bursuc de miere. Cine este acest animal?

Un animal este un canibalUn urs de miere aparține familiei de cununi. Aceste animale trăiesc în Asia și Africa. Adesea se găsesc în India, Irak, Peninsula Arabică și Turkmenistan. Lana din partea superioară a unui badger chel

de la cap la coadă este alb-gri. Botul, părțile laterale și întreaga parte inferioară a corpului animalului sunt negre.

Numele său suplimentar sunt:

  • chef de bursuc,
  • mistreț de miere.

Descrierea animalului

În junglele Africii, puteți întâlni și un om complet negru. Masculii tind să fie mai grei decât femelele. Greutatea lor variază de la șapte la treisprezece kilograme. Animalul are o laba si o coada destul de scurta. Fiara are gheare ascuțite pe labele din față. Șeful unui badger chel largă, cu ochi mici și ghiare arse. De la o distanță, el părea chel, așa că era poreclit un bursuc chel. Canibalii cresc peste 70 de centimetri. Coada atinge 25 de centimetri. În general, ele seamănă cu o roșie, care, de asemenea, aparține familiei de cununi.

Traiul favorit pentru mâncătorii de miere este mierea. În căutarea mierii, animalele urcă copacii. Dar ei preferă să-și facă alimentele să se miște pe pământ. Berberii cheli stau treji, așa cum au făcut-o noaptea. Cu toate acestea, dacă teritoriul lor nu este aglomerat, atunci se pot comporta activ și în timpul zilei. Slefuie miere bresle în cariere, care ajung până la trei metri. În gropi, fac niște așternut moale de frunze uscate și mușchi. Movatorii se deplasează pe distanțe foarte lungi în timpul zilei. Prin urmare, adesea trebuie să petreacă noaptea în locuri diferite.

Sub pielea groasă a unui bursuc de miere Există stocuri destul de mari de grăsimi care ajută la menținerea căldurii în vremurile reci. Și în Africa, există păstăi chels care preferă să-și doteze cuiburile cu ajutorul copacilor. Ei trăiesc singuri. Faceți cunoștință cu un grup de badgers chel în același loc este o raritate.

Comportamentul unui badger chel

Descrierea animaluluiCanibalii sunt neînfricați și agresivi. Aproape că nu au dușmani naturali. Toată pielea unui canibal, cu excepția unui strat subțire de piele pe stomac, atât de gros, încât nu poate fi rănit de dinții de prădători. Apariția balsamului nu se teme de dinții pisicilor și de șerpi veninoși, precum și de acele de porcupină. În plus față de dinții puternici și ghearele ascuțite, balsamii de miere au capacitatea de a exuda un miros fetid, ca un skunk. Balsamii goi sunt atât de neînfricați încât pot ataca o fiară de multe ori mai mare decât dimensiunea sa, de exemplu, un bivol. De obicei, fac acest lucru dacă anticipează o amenințare.

Balsamul balsam este un prădător. Se hrănesc de obicei cu rozătoare, vulpi și antilope, păsări, ouă, crocodili și chiar șerpi otrăviți. Ei nu disprețuiesc prea mult carrion, larve de tot felul de insecte și scorpioni. Din alimentele vegetale, mâncătorii de miere preferă boabe, fructe, tuberculi și rădăcini.

Sarcina femelei de sex feminin nu are loc mai mult de cinci luni. După aceea, lumina apare de la două la patru pui. Primele lor săptămâni de pui sunt consumate în găuri cu frunze uscate, care sunt folosite pentru moale. Mai mult de un an, mama îi învață puii și nu se lasă de la sine. Își pasă de puilor ei și își apără fără întârziere viețile. Și deși acest animal are foarte puține dușmani, pisicile sălbatice pot fi periculoase. Femela atacă fără teamă pe leu dacă pericolul apare puii ei. Până în prezent, durata de viață a badgerilor chels este necunoscută. Dar în captivitate a ajuns la 26 de ani.

Un fapt interesant!

După mușcarea cobrei otrăvitoare și a multor alte șerpi veninoși, convulsiile canibale încep și moartea începe. Cu toate acestea, după 20-40 de minute canabisul revine la viață și continuă să se comporte ca de obicei.

Relațiile dintre animale și oameni

Cum mănâncă bastardulOamenii se referă la ciuperci de miere ca dăunători, deși, în ciuda distribuției lor geografice largi, sunt extrem de rari pentru oameni. Cu toate acestea, există cazuri în care canibalii sparge stupul în căutarea mierei și atacă coopii de pui. Oameni în astfel de locuri utilizați frecvent capcane pentru a opri beastul. Dar, în ciuda luptei intensificate cu bresle de miere, ele încă nu aparțin unei specii pe cale de dispariție.

În unele surse există o descriere cooperarea unui sultan cu o pasăre mică - "medoukazchik". Această pasăre este foarte îndrăgită de sugerea în larvele albinelor, dar nu le poate extrage independent. Prin urmare, zboară de la ramură la ramură, ea deschide bursa de miere pe calea către cuibul de albine și în momentul găsirii îi dă un semnal special de fluier. Astfel, un badger chel de ravagii un cuib de albine pentru a obține o delicatesă preferată - miere, și "miere" este dat larvelor de albine. Foarte inteligent din partea biciului viclean.

Balsamii de miere sunt animale atât de neînfricate, că, pentru a obține delicatețea lor preferată, chiar atacă stupul africanului "ucigaș de albine" fără probleme. Dar salvatorul este, de asemenea, foarte atent. Înainte de apusul soarelui, se duce pe colină și, închizând laba de soare, urmărește zborul albinelor, imaginându-se unde, zboară și unde se întorc cel mai adesea. Și când ajunge treptat la cuibul de albine, începe să mănânce miere, în ciuda mușcăturilor de albine.

Bunicul de miere este un excelent vânător. El este înzestrat cu o auz, o vedere și o atingere excelente. Chiar și subteran la o adâncime de un metru și jumătate, canibalul simte prada. El rupe foarte repede pământul cu ghearele și își strangulează prada. Pe teren, el preia microbii și alte animale în mai multe salturi. Cannonii, știind pericolul, atacă chiar și acei prădători cu care nu pot face față. Cu toate acestea, chiar și în acest caz, vor provoca daune grave inamicului cu dinți și gheare ascuțite.

Atunci când un badger păstrează o vânătoare, șacalii și scavengers deseori se rătăcesc în urma lui, în speranța că vor primi și ei niște mâncare. Adesea, așteptările lor sunt justificate. Locul său este păzit de salvator de la semenii săi. Pe teritoriul său se poate săpa imaginați-vă câteva case mici. Acolo se odihnește după ce mânca. Pentru un loc permanent de reședință, canibalul construiește o grădină în păduri dense sau ravene profunde.

Fapte din istoria canibalului numit Stuffle

Bald Badger este al doilea nume al animaluluiCannonii sunt animale foarte inteligente. Există o poveste care confirmă acest lucru. Sa întâmplat cu mai mult de 20 de ani în urmă în Africa de Sud, când un mic bursuc chel a fost salvat din capcană. El a primit porecla Staffle și a fost repartizat la Parcul Național Kruger. Cu toate acestea, în cușcă în aer liber el nu a vrut să trăiască și el a încercat să scape la maxim cu toată puterea lui. Totul ar fi bine, dar Staffle nu a dat odihnă celorlalți locuitori ai parcului. Chiar a reușit să intre în casa curatorului său, spărgând fereastra.

Stuffle a luptat, a mușcat și a speriat pe toată lumea. Apoi muncitorii din parc l-au așezat pe femelă pentru ai calma animalul. Dar nici nu a ajutat. Acum căutau libertatea împreună. Apoi au construit o cutie de beton în interiorul căreia erau copaci. Fiica inteligentă sa urcat la vârful copacului, care sa aplecat sub greutatea sa, iar canibalul a ieșit din închisoare. Personalul a tăiat toți copacii și a pus animalul înapoi. Dar bunicul inteligent de miere nu a renunțat. A construit un munte de pietre și a ieșit din nou! Angajații parcului au fost forțați să construiască un gard electric pentru canibal.

Aceste animale inteligente, în perioada uscată, sapă găuri lângă râurile uscate, care sunt umplute treptat cu apă. Astfel, ei folosesc aceste puțuri de apă ca un loc de udare.

Caracteristicile structurii corpului

  1. Un animal este un canibalPrincipala caracteristică a canibaliilor este pielea lor groasă. În mod surprinzător, este atât de gros încât chiar și săgețile și sulițele făcute în mod tradițional nu o iau. Ca să nu mai vorbim de mușcăturile insectelor. În plus, pielea canabisului este atât de dură încât este imună la impactul unei macete acute. O altă caracteristică a pielii unui badger de miere este că este suficient de liberă. Aceasta înseamnă că animalul se poate desprinde ușor din piele. Mai ales că vine la îndemână atunci când prădătorul apucă tunul din gură. Datorită acestui bonus, canibalul poate să vâneze în cealaltă parte și să răspundă inamicului cu gheare și dinți ascuțiți.
  2. Surpriza nu este numai pielea, ci și maxilarul unui badger chel. Datorită dinților ascuțiți și a unei maxilare puternice, canibalul este capabil să distrugă orice os din prada lui, chiar să mănânce o țestoasă împreună cu cochilia ei.
  3. Iar ghearele tunului sunt atât de puternice, încât pot să se arunce în pământ în doar câteva minute.

Bunicul de miere este un animal uimitor de îndrăzneț, puternic și inteligent. În ciuda faptului că leii și leoparzii îl pot ucide cu mare dorință, preferă să evite canibalul. La urma urmei, trebuie să o rezolvi în mod corespunzător. În natură, s-au observat chiar cazuri în care trei canibali au alungat cei șapte leii și au început să-și mănânce prada sau cum au urmărit trei leopardi canibali și nu au putut să o facă față.

Un purtător de miere, e un violoncel chel, adus în Cartea Recordurilor Guiness, ca fiara cea mai neînfricată care trăiește pe uscat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Badger grăsime: ce ajută, cum să ia, proprietățiBadger grăsime: ce ajută, cum să ia, proprietăți
Ursuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrăneșteUrsuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrănește
Indicatori ai vitezei ghepard, în cazul în care el trăieșteIndicatori ai vitezei ghepard, în cazul în care el trăiește
Cum să prindeți o coadă pe un chel în timpul iernii: caracteristici de pescuitCum să prindeți o coadă pe un chel în timpul iernii: caracteristici de pescuit
African struț. Descriere. Unde locuieste?African struț. Descriere. Unde locuieste?
African struț - în cazul în care cea mai mare pasăre trăiește în lumeAfrican struț - în cazul în care cea mai mare pasăre trăiește în lume
Leopardul negru: descrierea speciei, în care trăiește, modul de comportamentLeopardul negru: descrierea speciei, în care trăiește, modul de comportament
Un puma de animale: o descriere a locului in care locuieste, unde locuieste, cum arata o pumaUn puma de animale: o descriere a locului in care locuieste, unde locuieste, cum arata o puma
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Rinocul negru vestic și modul său de viațăRinocul negru vestic și modul său de viață
» » Cannon, balsam chel, bursuc de miere. Cine este acest animal?
© 2021 amigdas.com