amigdas.com

Instrucțiuni pentru utilizarea ribotanului pentru câini

Instrucțiuni de utilizare Ribotana pentru câiniUn animal de companie sănătos se distinge prin imunitate puternică, care permite organismului animalului să reziste efectelor microorganismelor patogene.

Pentru a întări sistemul imunitar al pisicilor și al pisicilor uneori există o nutriție insuficient echilibrată, plimbări active și condiții de calitate a detenției.

Imunitatea naturală a animalului este capabilă să susțină vaccinarea și deparazitarea în timp util. Dar, în caz de boală sau de situație stresantă, este foarte des necesară utilizarea agenților imunostimulatori.

Ribotana pentru câiniAceste medicamente includ Ribotan, care este utilizat în mod activ în tratamentul complex și prevenirea bolilor de creștere a câinilor și a pisicilor. Ribotan are un efect imunomodulator în tratamentul bolilor infecțioase, leziunilor fungice. Drogul va ajuta la restabilirea corpului animalului de companie atunci când schimbați situația obișnuită sau stresul.

Medicamentul are origine vegetală, ceea ce face posibilă utilizarea pe scară largă în practica veterinară pentru a crește rezistența câinilor și a pisicilor.

Ribotan ajută la întărirea sistemului de apărare al organismului după vaccinare, promovează producerea de interferon, anticorpi, lizină și lizozimă.

Utilizarea Ribotan pentru câini și pisici este posibilă numai după consultarea cu un medic veterinar care va evalua corect starea animalului și oportunitate utilizarea medicamentului.

Compoziția și forma de eliberare

Compoziția și forma de eliberare Ribotan pentru pisici și câiniRibotan este un complex de fragmente de acid ribonucleic de drojdie și polipeptide, concepute pentru a crește rezistența câinilor și a pisicilor la influențele externe, pentru a restabili protecția organismului față de animalele domestice după utilizarea vaccinurilor și a altor medicamente imunostimulatoare.

Ribotan pentru câini și pisici este produs în mai multe forme de dozare:

  • soluție sterilă;
  • substanță uscată de culoare gri-alb, diluată cu soluție salină. Soluția finită poate fi depozitată în frigider timp de 24 de ore.

Indicații pentru utilizare

Indicatii pentru utilizare Ribotan pentru pisici si pisiciRibotan prescris pentru a corecta imunodeficientei în diferite boli și stări patologice: boli infectioase, diabet, stres, ciuma carnivorous, conjunctivită virală, enterite, maladii și benigne la pisici și câini.

Ribotan se recomandă să fie utilizat pentru a menține forțele de protecție ale corpului animalului după folosirea vaccinurilor și pentru prevenirea infecțiilor fungice, virale și bacteriene.

De asemenea, utilizarea ribotanului este indicată pentru tratamentul următoarelor afecțiuni și afecțiuni patologice:

  • leucopenia;
  • agranulocitoză;
  • prevenirea complicațiilor în perioada postoperatorie și în timpul pregătirii animalului pentru intervenții chirurgicale;
  • virită virală;
  • hepatita;

Contraindicații și efecte secundare

În strictă conformitate curespectați instrucțiunile și cerințele de dozare nu au existat cazuri de efecte secundare.

Ribotan nu are contraindicații, cu excepția hipersensibilității la componentele medicamentului.

Instrucțiuni de utilizare Ribotana pentru câini

Instrucțiuni de utilizare RibotanRibotan este utilizat ca parte a terapiei complexe pentru tratamentul bolilor care afectează imunitatea animalului.

Pentru câini de rase mari, se utilizează 2 ml de medicament, rasele mici și mijlocii - 1 ml, puii mai mici de trei luni sunt utilizați pentru 0,5 ml.

Poți folosi două până la trei doze pe lună.

În terapia câtorva animale, o doză de medicament este utilizată timp de 2-5 zile. Este posibilă reutilizarea medicamentului cu o pauză de 10 zile.

Dacă cauza bolii nu este stabilită și starea animalului provoacă îngrijorare, trebuie administrate două până la cinci doze de medicament în decurs de cinci zile.

În situații de stres, este posibil să se utilizeze Ribotan cu 10 ore înainte de expunerea propusă.

Instrucțiuni de utilizare pentru pisici

Instrucțiuni de utilizare RibotanUtilizarea medicamentului este posibilă, atât pentru tratament. Deci, și pentru prevenirea diferitelor boli ale pisicilor. Ribotan pentru pisici este folosit ca un sedativ înainte de transport pe termen lung, expoziție sau altă situație care cauzează suprasolicitare nervoasă.

Periodicitatea utilizării și dozarea medicamentului curbate din scopul utilizării, vârsta și greutatea animalului. Ribotan pentru pisici este destinat pentru aplicare intramusculară sau subcutanată. Doza de medicament depinde de vârsta pisicii: pentru pisoii de până la trei luni, se utilizează 0,5-1 ml de medicament, până la 2 ml din medicament se utilizează pentru tratamentul animalelor adulte.

Frecvența administrării Ribotan depinde de scopul pentru care este utilizat medicamentul.

Pentru prevenirea bolilor Ribotan folosește pisicile o dată pe lună, pisicile adulte - de trei ori pe lună.

Înainte de operație, medicamentul este folosit o dată. La debutul bolii, Ribotan se administrează de două ori pe lună, cu utilizare repetată, după 10 zile.

Pentru a restabili sistemul imunitar al unei pisici, Ribotan este recomandat în combinație cu vitaminele.

Analogi riboți

Analogi ai medicamentului RibotanProducătorii de medicamente veterinare oferă un număr mare de medicamente imunostimulatoare. Cele mai eficiente sunt Cycloferon, Anandine, Fosprenil, Gamapren, Gala-vet, Immunofan, Gamavit.

Alegerea medicamentului pentru animalul de companie trebuie efectuată împreună cu medicul veterinar.

Prețul Ribotan

În piața produselor veterinare Ribotan este reprezentată de producătorii ruși. Medicamentul poate fi achiziționat la o farmacie sau clinică veterinară.

Prețul pe fiolă de ribotan este de la 50 de ruble.

opinii

După boală, câinele a slăbit foarte mult, a pierdut greutatea, apetitul sa înrăutățit, părul a început să cadă. În clinica veterinară mi sa oferit Ribotan. După câteva săptămâni de aplicare, starea animalului sa îmbunătățit semnificativ. Ea a devenit activă, veselă și viguroasă, a început să se joace și și-a întors apetitul.

Ribotan este folosit în mod regulat înainte de expoziții, când câinele are o călătorie lungă în condiții care nu sunt foarte confortabile. Animalul poartă cu siguranță o mulțime mare de oameni și alți câini, nu arată agresiune și nu este nervos.

Ribotan a dat pisica după pneumonie, care a fost tratată timp de o lună cu antibiotice puternice. Ribotan a fost recomandat de un medic veterinar. Utilizat strict conform instrucțiunilor, fără întrerupere a dozării. După o scurtă utilizare, pisica avea un apetit. A devenit mai activ. Nu au existat urme ale bolii. Vă recomandăm acest instrument tuturor.

Ribotan a fost repartizat câinelui meu după operație pe glanda prostatică. Recuperarea a fost foarte dificilă. Avea o stare depresivă, un apetit slab, după un timp, părul a început să cadă. Doctorul la numit pe Ribotan împreună cu vitamine. Rezultatul pozitiv a devenit vizibil după un timp scurt. Acum câinele este activ și vesel, câștigând bine în greutate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Instrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câini
Marfloxin comprimate pentru câini și pisiciMarfloxin comprimate pentru câini și pisici
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Helavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenziiHelavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenzii
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Vaccinări pentru pisoi pentru prima datăVaccinări pentru pisoi pentru prima dată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea ribotanului pentru câini
© 2021 amigdas.com