amigdas.com

Collar pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor

Tipuri de gulereGulerul anti-bloc pentru pisici este special realizat pentru prevenirea și tratamentul. Acest produs prezintă rezultate excelente dacă este aplicat pe stradă, când există o probabilitate mare de contactare a animalului cu pisici de stradă. În unele cazuri, gulere purici sunt sfătuiți să poarte un animal de companie la domiciliu, deoarece paraziti reproduc de multe ori în afara corpului animal și se găsesc pe covor, mobilier, lenjerie de pat, jucării. Dar nu orice remediu

acest tip de lucru la fel de bun poate ajuta. Totul va depinde de gradul de infectare a pisicii.

Revizuirea soiurilor existente de gulere de purici

Un guler pentru purici pentru pisoi poate distruge atât paraziții, cât și pe ei să-i sperie. Mijloacele acestui lucru Speciile împotriva puricilor și căpușelor sunt împărțite în trei subgrupe principale:

 • guler pentru pisici de puriciColiere ultrasonice. Eficacitatea acestui subspecific nu este încă pe deplin dovedită. Aceste produse sunt foarte populare, dar foarte puțini oameni știu că principiul gulerului nu dă posibilitatea de a îndepărta căpușe și purici. Există opinia că undele ultrasonice creează un efect negativ asupra oricăror insecte. De fapt, numai anumiți paraziți (țânțarii) reacționează la această radiație.
 • Produse care conțin extracte vegetale și uleiuri esențiale. Acest guler împotriva insectelor are o virtute - absența elementelor otrăvitoare în compoziție. Poate fi folosit pentru a proteja pisoiul. Cu toate acestea, remedierea acestui grup nu poate distruge insectele, ci doar îi respinge.
 • Coliere din purici pe bază de insecticide, care, în compoziția lor, conțin reactivi chimici care ucid paraziți, dar sunt în condiții de siguranță pentru animale și gazdele lor.

Dacă utilizați un guler împotriva căpușelor și a puricilor pentru pisici, atunci nu va fi posibil să înfrângeți paraziții, deoarece acest agent nu afectează în niciun fel ouăle. Puteți să scăpați numai de larve și adulți, dar după o anumită perioadă va apărea o nouă generație de paraziți. Gulerul trebuie folosit mult timp. Multe dintre aceste instrumente sunt diferite expunere prelungită (1-2 luni), datorită căruia insectele dezvoltate din ouă dispăreau de asemenea din corpul animalului.

Principiul gulerelor de la purici de diferite tipuri

Cum funcționează colierul ultrasonicOricare dintre opțiunile de mai sus funcționează în felul său. De exemplu, insecticidele care conțin un guler de purici rămân pe pielea pielii din jurul gâtului, în cele din urmă încep să treacă la lână. Acest lucru are ca rezultat un film de protecție. Atunci când insectele încearcă să mușcă un animal de companie, primesc o doză de otravă și o piară. Anumite insecticide diferă în efectul de contact și, prin urmare, puricii și căpușele sunt distruse în timpul atingerii.

Aceste gulere pot sperie doar. Insectele mirosesc substanța otrăvitoare, care nu este aproape simțită de bărbat și pisică. Acesta este motivul pentru care insectele se grăbesc să-și părăsească purtătorul în căutarea unei alte surse de hrană, deoarece mirosul de substanțe otrăvitoare pur și simplu nu poate rezista. Gulerul insecticid împotriva puricilor pentru pisoi este folosit destul de rar, deoarece are limite de vârstă. Anumite modele pot fi folosite pentru pisoi de la 2 luni, unele de la 3.

Doar pisica născută, aceste gulere nu se vor potrivi. Producătorii susțin că aceste produse nu dăunează animalelor. Dar este necesar să nu uităm, că orice insecticid este numai condiționat în condiții de siguranță. Dacă depășiți doza de otrăvire, atunci animalul va fi otrăvit. În ciuda faptului că colierele au o cantitate mică dintr-un insecticid, este necesar să se observe reacțiile pisica, deoarece aceste animale nu mai sunt expuse la anumite substanțe toxice, spre deosebire de câini.

Cum funcționează gulerele biologice?

Produsele care se bazează pe ierburi și uleiuri esențiale fac posibilă scăderea puricilor de la pisici, oferind un efect de aromă intensă. În general, animalele de companie sunt bine tolerate de miros. Dacă sunteți interesat de modul în care gulerul lucrează împotriva puricilor pentru pisici, este necesar să rețineți că paraziții nu le plac arome puternice, deoarece aproape imediat aceștia trec la o gazdă diferită. Dar ierburi și uleiuri esențiale nu poate fi cauza morții insectelor, așa că scăpați de paraziți pentru totdeauna, așa că nu veți reuși. Această metodă este folosită cel mai bine în scopuri preventive.

Gulerul biologic este cel mai potrivit pentru căpușe și purici pentru pisoi. Acesta este un produs inofensiv care nu poate duce la otrăvire.. Dar are sigur deficiențe. De exemplu, în unele cazuri un animal de companie dezvoltă o alergie la un guler împotriva puricilor. De aceea trebuie să te uiți la animalul de companie. Dacă apar simptome de intoleranță la anumite componente (erupție cutanată, decolorare a pielii), gulerul biologic trebuie eliminat imediat. Aceste produse au, de asemenea, limite de vârstă, cu toate acestea, nu sunt la fel de stricte, spre deosebire de modelele de insecticid.

Caracteristicile de lucru ale produselor cu ultrasunete

Coliere de puriciÎnainte de cumpărare este de dorit Aflați cum afectează acest dispozitiv pisica. Se remarcă faptul că acest remediu pentru purici este inodor, în timp ce gulerul nu conține insecticide și alte substanțe (ierburi, uleiuri esențiale). Aceste produse sunt oferite la un cost destul de ridicat. De aceea, este necesar mai întâi să aflăm dacă un guler de purici poate ajuta pisicile. Ecografia creează un efect negativ asupra țânțarilor care transmit semnale în acest fel unii altora.

Pe celelalte insecte (căpușe, purici și altele asemenea), radiația nu creează efectul dorit. Producătorii declară că pentru a utiliza pentru pisici colier anti-guler este necesar timp de 3-4 săptămâni, în acest caz, puteți vedea rezultatele. În afară de asta, Aceste dispozitive sunt necesare pentru a împiedica insectele să muște animalele. Ecografia insectelor nu distruge, ci doar respinge. Dar aceasta este doar o mișcare de marketing.

Radiațiile nu interferează cu săriturile pe un purici de companie. Puteți să vă bazați numai pe faptul că ultrasunetele pot avea un impact negativ asupra paraziților, care sunt destul de mult timp (mai multe zile sau mai mult) sunt pe corp. Dar puricii nu trăiesc în blana unei pisici, se urcă pe un animal pentru a obține o parte din sânge (mâncare). Acest lucru se întâmplă foarte des, pentru că impresia se formează, că insectele sunt tot timpul pe un animal de companie.

Caracteristici de alegere

Când problema este rezolvată, care este mai bine să cumpărați un guler împotriva puricilor, acordați atenție parametrilor principali:

 • Alegerea gulerelorAlegeți tipul de guler. Preparatele insecticide împotriva puricilor sunt de dorit să cumpere pentru adulți. Produsele care conțin uleiuri esențiale sunt recomandate pisicilor și pisicilor care alăptează, precum și unui animal slab în timpul bolii sau după recuperare.
 • Sunt verificate integritatea ambalajului și durata de viață a dispozitivului. Acest lucru este important, deoarece timpul de funcționare al componentelor de operare este destul de scurt. Fiind în aer, de exemplu, dacă gulerul se află pe animalul de companie, uleiurile esențiale și insecticidele își pierd în cele din urmă proprietățile. Acest lucru poate apărea și atunci când ambalajul este deteriorat.
 • Producătorul. Cel mai bine este să cumpărați produse de producători bine-cunoscuți. Nu utilizați cele mai ieftine modele, mai ales atunci când compoziția acestora este necunoscută (concentrația substanței active și a tipului acesteia).
 • În timpul selecției, atenția trebuie acordată scopului propus al dispozitivului. Deoarece gulerele pentru câini și pisicile au o diferență semnificativă. Ele sunt de lungimi diferite, acest lucru se explică prin structura corpului de animale de diferite specii. În plus, gulerul pentru protejarea pisicilor poate conține o mică doză de substanță activă. Modelele pentru câini diferă în cadrul partidului mare cu privire la concentrația unui insecticid. Când proprietarul îmbrăca un guler necorespunzător, se poate produce o otrăvire.

Principalele avantaje și dezavantaje

Gulerele se disting printr-un număr mare de avantaje de bază. Din mai multe antiparazitare ele sunt alocate în detrimentul acestor avantaje:

 • guler pentru pisici de puriciDurată lungă de acțiune reziduală. Diferitele tipuri de modele își păstrează proprietățile pentru o perioadă diferită de timp, aproximativ 2-8 luni.
 • Nivelul nesemnificativ al toxicității și anumite modele nu conțin deloc insecticide. Coliere sunt cele mai puțin periculoase, în comparație cu șampoane, spray-uri sau picături.
 • Ușor de utilizat. Pisica nu trebuie să fie tratată cu lichide, trebuie doar să puneți gulerul. Trebuie să fie purtat în orice moment, simplificând operația suplimentară.
 • Nu miros neplăcut. Modelele insecticide aproape nu dau nici un miros. Analogii biologici, care conțin uleiuri esențiale, se caracterizează printr-un ambrepțiu slab.
 • Versatilitate. Multe gulere, împreună cu purici ucide tantari, paduchi, acarieni si lupta cu succes cu scabie, din care cauză, de regulă, este activitatea de paraziți subcutanate.

Cu toate acestea, există și dezavantaje. De exemplu, un guler nu poate proteja întregul corp. Cel mai activ acționează în domeniul greabei, capului și gâtului. Medicamentele otrăvitoare pot provoca manifestarea alergiilor, pot duce la otrăvire. Dar riscul apariției unei reacții este, de asemenea, prezent când se tratează un animal de companie cu alte medicamente antiparazitare.

Ei observă o rată diferită de acțiune asupra paraziților speciilor diferite. Anumite insecte din corpul pisicii pleacă mai repede decât altele. Dacă vă întrebați cât timp este necesar să purtați un guler de purici pentru pisici, atunci trebuie să știți că aceste remedii acționează asupra căpușelor timp de cel mult o lună, atunci acest accesoriu este înlocuit. În acest caz, dacă sarcina principală constă în distrugerea puricilor, atunci produsul poate fi pe gâtul animalului mult mai mult. În plus, acest instrument nu funcționează asupra ouălor de insecte, deoarece paraziți pot apărea din nou.

Termeni de utilizare

Când decideți cum să puneți un guler, nu trebuie să uitați de câteva reguli simple. Instrucțiunea arată astfel:

 • Pro-urile de a utiliza gulereAcest produs nu ar trebui să fie foarte slab sau prea dens plasat pe gâtul animalului. Cea mai bună distanță de banda de pe pielea pielii pisicii trebuie să fie în zona câtorva centimetri. În timpul unui aranjament mai atent, pisica poate dezvolta iritații pe piele.
 • Gulerele sunt vândute cu o anumită marjă de dimensiune, ceea ce face posibilă, atunci când este necesar, scurtarea produsului de-a lungul lungimii.
 • Înainte de utilizare, banda trebuie să fie ușor întinsă. Datorită acestui fapt, va începe să acționeze o substanță toxică, care va apărea sub formă de pulbere pe suprafețe.
 • Nu lăsați animalul să o lingă. Conține preparate chimice care pot provoca otrăviri. Gaiile insecticide nu pot fi utilizate împreună cu alte mijloace, deoarece este imposibil să se prevadă reacția unei pisici la o combinație de substanțe otrăvitoare.

Produse populare

În categoria sa, favoritul este un produs fabricat sub marca Hartz. Gulerul este rezistent la umiditate. Protejează animalele timp de o jumătate de an. Acest instrument elimină efectiv puricii și căpușele, în timp ce rezultatele pot fi văzute foarte repede. Dar poate fi folosit pentru tratamentul animalelor de companie pentru mai mult de 3 luni.

Produsele Bolfo sunt mai scumpe. Mijloacele acestui brand sunt caracterizate de rezistența la umiditate. În gama de modele, puteți alege opțiunea pentru pisică, luând în considerare masa sa. Acest produs funcționează timp de 4 luni. Deseori alegeți produsul Beaphar, care conține un insecticid de plante (extract Margosa). Este permisă utilizarea produsului acestui producător pentru tratamentul pisicilor în vârstă de 1,5 luni. Celelalte gulere populare sunt Doctor Zoo, Bars. Ele sunt mult mai ieftine și diferă într-o perioadă scurtă de timp, aproximativ două luni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o pisică subcutanată la pisici?Ce este o pisică subcutanată la pisici?
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
Picături de la viermi și purici la greabăn pentru pisiciPicături de la viermi și purici la greabăn pentru pisici
Collars `antilay`: modele pentru câini miciCollars `antilay`: modele pentru câini mici
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Colier cu medalion și fără pisică și pisoiColier cu medalion și fără pisică și pisoi
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
» » Collar pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
© 2021 amigdas.com