amigdas.com

Cea mai mare specie de lupi din lume

Răsfoiți lupul griUn lup este un binecunoscut prădător. Își câștigă mijloacele de trai prin căutarea și apoi urmărind animalul. Se hrănește în principal pe ungulate: cerbi, șopârle, oi, capre. Multe specii ies în vânătoare în ambalaje, dar există și cei care preferă să acționeze singuri.

Lupii au jucat un rol imens în viața umană. Ei erau pentru el atât cei mai răi dușmani, cât și cei mai buni prieteni. Un om experimentează frica și vrăjmășia față de prădătorii periculoși, dar, în același timp, îi trezesc admirația.

O groază și tremurături deosebite duc la persoana cea mai mare lupi. Cu cat marimea corpului este mai mare, cu atat este mai periculos pradator. Dimensiunea corpului depinde de distanța de la ecuator care trăiește prădătorul cu colțuri. Cu cât este mai mare distanța, cu atât este mai mare.

În ciuda tuturor problemelor și problemelor pe care le pot provoca astfel de prădători mari, ei îl admiră pe om cu forța lor nerestricționată, cu eleganță amenințătoare și cu măreție maiestuoasă.

Cei mai mari lupi

Arctic sau polar lup

Nu este numai una dintre cele mai mari, dar și una dintre cele mai rare specii. Locuiește în Arctica. Perfect adaptat vieții la înghețuri severe - lâna groasă protejează bine de vânturile reci și înghețate. Are o vedere excelentă și o auz - calități de neînlocuit în vânătoarea pentru câteva animale care trăiesc în Arcticul dur.

Deoarece mâncarea este greu de ajuns în aceste locuri, este forțată să mănânce întreaga victimă. La un moment dat este ușor să mănânci până la zece kilograme de carne și apoi să trăiești timp de săptămâni complet fără hrană.

dimensiuni:

 • Greutatea variază între 55 și 85 kg.
 • Cresterea ajunge la 82 cm.

Preferă să trăiască și să vâneze în turme. Numărul persoanelor poate varia, dar de obicei nu mai mult de zece într-un pachet. Victimele lor sunt căprioarele, iepurii și alte animale. O femeie dă naștere la aproximativ cinci pui.

O blană bună a făcut aceste animale un obiect de interes pentru vânători. Drept urmare, ei erau în pragul dispariției. De asemenea, numărul de lupi a scăzut din cauza încălzirii globale. Acum lupul polar este enumerat în Cartea Roșie. Nu îl mai puteți vâna.

Lupul roșu

O altă specie din Cartea Roșie. Pe teritoriul Federației Ruse este interzisă vânătoarea pentru aceasta. În alte țări, de exemplu, India, este posibil să vâneze această specie, dar numai dacă există o licență corespunzătoare. Prădătorul arată ca o cruce între o vulpe, un șacal și un lup greu obișnuit. Pătură lungă și groasă. Culoare - roșu-roșu. În zonele pieptului și abdomenului, precum și pe părțile opuse ale labelor, lâna este vopsită în culoarea smântânii. Coada are o asemănare cu vulpea.

Răsfoiți lupul roșudimensiuni:

 • Corpul are o lungime de 75-104 cm.
 • Coada este de aproximativ 39-47 cm.
 • Greutatea animalului este de aproximativ 15-22 kg.

În ciuda faptului că el este un prădător prin natură, lupul roșu din timpul sezonului de vară consumă de asemenea și unele plante, de exemplu, rebarbarul montan. Sunt hrăniți de pui. Uneori folosește mâncare pentru mâncare.

Turma este formată din aproximativ douăzeci sau mai puțini lupi. Ei acționează concertat și în comun, adesea reușesc să prindă o fiară mare. Lupii roșii sunt foarte rezistenți, astfel încât să poată urmări după victime, până când ea cade din oboseală.

Sarcina femeii durează aproximativ două luni. Puiul este de 3-5 pui. Culoarea lânii lor este maro închis. Lumina apare orb. Greutatea nou-născuților în limitele a 175-325 gr. Puii părăsesc locuința în două-trei luni. A participa activ la vânătoare începând deja în 7 luni. Maturitatea sexuală are loc în doi sau trei ani. Lupii roșii trăiesc în jur de șaisprezece ani sau mai puțin.

Tasmanian lup lupus

deși Se consideră oficial că specia nu mai există, există posibilitatea ca reprezentanții lupului marsupial să trăiască încă în locurile sălbatice adânci din Tasmania.

dimensiuni:

 • Dacă nu țineți cont de coadă, atunci lungimea totală a trunchiului a fost de 1,5 metri.
 • La greabăn, înălțimea era de aproximativ 60 cm.
 • Greutatea era de 18-27 kg.

Cea mai remarcabilă apariție a fost maxilarul - întins înainte și capabil să deschidă aproape 120 de grade. Dacă animalul și-a deschis gura largă, de exemplu, când a fost căscată, linia maxilarului era aproape dreaptă.

Îngerul luptător

O haină specială pe umeri și gât, care seamănă cu coama lui, a dat numele acesta. Se întâmplă în America de Sud, dar are loc și în Bolivia, Argentina și în alte locuri. Locuiește la marginea mlaștinilor, unde există iarbă înaltă. Cântărește puțin, dar fizicul său este puternic. Lana este roșie, botul este alungit, urechile sunt mari. În exterior un pic ca o vulpe destul de voluminos.

Îngerul luptătordimensiuni:

 • În general, lungimea corpului este de aproximativ 160 cm, măsurată de la nas până la coadă.
 • În umăr înălțimea de aproximativ 74 cm.
 • Greutate - 21-24 kg.

Picioarele sunt extrem de lungi. Acest prădător beneficiază numai - ajută la găsirea unei victime chiar și în iarba înaltă. Spre deosebire de alte tipuri de lupi, preferă să vâneze unul mai des. Animalele mici devin victime, dar se hrănesc și cu fructe și plante. Adunate într-un pachet, vânează pentru animale mai mari, de exemplu, oi. Ei trăiesc în perechi, dar nu se contactează frecvent.

Culoarea lânii tinere este negru. Două sau trei sunt născuți. Deși lupul lupu nu cântărește amenințarea de dispariție, această specie este destul de rară, deci este în Cartea Roșie Internațională.

Insula Wolf Melville

Locuiește în America de Nord și în partea de nord a Groenlandei.

dimensiuni:

 • Lupul insulei MelvianDimensiunea de la urechi la coadă este de 90-182 cm.
 • Greutatea aproximativă - 40 kg, dar în special bărbații mari pot fi mult mai grei, aproximativ 80 kg.
 • Înălțimea este de 70-85 cm.
 • Blana este cea mai mare parte alb-deschis sau gri.
 • Urechile sunt relativ mici în dimensiune.

Adunate în turme mici de până la zece lupi. Victimele sunt animale mari, de exemplu, caprioare sau chiar boi de mosc. Adesea atacă o fiară slăbită, care nu se poate lupta activ pentru viața lui. Alimentele sunt, de asemenea, folosite iepuri, moose. Cropul de lacul unui lup nu poate din cauza permafrostului, astfel încât locurile de locuit în alte locuri, cum ar fi pesterile, adică, utilizează pentru scopurile lor un peisaj natural.

Un catel se naste putin, doua sau trei catei la un moment dat, ceea ce este asociat cu conditiile grave de trai in zona climatica rece.

Lup greu (comun)

Prin drept este considerat cel mai mare lup. Reprezintă o rasă veche, dispărută chiar și în epoca de gheață. Cel mai adesea apare în pădurile-stepă, în deșert, în zonele de munte. Anterior, a fost distribuită pe scară largă în Europa și America, dar din cauza vânătorii active pentru aceasta, populația de lupi a scăzut foarte mult.

dimensiuni:

 • Greutatea animalului poate ajunge până la 90 kg.
 • Inaltimea este de aproximativ 170 cm. Masculii sunt mai mari decat femelele cu 20%. Se crede ca in Siberia pot fi indivizi si mai mult de 90 kg.

Ei trăiesc în pachete de până la patruzeci de lupi. Ierarhia din pachet este bine organizată. În cap este un bărbat alfa și femela lui. Trăiește în perechi, iar schimbarea partenerului are loc doar în caz de deces al unuia dintre ei. Femeia dă naștere la aproximativ 5-10 pui de lup, dar mulți dintre ei mor înainte să ajungă la vârsta de un an. Femeia îi îngrijește pe tineri și le protejează, în timp ce bărbatul este angajat să găsească alimente pentru familie.

Se hrănește în principal pe animale copite: moose, cerb, antilopă, mistreț și altele. Animalele mai mici, cum ar fi, de exemplu, iepurii sau veverițele de pământ, intră și în dietă, dar sunt vânate numai de singure.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde trăiesc tigrii - trăsături ale speciilorUnde trăiesc tigrii - trăsături ale speciilor
Ursuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrăneșteUrsuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrănește
Bull vultur: cum arată și ce se hrăneșteBull vultur: cum arată și ce se hrănește
Cum arată și se hrănește șoimulCum arată și se hrănește șoimul
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Ce vulpe poate mânca în diferite momente ale anuluiCe vulpe poate mânca în diferite momente ale anului
Prădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilorPrădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilor
Red Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viațăRed Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viață
Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!
Animale care trăiesc în deșertul rece al ArcticiiAnimale care trăiesc în deșertul rece al Arcticii
» » Cea mai mare specie de lupi din lume
© 2021 amigdas.com