amigdas.com

Comandantul câinilor maghiari, trăsăturile sale

Dog Commander în cușcăCâinii sunt destul de mari și puternici, ei inspiră încrederea de la prima întâlnire cu ei. Cainii au un aspect destul de interesant, care poate părea chiar ridicol pentru cineva, dar în ciuda acestui fapt, ei sunt marii luptători

și sunt chiar folosite ca gardieni. De asemenea, merită scris despre faptul că au fost folosite ca protecție aproape de la început. Ce trebuie sa stii despre acesti ciobani?

Dog Commander

poveste

Caracteristicile comandantului rasei de câiniStăpânii de ovine l-au întâlnit pe comandant cu mai mult de o mie de ani în urmă, au fost întâmpinați de triburile maghiare, luând mai mulți indivizi împreună cu ei pentru a-și găsi folosința. Însuși, sa descoperit utilizarea ciobăneștilor, folosindu-le ca gardieni ai animalelor din diverse animale de pradă.

În mod neașteptat pentru toți, acești câini s-au dovedit a fi excelenți gardieni pentru animale și după aceea tribul le-a folosit constant ca gardă a vitelor. A ajuns la punctul că tribul folosea numai această rasă, deoarece este cel mai în măsură să facă față datoriei de a proteja terariul. Ei nu au primit nici o îngrijire personală, iar tribul avea o regulă care interzicea încrucișarea acestor câini cu persoane dintr-o altă rasă, Ei au urmărit îndeaproape că acest lucru nu sa întâmplat, deoarece ei au apreciat foarte mult păstorii maghiari.

Câinii ciobănești maghiari folosit ca însoțitor, când ieșeau la vânătoare, erau mereu aproape de oameni pentru ai proteja în orice moment. Așa cum am menționat mai devreme, în ciuda apariției lor, ei au o putere extraordinară și sunt gata să lupte până la capăt pentru maestrul lor, această caracteristică de caracter a fost, de asemenea, foarte apreciată. Marele plus al câinilor se află în haina lor de blană, le apăra întotdeauna în vremea rea ​​și era foarte util în luptă pentru apărarea lor împotriva loviturilor periculoase.

Bineînțeles, viața în aceste condiții a influențat felul de comandanți pe care îl avem acum. Din cauza trecutului lor, câinii sunt tratați adulților destul de rău și văd în aproape fiecare persoană un dușman, dacă nu este socializat. Firește, pentru maestrul ei, va trata ca un prieten adevărat și îl va proteja. Rasa acestor câini are o inteligență foarte dezvoltată, datorită căreia pot face întotdeauna alegeri mai bune în situații dificile, fie că se luptă cu un alt animal, fie că îl protejează pe gazdă.

Descrierea rasei

Pui de câine comandant comandantDe fapt, este destul de greu să găsești un câine mai memorabil, ciobanii maghiari au un aspect foarte uimitor și frumos datorită lânii care formează corzi care arată ca niște dreadlock-uri. Mulți crescători spun că un astfel de câine ar trebui să fie destul de mare în dimensiune, altfel nu este o rasă reală, aveți grijă. Ce alte caracteristici au păstorii maghiari?

 1. comandanți de înălțime variază de la 65 la 80 cm, este un fapt interesant este faptul că creșterea va fi mai mare câine ciobănesc maghiar, mai scump va costa, aceasta este considerată o nuanță foarte importantă atunci când vânzare sau cumpărare. Și, de asemenea, este demn de remarcat faptul că câinii pentru creșterea lor nu sunt atât de mult în greutate, sunt mult mai subțiri decât arata.
 2. Greutate. Greutatea lor este de la 50 până la 60 kg în greutate femele, în general, mai mici, cu toate acestea, poate fi chiar 40. Dacă considerați că acest lucru o greutate mai mare la un câine, nu uita pentru comparație, că la unii câini la astfel de creștere în greutate este de până la 100 kg . Acestea arata destul de masive pentru persoana care le vede pentru prima data in viata lor, dar aceasta este doar din lana lor, care este foarte plin.
 3. De obicei capul maghiarilor maghiari este acoperit cu lână, note speciale pe cap Nu există câini, dar trebuie remarcat faptul că au o maxilară foarte puternică.
 4. Ochii sunt, de asemenea, acoperiti cu lana, iar ochii comandantilor sunt intotdeauna atenti si atenti din cauza trecutului lor. Dimensiunea ochilor lor este mică, iar ochii înșiși sunt de obicei maro închis, cu un iris frumos de migdale.
 5. Urechile nu au note, cu excepția faptului că sunt de dimensiuni medii și triunghiulare.

Merită să vorbim despre avantajul principal al comandanților, lâna lor, pentru că din cauza asta majoritatea oamenilor își amintesc această rasă frumoasă de câini.

Practic toți comandanții au lână albă, în mod firesc, va deveni în cele din urmă contaminată și va deveni neagră datorită faptului că comandanții nu pot avea grijă în mod independent. Prin urmare, dacă intenționați să dobândiți un comandant, asigurați-vă că sunteți, de asemenea, dispuși să petreceți timp îngrijiți pentru haina lui, pentru că acest lucru nu este cel mai ușor de făcut. Lâna comandanților ajunge, de obicei, până la 25 cm, este de remarcat, de asemenea, că la început lâna crește foarte repede, după care încetinește din ce în ce mai mult. Uneori, lâna lor poate avea o culoare crem, dar această culoare are un număr destul de mic de comandanți, culoarea predominantă a stratului este albă.

Câinii maghiari de oaie au o coadă, pe care mulți oameni o observă de obicei nu o dată, și acest lucru nu este surprinzător, deoarece coada lor este ascunsă sub blană. Coada comandanților se menține întotdeauna la baza, prin urmare este imposibil să se determine reacția lor de-a lungul coada.

caracter

Caracterul câineluiÎn ciuda faptului că păstorii maghiari sunt excelenți paznici și câini independenți care se pot uita calm, ei încă mai iubesc să fie aproape de oamenii apropiați de ei și în special de proprietar. Dar, este de remarcat, de asemenea, faptul că câinii sunt tratați cu prudență nouă noilor oameni, probabil din cauza asta, și Valorificați ca gardieni excelenți. Pentru a păstorească bun venit care începe și se bucură de vin la un prieten sau chiar orice persoană aproape de tine, veți avea nevoie de o anumită perioadă de timp pentru caine sa se obisnuiasca cu acest om, dar atunci va fi o plăcere să-l întâlnesc și amintiți-vă o persoană pentru o lungă perioadă de timp.

Ce alte trăsături există în Ciobănescul maghiar?

 1. Agresiune. Ar trebui să scrie imediat despre faptul că ei nu pot monitoriza îndeaproape îndeaproape oamenii din afara lor, dar, de asemenea Este agresiv să le tratezi. Va trebui să socializați din momentul în care achiziționați un câine pentru a nu mai suspecta ceva în fiecare persoană. Trebuie să înțelegeți că câinele a fost cumpărat toată viața pentru protecția proprietății, astfel încât nu există nici un motiv să vă surprindeți dacă se va teme de alți oameni care nu sunt familiarizați cu acesta.
 2. Instinct de protecție. Faptul este că, chiar dacă cumperi un comandant ca animal de companie, el va avea întotdeauna un instinct de protecție, din cauza căruia păstorul vă va proteja teritoriul cu orice ocazie. Este aproape imposibil să-l înțepați pe câine să nu mai protejeze teritoriul, de aceea este unul dintre cei mai buni gardieni. Particularitatea comandanților constă, de asemenea, în faptul că pot accepta o persoană apropiată de tine pentru obiectul de protecție și păzesc-o, chiar dacă nu este nevoie de ea.
 3. Câinele va trebui să meargă în mod constant pe o leșie, acest lucru trebuie, de asemenea, luat în considerare. Adevărul este că aceștia pot găsi orice vinovat de ceva și pot să-l intimideze, astfel încât să nu se întâmple asta, va trebui să folosiți o lesa. Un câine poate crede că un trecător este un membru al pachetului ei și îi protejează pe această persoană prin atacarea altor persoane care ar putea părea periculoase pentru ea.
 4. Gelozia. Dacă aveți un comandant, atunci nu cumpărați un alt câine sau alt animal. Faptul este că dacă primiți un alt câine, comandantul va începe să vă fie gelos și va scoate animalul din casă, arătând astfel celuilalt câine superioritatea sa. Și, de asemenea, Ciobanescul maghiar poate provoca vătămări grave unui alt animal doar pentru că va fi gelos pentru tine. Dacă aveți deja un câine, și aveți de gând să cumpere un comandant, el va putea face față cu gelozie, pentru că el a venit la zona după primul câine, dar în nici un caz nu încercați să obțineți un alt câine după cumpărare Commander.

pregătire

Formarea comandantului raseiAntrenamentul ar trebui să se facă aproape de la naștere pentru a se asigura că păstorul cunoștea întotdeauna cine exact în proprietarul casei. Comandanții sunt foarte individuale, astfel încât, uneori ei nu vor asculta pentru a afișa individualitatea lor, se întâmplă chiar și la caini ciobanesti instruit, asa ca nu te superi pe câinele se datorează faptului că, uneori, ea va asculta.

Dacă nu conduci în mod constant antrenamentul și îi arăți câinelui că liderul ești tu, și nu altcineva, atunci ea va prelua cu ușurință controlul asupra ei și se va considera lider, nu tu. Acest lucru se datorează faptului că rasa de comandanți este dominantă, astfel încât, la orice ocazie, ei vor arăta acest lucru prin toate acțiunile posibile. Dar, de regulă, ele arată, de obicei, la alte animale, dar nu la oameni.

Așa cum am menționat mai devreme, câinii au inteligență excelentă, motiv pentru care vor învăța mereu comenzi noi foarte repede, dar, în ciuda acestui fapt, socializarea lor nu este la fel de ușoară ca formarea echipelor. Dacă doriți să socializeze câinele, atunci trebuie să-l antreneze la bine altora, până la sfârșitul vieții sale, pentru că ele se datorează instinctele lor destul de dificil de a alege doar în sus și a opri tratarea suspectate toți străinii.

Nu-ți arăta slăbiciunea față de acest câine, dacă există. Câinele este departe de cele mai stupide și, cu orice slăbiciune, o va observa și o va folosi la maxim, fără a vă asculta comenzile. Ar trebui să fiți întotdeauna în fața conducătorului de câine, fără nici o indulgență față de ea, pentru a obține respect în ochii ei.

În ciuda aspectului lor, sunt foarte activă și energică, de aceea trebuie să mergeți în mod constant acești câini timp de câteva ore pe zi sau să efectuați antrenamente puternice, astfel încât să poată pierde energie. Nu uitați, strămoșii lor puteau să meargă o zi fără cel mai mic răgaz, bineînțeles că rezistența trecută a ajuns la actualii comandanți care sunt, de asemenea, dispuși să își cheltuiască energia pe orice. Dacă sunteți să meargă sau să-și petreacă cu cantitatea insuficientă de câine de timp, atunci acesta poate afecta foarte rău la ea, începe să caute o modalitate de a petrece energia în casa ta, și, având în vedere dimensiunea sa, cel mai probabil, nu va place.

Un factor foarte important este faptul că păstorii maghiari sunt departe de a fi cea mai silencioasă rasă de câini, care latră foarte mult, astfel că resping intruși. De aceea, ca gardă de securitate, acest câine este perfect pentru voi, dar nu uitați de vecinii la care această latră poate interveni foarte mult. Dacă vrei să ai câinele ăsta ca un animal de companie, atunci va trebui să-i înveți că nu coace în mod constant, mai ales noaptea.

Îngrijirea câinilor

Îngrijirea hainei câineluiCel mai dificil în îngrijire pentru un Ciobanesc maghiar este grija părului ei, mulți oameni chiar cred că este din acest motiv nu au devenit câini populare din întreaga lume. Aproape în fiecare săptămână, va trebui să ai grijă de blana câinelui, întotdeauna să ai grijă dacă este contaminată și dacă totul este normal. Mulți oameni care au acest câine în casa lor, sunt sfătuiți pur și simplu să-și tundă părul pentru a nu-și petrece un timp foarte mare pentru a avea grijă de ea.

Blefurile și căpușele adoră să pătrundă în lână comandanților, deci trebuie fie să le spălați în mod constant, fie doar să le tăiați pentru a le evita. Curățați câinele în mod regulat de murdărie și curățați-vă urechile, unde puteți, de asemenea, să vă așezați niște insecte.

Costul și alimentația

Commander Costul este destul de mare, de la 50 de mii. La 70 mii. Ruble, acest lucru se datorează nu atât de mult pentru unicitatea rasei, ci în faptul că este foarte dificil de a găsi aceasta rasa în Rusia. Dar, dacă găsiți un vânzător de încredere, puteți cumpăra cu siguranță acest câine, având în vedere că oamenii nu încearcă vinde alte rase de câini, servind comandantului.

Mâncarea comandanților nu este diferită de ceilalți câini. Dieta include:

 • Carne.
 • Pește.
 • Produse lactate.

Comandanții doresc să bea apă, așa că încercați să vă asigurați că apa este întotdeauna la dispoziția lor, curgeți în mod constant apă nouă. Cainii sunt, de asemenea, alimente de câine potrivite, pe care, de asemenea, le mănâncă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Malteză Bolognese: principalele argumente pro și contra ale maltezilorMalteză Bolognese: principalele argumente pro și contra ale maltezilor
Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Rasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a JaponieiRasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a Japoniei
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Câine Briard: caracteristicile și caracteristicile îngrijiriiCâine Briard: caracteristicile și caracteristicile îngrijirii
» » Comandantul câinilor maghiari, trăsăturile sale
© 2021 amigdas.com