amigdas.com

Pyrostop pentru câini: instrucțiuni de utilizare, preț

Instrucțiuni de utilizare Pirostoppatriotic

industria farmaceutică în ultimii ani a produs destul de multe produse de animale notabile. Unul dintre ele este Pyrostop. Este poziționat ca un medicament care poate fi utilizat pentru prevenirea și tratamentul bolilor, cauzate de paraziți sanguini. În special în cazul bolilor similare, este necesar să se ciocnească în timpul verii, când după următoarea plimbare, chiar și în centrul orașului, câinele poate aduce o grămadă de purici și căpușe în casă.

Și cu atât mai mult, riscul de prindere a acestor insecte în timpul călătoriilor la țară este ridicat. În acest caz Un animal are nevoie de o protecție fiabilă împotriva suprimării sângelui.

Pyrostop: instruire

Dozare PirostopÎn farmacii, medicamentul în cauză este oferit ca soluție injectabilă. Producătorul o produce în flacoane din sticlă din plastic sau din sticlă întunecată. Containerele sunt ambalate în ambalaje din carton, unde, pe lângă medicamentul în sine, există o instrucțiune.

După cum se indică în descrierea de pe ambalajul original, medicamentul poate fi utilizat timp de 2 ani de la momentul producerii acestuia. După imprimarea flaconului, medicamentul trebuie utilizat în interior 28 de zile. Condițiile de depozitare a preparatului Pirostop spun că trebuie păstrate într-un loc protejat de lumina soarelui și de umiditate și, de asemenea, inaccesibil pentru copii și animale, departe de hrană. La locul de depozitare al medicamentului, temperatura de la +2 până la +25 grade Celsius.

Conform instrucțiunilor, Pirostop conține următoarele componente active:

 • imidocarb dipropionat;
 • polivinilpirolidonă;
 • alcool benzilic;
 • acid propionic;
 • apă pentru injectare.

dozare

Pirostop pentru câiniAcest medicament poate fi utilizat pentru prevenire și tratamentNu numai câini, ci și alte animale - bovine, cai și oi. Cu toate acestea, doza următoare poate fi utilizată numai pentru tratamentul câinilor.

Conform instrucțiunilor de utilizare, animalul poate fi administrat atât în ​​profilaxie, cât și în tratamentul chirurgical, medicamentul în cauză de la 0,25 până la 0,5 mg pe 10 kg greutate corporală o dată.

Pentru a proteja împotriva atacurilor căpușele, prin care animalul poate deveni boli parazitare sânge infectat, droguri Pirostop trebuie utilizat înainte de fiecare câine care călătoresc în locuri cu un risc ridicat de atac de insecte.

Astfel, medicamentul Pirostop poate fi considerat a o alternativă deplină la picăturile și colierele antiparazitare. În instrucțiunile la medicament se spune că, pentru a preveni atacul paraziților din sânge, este suficient să faceți doar o injecție pe sezon.

Instrucțiuni de utilizare

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim privind precauțiile în timpul utilizării medicamentului:

 • După injectare, câinele trebuie monitorizat de către medicul veterinar în primele 15 minute. În plus, proprietarul animalului trebuie să urmeze starea de sănătate a prietenului său cu patru picioare pentru primele trei zile după injectare.
 • Se recomandă administrarea medicamentului împreună cu un antihistaminic în corpul animalului, deoarece riscul unei reacții alergice este foarte mare atunci când se utilizează acest medicament.
 • Uneori, în primele două zile după injectarea în pirozima din sângele periferic, este detectată. În acest caz, injecția se repetă în aceeași doză.
 • Având în vedere că injectarea de droguri Pirostop provoca disconfort durere definit animalului, acestea nu ar trebui să se facă în același loc animale mici de dozare mai mare de 2,5 ml, și rasele de talie mare de câini - mai mult de 10 ml.

farmacologie

Pirostop pentru animale de companiePyrostop reprezintă categoria preparatelor de imidazoline și are proprietăți pronunțate antiprotozoale.

Efectul acestui medicament se manifestă prin faptul că imidocarbul inclus în medicament inhibă producerea de inozitol, care necesită paraziți sanguini.

Această substanță previne, de asemenea, sinteza poliamidelor utilizate de paraziți în sânge.

După administrarea unei singure doze, medicamentul este absorbit rapid în sânge, rămânând în el timp de 4 până la 6 săptămâni. Inclusiv în compoziția medicamentului în cauză, ingredientul activ se acumulează în rinichi și ficat și este ulterior excretat din organism cu urină.

Potrivit informațiilor disponibile, Pirostop are 3 clasă de pericol asupra nivelului de influență asupra corpului. Cu alte cuvinte, poate fi considerat un medicament moderat periculos. Dacă se observă doza recomandată, nu are mutagen, embriotoxic și efect iritant local.

mărturie

Contraindicații PirostopPirostop poate fi utilizat atât pentru prevenirea, cât și ca mijloc de tratare promptă a unui număr de boli sau apariția unor suspiciuni asupra lor:

 • piroplasmoză la câini;
 • nuttallioz;
 • anaplasmoza;
 • infestarea mixtă.

Fiecare dintre afecțiunile menționate mai sus rezultă din activitatea paraziți sângelui.

Contraindicații

De la instrucțiunile la medicament puteți afla că este interzisă utilizarea acestuia pentru tratarea sau prevenirea animalelor în următoarele condiții:

 • Hipersensibilitate la componentele componente ale medicamentului;
 • Nu prescrie la animalele care au fost vaccinate împotriva anaplasmozei sau babesiozei acum 4 săptămâni.

Efecte secundare

Indicații pentru utilizarea PirostopPyroplasmoza la câini reprezintă o amenințare majoră la adresa animalelor și necesită acțiuni prompte.

Utilizați medicamentul în considerare cu prudență datorită prezenței anumitor efecte secundare.

În instrucțiunile de utilizare a acestui medicament, se spune că, de cele mai multe ori, Pyrostop, atunci când este aplicat, provoacă următoarele reacții negative la câini:

 • Hiperemia, care apare în locul în care a fost efectuată injecția. Când există semne ale acestei afecțiuni, nu sunt necesare măsuri medicale speciale, simptomele dispar după o zi.
 • Încălcarea sau creșterea ratei de respirație;
 • bradicardie;
 • anorexie;
 • Tulburări musculare;
 • Transpirație crescută;
 • Lăcrimare severă și salivare;
 • Diaree și urinare frecventă;
 • Reacții alergice.

Dacă se detectează oricare dintre reacțiile adverse enumerate mai sus, este necesară injectarea soluției de atropină la o concentrație de 1%. În plus, tratamentul este prescris pentru a reduce sensibilitatea corpului animalului la medicament.

măsuri de precauție

Proprietarii care intenționează să utilizeze Pyrostop pentru prevenirea și tratamentul unui câine trebuie să respecte cu strictețe regulile tehnologiei securitate și igiena personală pentru a minimiza riscul de consecințe nedorite.

 • Uneori, în timpul injectării, medicamentul poate ajunge pe membranele mucoase sau pe piele. În acest caz, cât mai curând posibil, spălați zonele afectate cu apă curentă și săpun. În cazul în care intrați în droguri, este nevoie de asistență urgentă de specialitate. Înainte de a merge la medic pentru o verificare, este absolut necesar să luați o fiolă cu o etichetă și instrucțiuni.
 • După utilizare, fiole goale, în cazul în care medicamentul este, trebuie aruncate împreună cu deșeurile menajere. Acestea nu pot fi refolosite în scopuri casnice.

Medicamentul în cauză nu are antidoturi care ar putea inhiba acțiunea acestui medicament.

Pyrostop: preț

În farmacii, puteți cumpăra acest medicament bulează 10 ml. În plus, este disponibil și într-un pachet de 20 ml, dar această versiune a medicamentului este mai puțin frecventă. Hai să aflăm cât costă ambele pachete.

Pentru un recipient cu un medicament de 10 ml, va trebui să plătiți aproximativ 520 de ruble. O sticlă de 20 ml va costa 640 de ruble.

Oricine poate obține acest medicament în farmacii veterinare fără prescripție medicală. Costul medicamentului poate varia în funcție de regiune și politica de preț a pieței de desfacere.

analogi

Dacă este imposibil de utilizat pentru anumite motive medic medicament original, poate prescrie analogii animale de pacienți - medicamente care au un efect farmacologic similare și au același mecanism de acțiune asupra organismului. Deși în multe feluri aceste medicamente sunt identice, le consideră o copie exactă a medicamentului nu poate fi Pirostop. Prin urmare, nu este de dorit în timpul tratamentului înlocuirea unui medicament cu altul. Pentru a evita consecințele nedorite pentru sănătatea animalului necesare înainte de a schimba medicamente este necesar pentru a discuta acest lucru cu medicul dumneavoastră.

Până în prezent, farmaciile veterinare sunt oferite mai multe bine stabilite analogi ai lui Pirostop:

 • "Imizol";
 • "Imidosan";
 • "Fortikarb";
 • "Azidin";
 • "Beren";
 • "Tripon";
 • "Veriben".

Orice dintre medicamentele de mai sus poate fi utilizat pentru tratarea bolilor cauzate de paraziți sanguini.

opinii

Producătorii interni de bovine au folosit în mod activ Pirostop pentru animale de mai mulți ani. Din recenziile puteți afla că este foarte eficient și este foarte popular în țara noastră.

Acesta este adesea dobândit nu numai ca un mijloc de tratare promptă a bolilor periculoase, ci și prevenirea acestora. În recenziile despre medicamentul Piroschop se spune că, pentru a preveni efectul necesar, este posibil să se realizeze dacă se face o singură injecție în timpul verii. Și apoi puteți fi siguri că în timpul sezonului animalul nu va fi deranjat de căpușe.

Rezultate bune acest instrument arată și atunci când se aplică pentru a trata un animal deja infectat. Remediul distruge rapid paraziții sângelui, fără a le permite să dăuneze sănătății animalelor.

O atenție deosebită trebuie acordată faptului că medicamentul Pirostop are un efect ușor asupra corpului. Este o opțiune mai preferabilă chiar și pe fondul medicamentului cunoscut Veriben, care poate provoca umflarea creierului și chiar distrugerea celulelor sanguine. Prin urmare, medicamentul în cauză nu este numai foarte eficient, ci și sigur, în ceea ce depășește analogii, care pot fi acum achiziționate în farmacii veterinare.

concluzie

Fiecare proprietar de câine trebuie să fie atent la animalul său de companie. La urma urmei, el are mulți dușmani care îi pot provoca rău grav și pot provoca boli periculoase. Acestea includ acarieni și purici, care pot fi purtători de boli periculoase. Pentru a preveni acest lucru și dacă acest lucru sa întâmplat deja, este mai rapid să vă vindecați prietenul cu patru picioare, cel mai adesea crescătorii de câini folosesc un instrument eficient ca Piroshtop. Acesta este un medicament universal care poate fi folosit nu numai pentru tratament, ci și pentru prevenire.

Cu toate acestea, este greșit, bazându-se numai pe acest lucru, să îl folosiți pentru a trata un câine. Unele animale pot prezenta intoleranță individuală la constituenții preparatului. Prin urmare, este de dorit la început consulta cu un specialist, și numai după primirea aprobării de la el pentru utilizarea medicamentului selectat poate începe tratamentul pentru ei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picăturiAdvantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câiniCele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizareCreează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Pyrostop pentru câini: instrucțiuni de utilizare, preț
© 2021 amigdas.com