amigdas.com

Roncoleukin pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizare

Din ceea ce drogul RoncoleukinFiecare persoană responsabilă, care plantează un câine, înțelege că îngrijirea pentru sănătatea animalului de companie este o condiție prealabilă. Destul de des, animalele sunt atacate de viruși, ciuperci și diverse infecții. Pentru a elimina manifestările lor în timp și a stimula imunitatea animalului, poate fi folosit un medicament complex - Roncoleukin. Să luăm în considerare instrucțiunile privind aplicarea sa în detaliu.

Instrucțiuni pentru utilizarea Roncoleukin pentru pisici și câini

Roncoleukin pentru câini și pisici Este un medicament, un imunostimulant al unei noi generații. În instrucțiunile de utilizare este scris că a fost creat pe baza unui alt medicament - interleukină secundă. Are o gamă largă de posibilități în medicina veterinară. Medicamentul poate fi aplicat înainte de vaccinare și este capabil să trateze formarea la animalele de companie, inclusiv maligne. Substanța activă a medicamentului este obținută din celule de drojdie. Medicamentul are un preț accesibil și efecte secundare minime. Comparativ cu multe alte stimulente de imunitate pentru animalele de companie.

Roncoleikin: instrucțiuni de utilizare

În cazul în care animalele de companie pierd imunitate din anumite motive. Apoi utilizarea terapiei standard pentru boli este inutilă. Regimurile de tratament clasice nu asigură efectul dorit și animalul nu se recuperează. Utilizarea Roncoleukin în terapie normalizează imunitatea umorală și celulară a corpului animalului.

Medicamentul poate fi aplicat, Ca un instrument eficient în cazul combaterii diferitelor boli.

 1. Cum să utilizați RoncoleukinAcesta poate fi efectul virușilor, bacteriilor, fungiilor și celulelor tumorale.
 2. În medicina veterinară, medicamentul este utilizat pentru calicivirus, ciumă, enteritis, panleucopenie, conjunctivită, rinită, răni purulente.
 3. Cu ajutorul medicamentului, se tratează osteosarcomul, rinichii și cancerul osos.
 4. Este eficient în tratamentul trichofitozei, microsporiei și leziunilor fungice saprofite.
 5. Imunomodulatorul este utilizat pentru a normaliza activitatea organelor interne și pentru a îmbunătăți numărul de sânge.

Roncoleukin pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizare

Roncoleukina este a soluție coloră clară. Poate fi produsă în flacoane și fiole cu un volum de un mililitru. Fiecare dintre variante conține 100, 250 sau 500 de mii de unități de substanță activă. În consecință, în fiole de zece mililitri, se eliberează două, cinci și zece milioane de unități de substanță activă. Doza medicamentului se calculează pe kilogram de greutate. În acest caz, un kilogram de greutate a unui câine sau o pisică reprezintă 5 sau 10 mii de unități.

Pentru a trata pisicile, Roncoleukina se administrează timp de cinci zile o dată pe zi. Această numire este o opțiune clasică pentru bolile infecțioase. Dar dacă e vorba de prevenire, de stimulare a sistemului imunitar. Apoi, medicamentul va fi administrat timp de trei zile. Medicamentul este administrat în trei moduri.

 • subcutanat;
 • oral;
 • intravenos, unul la unul cu soluție salină.

Doza recomandată de medicament va depinde de tipul de boală a animalului de companie. Роколейкин pentru câini în curs de cronică de boli este introdus pe cinci injecții de un preparat pe zece mii de unități pe kilogram de greutate. În acest caz vorbim despre procese inflamatorii acute purulente. Cum ar fi infecțiile pleurale și intestinale. Doza de medicamente va fi de zece mii de unități pe kilogram de greutate în timpul săptămânii de lucru.

În acest caz, dacă o pisică are policicistoză este necesar să se administreze intravenos pentru douăzeci de mii de unități pe kilogram de greutate timp de cinci zile.

În cazurile în care o terapie de întreținere la animalele de companie, roncoleukin pot fi numiți pentru o singură injecție o dată la fiecare două zile, timp de trei luni. Așa cum am menționat mai devreme, instrucțiunile de utilizare a medicamentului arată că acesta tratează activ cancerul. Atunci cand cancerul la pisici și câini, roncoleukin a introdus cincisprezece unități per kilogram de greutate corporală, cu un curs de cinci injecții.

Ca agent preventiv, pentru a crește imunitatea la pisicile și câinii adulți, Roncoleukin ia cinci unități de substanță pe kilogram de greutate o dată la trei zile. Această nevoie poate să însoțească bolile transferate sau după nașterea gravă.

În instrucțiunile de utilizare, este scris că Roncoleukina nu este un medicament sintetic, deci nu are un impact negativ suplimentar asupra rinichilor și pancreasului animalului. Nu oferă o sarcină suplimentară. Sa observat că acest medicament, dimpotrivă, îmbunătățește activitatea acestor organe. Trebuie remarcat faptul că medicamentul este utilizat pentru a trata animale de orice vârstă și îmbunătățește starea lor generală. Pentru instrucțiuni speciale este necesară transportarea bolilor inimii la animalele domestice.

Roncoleukin pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Roncoleukina pentru câini poate fi utilizată cu orice alte forme medicinale. Nici o amenințare în timpul interacțiunii cu alte medicamente, Roncoleukin nu este. Indicațiilor la animalele adulte merită atribuirea următoarelor boli și condiții.

 1. Care sunt contraindicatiile pentru utilizareArsuri termice și chimice urmate de infecție.
 2. Cu imunodeficiență combinată și imunodeficiență variabilă uzuală.
 3. Osteomielita este principala indicație pentru utilizare.
 4. Pancreatita în cursul acut al bolii.
 5. Peritonita în cursul acut.
 6. În formele avansate și diseminate la nivel local, carcinomul cu celule renale este o indicație de utilizare.
 7. Dezvoltarea postnatală a sepsisului.
 8. Tuberculoza plămânilor este o indicație.
 9. În pneumonie severă.
 10. Endometrita este, de asemenea, o indicație pentru utilizarea Roncoleukin.
 11. În plus, medicamentul este utilizat pentru alte infecții generalizate și severe localizate.

Pisicile sau puii nou-nascuți pot fi prescrise pentru a elimina sepsisul bacterian și oricare altul. Un medicament este utilizat pentru a trata diferite etiologii ale imunodeficienței. În plus, medicamentul este utilizat pentru osteomielită și pancreatită acută. În plus, este de remarcat faptul că, în nou-nascuti roncoleukin folosit in peritonită, pneumonie și infecții localizate.

Roncoleukin pentru pisici și câini: contraindicații

În ciuda faptului că medicamentul este bine tolerat de animale există contraindicații locale, conform cărora nu ar trebui să fie utilizate.

 1. Descrierea medicamentuluiReacția alergică la componentă - drojdie.
 2. În prezența bolilor autoimune.
 3. Medicamentul nu trebuie utilizat pentru insuficiența cardiacă pulmonară de gradul trei și insuficiența cardiacă a gradului III.
 4. În cazurile de leziuni cerebrale, medicamentul nu este utilizat.
 5. În stadiul terminal al cancerului de celule renale.
 6. În timpul sarcinii, nu se recomandă utilizarea medicamentului.
 7. În plus, medicamentul se poate manifesta ca hipersensibilitate.
 8. Cu prudență, medicamentul poate fi prescris câinilor și pisicilor care au probleme cu rinichii și ficatul.

Roncoleukin: metoda de aplicare

Soluția de Roncoleukin poate fi administrată subcutanat sau prin picurare într-o venă.

 • Pentru a dilua soluția intravenoasă la domiciliu, medicamentul trebuie transferat la o soluție de clorură de sodiu din calculul dozei de Roncoleukin per 400 ml de soluție. Medicamentul primit se introduce încet pentru șase ore.
 • Pentru administrarea subcutanată, medicamentul (o fiolă) trebuie diluat în două mililitri de soluție de clorură de sodiu sau în apă pentru injectare. După aceasta, soluția trebuie inspectată. Ar trebui să fie transparent și să nu conțină impurități. De-a lungul cursului, medicamentul este livrat pacientului o dată pe zi. După trei zile, trebuie să faceți o pauză și apoi tratați animalul din nou cu Roncoleukin.

Creșterea imunității cu ajutorul acestui remediu poate fi efectuată numai după ce s-au efectuat proceduri chirurgicale urgente și urgente. Acestea ar trebui să vizeze eliminarea cauzelor care amenință viața animalului. După refacerea și drenarea concentrației infecțioase poate crește imunitatea. În funcție de starea bolii poate fi izolată următoarea doză de medicament.

 • Cum să prind pisicile RoncoleukinSurgia chirurgicală, rana, obstetrică - ginecologică și alte sepsis sunt tratate cu una sau trei curse de două perfuzii la jumătate de miligram cu un interval de o zi.
 • În cazul dezvoltării tuberculozei pulmonare distructive (la prima apariție), trei perfuzii sunt prescrise în aceeași doză cu un interval de două zile. Medicamentul poate fi luat pe fundalul polichimetriei.
 • Tuberculoza tuberculoasă-cavernoasă poate fi tratată cu Roncoleukin pe fundalul primirii policeminotemiei. Cu o formă unilaterală, sunt prescrise trei infuzii pe miligram și pentru o leziune bilaterală sunt prescrise șapte infuzii. Intervalul dintre administrarea medicamentului este o zi. Cursul imunoterapiei în acest caz este de până la zece zile.
 • Starea de boală a animalului cu formă diseminată sau distribuită local este introdusă în perioada postoperatorie la o jumătate de miligram pe zi. După intervenția chirurgicală, doza de medicament este de două miligrame timp de patru săptămâni.

Este de remarcat faptul că, cu o pierdere de greutate corporală de 30%, aplicarea scopului terapeutic al Roncoleukin nu poate fi numită potrivită.

La vârsta de până la trei săptămâni, un animal de companie poate fi prescris unui animal de companie. Pentru a dilua soluția, se recomandă utilizarea clorurii de sodiu pentru injecție în 0,9%. Luați în considerare principalul variante ale unei doze unice, în funcție de vârsta animalului.

 • Instrucțiuni speciale de utilizarePână la o lună, se utilizează 0,1 miligrame per 50 ml de soluție salină.
 • La vârsta de o lună până la un an, puteți aplica medicamentul: 0,125 miligrame la o sută de mililitri.
 • Pisicilor și câinilor sub șapte ani li se administrează un medicament la o doză de 0,25 miligrame pe sticlă de soluție salină.
 • Un petroleukin cu o doză de 0,5 miligrame per 400 mililitri poate fi prescris unui animal de companie în vârstă înaintată.

Destul de des în timpul administrării intravenoase a medicamentului, animalul poate prezenta o febră de scurtă durată și o febră. Această condiție este temporară și nu este un motiv pentru retragerea medicamentului în scopuri terapeutice.

În plus, răspunsul subcutanat la medicamentul administrat poate fi însoțit de roșeață, densitate și durere. O supradoză a medicamentului este posibilă cu o singură doză mai mare de 7 miligrame. Poate fi exprimată, dacă există o încălcare a ritmului cardiac, a stării febrile, cu probleme cu pielea unui animal de companie.

De îndată ce medicamentul este anulat, efectele secundare se opresc imediat. În acest caz, va fi necesar să se efectueze tratamentul simpomatic. Pentru instrucțiuni speciale este necesar să se atribuie perturbări din vedere sau să se încetinească procesele de viteză a reacțiilor psihomotorii. Câinii pot fi deranjați de concentrarea atenției.

Trebuie remarcat faptul că, în ciuda faptului că Roncoleukin poate fi combinat cu alte medicamente, nu se recomandă utilizarea acestuia, amestecând cu soluții. Sa observat o scădere a efectului acesteia în timpul admiterii prelungite.

Cum să înțepați în mod corespunzător RoncoleukinulÎn medicina veterinară pot fi utilizați analogi - acest lucru betaleucin și proleukin. În ciuda eficacității lor incontestabile, Roncoleukin este un drog de nouă generație. Nu este necesar să salvați sănătatea animalului. Este demn de remarcat faptul că nu se recomandă utilizarea medicamentului pentru o perioadă lungă de timp și nu păstrați intervale între recepții. Această abordare nu va aduce nimic util animalului dvs. de companie.

Păstrați Roncoleukin într-un loc întunecat de animale și copii. Temperatura la care stochează în mod optim Roncoleukin la domiciliu este de până la opt grade de căldură. Perioada de valabilitate de la data fabricației este de doi ani. Când transportați medicamentul, trebuie să respectați și regimul optim de temperatură. Medicamentul poate fi transportat timp de zece zile. În același timp, temperatura nu depășește douăzeci și cinci de grade.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Tablete de cistita pentru caini si pisiciTablete de cistita pentru caini si pisici
» » Roncoleukin pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com