amigdas.com

Mașini de cusut industriale: modelele și scopul lor

Modele de mașini de cusut industrialeMașinile de cusut industriale sunt foarte diferite de modelele standard. În primul rând, merită să subliniem multifuncționalitatea transferurilor. În funcție de tipul de construcție, distingeți agregatele de curea și cusăturile de lanț. De asemenea, mașinile sunt împărțite în funcție de nivelul de automatizare.

Piața prezintă mecanisme complet mecanice și automate. Într-un subgrup separat puneți mașini automate și mașini semiautomate. Pentru a înțelege mai detaliat aceste dispozitive, trebuie să luăm în considerare clasificarea existentă a modelelor.

Clase agregate

Pe piață demonstrează diferite mașini speciale de cusut. Clasele de mașini îi ajută pe oameni să cunoască scopul oricărei modificări.

  • Modelele cu un singur cap sunt comercializate cu marcajele 24.
  • Clasa 50 indică faptul că dispozitivul este potrivit pentru coaserea cusăturii plate.
  • Tipurile cu două filete sunt marcate cu 62. Clasa 70 indică faptul că mașina este realizată cu șape combinate.
  • Figura 88 de pe unitate indică universalitatea transferului. Astfel de modele sunt perfecte pentru atelier. Pentru intermitent cu dispozitivele cusatura orb din clasa 90 sunt utilizate.
  • Marcarea 101 pe unitate indică prezența unei navete verticale.
  • Aceste dispozitive sunt potrivite nu numai pentru linii ascunse, ci și pentru coaserea fulgerului. Clasa 112 este atribuită mașinilor care sunt necesare pentru cusăturile de overlock. Există, de asemenea, tipuri de dispozitive pentru intermitent direct. Această clasă este marcată cu 130.

Privire de ansamblu asupra mașinilor Brother B845

Aceste unități industriale sunt create cu 2 threadmasteri. Lungimea cusăturilor poate fi ajustată de comandant.

  • Tipuri de mașini de cusut industrialeTransportul în mașină se află într-o poziție orizontală. Este instalat un motor asincron. Puterea dispozitivului este de 80 de wați.
  • Consumul de energie al mașinii este mic. Toate bobinele clasice sunt incluse. De asemenea, merită remarcat faptul că unitatea este utilizată pentru intermitent direct. În total sunt 6 labele pentru o cusătură ascunsă.
  • Disponibilitatea modelului de filet. Pe aceste modele industriale, prețurile sunt stabilite la aproximativ 35.000 de ruble.

Comentarii pentru Brother B530

Acest feedback direct din partea cumpărătorilor devine excelent. În primul rând este necesar să notăm funcția de transfer. Este proiectat pentru 10 programe. Mașina poate fi utilizată pentru intermitent direct. Cu toate acestea, principala sa sarcină este lucrarea de lichidare. Se utilizează un fir de filetat cu filet.

Dispozitivul de întindere a firului este instalat în partea superioară a corpului. Dacă selectați parametrii, puterea este de 88 wați. Viteza de brodare este de 300 de linii pe minut. Bobina poate fi apoi reglată cu un mâner special. Mașina cântărește foarte mult și este considerată stabilă. Pentru a coase pielea, nu se potrivește. De asemenea, trebuie remarcat faptul că există doar trei labe de a alege de la. Se pare că este dificil să efectuați o cusătură secretă utilizând această mașină. Costul dispozitivului este de 41 mii de ruble.

Brother B780 Opțiuni și caracteristici

Aceste unități industriale sunt diferite excelent fir de ac cu suport. În total, în mașină sunt utilizate 2 bobine. Dacă se dorește, bobinele pot fi schimbate rapid. Pentru tensionarea firului este folosit un dispozitiv special. Un astfel de agregat este potrivit pentru construcția decorativă. În acest caz, mecanismul de alimentare cu picioare este amplasat lângă dispozitivul de prindere a acului.

Mașina utilizează un motor asincron. Cusatura poate fi setată la maximum 3 mm. Bobina în acest caz este pur și simplu reglabilă. Acest model este vândut în magazine la un preț de 32 de mii de ruble. În ateliere diferite, este destul de solicitat.

Caracteristici JACK JK-781D

Aceste modele sunt create cu o navetă verticală. Lungimea bucla poate fi întotdeauna schimbată. Este necesar să știți că dispozitivul de transfer contribuie la realizarea a mai mult de 6 linii diferite. Cusatura poate fi setată la maximum 4 mm. Unitatea nu este potrivită pentru coaserea directă a materialului. În primul rând, merită menționat un mic set de picioare. Regulatorul de presiune al bobinei este un tip mecanic. Cu toate acestea, plusurile includ compactitatea și stabilitatea excelentă.

Parametrii mașinilor de cusut industrialeDacă se dorește, piciorul poate fi schimbat rapid. Reiki pentru furnizarea tipului de material - segment. Viteza de brodare a mașinii de scris este destul de bună. Garnitura este aplicată foarte moale, lucrul în spatele mașinii este simplu. Dacă credeți utilizatorii, nu există aproape nici o problemă cu o cusătură secretă. În configurația dispozitivului, utilizatorul poate găsi un set imens de ace, care vor fi necesare pentru muncă. O mașină de vânzare la un preț de 33 de mii de ruble.

concluzie

Alegerea mașinii de cusut se află întotdeauna pe umeri, și acest lucru este corect, nimeni nu poate să vă spună opțiunea de care aveți nevoie, cu excepția profesioniștilor din domeniul lor. Citiți recenzii și faceți concluzia dvs., dar dacă nu vă place prețul, merită să căutați oferte mai profitabile în magazinele online. Faceți alegerea potrivită, noroc în munca voastră!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mașină automată de spălat cu rezervor de apăMașină automată de spălat cu rezervor de apă
Selectarea evaluării curente a aparatuluiSelectarea evaluării curente a aparatului
MACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generalăMACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generală
Sugestii pentru alegerea unui tip invertor semi-automat de suduraSugestii pentru alegerea unui tip invertor semi-automat de sudura
Tehnologia prelucrării metalelor electroeroziveTehnologia prelucrării metalelor electroerozive
Caracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemnCaracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemn
Mașină de găurit-aditiv pentru producția de mobilierMașină de găurit-aditiv pentru producția de mobilier
Mașini de rectificat cilindrice pentru metalMașini de rectificat cilindrice pentru metal
Crearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile taleCrearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile tale
Mașini de echilibrare: clasificarea, caracteristicile alegerii echipamentuluiMașini de echilibrare: clasificarea, caracteristicile alegerii echipamentului
» » Mașini de cusut industriale: modelele și scopul lor
© 2021 amigdas.com