amigdas.com

Povești despre cele mai cunoscute pisici și pisici

Cele mai renumite pisiciAcum există un număr foarte mare de celebrități din rândul celor patru picioare. Ei sunt iubiți, admirați și glorificați. Printre asemenea stele sunt pisicile și pisicile. Sunt incredibil de egoiste și în același timp frumoase, care atrag atenția. Să vorbim despre cele mai renumite pisici.

Cărțile lui Dewey Ridmore

Această pisică blană a fost renumită pentru proprietarul ei, Vicky Myron. Lucrează în biblioteca din Spencer, Iowa, SUA. Numele lui din engleză se traduce ca "Dewey, citiți mai multe cărți". Proprietarul animalului de companie a descris în detaliu viața lui Dewey, a spus cum sa familiarizat cu pisica. Atunci era foarte mic. În total, această păsărică a trăit în bibliotecă timp de 19 ani. Cartea mai spune și despre viața lui Vicky. Această femeie a reușit să învingă o boală teribilă - cancer. Și, de asemenea, spune despre viața grea a familiei sale. Toate aceste evenimente sunt luate din viața reală.

Pentru a obține permisiunea de a lansa această carte, editorul a stabilit o sumă ordonată de 1.250.000 de dolari. Până în prezent, asta suma este considerată cea mai mare plată pentru un memoar despre un animal de companie. Și nu este ultimul lucru care surprinde în această poveste. Se pare:

  • pentru că această carte a fost chiar filmată. Se numește Dewey. O pisică de bibliotecă care a zguduit întreaga lume. Principalul personaj a interpretat o actriță bine-cunoscută Meryl Streep.
  • pisica a devenit atât de faimoasă încât biblioteca lui Spencer a fost vizitată de o mulțime de oameni curioși, mai ales pentru a se uita la Dewey.
  • printre altele, în ziua decesului acestui animal de companie blând, multe ziare din SUA au publicat această veste ca fiind una dintre cele mai importante. Kotik a murit în toamna anului 2006.

Pisicile din schit

Pisici celebreO astfel de detașare a pisicilor a apărut în Imperiul Rus cu aproximativ 300 de ani în urmă. Au devenit cunoscute lumii întregi. Înseamnă sigiliile care trăiesc în Schitul.

Un număr mare de pisici au fost aduse din Kazan în secolul al XVIII-lea. Împărăteasa Elizabeth a ordonat să aducă pisici pentru distrugerea șobolanilor și a altor rozătoare, care era foarte mult la acel moment în Palatul de Iarnă. Soldații pufos s-au confruntat atât de bine cu îndatoririle lor că au fost lăsați pentru serviciul ulterior la Catherine ɪɪ în Schitul.

În secolul al XX-lea, administrația a decis că va face față fără pisici și le va evacua, dar nu pentru mult timp. Sa dovedit că deratizarea a fost ineficientă, iar animalele au decis să se întoarcă. Deci, până în ziua de azi servesc.

Ei bine, acum câteva lucruri neobișnuite:

  • acum numărul total de pisici este de 60. Toți acești animale de companie frecvent vizitatori și lucrătorii muzeului sunt cunoscute prin porecle. În fruntea acestui detașament se află pisica Tikhon.
  • Pisicile de la Hermitage au o sărbătoare proprie. În fiecare an, în ultima duminică din muzeu, este sărbătorită Ziua Marcajelor. Și el este numit așa în cinstea acestui detașament curajos și invincibil. Păi, cred că aceste pisici pot fi, fără îndoială, numite cele mai faimoase pisici ale timpului nostru.

Cea mai bogata pisica din lume

Toate sigiliile de mai sus câștigă propriile lor. Cu toate acestea, există un animal de companie care nu se poate deranja. Numele lui este Blackie, rasă britanică. Adevărul este că stăpânul său la lăsat să-l laude cu 13 milioane de dolari. Prin urmare, el poate pretinde titlul celui mai bogat animal. Cu toate acestea, un milionar din Marea Britanie nu bănuiește nici măcar că a făcut ca animalul să devină renumit în acest fel.

Patron cu patru picioare

Această poveste este despre pisica Tama, care a primit un post la gara din orașul Kinokawa (țara Japoniei). Pisicuta avea chiar și o uniformă specială. Era plătită salariul. A trebuit să se întâlnească și să vadă oameni în tren. Tama sa confruntat remarcabil cu munca ei.

A fost un fel de mișcare de publicitate. El a contribuit la îmbunătățirea situației economice din acest oraș și din regiune ca întreg. Sa dovedit. Cu un animal de companie mustaos în timpul muncii sale a adus un profit de 12 milioane dolari.

O pisică care simte moartea

Cele mai populare pisiciDa, da, astfel de minuni se întâmplă. În spitalul din Rhode Island (SUA) trăiește o pisică numită Oscar. Într-o zi, el trebuie să ocolească în mod necesar toți pacienții. După aceea, el se află lângă persoana care trece în curând. Timp de cinci ani de muncă grea Oscar nu a avut loc un singur eșec. Și este interesant că pisica este mai bine să nu se îndepărteze de persoana de lângă care se află. Dacă se face acest lucru, atunci el începe să mănânce cu voce tare. Această pisică este acum privită cu interes de oamenii de știință. Aici este o pisică atât de faimoasă.

Nala

Această pisică este cunoscută mulțumirilor rețele sociale. Și ea, apropo, are 2 milioane de abonați în Instagram. În prezent, pisica are 5 ani. Aspectul pisicii Nala este delicios. Dar acest miracol cu ​​ochi albastru nu a fost întotdeauna atât de minunat. La o vârstă fragedă, ea a fost trimisă într-un adăpost unde a trăit puțin, din fericire. Curând a fost luată de un nou proprietar care îi oferă o mulțime de dragoste și îngrijire.

Pe Internet, puteți găsi mai multe informații despre sigilii. Toate acestea, desigur, sunt diferite: obraznic, leneș, pufos și gol. Dar ele sunt unite de unul: dragostea proprietarilor, care sunt gata să se dedice de cele mai multe ori povestirilor despre animalele lor preferate și viața lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
» » Povești despre cele mai cunoscute pisici și pisici
© 2021 amigdas.com