amigdas.com

Caracteristicile unui cursor de rață Indian

Duck Indian slider și caracteristicile saleInteresul în creșterea păsărilor a fost întotdeauna popular.

Odată cu trecerea timpului, apar noi specii de păsări de curte. Sertarul de gheață Indian doar la astfel de și se referă.

Acest individ, foarte nepretențios de a mânca, trăiește acasă și nu arată o dorință de a zbura. Carnea este gust suculent și special.

Originea rață este glisorul indian

Originea alergătorului indianDucele de alergători indieni erau numiți pinguini. Acest nume se datorează aspectului lor ciudat. Răpitorul de rață, în țările europene, se referă la specimene exotice și a fost adesea observat în grădinile zoologice.

Charles Darwin, descriind această specie, sa concentrat pe gustul cărnii unei astfel de păsări. Într-adevăr, în acel moment a fost în mare popularitate.

A fost o concepție greșită că alergătorul indian a apărut pentru prima dată în Anglia. Această informație a fost eronată. Patria rațelor este Indiile de Est, pe care a fost crescut. Odată cu creșterea popularității, această specie a venit în Anglia.

Soiuri de alergători indieni

Răpitorul de rață din India se referă la păsările, care pot fi adesea observate în grădina zoologică. De regulă, au o culoare maro. Trăsăturile distinctive sunt o burtă mare, bombat, un gât de dimensiuni medii, dar o coadă destul de lungă. Populat se bucura de persoane de dimensiuni medii. Orice abatere a parametrilor păsărilor în direcția mai mare sau opusă de interes din partea fermierilor nu provoacă.

Natura a înzestrat alergătorii indieni cu specii:

 • Soiuri de soiuri Slider indianrațe sălbatice. Regiunile capului și gâtului au supraîncărcări cu smarald. Înaintea pieptului este de culoare roșie - caramida, cu toate acestea, zona gâtului este evidențiată cu un inel palid. Coada unei nuante inchise cu incrustatii verzi. Pene maronii de aripi;
 • păstrăv păpușă. Are același inel în regiunea gâtului, dar nu contur închis. O umbră întunecată a spatelui, transformându-se într-un piept roșu. Acest lucru nu se aplică aripilor care sunt de culoare gri;
 • vedere sălbatică, nuanță argintiea. Are un cap întunecat, piept, ca și specia anterioară, dar burta este argintie. Aripile sunt albe;
 • Vizualizați albul. Vorbește el însuși;
 • negru. Corpul este închis la culoare, dar se adaugă un val de smarald.

Trainer indian neobișnuit

Aspectul alergătorului indianPasărea are un aspect neobișnuit:

 • trunchi de tip cilindric;
 • poziția ochilor este în mod evident verticală în raport cu vârfurile labei;
 • unghi frontal plat și occipital curbat. Obrajii sunt bine întinși fără să se îndoaie;
 • în mișcare au o poziție frumoasă și subțire;
 • frumoase laturi rotunjite cu piept;
 • abdomen rotund, dar nu proeminente puternic înainte;
 • Ciocul unui alergător indian seamănă cu o pană, egală în lungime cu capul. Capul în sine este mic;
 • Lungimea gâtului este de trei ori mai mică decât trunchiul. Tras în sus;
 • picioarele arata ca pinguini;
 • aripile amețite, bine în contact cu corpul;
 • coada lunga, dar cand mersul, el nu ajunge la pamant.

Conducătorul indian are un trunchi special, asemănător cu o sticlă alungită, cu un piept rotunjit, cu o pantă verticală. Pene pline pe suprafață, se potrivesc bine corpului. Spre deosebire de rațele obișnuite, care se plimbă, învârtindu-se dintr-o parte în alta, alergătorul indian rulează perfect. În plus, sunt mari înotători. Cu toate acestea, fiind mult timp fără apă, ei nu-i lipsesc deloc.

Caracterul alergătorului indian, destul de calm. Semnele de rață de anxietate încep să se manifeste atunci când simt un pericol real.

Pasărea nu este pretențioasă la pupa. Dacă este necesar, pentru a crește greutatea alergătorului indian, este necesar să se mărească conținutul caloric al dietei.

Fezabilitatea reproducerii

Indian Runner BreedingCâștigătorul indian este cultivat nu numai pentru aspectul său extraordinar. Principalul motiv este că aceste păsări, spre deosebire de alte specii de rațe, transportă ouă pe tot parcursul anului. Este o greșeală să credem că nu sunt potrivite pentru mâncare. Ouăle alergătorilor indieni sunt foarte hrănitoare, cu conținut ridicat de grăsimi. Sunt mult mai mari decât ouăle și sunt mai bine stocate.

Viteza de transport este 350 bucăți pe an. Greutatea ajunge 80 de grame. impresionant Grosimea coșului este de aproximativ 0,4 mm.

Carnea este hrănitoare. O pasăre este suficientă pentru a face familia plină. Componenta principală a cărnii - o proteină, astfel încât produsul este util pentru persoanele cu imunitate scăzută.

Conținutul alergătorilor indieni

Conținutul alergătorilor indieniRața bine tolerează climatul sever, deși este de origine sudică.

Conținutul persoanelor poate fi păstrat în interior. Principalul lucru este că există întotdeauna o podea uscată și hrănire. În cazul retragerii puilor, trebuie acordată atenție sporită iluminării.

Dacă păsările își petrec cea mai mare parte a timpului pe stradă, atunci teritoriul ar trebui să fie împrejmuit 10 metri pătrați pe alergător indian.

Nu este nevoie să cosi iarba care crește acolo, o turmă de rațe o va face. Dacă există o grădină în această zonă, atunci risipa vieții turmei de păsări va deveni un îngrășământ bun.

Inginerii indieni sunt în mod natural păsări de apă, așa că ar dori accesul la iaz. Dacă acest lucru nu este posibil, este necesar doar prezența apei în rezervor. Aceste păsări sunt foarte curate, iubitoare de a se curăța în timp ce iau proceduri de apă. Lipsa apei poate afecta grav productivitatea acestora.

Păsări de hrănire

Ratiunea alergătorilor indieniÎn vara, costul furnizării de hrană pentru alergătorii indieni este minim.

Pasarile pasc pe teritoriul imprejmuit si se asigura cu totul necesar. Singurul lucru pe care trebuie să-i acordați atenție este că nu regalează plantele cultivate pentru oameni.

Seara, o turmă de păsări este prevăzută cu alimente sub formă de cereale.

Dacă păsările trăiesc într-un spațiu închis, atunci verdele ar trebui să fie furnizate sub formă de spanac, păpădie, urzică sau furaje mixte.

În rația de alergători indieniar trebui să includă:

 • făină de cereale diferită;
 • morcovi;
 • pietriș sau nisip fluvial;
 • făină din leguminoase;
 • tărâțe din grâu;
 • făină osoasă;
 • alimente provenite din diferite verdeuri;
 • vitamine cu suplimente minerale.

După nașterea puilor, primele patru zile, numai galbenusul trebuie să intre în dieta lor. Apoi, treptat, dați furajele mixte aburite. O trăsătură distinctivă a celui mai tanar alergător indian este supraviețuirea lor bună.

reproducere

Înmulțirea unui alergător indian acasăCreșterea unui alergător indian începe cu încălzirea locului de reședință. Selectarea turmei se bazează pe calculul pentru fiecare 5 femele, un drake. Rațe, ouă frumoase de incubație, creșterea tânără are o supraviețuire bună.

De asemenea, puteți ridica o rață cu un incubator. În acest scop, este necesar să selectați ouăle cu embrionul. Durata depozitării nu trebuie să depășească 8 zile.

Timpul de incubare va fi de o lună. Ar trebui să se respecte în mod clar toate regulile de incubație.

Avantaje și dezavantaje

Creșterea și întreținerea alergătorului indiandemnitate Incepator indian:

 • ridicarea ouălor de aproape o dată pe zi;
 • datorită imunității, rezistența la boli este foarte mare;
 • tânărul crește rapid și crește;
 • rațele sunt nemaipomenite în nutriție și conținutul lor este foarte economic;
 • buna fertilitate;
 • un aspect ciudat;
 • carne fină cu un procent ridicat de conținut de proteine;
 • cantitatea de grăsime din pasăre nu depășește 32%;
 • Absența unui miros specific, care este inerent în unele rase de rațe;
 • care nu se încadrează, cererea constantă pentru ouă și rață;

K deficiențe Inginerii din India includ:

 • dificultatea de a găsi materialul, de a reproduce tinerii;
 • dacă există un sentiment de pericol, atunci păsările pot zbura departe.

Conducătorul indian are multe calități pozitive. Dacă mai devreme, din cauza aspectului lor neobișnuit, astfel de păsări au putut fi văzute doar în grădina zoologică, atunci, în prezent, această pasăre și-a luat locul potrivit în rândul fermelor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
Penguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiescPenguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiesc
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Wild duck: descriere, conținut, hrănireWild duck: descriere, conținut, hrănire
Specii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domesticeSpecii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domestice
Duck mallard: ce hrănește în sălbăticie, stilul de viațăDuck mallard: ce hrănește în sălbăticie, stilul de viață
Puii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajelePuii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajele
Rațe rață mullard la domiciliuRațe rață mullard la domiciliu
Duck Indian Runner: Beneficiile reproducerii în gospodărieDuck Indian Runner: Beneficiile reproducerii în gospodărie
Musk Duck: Caracteristici de reproducere Indotka acasăMusk Duck: Caracteristici de reproducere Indotka acasă
» » Caracteristicile unui cursor de rață Indian
© 2021 amigdas.com