amigdas.com

Egalarea dinților la adulți și copii fără brațe

Cum să aliniați dinții fără brațeUna dintre cele mai neplăcute proceduri dentare poate fi numită egalizarea dinților. Dar, în ciuda tuturor dificultăților, efectul comportamentului său va fi excelent. În cazul în care decideți asupra unei proceduri de egalizare, veți fi interesați să știți despre complicațiile și nuanțele de a efectua această procedură. Cu diferite tipuri de aliniere, pot fi aplicate o varietate de produse. Acești factori vor determina prețul serviciului de egalizare.

Egalarea dinților la adulți și copii fără brațe

Nu există dinți dulci și frumosi pentru toți oamenii. Frumusețea poate fi moștenită și genetică. În plus, poate fi rezultatul unei traume sau al unei boli. În ciuda faptului că curbura este prezentă la 80% din populație, cererea de nivelare a serviciilor crește în fiecare zi. Trebuie remarcat faptul că acestea trebuie să fie egalate de fiecare persoană, în special de un copil. Margini inegale și o mușcătură distorsionată duce la diferite boli dentare gumă.

Până în prezent, medicină oferă mai multe modalități de a rezolva problema pentru curbe sau dinți inegali. Această procedură are avantajele și dezavantajele sale. Există multe proceduri tehnice care restabilește uniformitatea dentiției. Poate fi eliminarea unei serii cu implantarea de proteze. Sau poate tratament de conservare - aliniere fără bretele sau cu ei.

După ce ați decis să instalați construcții speciale pentru nivelare, este important să nu salvați. O slujbă bună a unui tehnician dentar nu poate fi ieftină. În plus, este important să alegeți clinica potrivită. Pentru aceasta trebuie să studiați cu atenție, ceea ce face medicul și clinica și au o astfel de procedură și experiență în aceste sisteme.

Procedura de aliniere este efectuată de un ortodont. Este de remarcat faptul că, fără a consulta un medic, o examinare preliminară, precum și o examinare detaliată, devine imposibil să se determine o tehnică eficientă pentru alinierea dentiției. În ceea ce privește procedura, rezultatele nu pot fi văzute imediat. Este nevoie de o perioadă lungă de timp, astfel încât dentiția să fie complet nivelată și restaurată.

Tipuri existente de aliniere a dinților

Care sunt tipurile de aliniere a dintilorTipuri comune de aliniere permit complexe eliminarea sau vindecarea problemei existente, care este direct legată de gingii sau dinții. Astfel, în stomatologie se alocă unele modele de aliniere. Poate fi dispozitive ortodontice detașabile și nedemontabile. Ei își asumă utilizarea de gimnastică specială.

Cea mai simplă modalitate de a-ți lua rămas bun la problema curburii din copilărie. Adulții vor avea nevoie de mult timp pentru a repara defectele, precum și corecția mușcăturii. În plus, va trebui să instalați capace detașabile sau plăci de protecție care trebuie lipite pe smalțul dinților.

Pentru copii, se folosesc, în principal, bretele. Ele ajută la eliminarea rapidă a defectelor la o vârstă mai mică. În acest moment, dinții și țesutul osos sunt din material plastic. Bretele vă permit să setați direcția corectă de creștere și să rezolvați problema cu o mușcătură incorectă. Și, de asemenea, pot fi utilizați formatori. Acestea sunt plăci de silicon care sunt purtate noaptea. Poți să le poți purta cel mult o oră pe zi. Un rezultat eficient poate fi asigurat de o structură detașabilă din plastic sau din metal. Este purtată toată ziua.

Pentru a restabili mușcătura și alinierea, se utilizează aceleași metode ca și pentru tratamentul tuturor celorlalte patologii. Pentru adulți, cea mai bună soluție este îmbrăcămintea. Recent, furnirul a fost popular. Dar cu defecte complexe nu pot face față. Defectele ușoare ale fatetelor vor fi capabile să corecteze. Zâmbetul pacientului se poate schimba imediat.

Alinierea rapidă a dinților fără acoperișuri

Alinierea rapidă a acestora nu este posibilă. Pentru direcția de creștere și pentru forma corectă, este necesară o perioadă lungă. Există mai multe metode, care va ajuta să facă față rapid patologiei, ia în considerare cele principale.

 1. Câteva sfaturi înainte de alinierea dințilorplaca de întindere - vă permite să îngustați sau să lărgi maxilarul superior. Ca urmare, situația se schimbă și se îmbunătățește. Este cel mai eficient la copiii cu vârsta sub cinci ani;
 2. placa cu un șurub Bertoni - este ceva similar cu cel precedent. Se poate extinde maxilarul superior și poate fi folosit ca un egalizator al unui dinte sau al unui rând. Această opțiune are dezavantaje. Dar, în ciuda acestui fapt, garantează un rezultat ridicat. Pacientul va suferi disconfort în timp ce poartă o astfel de placă. Pentru a reduce pragul durerii, medicamentul este selectat, individual pentru fiecare pacient;
 3. aparat monobloc - este un design al cărui scop este de a preveni asimetria feței și dezvoltarea incorectă a maxilarului superior sau inferior;
 4. Kapa - o metodă alternativă de nivelare a danturii. Sunt o căptușeală specială pentru dinți și sunt fabricate din material transparent. Datorită uzurii regulate a capacului, pot apărea microcărcări ale dinților. În timpul mesei, capsulele sunt îndepărtate și spălate. Produsul este purtat timp de un an și jumătate înainte de terminarea tratamentului.

Determinați cât de repede va fi posibilă alinierea dinților în cazul dvs., numai ortodontul poate spune. În plus față de ceea ce pacientul ar dori să primească, există încă contraindicații și partea financiară. Orice manipulare, asociate cu restaurarea dinților, merită o mulțime de bani și nu toată lumea o va permite.

Îndreptarea dinților fără brațe: aparat

În cazuri dificile, atunci când nu este posibilă alinierea dinților cu ajutorul capului sau a bretelelor, un dispozitiv special vine la salvare. Este conceput pentru a extinde sau reduce atât maxilarul superior cât și cel superior. Cu ajutorul dispozitivului de aliniere, devine posibilă deplasarea dentiției la câțiva milimetri.

Particularitățile medicamentului pentru alinierea dinților sunt:

 • Metode de aliniere a dințilorun design fix care oferă senzații inconfortabile pacientului;
 • în centrul construcției există un șurub metalic. De plastic face baza aparatului de a purta dispozitivul a fost confortabil și moale;
 • Pe dinți, pacientul este pus pe cârligele care sunt fixate pe placă. Placa are o încărcătură semnificativă asupra dinților. Ca rezultat, se produce alinierea danturii. Adică, cerul se întinde;
 • șurubul situat în centrul plăcii este capabil să se răsucească și să crească sarcina pe dinți. Astfel, suprafața aparatului crește. El se întinde simultan și se aliniază;
 • prezența arcurilor sau șuruburilor în aparat duce la eliminarea decalajului dintre ele;
 • șuruburile într-o serie de cazuri trebuie atașate la aparat și astfel ajustează poziția dinților.

Timpul de aliniere în acest fel determină ortodontul. Tratamentul, de regulă, nu depășește cinci luni. Dar este important de remarcat faptul că pacientul va trebui să învețe cum să regleze singură activitatea dispozitivului. Adică atunci când va fi necesar să răsuciți șurubul, situate în centru și astfel de acțiuni trebuie efectuate zilnic.

Leveling dinți fără brațe -

Cum să aliniați o mușcătură pentru adulțiVersiunea optimă a alinierii dinților la copiii care nu prezintă patologii semnificative poate fi un pic. Kapa este potrivit și în acest caz, atunci când un pacient adult este rușinat să meargă cu bretele de fier, dar este, de asemenea, necesar să se rezolve problema de curbură. Ca alternativă, puteți alege alegerea dvs.

Ca orice alt produs, kapy poate avea unele diferențe. Luați în considerare capace transparente, care sunt similare în aparență cu un dispozitiv pentru albirea dinților și tratarea bruxismului. Această opțiune nu poate fi achiziționată într-o farmacie, ele pot fi fabricate numai în mod individual. Ele sunt comandate la întreprinderile dentare sau în laboratoare speciale. Această metodă de aliniere a dinților vă permite să ascundeți designul pentru alții. Nu numai culoarea transparentă a produsului, ci și capul care se potrivește bine se face confortabil.

Coperți transparente, spre deosebire de alții, nu oricine poate aborda. Producătorul a avut grijă ca acestea să poată fi utilizate cât mai eficient posibil. În cazul în care pacientul trebuie să întoarcă dintele în jurul axei sale, kapa nu o poate face. Ei nu pot rezolva problema mușcăturii sau defecte mai grave - răsucirea dinților.

 1. Capul transparent poate fi utilizat pentru copii, adolescenți sau pacienți adulți.
 2. Capetele pot rezolva problema crăpăturilor dintre dinți.
 3. Acestea vor ajuta să facă față defectelor mici și tulburărilor ușoare ale mușcăturii.
 4. Ei pot corecta direcția creșterii dinților. Într-o serie de cazuri, o mușcătură mică poate fi modificată sau problemele mandibulei extinse pot fi rezolvate.
 5. Kapy poate fi folosit pentru a schimba dinții sau a fixa cursul principal de aliniere.

Îndreptarea dinților fără brațe: opțiuni

Cum să aliniați dinții fără brațeAlinierea dinților fără brațe este posibilă astăzi. Pacienții nu au nevoie să instaleze plăci metalice în gură. Nu-și pot ascunde zâmbetul. Astfel de produse eficiente, precum buzunarele, placajele sau plăcile, vor ajuta la rezolvarea defectelor și corectarea eficientă a problemei curburii.

Plăcile pentru alinierea dinților - aceasta este o altă modalitate eficientă de a scăpa de curbură odată pentru totdeauna. Plăcile pot fi detașabile sau nu pot fi îndepărtate. Fiecare dintre modele este un dispozitiv fabricat din plastic de înaltă calitate, care nu are compuși chimici. El are un certificat de siguranță.

Plăcile pentru alinierea dinților sunt fixate cu ajutorul cârligelor metalice. În funcție de gravitatea problemei, ele pot găzdui izvoare suplimentare sau știfturi. În acest caz, instalarea de produse suplimentare nu afectează prețul final al plăcii pentru alinierea dinților.

Principalul avantaj al plăcii este că poate fi înlăturat oricând. Această versiune a alinierii dinților este adecvată numai pentru defectele dentiției minore. Această opțiune este în principal considerată de către copii sau adolescenți. Puteți instala plăcile atât pe maxilarul superior, cât și pe cea inferioară. Timpul exact de purtare a produsului poate atinge doi ani. Dar, în funcție de cazul specific, termenul exact poate fi spus numai de către ortodont.

O altă opțiune este o placă nedemontabilă. Ele sunt atașate la suprafața exterioară a dintelui. Placa arată ca un fel de încuietori. Când o purtați, puteți vedea. Blocul include un arc de metal, care trebuie strâns constant.

O placă nedemontabilă pentru alinierea dinților poate fi plasată la orice vârstă. Poate corecta deformarea danturii. Și, de asemenea, îndreptați dinții sau corectați crăpăturile dintre dinți.

 1. Prețul unui produs fix pentru dinții de nivelare este ridicat. Dar, în același timp, corespunde rezultatului care poate fi obținut utilizând o placă.
 2. Plăcile detașabile pot fi îndepărtate și nimeni nu va ști despre ele.

Metodă de aliniere a dințilorDar în acest caz, Dacă aveți nevoie de o aliniere complexă a dinților, plăcuța nu va fi cea mai bună opțiune pentru aceste scopuri.

Alinierea cu bretele este o modalitate eficientă de a obține un rezultat ridicat în cel mai scurt timp posibil. Spre deosebire de alte metode, bretelele pot și ar trebui să fie puse pentru încălcări grave ale mușcăturii, asimetriei zâmbetelor și, de asemenea, alinierii. Spre deosebire de capy, bretelele ar trebui purtate timp de cel mult un an și jumătate. Cu toate acestea, nu au nevoie de setări suplimentare.

Alinierea fără brațe este posibilă, dar nu întotdeauna acest mod este eficient. Pentru a alinia intreaga serie fara acolade poate necesita mai mult de un an. În plus, pentru a rezolva această problemă, veți petrece nu numai timpul, ci și o mulțime de bani.

Kapy și alte mijloace sunt mult mai scumpe benzi de metal obișnuite. Bretele sunt o modalitate unică de aliniere a dinților cu cel mai mic cost atât pentru adult, cât și pentru copil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se aliniază dinții fără bretele: metode eficienteCum se aliniază dinții fără bretele: metode eficiente
Orice mușcătură ortognătică: ce este și trebuie să văd un doctor?Orice mușcătură ortognătică: ce este și trebuie să văd un doctor?
Cum să vă poziționați și să vă îndreptați dinții la domiciliuCum să vă poziționați și să vă îndreptați dinții la domiciliu
Ce fel de bretele sunt pentru dinți și cum le punCe fel de bretele sunt pentru dinți și cum le pun
Ce este curățarea igienică a dinților?Ce este curățarea igienică a dinților?
Ortodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodontOrtodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodont
Cum este și cum să vă albiți dinții?Cum este și cum să vă albiți dinții?
O mușcătură incorectă: descrierea, consecințele și modul de remediere a acesteiaO mușcătură incorectă: descrierea, consecințele și modul de remediere a acesteia
Câte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dințilorCâte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dinților
Argintarea dinților la copii: pentru și împotrivaArgintarea dinților la copii: pentru și împotriva
» » Egalarea dinților la adulți și copii fără brațe
© 2021 amigdas.com