amigdas.com

Bătrânul mort al Atlanticului și soiurile sale

Blocajul este o pasăre mare de latitudini arcticeImpasul (accentul pus pe prima silabă) este o pasăre arctică marină cu aspect neobișnuit. Practic, ei locuiesc pe malurile oceanelor din Atlantic și Oceanul Arctic. În sezonul de împerechere, ciocul lor este pictat în portocaliu strălucitor, iar acestea devin neobișnuit de frumoase.

Pasărea este numită "capăt mort" datorită unui cap rotund mare și unui cioc scurt. Și, de asemenea, ei sunt numiți ca un calmar sau un clovn mare.

Există trei tipuri de apatite:

 • Bird Stump - hatchet - o pasăre mare care cântărește până la un kilogram. Sunt distribuite pe coasta Pacificului. Hibernare în principal în Japonia. De asemenea, pe malurile Mării Beringului sunt răspândite terminalele.
 • Atlantic impas - locuitor al Oceanului Arctic și al Oceanului Arctic. Dimensiuni mai mici decât hatchet-ul final și puțin diferit în culoarea capului.
 • Dead End din Pacific - Un rezident al țărmurilor nordice ale Oceanului Pacific. Bird cântărește până la jumătate de kilogram, mănâncă pește și creveți de mare.

Descrierea păsării

Culoarea lor este foarte interesantă. Arată ca un călugăr într-o cuscă. Ochii acestei păsări par a fi triunghiulare, deoarece în jurul ochilor se formează formațiuni care dau un astfel de efect vizual.

Deadlock - un excelent înotător și scafandru, își petrece cea mai mare parte a vieții pe apăMărimea acestor păsări nu este mare. Lungimea corpului lor nu este de obicei mai mare de treizeci și cinci centimetri, iar greutatea nu depășește jumătate de kilogram. Bărbați puțin mai mari decât femelele. Mâinile acestui om frumos sunt portocalii luminoase cu membrane de înot.

Aceste păsări se mișcă foarte repede pe uscat, și de asemenea scufundări excelente sub apă și nu poate respira timp de un minut.

Principala caracteristică distinctivă a păsării moarte este ciocul lor triunghiular neobișnuit. În timpul sezonului de reproducere, ciocul acestor păsări devine complet portocaliu și servește pentru atragerea partenerilor.

habitat

Majoritatea blocajelor se găsesc pe coasta Americii de Nord și a Islandei. Uneori trăiesc chiar și în Cercul Arctic.

În cea mai mare parte a zilei, capătul mort al păsării este pe apă.

Asta este păsări unice și rareori trăiesc în perechi.

Sursă de alimentare

Terminile morte prinde pește și creveți, în timp ce se pot scufunda până la o adâncime de 60 cmCa toate păsările marine, Atlanticul se termină preferă pește. Practic, sunt gerbili, capelin sau creveți.

În timpul mesei, aceste păsări atlantice se scufundă sub apă și rând cu ajutorul aripilor, iar labele sunt folosite ca un cârma. Blocajul prinde peștele și îl mănâncă fără să iasă la suprafață. În prima zi pasărea are nevoie de trei sute de grame de pește, este vorba despre cincizeci de pești mici.

reproducere

În primăvara anului, când zăpada se topește puțin, sfârșitul Atlanticului începe să se întoarcă în locurile în care s-au născut. Reparați cuiburile sau construiți altele noi. Dead End sunt foarte se întorc adesea la același loc de reproducere. Construiți cuiburi în năluci, care se sapă cu labele și ciocul în straturile de turbă. În partea de jos a găurii este căptușită cu paie sau iarbă.

În timpul sezonului de împerechere, bărbații aduc pești mici la femele ca curte.

Femeia din impasul Atlanticului pune doar un singur ou, care acopere ambii părinți.

După 3 luni de incubație pentru incubație. Părinții hrănesc puii de până la zece ori pe zi. La un moment dat, o pasăre aduce până la douăzeci de pești.

La vârsta de zece zile, puii dobândesc penajul. Nestlings zboară din cuib după șase luni de la naștere.

Vrăjmașii mortilor Atlanticului

Cel mai adesea sunt vânate de păsările de pradă, cum ar fi:

 • Principalii vrăjmași ai capetelor sunt pescărușii, își mănâncă ouăle, puii și uneori adulțiișoim
 • skua
 • șoim
 • pescăruș de mare
 • Orlan

Pescarii mănâncă cea mai mare parte ouăle cu puii, dar uneori nu au de gând să mănânce un sfârșit mort adult.

Oamenii pentru aceste păsări nu sunt înfricoșătoare, pentru că ei carnea este rar utilizată de om.

Această pasăre este listată în Cartea Roșie și protejate prin lege. Recent, populația Ipatianilor a scăzut destul de mult și, potrivit previziunilor oamenilor de știință, aceasta va scădea.

Fapte interesante

 • Atunci când temperatura crește în ocean, peștii mici se mișcă spre nord, astfel că păsările rămân fără hrană.
 • Atlantic nu mai poate să bea apă sărată și să se simtă bine pe mare. Ele pot fi pe apă pentru cea mai mare parte a zilei. Ipatka în mod constant labe pentru a nu îngheța.
 • Deadlock aproape tot timpul petrecut în ocean, pe teren pe care sunt selectate pentru un timp scurtAceste păsări sunt scafandri minunați, capabili să se scufunde până la 60 de metri în adâncime. Sub apă, folosesc aripi și labe pentru a se mișca.
 • Pe păsările de teren sunt doar pentru perioada de reproducere și reproducere a puilor, restul timpului în care preferă să fie în oceanul deschis. Există destule alimente și pene acoperite de grăsimi nu suferă deloc din timp în apă.
 • Aceste păsări zboară cu o viteză de optzeci de kilometri pe oră. Își mișcă aripile foarte repede.
 • Când se plimbă pe pământ, par a fi destul de comic. El ține corpul în poziție verticală și este răsturnat când merge. Chiar mai amuzante sunt păsările care încearcă să aterizeze pe apă. Ei continuă să fluture aripile și să-și împingă labele înainte. Foarte des, fraierii doar flopul pe apă.
 • Ipatki pleacă frumos din apă. Înainte de a urca în aer, el alergă câteva secunde pe apă.
 • Ei au o abilitate uimitoare de a pescui, chiar și atunci când au colectat deja un cioc complet de pește. El prinde capetele tuturor limbii de pește prins pe cer, iar ceilalți atârnând de cioc. Astfel, el poate prinde până la cincizeci de pești într-o singură captură.
 • Aceste păsări construiesc cuiburi în același loc și toată viața lor se împerechează cu același partener.
 • Dacă o pasăre a speriat ceva și a zburat în aer, întreaga colonie de păsări ar face-o. Se vor liniști numai atunci când vor fi siguri că nimic nu le amenință.
 • Cul-de-sacs trăiesc în colonii, în timp ce perechea formează pentru perioada de reproducere a cuibărituluiEste simbolul național al Newfoundland.
 • Durata de viață a acestor păsări atinge douăzeci de ani.
 • Cel mai mare dușman al impasului este pescărușul din Atlantic, care adesea atacă cuiburile și mănâncă ouă sau pui tineri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Unde se află și ce mănâncă peștele?Unde se află și ce mănâncă peștele?
Elanul, ce este acest pește, unde trăiește și ce este utilElanul, ce este acest pește, unde trăiește și ce este util
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Fish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și răuFish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și rău
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Bird din vulturul comunBird din vulturul comun
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Animale care trăiesc în deșertul rece al ArcticiiAnimale care trăiesc în deșertul rece al Arcticii
» » Bătrânul mort al Atlanticului și soiurile sale
© 2021 amigdas.com