amigdas.com

Reducerea preputului la masculii adulți: simptome și tratament

Cauzele îngustării preputului - începutul fimozelor

Ce este fimoza: informații generale

Fimoza fiziologică este determinată în aproape fiecare băiat sănătoasă de până la 3,5 ani, caz în care nu este considerată o patologie. Cauzele fimozei în acest caz constau în lipirea epitelială a părții interioare a prepuțului și a capului penisului. La vârsta de 3-6 ani, sacul prepuțial este întins, care este în mod normal îngust, care formează condițiile pentru deschiderea ulterioară a capului. Cu alte cuvinte, în acest interval de timp, fimoza dispare pur și simplu.

În ceea ce privește manifestarea patologică a bolii, această fimoză apare din cauza îngustării preputului, care pot fi achiziționate sau congenitale. Patologia congenitală se deosebește prin faptul că prepuțul arată ca un proboscis. La transferul acestei boli ca balanoposthitis, până în momentul deschiderii spontane a cavității preputial, relevantă pentru această inflamație este o cicatrizare a pielii în zona preputului, în fundal, care își pierde stretch inerente.

Ce este fimoza?Din același motiv, apare fimoza patologică. În acest caz, fimoza dobândită nu este numai rezultatul unei boli transferate, care afectează penisul, dar se poate manifesta, de asemenea, ca o condiție temporară. De exemplu, apariția fimozei dobândite are infiltrarea capului penisului sau a prepuțului pe fundalul puffiness, inflamație sau traumă. Fimoza dobândită se manifestă într-o formă permanentă, din nou cu apariția unor procese ireversibile de patologie, de exemplu, în timpul cicatrizării pielii în jurul capului penisului.

Fimoza, care se găsește la tineri peste 7 ani, este considerată o patologie a îngustării preputului. Este necesar să înțelegem acest lucru imposibilitatea de a deschide capul membrul poate fi cauza complicațiilor, atât cu starea de manifestare patologică a fimozei, cât și cu o variantă fiziologică a bolii. În general, divizarea acestei boli în patologic și fiziologic, din punct de vedere al complicațiilor, este considerată condiționată.

Cauzele apariției fimozelor

Carnea extremă se spală - un semn de inflamațieCauzele fimozei, care au apărut în fundal bărbați normali de sănătate, fără boli anterioare, nu este întotdeauna posibil să se afle exact. Există, de asemenea, un factor de dispunere genetică la apariția acestei boli, această locație este explicată prin lipsa elementului elastic inclus în structura țesutului.

Ca boli care însoțesc dezvoltarea genetică a phimozelor, putem distinge:

 • Boli cardiovasculare, inclusiv valvule cardiace;
 • varicocel;
 • picioarele plate.

Fimoza poate apărea, de asemenea, în timpul pubertății din cauza dezvoltării anormale a preputului sau a penisului.

Clasificarea phimosis

Luând în considerare particularitățile dezvoltării phimosis, se disting diferite grade care determină clasificarea acestei patologii:

 • Am gradul. Diferă prin deschiderea capului penisului doar într-o stare de liniște. Încercarea de a deschide capul într-o stare excitată este invariabil însoțită de durere.
 • II grad. Diferă în dificultatea de a deschide capul în condiții de calm, starea excitată este însoțită de imposibilitatea deschiderii.
 • Grad III. Diferă în imposibilitatea de a deschide capul, expunerea în timpul excitației este imposibilă, nu există complicații de urinare în acest stadiu al bolii.
 • Gradul IV. Capul penisului nu se deschide nici parțial, din cauza căruia există dificultăți în timpul urinării, în acest caz apare fie prin picurare, fie printr-un flux subțire. Ejacularea și urinarea în acest caz sunt însoțite de inflația preputului.

Pe lângă aceste clasificări, există și o fimoză relativă. Această boală este caracterizată prin îngustarea preputului, care este vizibilă și semnificativă numai cu condiția de erecție a penisului. Acest tip de patologie se manifestă ca o talie strâmtă, care se formează sub capul deschis direct pe trunchiul penisului. În general, această afecțiune este considerată normală, dar numai în cazurile în care nu există durere și alte complicații.

Ar trebui menționat acest lucru deplasarea prepuțului într-o anumită direcție, cu o erecție dificilă pentru majoritatea bărbaților adulți, poate fi chiar însoțită de incapacitatea de a inversa închiderea capului, care sa umflat într-o stare de erecție. Acest lucru se întâmplă adesea deoarece preputul îngust este îndoit în trunchiul strâns al penisului, printr-o rolă strânsă în spatele capului tensionat.

fimoză
Fimoza hipertrofică - caracteristici ale diagnosticuluiCircumcizia se desfășoară nu numai din motive religioase, dar există și indicații medicaleFimoza la copii - chirurgie recomandată după 7 aniPrevenirea fimozelor la copii și adulți

Uneori, această rolă pentru extracție ulterioară din cauza capului este foarte dificil de a ridica. Penisul le strânge atât de mult încât doar crește starea de excitare, în cele din urmă capul se întoarce mai tare decât trunchiul. Prin urmare, este imposibil să-l strângeți, din acest motiv, înainte de a slăbi excitația, este imposibil să-l împingeți înapoi. Condiția descrisă se numește parafimă.

Simptomele fimozei

Tratamentul fimozelor - proceduri, medicamente.Fimoza copiilor se manifestă prin următoarele simptome: imposibilitatea de a deschide capul și deducerea acesteia. Uneori fimoza nu este însoțită de plângeri, de cele mai multe ori copiii se confruntă doar cu probleme de urinare. Adică procesul urinării este însoțit de necesitatea unor stres fizic. În viitor, urina trece în cavitatea prepuțială, care, datorită acestor inflații, urmează cu picături sau un flux subțire.

uneori simptome de fimoză sunt completate cu simptome care însoțesc inflamația, manifestată sub formă de senzații de durere concentrată în regiunea capului și a prepuțului, precum și sub forma descărcărilor de puroi care ies din deschiderea penisului.

Ca simptome suplimentare, se observă o creștere a ganglionilor limfatici și a temperaturii. În prezența parafimozei la bărbați, există o durere ascuțită, care este cauzată de ciupirea capului, a crescut în dimensiune, care este însoțită de cianoză a pielii. În timpul dezvoltării acestei imagini clinice împotriva fimozelor, este necesară consultarea urgentă a unui medic.

La bărbați, fimoza este uneori însoțită de anumite trăsături. De exemplu, etapele I-II ale bolii însoțită de durere în timpul erecțiilor pe fundalul tragerii preputului pe cap. Din cauza apariției acestor simptome, problemele de potență pot apărea mai târziu, deoarece bărbatul este în tensiune din cauza durerii în timpul actului sexual.

Când stadiul III-IV al bolii este atins, durerea erecției dispare, datorită îngustării puternice a inelului preputial, astfel încât expunerea capului este imposibilă.

Posibile complicații în fimoză

Fimoza este o boală în care preputul este îngustat și și-a pierdut elasticitateaFimoza poate fi însoțită de anumite complicații care sunt asociate cu activități de igienă în zona afectată, din cauza a ceea ce există o stagnare a smegma. Smigmaya este secretul formei grase, care este produsă de glandele preputului. Adică, în timpul stagnării sale, se creează condiții excelente pentru bacterii, din cauza cărora se dezvoltă inflamații, ceea ce determină patologia organismului ca balanopostită.

Din cauza congestie mare a smegma stagnante se prevede probabilitatea apariției smegmolitilor (pietre prepuțiale). Introdus în timpul procesului inflamator fimoza foarte dificil de tratat, în același timp, el este însoțit de cicatrizare a pielii de pe preput, din cauza acestei există o agravare și mai mare a bolii, și începe trecerea la următoarea etapă de manifestare a fimozei.

Datorită complicațiilor urinării pe fundalul bolii, pot apărea probleme care sunt asociate cu golirea vezicii urinare și cu tulburări ale tractului urinar superior din cauza tonusului lor slab.

Fimoza la copii, care este combinată cu un proces inflamator cu balanopotită, poate provoca apariția enurezisului. În plus, o astfel de imagine clinică a bolii poate dezvolta erecții spontane, datorită apariției unui traumatism psihologic corespunzător.

Tratamentul fimozelor depinde de stadiul boliiIII-IV Stadiul fimozei este adesea însoțit de o ușoară creștere a preputului la capul penisului. Încercările de a deschide capul pot fi însoțite de sângerări și dureri. În această patologie, este necesară o operație chirurgicală.

În timpul unui curs prelungit al bolii, probabil complicația sa cu tumori afecta penisul, acest lucru se datorează persistenței efectului carcinogen al smegma. Încercările de a deschide capul pot fi cauza parafimozei. Tratamentul precoce al unui urolog în acest caz poate duce la o astfel de complicație gravă ca urmare a neglijenței în ceea ce privește o boală, cum ar fi necroza capului.

Tratamentul și diagnosticul de fimoză

Diagnosticul bolii nu are nevoie de măsuri speciale, în acest scop, este suficient să se efectueze o inspecție vizuală generală, ținând seama de diagnosticul stabilit. În ceea ce privește tratamentul fimozelor, este chirurgical, nemedicamentos și medicamentos.

Tratament non-drog

La bază tratamentul fimozelor, fără intervenție chirurgicală la adulți, se ia în considerare metoda de prelungire manuală a preputului la domiciliu. Această opțiune de tratament constă în trecerea la masturbare cu tragerea maximă, înainte de a expune capul preputului.

Extinderea preputului cu o întindere la cap se face treptat, până în momentul în care apar senzațiile de durere. Această acțiune ar trebui făcută în fiecare zi timp de 7-12 minute. Având în vedere extinderea treptată a deschiderii, masturbarea trebuie să aibă o formă mai limitată.

În stadiul inițial, fimoza poate fi vindecată fără ajutorul unui chirurg

de asemenea tratamentul fimozelor probabil sub forma acestei opțiuni: în fiecare zi, în mod ideal - într-o baie fierbinte, se realizează tragerea maximă a preputului, fără a permite durerea. De asemenea, în timpul urinării sunt făcute încercări de a deschide capul, manipulările se fac cu puțin efort, fără durere. Câteva luni pentru a deschide capul în acest fel, puteți chiar și cu starea de fimoză cronică.

De asemenea, de multe ori de către medici produse din plastic în zona preputului, datorită acestui fapt există posibilitatea de a corecta inelul prepuțial fără a se exciza pielea. Dar nu trebuie să uităm că nu poți accepta încercările de a deschide capul strâns în fimoză deasupra celui de-al doilea grad.

medicament

În rolul principal mod de acțiune în tratamentul drogurilor, un regulat și prelungit utilizarea unguentelor corticosteroide, care se aplică în zona capului penisului și a prepuțului la domiciliu. Datorită acestui fapt, elasticitatea țesuturilor crește ușor, aceasta determină posibilitatea întinderii acestora, care, la rândul său, ajută la tratamentul patologiei.

Mai mult decât atât, utilizarea de agenți glucocorticoizi poate ajuta la reducerea inflamației și edemelor, ajutând și la vindecarea microfragurilor.

chirurgie

Metode de astăzi intervenție chirurgicală fimoza este folosită foarte rar și, de regulă, numai în cazurile în care este imposibil să se obțină efectul necesar cu ajutorul altor măsuri.

 • Ca operație chirurgicală, se ia în considerare o metodă prin executarea a 3 incizii longitudinale cu reticularea lor.
 • Tratamentul fimozei copilăriei se efectuează atunci când este expus la aderențe în zona sacului de prepucere prin separarea lor, pentru aceasta este folosită o sondă de metal și tufă de tifon.
 • Apariția modificărilor cicatrice necesită necesitatea unei circumcizii complete a preputului.
 • În unele cazuri, în loc de circumcizie, se face o operație în conformitate cu Schloffer. Aceasta constă în efectuarea unei tăieturi zig-zag de-a lungul preputului și alcătuirea în continuare a marginilor. Acest efect face posibilă conservarea completă a preputului, atingerea efectului necesar - expansiunea gurii.

Rezumând, trebuie spus acest lucru fimoza interferează bărbații fac sex, dar nu interferează cu concepția. Contactul sexual și erecția dureroasă pot duce la impotență. Din acest motiv, funcția de prostată este întreruptă, provoacă boli endocrine și reduce calitatea vieții. Tratamentul fimozelor va face posibilă scăderea numeroaselor probleme.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Urologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femeiUrologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femei
Inflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratamentInflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratament
Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbațiTratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați
Este o boala periculoasa trecuta de la femeie la omEste o boala periculoasa trecuta de la femeie la om
Fimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicalăFimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicală
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
Balanopotită la bărbați: semne, simptome, fotografii și tratamentBalanopotită la bărbați: semne, simptome, fotografii și tratament
Boli masculine de urologie: tratament și simptomeBoli masculine de urologie: tratament și simptome
Totul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculinTotul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculin
Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculinRidicarea capului - un element important pe genitalul masculin
» » Reducerea preputului la masculii adulți: simptome și tratament
© 2021 amigdas.com