amigdas.com

Avantajele și dezavantajele mașinilor de sudura campi

Mașini de sudură KempiÎn capul unui număr mare de persoane a format un stereotip persistent că echipamentul de producție străină se caracterizează printr-un nivel mult mai ridicat de fiabilitate și calitate decât cel domestic.

Mașinile de sudură Kempi sunt un exemplu viu, deoarece această companie produce cele mai moderne dintre toate tipurile existente de astfel de echipamente.

Această tehnică finlandeză, care a fost utilizată pe scară largă datorită performanțelor sale excelente și calității înalte.

Remarcabil, mașinile de sudură Kempi sunt adesea folosite de profesioniști cu experiență, deoarece aceste dispozitive îndeplinesc toate cerințele și au multe caracteristici suplimentare care simplifică procesul de sudare.

Această tehnică este utilizată atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în industrie. Agregatele sunt utilizate pentru construirea de structuri metalice, conducte de fixare, mașini de sudură, mașini, ambarcațiuni, precum și repararea și construirea unei varietăți de obiecte. O astfel de utilizare extensivă se datorează unui bogat sortiment de modele de echipamente Kempi. Sudarea este foarte convenabilă și calitativă. În plus, producătorul își îmbunătățește în mod constant produsele, făcându-l mai convenabil și mai funcțional.

Avantajele și dezavantajele mașinilor de sudură Kemppi

Avantajele acestei tehnici includ următoarele:

 • instrumentele sunt foarte tehnologice și moderne;
 • în noile modele există atât funcții necesare, cât și funcții adiționale care permit sudarea blanurilor cât mai repede posibil și convenabil;
 • Mașini de sudat Kempi: caracteristicăconectarea la sursele de alimentare se efectuează în conformitate cu parametrii standard;
 • configurația echipamentului face posibilă o reglare extrem de precisă a curentului de sudare;
 • producătorul oferă o gamă largă de produse care sunt potrivite pentru aproape toate tipurile de sudare;
 • adesea mașinile de sudură Kemppi sunt caracterizate prin ușurința de utilizare și dimensiuni compacte;
 • în Rusia există centre oficiale de service ale producătorului, precum și puncte în care acestea vând dispozitive și accesorii suplimentare pentru acestea.

În ceea ce privește neajunsurile, merită menționat:

 • costisitoare;
 • intensitate energetică excesivă (numai pentru unele modele);
 • la un astfel de preț mulți parametri nu sunt foarte diferiți de dispozitivele care sunt mai ieftine.

Tipuri de dispozitive Kempi

Principalele soiuri ale produselor acestui producător includ următoarele:

 1. Orbital MIG welding. Cu această tehnică de tratare, se utilizează un fir special. Deseori folosit pentru lipirea oțelurilor. Dispozitivele din această clasă includ o pereche de blocuri care sunt deplasate de un cărucior.
 2. Dispozitive Kempi: tipuriSudarea orbitală TIG. Electrozii de tungsten (suprafețe) sunt utilizați pentru această procedură. Dispozitivele sunt caracterizate de costuri reduse și ușurință în utilizare.
 3. MAG / MIG sudare implică utilizarea instrumentelor standard și a gazului de protecție. Echipamente compacte, adesea echipate cu funcții suplimentare.
 4. Sudarea prin sudură. O astfel de prelucrare se face prin unități argon-arc. Compania este angajată în implementarea de dispozitive pe DC și AC.
 5. Sudarea MMA implică utilizarea invertoarelor convenționale.

Cum să alegeți echipamentul potrivit

Când selectați unitatea pentru nevoile dvs., trebuie să fiți atenți la un număr de parametri. Dacă intenționați să lucrați cu componente groase, atunci dispozitivul trebuie să aibă o sursă de energie suficientă. Aici sunt potrivite modele cu o valoare de 200 de amperi.

Dispozitivul Kempi: descriereNote importante: în ciuda faptului că tehnica a acestui producător finlandez este considerat a fi foarte fiabil, nu trebuie să uităm despre asigurarea unei ventilatii eficiente și de înaltă calitate, în caz contrar dispozitivul poate pur și simplu supraîncălzi.

Pentru unii sudori, prețul echipamentelor este aproape cel mai important lucru. Cu toate acestea, nu vă concentrați imediat pe cele mai scumpe produse, deoarece acestea pot fi echipate cu funcții "redundante" care pot fi utile doar pentru profesioniști cu experiență. De asemenea, specialiștii vor fi utile și toate tipurile de accesorii suplimentare și părți originale care pot fi folosite în caz de defalcare a echipamentului, ceea ce va economisi atât timp, cât și bani.

Operare și configurare

Începătorii de multe ori nu știu cum să configurați dispozitivul. În acest scop, trebuie să selectați mai întâi modul de funcționare, ghidat de tipul și dimensiunea metalului și a electrozilor. După determinarea modului, puteți continua configurarea aditivului de alimentare cu sârmă.

Când lucrați, asigurați-vă că echipamentul nu se supraîncălzește. Dacă observați semne de acest lucru, atunci dispozitivul trebuie să fie deconectat de la rețea și să așteptați un pic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sudarea prin arc cu arc prin electrozi non-consumabileSudarea prin arc cu arc prin electrozi non-consumabile
Caracteristici de cabluri pentru mașini de sudatCaracteristici de cabluri pentru mașini de sudat
MACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generalăMACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generală
Sugestii pentru alegerea unui tip invertor semi-automat de suduraSugestii pentru alegerea unui tip invertor semi-automat de sudura
Electrozi care ar trebui să fie aleși pentru sudarea prin invertorElectrozi care ar trebui să fie aleși pentru sudarea prin invertor
Repararea mașinilor de sudură de propriile mâiniRepararea mașinilor de sudură de propriile mâini
Aparate de inventar pentru sudare resanta sai 190Aparate de inventar pentru sudare resanta sai 190
Unitate invertor de sudura necostisitoare resanta sai 250Unitate invertor de sudura necostisitoare resanta sai 250
Sudarea prin sudură prin electrofuzie a țevilorSudarea prin sudură prin electrofuzie a țevilor
Care sunt tipurile și tipurile de mașini de sudatCare sunt tipurile și tipurile de mașini de sudat
» » Avantajele și dezavantajele mașinilor de sudura campi
© 2021 amigdas.com