amigdas.com

Mașini pentru jet: caracteristici, soiuri, caracteristici tehnice

JET JWS-2600 Mașină de frezat: preț, recenzii,JET - este o companie internationala, care este cel mai mare producator mondial de echipamente de prelucrare a lemnului si prelucrarea metalelor. Compania a fost înființată în Seattle (SUA) cu aproape 60 de ani în urmă, în 1958, și inițial angajată exclusiv în implementarea mașinilor fabricate în Japonia, propria linie industrială a fost construită după numai 10 ani, în 1968.

Tipuri de mașini cu reacție

Toate mașinile de tip Jet produse de companie, pornind de la atribuirea operatorului, pot fi împărțite în astfel de tipuri:

 • Jet Machine MBS-1013CSD - opinii, comparațiiforaj;
 • de cotitură;
 • frezare;
 • măcinare;
 • măcinare;
 • bandă de văzut;
 • benders.

Echipamente pentru bandă rulant

Mașină de găurit cu bandă JET MBS-1220DC 50000344TMașini de tăiat cu bandă sunt utilizate pentru tăierea conductelor de profil metalic, a canalelor, a fasciculelor de colțuri, a grinzilor. Datorită caracteristicilor de proiectare, ele sunt împărțite în mecanisme cu încărcare hidraulică, mașini-unelte și manual.

Mașini manuale sunt vândute mult mai ieftin decât analogii, acesta este unul din avantajele indiscutabile. În acest echipament, operatorul instalează independent piesa de prelucrat în manta și manipulează unitățile în timpul funcționării.

O caracteristică distinctivă a unui astfel de echipament este prezența unui arc de susținere, care optimizează coborârea și ridicarea cadrului.

Echipamentul manual este cel mai potrivit pentru o cantitate mică de lucru. Are dimensiuni minime și este capabil să lucreze dintr-o rețea electrică de uz casnic, ceea ce face posibilă utilizarea acestor unități în ateliere de lucru și în garaje.

Masina cu jet este marcată "J" în numele său, fiind fabricate următoarele tipuri de echipamente:

 • Sait JET J 351VJ-Z51V;
 • J-Z50V;
 • J-Z49V;
 • J-Z50SV;
 • J-Z50CSV.

Modelele diferă în diametrul de tăiere, care variază între 125-160 milimetri. Trebuie notat faptul că unghiul de tăiere pentru fiecare standard este de 60 de grade.

În kitul cu modele care conțin marca SV, există o substituție care asigură o stabilitate structurală specială. Unitatea J-350 CSC are un stand care este echipat cu echipament special pentru transferul lichidului de răcire.

JET MS-56SS

Bandă de ferăstrău pentru metal JET MBS-56CSEchipamentul dotat cu încărcătură hidraulică (din seria MBS) oferă un cilindru hidraulic suplimentar, în care sunt conectate baza mașinii și cadrul acesteia. În procesul de lucru, angajatul deplasează cadrul în poziția dorită, fixează piesa într-un viciu și activează mașina, apoi rama cilindrului hidraulic coboară lent cadrul.

Foi de jet deosebit de populare, cu încărcătură hidraulică, în funcție de utilizatori, modelul MBS-56CS este pe bună dreptate luat în considerare. Aceasta este o unitate destul de accesibilă, costul căruia variază între 75-80 de mii de ruble. Dispozitivul are următoarele caracteristici tehnice:

 • calibre de lucru din metal laminat: profil rotund - 125 mm,
 • profilul este patrat - 125-125 mm, profilul este dreptunghiular - 150-125 mm;
 • dimensiunea zonei de prelucrare este de 60 și 45 de grade;
 • viteza de direcție a pânzei - 20-50 de metri pe minut.

Un grup de mașini automate poate tăia blancuri fără participarea unui angajat, din care va fi necesar doar o strângere a piesei în viciu, după care alimentarea și tăierea vor fi efectuate automat. În plus, compania oferă mașini automate cu control CNC (modele VS-1318 FA și MVS-1012 CNC), valoarea cărora este egală cu 1,4 și, respectiv, 1,2 milioane de ruble.

Sala de întoarcere

Masini de jet: caracteristici,O astfel de varietate de mașini de la Jet este disponibilă într-o gamă largă. Vânzarea este disponibilă ca modele simple, ușoare în uz casnic, costul căruia nu depășește 50 mii, și echipamente profesionale de înaltă precizie, uneori cresc prețurile la 2,5 milioane de ruble.

Diametrul zonei tratate variază între 100 mm pentru modelele elementare (de exemplu, BD-3) la 660 mm (lot de mașini GH), 150-750 wați. După cum asigură utilizatorii, modelul optim pentru raportul dintre calitate și preț este un model de mașină BD-9G. Acest echipament este un tip de birou, care combină capacitățile unei unități de tăiere și de strunjire cu șuruburi.

Jet BD-9G

Specificații de performanță BD-9G:

 • Jet BD-9G - specificațiiViteza axului este cuprinsă între 50 - 2500 rpm;
 • putere - 750 W;
 • tipul fusului - MTZ;
 • diametrul maxim al prelucrării este de 200 mm;
 • zona diametrului filetului - 0,3-3 mm.

Aceasta este o alegere excelentă pentru o eliberare mică a lotului sau pentru o utilizare inițială. În condiții de operare severe și sarcini semnificative, este logic să se acorde atenție mașinilor universale din seria BP-SP, care au un nivel special de adăugare, denumit în continuare DIN-8606.

Echipamente de frezat

Începătorii categoriei de preț de pornire din lista de prețuri a Jet nu sunt prezentate. Prețurile pentru mașinile acestui soi încep de la 550 mii de ruble și se opresc la aproximativ 2,5 milioane de ruble. Unul dintre cele mai moderne mașini-unelte produse sub marca JTM-2036 PF a ieșit din departamentele de producție ale întreprinderii.

JTM-2036 PF

Are astfel de avantaje operaționale:

 • Vertical centru de frezare CNCalimentarea triaxială a ghilotinei cu o viteză de reglare netedă;
 • prezența a două axe, ceea ce crește semnificativ potențialul funcțional al unității;
 • Reglarea poziției mesei în plan orizontal și vertical;
 • dispozitiv de indicare digitală încorporat;
 • prezența unui sistem de alimentare cu răcire a uneltelor de prelucrare;
 • funcția de alimentare automată a piesei de prelucrat.

Jet JTM-2036 PF

Puterea dispozitivului este egală cu 3750 W, viteza de rotație este de la 40 la 2 mii de rotații. Suprafața mesei de lucru orizontale este de 90 cm, iar zona mesei de lucru pe verticală este de 120 x 25 cm. Producătorul oferă o garanție de până la doi ani pentru această unitate.

foraj

Lista mașinilor de găurit pentru lemn de la compania Jet include unități de nivel profesional și amator.

JDP-15

În categoria de preț, "economia" se distinge prin mașina JDP-15, valoarea căreia este de 47 mii de ruble. Parametrii tehnici ai modelului sunt după cum urmează:

 • Masina de gaurit JDP-15 - recenziiputere - 520 W;
 • viteza de rotație - 210-2600 rpm;
 • diametrul maxim al găurii este de 22 mm;
 • distanța dintre masă și ax este de 450 mm,
 • deschiderea axului - 190 mm.

Acest echipament este destinat funcționării pe termen lung în condiții de încărcare constantă. Potrivit mărturiilor utilizatorilor, aceasta este cea mai bună mașină din categoria de valori de până la 50 mii, inclusiv produsele concurenților.

GHD-27PF

Mașină de găurit uneltePentru utilizarea în producție în producția de dimensiuni mari și mijlocii, o soluție competentă va fi modelul GHD-27PF. Este o mașină cu roți dințate, caracteristică a cărei prezență este dinții conice pe angrenaje, ceea ce permite asigurarea unei vibrații minime și a unui zgomot cât mai mic posibil.

 • Puterea unității este de 1,5 mii W, viteza maximă fiind de 3200 rpm.
 • Distanța dintre arbore și arbore este de 950 mm, dispozitivul este echipat cu un sistem de alimentare cu lichid de răcire.

Echipament de macinare

Echipament de ascuțit JETCompania Jet a fabricat și furnizat pe piețele specializate 3 serii de mașini de rectificat, împărțite în tipuri:

 • JBG (mașini universale),
 • JBG-A (unități industriale),
 • IBG (instalații profesionale).

Dispozitivele din gama JBG sunt expuse în categoria de valoare 10-15 mii, JBG-A - 30-40 mii, IBG - mai mult de 80 mii de ruble.

Mașina de rectificat JET JBG 200În gama JBG există 2 modele - JBG-150 și JBG-200, care diferă între capacitatea de 260 și respectiv 370 Wt, iar dimensiunea discului de măcinare este de 150 și respectiv 200 mm.

O roată de șlefuit atât în ​​mașini profesionale cât și amateur are o dimensiune a granulelor de 36 / 60G.

Modelele pentru șlefuirea profesională se disting printr-un motor mai puternic, îmbunătățit (până la 1500 W), precum și lagărele de protecție împotriva prafului care au o durată mai lungă de viață și prezența unui ecran protector și a unui substrat reglabil în setul de livrare.

Țevi de îndoire

Mașinile proiectate pentru profilele de îndoire și pentru țevi rotunde sunt prezente în gama de produse Jet în două modele - JHPB-3 (exprimare în valoare de 65 de mii) și JHPB-2 (nu mai mult de 39 mii).

O caracteristică caracteristică a acestor modele este configurația ergonomică - un echipament compact pe trei picioare de sprijin, proiectate pentru a funcționa direct pe șantier.

Hrănitor pentru țevi hidraulice JET JHPB

Jet JHPB-3

Mașinile de îndoire a tuburilor nu presupun o conexiune la rețeaua electrică, din cauză că îndoirea este efectuată de o forță care este mărită prin intermediul unei cricuri hidraulice.

JHPB-2

Este capabil să lucreze cu țevi cu diametrul de până la 60 mm și cu o grosime a peretelui de 5 mm. Dispozitivul este capabil să dezvolte o presiune în intervalul de 8-8,8 tone.

JHPB-3

Are o capacitate crescută, unitatea poate crește presiunea la 19,6 tone. Această caracteristică îi permite să se îndoaască țevi până la 88,5 mm inclusiv, cu o grosime a peretelui de până la 6 milimetri.

Utilizatorul ar trebui să țină seama de faptul că pentru toată multifuncționalitatea și atractivitatea mașinilor Jet, ele reprezintă o nișă foarte specifică, care nu este deloc răspândită pretutindeni. În performanță profesională pentru orice operație, utilizați o mașină individuală. Acest lucru face posibilă creșterea produsului consumat fabricat cu ajutorul mașinii-unelte. Cu toate acestea, pentru nevoile gospodăriei, o astfel de alegere nu este întotdeauna potrivită datorită barei de prețuri ridicate.

Jet 54A este o nișă unică pe piață

În situații extreme, consumatorul trebuie să facă compromisuri. Pentru producția industrială, este mai des decât alegerea mașinii combinate JET, care garantează un nivel de calitate de bază și o bară de fiabilitate satisfăcătoare.

Specialiștii obișnuiți la domiciliu se îndreaptă către mașini universale la prețuri accesibile, în prealabil în acord cu dezavantajele designului lor și alte inexactități. Acesta este motivul pentru popularitatea modelelor interne, printre care, totuși, multe modificări de înaltă calitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Echipamente moderne pentru gravarea pe metalEchipamente moderne pentru gravarea pe metal
Mașină de șlefuit: soiuri, caracteristici și principiu de funcționareMașină de șlefuit: soiuri, caracteristici și principiu de funcționare
Tehnologia prelucrării metalelor electroeroziveTehnologia prelucrării metalelor electroerozive
Caracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemnCaracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemn
Mașini de rectificat cilindrice pentru metalMașini de rectificat cilindrice pentru metal
Mașină de tăiat formate: caracteristici ale utilizării saleMașină de tăiat formate: caracteristici ale utilizării sale
Mașină de tăiat filet pentru țeviMașină de tăiat filet pentru țevi
Întoarcere: capacități tehnice, tipuri, produse metaliceÎntoarcere: capacități tehnice, tipuri, produse metalice
Crearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile taleCrearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile tale
Tipuri de EDM și prelucrarea metalelorTipuri de EDM și prelucrarea metalelor
» » Mașini pentru jet: caracteristici, soiuri, caracteristici tehnice
© 2021 amigdas.com