amigdas.com

Câți ani trăiesc papagalii lui Corella

Descrierea CorellasPapagalii rasei Corell au fost iubiți de mult timp pentru temperamentul și comportamentul său prietenos. Fiind legate de animalul tău cu pene în fiecare an din ce în ce mai mult, proprietarii se întreabă: "Câți trăiesc cocoșii?". Durata de viață a acestei specii depinde direct de mediul înconjurător, de condițiile de detenție și de capacitatea de a câștiga încrederea animalului dumneavoastră. Apoi îi va multumi pe proprietarul său cu un comportament amuzant și va prezenta o mulțime de momente interesante.

Descriere și habitat

Haraktekristika

Reprezentanții cu pene din această rasă sunt păsări de bună natură și sociabile. Dimensiunea un pic mai puțin decât un porumbel, au un aspect amuzant, pe care ei le trădează o creastă galbenă și obraji strălucitori. Toată această imagine drăguță nu va lăsa indiferent nici un fan al păsărilor ornamentale. În țara lor de origine, ei erau numiți nimfă pentru colorarea lor și capacitatea de a fuziona cu mediul. Culoarea corella poate fi:

 • gri
 • alb
 • galben

habitate

Unde trăiesc coraliiPatria lor este Australia. În natură, preferă să trăiască pe copaci care cresc de-a lungul râurilor. Cel mai adesea, ei se stabilesc pe copaci uscați de eucalipt, astfel încât culoarea lor să coincidă cât mai mult posibil cu trunchiul gri uscat. Astfel devin invizibili pentru dușmanii lor naturali. Și aceste păsări, care locuiesc în jungla australiană, au o mulțime de ele. În Europa, au fost aduse nu cu mult timp în urmă, mai exact, în secolul al XIX-lea.

Culoarea bărbaților este mai luminată - argintiu gri. La femele, penajul este mai plictisitor, gri închis și nu este atât de luminos ca o creastă. Paul poate fi determinat numai de un papagal crescut, care se uită îndeaproape. Fiecare subspecietate are propriile caracteristici. Cel mai comun tip - este un papagal cu un corp de culoare gri, cu un cap mic galben și portocaliu schochkami și lipirea de culoare galben smocuri drăguț cu sfaturi gri închis. Lunile de la 12 la culoarea lor se pot schimba. Dimensiunea corpului este de 33 centimetri, care include o coada de cincisprezece centimetri. Este totul despre 80-110 grame.

Durată de viață în condiții sălbatice

 • Cât timp trăiesc cocoșiiÎn natură, papagali din această specie nu trăiesc mai mult de 10-16 ani. Subzistența auto-suficientă și amenințarea constantă a prădătorilor reduc semnificativ speranța de viață. Australia este o regiune aridă, iar plantele se usucă acolo foarte repede. Aceasta împinge păsările pe zborurile permanente în căutarea hranei.
 • Și cu apă, nu totul este simplu. Adesea este poluat sau otrăvit, sau trebuie să zboare mai mulți kilometri. În căldură și nutriție necorespunzătoare, este dificil de făcut. În cazul în care în apropiere cresc copaci tropicale, pe care există un fruct suculent.
 • Există pericolul căderii în capcanele așezate pe câmpurile de grâu. Vulturul, șoimul peregrin, falconul reprezintă o amenințare majoră pentru Corelliani, deoarece sunt dușmanii lor naturali.

Toate aceste dificultăți se reduc foarte mult corelațiile dintre speranța de viață. Dar acasă, acești papagali frumoși pot trăi mult mai mult. La urma urmei, ei nu trebuie să-și facă griji cu privire la modul în care se hrănesc singuri. Pentru aceasta, are un proprietar de îngrijire.

Conținut la domiciliu

Atunci când achiziționați o corella într-un magazin de animale de companie, este necesar să consultați vânzătorul despre păstrarea corectă a păsărilor de curte la domiciliu. La urma urmei, o mai bună îngrijire pentru pasăre, cu atât mai mult viața coralului. La domiciliu pot trăi cu ușurință mai mult. Se întâmplă ca corelațiile să supraviețuiască la 30 de ani, dar ele sunt ficat de lungă durată. Durata medie a coralilor este de 15-25 de ani.

 1. Reproducerea coralilorDimensiunea celulei.
 2. Conținutul său.
 3. Putere.
 4. Temperatura din cameră.
 5. Umiditate.
 6. Somn.
 7. Absența stresului.

Condiții de viață

Pentru a trăi într-o casă, Corelle, desigur, ai nevoie de o cușcă. Pentru papagal simțit confortabil, dimensiunea casei sale ar trebui să fie de un metru și jumătate de metri patrati. Într-o cușcă îngrozită, un papagal poate să se maimute. Este de dorit ca celula să fie largă. Și în interior, totul trebuie să corespundă unui conținut confortabil. Este mai bine dacă cârligele și scările sunt făcute din pomi fructiferi. Pentru animalele de companie nu era singuratic, merită să cumpere jucării pentru el. O oglindă mică și un clopot îți va luminia timpul.

temperatură

Toată lumea știe că papagalii sunt păsări tropicale, și au nevoie de condiții apropiate de mediul natural. Temperatura în cameră ar trebui să fie confortabilă, în altitudini de 20-25 de grade. Umiditatea este de aproximativ 60%, care, în plus, va fi utilă tuturor membrilor familiei, și nu doar unui elev cu pene. Nu puneți cușca într-o pescaj și evitați fluctuațiile de temperatură.

În încăperea unde există o cușcă cu un papagal, nu puteți folosi odorizante și alte aerosoli. Fumul de tutun este de asemenea negativ afectează sănătatea papagalului. Mirosurile negative afectează în mod semnificativ cât de mult trăiește papagalul Corail.

Sursă de alimentare

Dieta porumbului ar trebui să fie variată. Principala hrană este cerealele, dar au nevoie de fructe și ierburi proaspete. Mai multe fructe, cu atât mai bine și din verde este mai bine să alegi: vârfurile de morcovi, frunze de păpădie și țelină. Este mai bine să nu oferiți mâncare și mâncăruri de pe masă. Lăsați mâncarea papagalului să fie cât mai aproape de natura.

Stresul și somnul

Modul în care Coral FeedsCantitatea corectă de somn și absență stresul afectează cel mai eficient papagalii corella. sunete bruște ascuțite și Claps, pisică sau copii mici, agitând cușcă și să sară în jurul valorii de papagali, înfricoșătoare și dăunătoare pentru starea emoțională. În cazul în care casa are copii, trebuie să-i avertizați că ei nu sperie croat. Vorbește cu el într-o voce calmă, pronunțând clar cuvintele - brusc le va aminti.

Papagal din această specie un somn lung și odihnitor este necesar. În timpul iernii, are nevoie de 12 ore, iar vara va fi de ajuns și 10. Este necesar nu numai pentru un somn de noapte, dar și pentru o zi. În mediul natural, activitatea de vârf are loc dimineața și seara, iar după-amiaza păsările încearcă să se relaxeze. De asemenea, dacă noaptea papagalul nu are suficient somn, atunci acesta va compensa ore întregi de somn în timpul zilei.

Proprietarul este vinovat de o scurtă viață

Se întâmplă ca proprietarii să devină vinovați de durata scurtă de viață a corellei. Cauza morții poate fi neglijența sa. Există mai multe cauze de accidente:

 1. Leziuni.
 2. Bolile infecțioase din cauza conținutului slab.
 3. Deschideți ferestrele și tavile de ventilație. Firele electrice, chimicalele descoperite, obiectele mici și ușile pot provoca vătămări. O pasăre poate sparge un pahar sau o oglindă, poate mușca o floare otrăvitoare, se încurcă în frânghii.
 4. Adesea, proprietarii nu observă un fel de animale nesănătoase și deprimate ale animalului lor de companie și nu o iau în fața medicului veterinar. În timp, boala întreruptă ar prelungi viața păsării, dar proprietarii neglijenți nu se îngrijesc bine de animalul de companie.

Dacă știți regulile de îngrijire a papagalilor, cu numele frumos al nimfei, animalul de companie va trăi cât mai mult posibil și va mulțumi tuturor membrilor familiei cu amuzamentele sale amuzante și dulci. Este grija proprietarului care garantează fericirea și viața lungă a croaților. Dacă cumpărați o nimfă, puteți găsi un prieten cu care va fi frumos să treceți timpul și să-l învățați să vorbească. La urma urmei, îmblânzirea unui papagal este suficient de simplă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ai grijă de un papagal ondulat acasăCum să ai grijă de un papagal ondulat acasă
Câți ani trăiește vacă și ce afectează?Câți ani trăiește vacă și ce afectează?
Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și feteCum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Îngrijirea și întreținerea papagalului corellian acasăÎngrijirea și întreținerea papagalului corellian acasă
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Câți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lorCâți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lor
Speranța de viață a iepurelui decorativSperanța de viață a iepurelui decorativ
Câți ani trăiesc porumbeii în diferite condițiiCâți ani trăiesc porumbeii în diferite condiții
Câți ani sunt păstorii germaniCâți ani sunt păstorii germani
» » Câți ani trăiesc papagalii lui Corella
© 2021 amigdas.com