amigdas.com

Cum sa faci o masina pentru a-ti forta mainile

Tipuri de unelte pentru forjareDatorită sofisticării și frumuseții, produsele metalice decorative realizate prin metoda forjării la rece sunt acum în mare cerere. Astfel de elemente sunt costisitoare și nu oricine are posibilitatea de a le cumpăra. Cu toate acestea, le puteți face singuri. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o mașină de forjat la domiciliu, după care puteți începe să implementați cele mai rafinate idei.

Tipuri de unelte pentru forjare

Principalul echipament pentru forjarea obiectelor decorative cu mâinile lor sunt mașinile și diverse scule de mână. Unitatea electrică este folosită destul de rar, deoarece costurile energetice și productivitatea ridicată nu sunt echivalente cu complexitatea elementelor produse.

Specialiștii disting astfel de tipuri de mașini pentru forjarea frigului cu propriile mâini:

  • twistere;
  • torsiune;
  • inerțial-ștanțare;
  • îndoire.

Elemente de vopsire și asamblare

Twisters sau twisters sunt capabile să formeze spirale plate și bucle frumoase mici. Unitățile de torsiune realizează răsucirea metalului în șurub și părți din spirală voluminoasă, de exemplu becuri și coșuri.

Mașini de ștanțat inerție vărsați barele de fier în vârfuri formate, efectuați ștanțarea clemelor decorative pentru fixarea elementelor modelului. Și, de asemenea, aceste dispozitive strânge un val mic pe produse lungi. Dispozitivele de îndoire sunt stretch, push și universal. Cu ajutorul lor puteți face diferite zig-uri, inele și bucle.

Elemente de vopsire și asamblare

Piesele de vopsire se fac numai cu emailuri speciale de fierar. Dacă este necesar, puteți utiliza vopsea pentru metal, care este realizată pe bază acrilică.

Produsele fabricate prin metoda forjării la rece pot fi îmbinate prin astfel de metode:

  • cu ajutorul unei mașini de sudat;
  • cu ajutorul clemelor metalice.

La sudare, piesele metalice sunt sudate împreună, iar zgura formată este îndepărtată de orice dispozitiv de măcinare. Legătura cu benzi decorative arată foarte frumoasă. Pentru a face clemele, aplicați benzi mici de metal, cu o grosime de 2 milimetri.

Cum de a proiecta o mașină

Cum de a proiecta o mașinăÎnainte de asamblarea mașinii de forjat la rece cu propriile mâini, trebuie să faceți un proiect de calitate, în care trebuie să descrieți în detaliu toate detaliile cele mai mici. Dar mai întâi merită citit un număr mare de literatură de specialitate. Va descrie toate dispozitivele de forjare. Toate acestea sunt necesare pentru a se asigura că nu există situații dificile, a existat o idee despre dispozitiv, dimensiunile și dimensiunea nodurilor principale. Toate elementele viitorului produs vor fi făcute din metal nedorite sau din părțile vechi din mecanisme.

În primul rând trebuie să faceți un pat de încredere. Pe suprafața sa vor fi amplasate părțile principale ale mașinii de uz casnic. Baza trebuie să fie făcută dintr-un material foarte puternic, de exemplu un lemn gros sau o placă metalică. Experții recomandă crearea unui suport de fier pentru cadru din picioare fixate ferm împreună. Ca rezultat, ar trebui obținut un banc de lucru mare. După asamblarea și instalarea cadrului în locul potrivit, merită să începeți asamblarea și fixarea pieselor rămase.

Dispozitiv de torsiune acasă

Dispozitiv de torsiune acasă

Kovaniya ParkanAcest aparat este necesar pentru răsucirea uniaxală și longitudinală a pieselor dintr-o tijă metalică de formă pătrată sau transversală. Pentru a face baza barei de torsiune, merită să utilizați un fascicul sau un canal. Cu ajutorul unei mașini de sudat, se atașează o bandă groasă de metal, la care se pune vise de metal. Ele vor fixa bine partea fixă ​​a piesei de prelucrat. Vise metalice sunt fixate cu 4 șuruburi cu un diametru de cel puțin M18. Pentru a îmbunătăți calitatea fixării piesei de prelucrat, este necesară sudarea plăcilor ondulate mici de tablă pe dispozitiv.

Pe cealaltă parte a suprafeței de lucru, sunt atașate role de ghidare la care este conectată o unitate de strângere pentru partea mobilă a tijei. Ansamblul de prindere este asamblat din feroar. Trebuie să facă găuri de prindere pentru bolțurile de prindere, care se află sub un unghi de aproximativ 120 de grade. Șuruburile de fixare trebuie să aibă capăt plat și să fie topit din metal durabil. Toate unitățile de strângere trebuie aliniate coaxial. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza nivelul clădirii, pătratul, etrierul sau alte instrumente de lăcătuș.

Scule de mana sculptate manual

Următoarea etapă va fi fabricarea de pixuri speciale pentru rotirea părții mobile a unității de strângere. Pentru a reduce forța aplicată, este necesar să obțineți cea mai lungă pârghie posibilă. Mânerul este mai bine să se colecteze cu bucșa din cauciuc. Acest lucru elimină complet alunecarea mâinii în timpul forjării.

În plus, mașina trebuie verificată pentru a asigura fiabilitatea fixării tuturor părților componente și precizia deformării piesei de prelucrat. După finalizarea tuturor verificărilor, produsul este bine atașat la cadrul de susținere autoportret.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mașini de rectificat cilindrice pentru metalMașini de rectificat cilindrice pentru metal
Crearea unei mașini pentru forjarea la rece a propriilor mâiniCrearea unei mașini pentru forjarea la rece a propriilor mâini
Produse metalice forjate în design peisagisticProduse metalice forjate în design peisagistic
Fotografie de brazieri de metal pentru cabane de varaFotografie de brazieri de metal pentru cabane de vara
Cum de a crea un produs forjat cu mâinile taleCum de a crea un produs forjat cu mâinile tale
Copertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasăCopertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasă
Produse metalice din elemente de forjare la receProduse metalice din elemente de forjare la rece
Grajdurile forjate pe propria lor pridvorGrajdurile forjate pe propria lor pridvor
Produse forjate în interior: grătare pe ferestre și ușiProduse forjate în interior: grătare pe ferestre și uși
Feronerie din fier forjat cu descriere și fotografieFeronerie din fier forjat cu descriere și fotografie
» » Cum sa faci o masina pentru a-ti forta mainile
© 2021 amigdas.com