amigdas.com

Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie

Smegma - ce este?Aproape toți oamenii la un moment dat din viața lor se confruntă cu faptul că o masă asemănătoare grăsimii se acumulează în jurul penisului glandului, care se numește smegma. În mod normal, această substanță este produsă de organism pentru a facilita alunecarea capului în preput. Dar în cantități mari de smegma la bărbați poate provoca o varietate de boli.

Ce este smegma? Asta este un secret uleios, Este produsă de glande situate pe partea interioară a preputului. Acesta poate fi amestecat cu celulele pielii moarte și formează un mediu nutritiv pentru dezvoltarea diferitelor bacterii care trăiesc prin utilizarea de acizi grași. Rezultatul este un amestec de alb, cu un miros neplăcut. Cum arată acest lucru poate fi văzut pe fotografia de pe Internet.

Glandele secrete - smegma, probleme masculineSmegma la bărbați începe să apară la o vârstă fragedă. Se găsește chiar și la sugari. Cu cât omul mai în vârstă devine, cu atît secretul uleios este produs de glande. Nivelul maxim de secreție este la pubertate. În acest moment, adolescenții o confundă adesea cu următoarele patologii:

  • Leziuni fungice ale mucoasei preputului.
  • Pus cu gonoree și chlamydoză.

În condiții normale descărcarea nu este periculoasă pentru bărbații tineri. În plus, până la vârsta de treizeci de ani, dezvoltarea unui secret uleios este normală.

Cum să eliminați smegma?

Cu o ușoară smegma oamenii nu trebuie să se bată cu ea. Este necesar să vă angajați în tratament atunci când se produce un secret uleios în exces. Faptul este ca, in numar mare, poate provoca balanoposthita, care este o infrangere inflamatorie a preputului. Această boală se manifestă prin umflarea penisului și a crăpării penisului.

Smegma la copil - diagnosticde asemenea excesul de smegma poate provoca papilomatoză - formarea de ciuperci ca niște creșteri pe capul penisului. Dacă doriți, un om poate să scape cu ușurință de smegma. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să acordați o atenție corespunzătoare igienei penisului.

Conform datelor statistice, la bărbați, respectând igiena personală, bolile penisului - aceasta este o mare raritate. Dar cei de sex mai puternic care îngrijesc neglijent la igiena personală, astfel de boli sunt comune.

Ce poate confunda smegma?

Adesea, o acoperire albă pe capul penisului este confundată cu un smigm, dar de fapt aceasta este o candidoză. De fapt, această boală se manifestă și ea într-o floare albă.

Placa albă pe penis - cauzele excrețieiSpre deosebire de smegma, Candidoza nu provoacă bacterii, ci ciuperci. Un bărbat primește această boală cel mai adesea de la o femeie care are o lupă netratată. Cu toate acestea, în unele cazuri, sursa bolii poate fi mâinile murdare și lenjeria de corp.

Simptomele de candidoză:

  • Mânatul penisului.
  • Înroșirea capului și umflarea acestuia.
  • Foci de eroziune pe piele.
  • Placă albă, mirositoare.
  • Mâncărime prin urinare și contact sexual.
  • Scăderea răspunsurilor imune.

Trebuie remarcat faptul că omul nu poate distinge în mod independent smegma de candidoză. Puteți face acest lucru numai cu ajutorul testelor de laborator, desemnate de un medic.

smegma
Bilele albe sub carnea superioarăPlaca albă pe un membru al unui om - motiveleDescărcarea pe cap - metode de tratamentSmegma pe capul penisului - cauze și tratament

Uneori femei cu descoperirea oroarei fiii lor au descărcare albă pe capul penisului. Nu este nimic de înfricoșat. Smegma - un fenomen normal la bărbații cu vârsta sub 30 de ani. Pentru confortul propriu, o femeie poate arăta copilului medicului.

Smegma la sugari

În cazul în care copilul între preput iar capul penisului acumulează o cantitate mare de secreții uleioase de alb, atunci există posibilitatea apariției inflamației - smegmatite. În cazul în care procesul inflamator se dezvoltă pe fundalul fimozelor, atunci femeia trebuie să arate în mod obligatoriu copilul medicului. Doar medicul poate salva copilul din cauza problemei.

Acoperirea albă pe cap - diagnosticarea bolilorLa bebeluși prepuț și capul penisului sunt sudate într-una. Separarea lor are loc treptat și este însoțită de formarea unui număr mare de smegma pentru sugari, care nu are nimic de-a face cu smegma la bărbați.

părinți ar trebui să alarmeze nu însuși secretul uleios, ci simptomele care îi însoțesc aspectul: umflarea, umflarea pielii în jurul capului cu urinare, înroșirea preputului. Acestea indică evoluția bolilor.

profilaxie

În cazul în care boala a fost descoperită la copil și este însoțită de simptome de inflamație, nu ar trebui nici măcar să încercați să separați prepuțul din capul penisului de unul singur. Acest lucru poate provoca dureri severe la copil. Acest lucru ar trebui făcut de un chirurg experimentat. El va face totul foarte repede și cu pagube minime. Cel mai important, va asigura siguranța acestei proceduri.

În multe țări pentru prevenire boli cauzate de smegma, recurge la circumcizie - circumcizia preputului. În Rusia, mulți medici cred, de asemenea, că această procedură va afecta în continuare pozitiv sănătatea unui bărbat. Cu toate acestea, până în prezent circumcizia în țara noastră este percepută numai la nivelul obiceiului național.

Pentru un bărbat nu au existat probleme cu un penis, ar trebui învățat de la o vârstă fragedă la igiena locurilor intime.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să spăl o fată nou-născutăCum să spăl o fată nou-născută
Pupulele perle: de ce apar oamenii?Pupulele perle: de ce apar oamenii?
Inflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratamentInflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratament
Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?
Vagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratamentVagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratament
Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbațiTratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați
Fimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicalăFimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicală
Balanopotită la bărbați: semne, simptome, fotografii și tratamentBalanopotită la bărbați: semne, simptome, fotografii și tratament
Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculinRidicarea capului - un element important pe genitalul masculin
Fimoza la băieți: tratament la domiciliuFimoza la băieți: tratament la domiciliu
» » Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
© 2021 amigdas.com