amigdas.com

Concasor pentru cereale prin mâinile proprii

Concasor de cereale de casăConcasor de cereale, creat de propriile mâini, nu va da la capabilitățile și caracteristicile sale de produse vândute pe piața construcțiilor. Nodul principal este

motorul electric însuși, care are o putere și o viteză destul de ridicată. Din acest motiv, modelele create de detaliile unei mașini de spălat sau de un bulgar sunt foarte populare. Astfel de structuri auto-create sunt considerate indispensabile în gospodărie.

Crearea unui granulator de la un bulgar

Granulat granulat din bulgarăO mașină de văzut cu discuri rotative este considerată un lucru indispensabil pentru casă și pentru fermă ca întreg. Deci, fermierii au înțeles modul în care este posibilă extinderea într-o mai mare măsură a funcționalității unei astfel de scule electrice. De la bulgară puteți crea un bun și de calitate concasor de cereale acasă. Pentru producătorul acestui desen, desenele nu sunt necesare. Pentru a crea astfel de costuri.

Mai întâi luăm foaie de placaj durabil. Aceasta va fi baza întregului proiect, la care vor fi anexate celelalte părți. În acest caz, puteți folosi o bucată de laminat. În placaj trebuie să tăiați câteva găuri, una dintre ele fiind de a introduce carcasa din ferăstrău și în celălalt buncher pentru cereale.

Cazul din limba bulgară trebuie fixat cu un suport metalic special, precum și cu șuruburi suplimentare. În loc de o lamă de tăiere, merită să creați un cuțit metalic cu un ascuțitor suplimentar dublu-tăiat. Un astfel de măcinat este bun pentru cereale.

La partea inferioară a plăcii de placaj este necesar să atașați o plasă specială cu șuruburi, care să corespundă dimensiunii și diametrului. Aceste grile pot fi cumpărate într-un magazin special gata deja sau făcut independent. De exemplu, utilizați o tavă cu găuri găurite în partea inferioară sau o gaură veche.

Sub forma unui buncăr pentru utilizarea cerealelor, puteți folosi o sticlă de plastic de cinci litri. Deci, un concasor de cereale bugetat, creat independent, va fi gata de utilizare.

Concasor de cereale din mașina de spălat

 • Concasor pentru acasăÎn condițiile casei, un concasor de cereale poate ieși calitativ și dintr-o mașină de spălat veche, inutilă. Acesta va fi un model mai bun decât metoda anterioară de a crea un concasor.
 • În general, mașina de spălat include deja funcțiile de tăiere și de tăiere a hranei, pentru aceasta este ușor modificată.
 • Merită să spunem că baza este cea mai bună pentru spălarea mașini de producție veche. Cel mai adesea acestea sunt reprezentate de o formă cilindrică, iar motoarele sunt situate în partea inferioară.
 • Pentru ca concasorul să funcționeze corect, rotorul trebuie echipat cu un motor suplimentar. Ar trebui să fie instalat în partea superioară, direct sub capacul superior.

Instalați un astfel de motor pe colțurile metalice sau pe plăci. Ca și în prima metodă, este necesar să se creeze un cuțit metalic cu ascuțire dublă, marginea de tăiere nu trebuie să ajungă puțin la marginile peretelui.

Al doilea cuțit trebuie instalat pe motorul de bază, care va fi amplasat mai jos. Pentru ca concasorul de cereale, care este fabricat manual, să lucreze cu efect maxim, cuțitele de tăiere trebuie să se rotească în părțile opuse.

În capacul de sus este necesar să tăiați o gaură specială pentru căderea de cereale în ea. Merită să creați o pâlnie mică, astfel încât dispozitivul să funcționeze cu pierderi minime și un confort sporit. Sub forma unei pâlnii este necesar să se utilizeze absolut orice recipient din plastic cu gât larg sau pentru a crea o cutie mică din tablă.

Dacă luăm în considerare faptul că motorul superior va funcționa într-un mediu agresiv, atunci este necesar să-l completați cu un capac de praf. Puteți crea-o singur dintr-o cutie goală de vopsea. În apropierea motorului inferior, în peretele lateral există o deschidere a fantei pentru ieșirea granulei zdrobite din acesta.

Principiul funcționării unui astfel de dispozitiv este destul de ușor și intuitiv. În ansamblu, un astfel de produs ne amintește de un măcinător de cafea mare. Datorită unei astfel de suprafețe mari de tăiere și a unei rotații versatile a cuțitelor, tăietorul de furaje măcinat efectiv diferite tipuri de culturi de cereale.

Desenele specifice de utilizat în acest caz nu au sens, deoarece un astfel de model al mașinii de spălat, luat ca bază, poate fi foarte diferit. Principalul lucru este să înțelegeți procesul general de funcționare a dispozitivului. Trebuie remarcat faptul că acest tip de concasor de cereale, realizat independent, este utilizat cel mai adesea acasă.

Distribuitor de cereale de la un aspirator

Cum se face o moară de cerealePuteți crea independent un concasor de cereale folosind componente ale unui aspirator vechi. În acest caz, nu avem nevoie de un aspirator, pentru asta ar trebui să folosim doar un motor electric. Ca bază, merită luată o foaie de placaj solid, cu găuri tăiate în centru. Prin astfel de găuri, arborele de lucru al motorului va trece.

Pentru a crea un cuțit este de a folosi o placă metalică, a cărei lățime ar trebui să ajungă până la 200 mm și o grosime totală de aproximativ 1,5 milimetri.

Cel mai bine este să folosiți un disc suplimentar de la tăietorul de legume. Cuțitul trebuie fixat pe arborele motorului electric cu ajutorul unor piulițe.

Ca cameră de lucru, merită să aplicați în magazin o sită metalică gata făcută și achiziționată, dar cel mai bine ar fi dacă o creați singur. Dacă aveți de gând să mănânci nu numai cerealele, ci și legumele, atunci grila trebuie să aibă o funcție de fotografiere, cu un diametru total diferit în celulă. În produsele cumpărate, cum ar fi Interschimbabilitatea nu este creată.

Pentru a produce ecranul în sine, ar trebui să luați o foaie subțire de metal, care pe lungime va fi egală cu 700 mm. O astfel de piesă de prelucrat ar trebui să fie pliată într-un inel, marginile ar trebui să fie cu șurub sau nit. Marginea inferioară este îndoită spre exterior, lățimea totală a părții pliate nu trebuie să fie mai mare de 15 milimetri. Îndoiala ar trebui făcută fără nici o greșeală pentru a fixa grila.

Sub sită este necesar să se instaleze o pâlnie de primire, care trebuie utilizată pentru produsele finite. În acest caz, puteți utiliza orice capacitate care are volumul de care aveți nevoie. Poate fi fie o tigaie, fie o cutie de tablă simplă. Pentru a alimenta boabele în cameră, puteți crea o cutie specială de staniu. Pentru controlul general asupra furnizării unor astfel de materii prime, cutia însăși ar trebui să fie completată cu o lambă mobilă.

Din informațiile descrise mai sus, se poate concluziona că concasorul de cereale, indiferent de materiale, ar trebui să funcționeze doar într-o singură metodă. Pentru a crea cea mai bună calitate de tăiere cu furcă, merită arătat un pic de entuziasm. Ca detalii suplimentare veți avea nevoie de:

 • Concasor de cereale de casăMotorul electric. La domiciliu, puteți lua un motor cu o putere totală de 1,5-2 kW, cu o viteză de rotație de aproximativ 150 rpm. Chiar și în cazul în care în casa dvs. nu aveți echipament vechi și inutil pe care să-l dezasamblați, puteți cumpăra un astfel de motor pe orice piață sau într-un magazin de bunuri reciclate. Pentru a utiliza motoare mai puternice, nu are sens, deoarece în acest caz se poate dezvolta consumul total de energie, precum și beneficiile economice în utilizarea acestor echipamente.
 • Tăiați planul. Este creat din absolut orice foaie de metal puternic pentru câteva minute. În acest caz, puteți utiliza discuri gata preparate din butași de legume sau mixere.
 • Sieve. Diametrul în astfel de celule va depinde direct de finețea măcinării. În același timp, puteți cumpăra un produs finit sau creați un design personal cu rețele interconectate.

Chiar dacă achiziționați piesele necesare, costul tăietorilor pentru hrana auto-făcută va fi de câteva ori mai mic decât prețul oricărui model. Cu toate acestea, performanța generală a dispozitivului va fi oarecum mai proastă.

Soiuri de mașini pentru rafinarea cerealelor

În conformitate cu principiul funcționării Mașinile pentru procesul de măcinare a cerealelor pot fi împărțite în mai multe tipuri simultan. Acestea includ:

 • Distrugator de cerealeMasina cu ciocan - în acest design, elementele de slefuire trebuie montate pe rotor, care se va roti în pâlnia de primire.
 • Concasorul de impact - camerele de lucru în unități de acest tip sunt realizate din metal puternic, ceea ce conferă mașinii cea mai mare rezistență și fiabilitate. Părțile pentru procesul de măcinare au lovit pereții buncărului, împreună cu acesta, zdrobind boabele. Cu toate acestea, părțile de concasare vor continua să bată pe pereți până când boabele se transformă complet într-un amestec de componente mai mici.
 • Mașină de discat - în acest design există cuțite de zdrobire care vor fi atașate la arborele cu discuri specializate.
 • Concasor Vadzevaya - poate efectua atât zdrobirea, cât și măcinarea cerealelor. Elementul principal în acest design va fi rolele ondulate. Ei vor procesa calitativ numai materialul umed. Grâul uscat este pre-umezit în apă.

Concasoare pentru uz casnic

Concasoarele care sunt utilizate în gospodărie pot fi, de asemenea, împărțite direct în mai multe grupuri pe tip de unitate. Pe această bază, puteți distinge astfel de mașini ca:

 • Moara pentru moara de cereale si cerealeUn concasor manual este cel mai simplu dispozitiv pentru lucrul cu care merită mai mult timp și efort. Un astfel de agregat împrăștie materialul în produsele de măcinare mai mare, care în viitorul apropiat va fi folosit pentru a alimenta bovine mai adulte.
 • Un concasor pneumatic este o mașină care este utilizată la prelucrarea porumbului, precum și alte produse mici. Un astfel de agregat funcționează destul de repede și mășcă cerealele în fracțiuni mici, care ar trebui amestecate în alimente mici pentru animale de companie, precum și prepelițe și alte soiuri de păsări domestice mai mici.
 • Tipul electric de concasor - acest dispozitiv este caracterizat de cea mai înaltă fază de productivitate și de construcție simplă. Nu include dimensiuni mari, dar în cele mai multe cazuri este achiziționat atât pentru gospodării cât și pentru terenurile agricole.

Productivitatea concasoarelor de cereale

Concasor de cereale porcine UralProcesul de funcționare a unui tocător rotativ în mișcarea unui cuțit de tăiere. Este necesar să se efectueze zdrobirea maselor, care ar trebui alimentate în interiorul pâlniei de primire.

Ciocanul poate măcinarea calitativă a cerealelor cu ajutorul ciocanelor, care sunt atașate la o bază puternică.

Produsele obținute cu ajutorul unei mașini cu ciocan, vor fi considerate cele mai eficiente. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unei amplitudini ridicate a mișcării ciocanelor, care sunt capabile să mănânce chiar și granule individuale de cereale din ele.

Împreună cu aceasta, concasorul rotativ poate consuma mult mai puțină electricitate și are un factor de productivitate ridicat.

În cazul în care există un număr mare de animale adulte și specii de păsări în fermă, cel mai bine este să cumpărați un concasor rotativ. Dar în cazul în care fermierul reproduce o pasăre mai mică și un număr mare de bovine tinere pentru comerț, atunci alegerea în favoarea ciocanului de măcinat cereale va fi optimă în acest caz.

Este obligatoriu să testați dispozitivul, care este produs independent. Merită să ne amintim că motorul Bulgariei necesită o lubrifiere regulată, altfel se va rupe rapid datorită abraziunii principalelor elemente din aparat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Echipamente pentru productia de pelete la domiciliuEchipamente pentru productia de pelete la domiciliu
Strângere de paie: tipuri și fabricarea de mâini propriiStrângere de paie: tipuri și fabricarea de mâini proprii
Cum de a face un extruder pentru hrana pentru tineCum de a face un extruder pentru hrana pentru tine
Fereastra de uz casnic pe discFereastra de uz casnic pe disc
Cum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile taleCum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile tale
Efectuați un concasor cu propriile mâiniEfectuați un concasor cu propriile mâini
Oscilator pentru invertor și auto-sudareOscilator pentru invertor și auto-sudare
Chopper de ramuri și lemn cu mâinile propriiChopper de ramuri și lemn cu mâinile proprii
Autospeciale de ridicare foarfece pentru autoturisme cu mâinile lorAutospeciale de ridicare foarfece pentru autoturisme cu mâinile lor
Cum să faci un concasor - un tocător de plastic pentru mâinile taleCum să faci un concasor - un tocător de plastic pentru mâinile tale
» » Concasor pentru cereale prin mâinile proprii
© 2021 amigdas.com