amigdas.com

Întoarcere: capacități tehnice, tipuri, produse metalice

Ce se poate face pe un strungÎntoarcerea pare să fie un proces simplu și simplu. Acest lucru se datorează faptului că alegerea părții solicitate este limitată la corpurile de rotație existente, iar mișcarea dispozitivului se face numai într-un singur plan. Cu toate acestea, în realitate nu este așa. În această lucrare sunt folosite diferite forme ale instrumentului utilizat și o gamă largă de tehnologii interesante.

Capacități tehnice

O astfel de prelucrare, din punct de vedere tehnic, ajută la efectuarea următoarelor operațiuni:

 • Ciorapi și piese forjate.
 • Torsionarea și prelucrarea avioanelor.
 • Decuparea canelurilor de diferite forme.
 • Crearea unui fir de calitate.

Tipuri de întoarcere

Există o serie de tipuri, și anume:

Prelucrarea metalelor. Această metodă ajută la obținerea elementelor cilindrice datorită tăierii și este cel mai popular. Pentru a efectua această procedură, materialul este utilizat pentru un grad mare de duritate, rezistență, căldură și rezistență la uzură. Cel mai adesea, uneltele de strungărie sunt prelucrate cu oțel de scule și oțeluri aliate, plus alte aliaje.

 • Produsele pe mâini propriiForaj. Acest proces ajută la crearea unor orbe și a unor găuri în spații metalice. Pentru a face acest lucru, utilizați un burghiu spiralat.
 • Plictisitor. Această procedură este utilizată pentru a mări diametrul orificiilor din piesă. Asemenea lucrări se efectuează pe mașini speciale verticale sau orizontale.
 • Porționare. Această lucrare se realizează prin manipularea reciprocă a incisivilor. Există unelte de plantare longitudinală și plantare transversală pentru acest tratament.
 • Broșă. Această manipulare ajută la efectuarea prelucrării produsului. La baza acestei lucrări este utilizată o unealtă cu un număr mare de lame.
 • Frezare. Un instrument standard special este manipulat cu diferite lame sau tăietoare de diferite forme.
 • Măcinare. Preluarea lucrului în ultima etapă este prezentată sub forma acestei manipulări, constând în măcinarea suprafeței produsului cu ajutorul muchiilor ascuțite ale unor materiale care îndepărtează un strat subțire de metal.

Datorită unei astfel de funcționalități uriașe a mașinii, puteți face multe. De exemplu, cu ajutorul său, face procesarea unor astfel de produse, cum ar fi:

 • Nuci.
 • Arbori cu configurații diferite.
 • Sleeve.
 • Scripeți.
 • Ring.
 • Mufe.
 • Roți speciale.

Lucrări de strungărieAmintiți-vă că o astfel de activitate implică crearea unui produs finit care să îndeplinească anumite standarde de calitate. Prin calitatea în acest caz înțelegem respectarea caracteristicilor dimensiunilor și formei geometrice a produselor, precum și gradul de rugozitate a suprafeței și corectitudinea aranjamentului reciproc.

- limite kalibry- pentru crearea unică și mici lot - Calibre, micrometre, șublere și alte calibre întreprinderile care produc produsele lor cu serii foarte mare: Pentru un control complet asupra calității lucrărilor pe mașini speciale utilizate instrumente de măsurare.

Strunjirea produselor

Cum să lucrați pe un strungAceastă manipulare se efectuează sub formă de suprafețe cilindrice, conice și de formă ascuțite și măcinate, precum și tăierea, forarea, filetarea. Prelucrarea specială a produselor poate fi efectuată atât pe un strung pentru metal, cât și pe un strung pentru lemn. Totul depinde de echipamentul dvs.

Un alt proces major în întoarcere este tratarea unui copac. Pentru a efectua această lucrare, sunt utilizate mașini de prelucrare a lemnului, care sunt destinate să rupă figuri din lemn de formă cilindrică.

Uneltele standard sunt acele mașini ale căror suprafețe de lucru sunt fabricate din oțel de bună calitate. Strungul ajută la crearea unei varietăți de produse: roți rotative, vase, jucării, alte obiecte de uz casnic.

Cele mai populare metode de creare a pieselor cu parametri geometrici specifici includ prelucrarea metalului. Esența acestei tehnici, care ajută și la obținerea unei suprafețe cu rugozitatea necesară, constă în faptul că un strat de metal inutil este scos din piesa de prelucrat.

Fără o astfel de prelucrare este acum foarte greu să-ți imaginezi multe ramuri de producție. Prin urmare, acest tip de lucru cu metalul continuă să crească, chiar și la un nivel foarte ridicat, ajutând la asigurarea unei calități și a unei viteze ridicate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Decuparea metalelor și a foilor din aliaje diverseDecuparea metalelor și a foilor din aliaje diverse
Tipuri și descrierea tăierii cu jet de apă a metalelorTipuri și descrierea tăierii cu jet de apă a metalelor
Tipuri de tăietoare de carbură pentru prelucrarea metalelorTipuri de tăietoare de carbură pentru prelucrarea metalelor
Sfaturi pentru prelucrarea metalelor cu tăietoare din carburăSfaturi pentru prelucrarea metalelor cu tăietoare din carbură
Tehnologia prelucrării metalelor electroeroziveTehnologia prelucrării metalelor electroerozive
Șurub de strângere: elemente, aplicații, avantajeȘurub de strângere: elemente, aplicații, avantaje
Taierea rapidă a oțelului p18: caracteristici și domeniu de aplicareTaierea rapidă a oțelului p18: caracteristici și domeniu de aplicare
Mașini de rectificat cilindrice pentru metalMașini de rectificat cilindrice pentru metal
Plăcuța pentru filetarea filetului exterior: caracteristicile unui lacPlăcuța pentru filetarea filetului exterior: caracteristicile unui lac
Moduri de tăiere, Formula de adâncime și vitezăModuri de tăiere, Formula de adâncime și viteză
» » Întoarcere: capacități tehnice, tipuri, produse metalice
© 2021 amigdas.com