amigdas.com

Magazin de ferestre pentru chinchilla

Magazin de ferestre pentru chinchilla cu mâinile propriiÎn mod ironic, chinchilele nu-i plac spațiile închise, ceea ce nu se poate spune despre alte rozătoare. Iepuri, șobolani domestici, hamsteri - toți stau liniștit într-o cușcă, dar chinchilla necesită mai mult spațiu. Din acest motiv, celulele pentru chinchilla trebuie să fie mari și confortabile. Ca o regulă, pentru a cumpăra o astfel de greu sau scump, dar este destul de posibil pentru a construi propriile mâini.

De ce ar trebui să începem să facem o cușcă cu mâinile noastre?

Ar trebui să începeți, în primul rând, cu desenul.

Ce ar trebui să caut cel mai mult?

 1. lungime
 2. înălțime
 3. lățime
 4. Numărul de niveluri

Această ocupație necesită o anumită concentrare. Trebuie să trageți cu atenție toate rafturile în dulap pentru chinchilla, nu uitați să indicați dimensiunea produsului viitor. Cusca trebuie să conțină: o baie, un bol de băut, un alimentator și o casă de companie.

Caracteristica principală pe care ar trebui să o acordați atenție atunci când creați o vitrină cu propriile mâini, este dimensiunea sa. Showcase-ul, așa cum am menționat mai sus, ar trebui să fie spațios. Mai mult decât atât, chinchilla iubesc să se miște. Acesta nu este un hamster sau un cobai, pentru care este suficientă doar o singură roată. Pentru ca animalul dvs. de companie să fie confortabil, ar trebui să existe mai multe niveluri în cușcă, de fapt, pentru care se numește vitrină.

În ceea ce privește înălțimea celulei, ar trebui să fie de la optzeci până la o sută de centimetri. Cu toate acestea, există o caracteristică: pentru confort, puteți face o gaură sub colivie unde vor fi stocate alimente, aditivi alimentari, unele jucării și alte accesorii pentru animale de companie. Prin urmare, puteți adăuga cu ușurință 30 de centimetri pe desen.

Așezați celula în interior, în timp ce nu restrângeți spațiul pentru animal, ar trebui să calculați dimensiunea piedestalului sub el cât mai exact posibil. Pe baza experienței persoanelor care au colectat deja astfel de celule, dimensiunea cea mai optimă a piedestalului este de -140 centimetri.

Nu mai puțin important parametru în colectarea de celule de către mâinile lor este profunzimea. Poți să-l faci cam în jur de 30-40 de centimetri. Această adâncime este convenabilă pentru animal, pe lângă faptul că se potrivește perfect în interiorul oricărui apartament. În ceea ce privește lățimea celulei - nu există restricții, ar trebui să respecte doar un anumit minim - 30 centimetri. O cușcă cu o lățime mai mică decât acest minim nu este pur și simplu potrivită pentru existența unui chinchilla în ea. Dacă există o dorință de a face o vitrină pentru chinchilla mai larga - aceasta este alegerea proprietarului.

Pregătirea uneltelor, selecția materialelor

Din ce să faci o vitrinăOdată ce desenul este gata, trebuie să selectați materiale corecte pentru celulă. Trebuie să abandonăm imediat plasticul, precum și orice fel de lemn, deoarece animalul îl poate tăia totul. Rămâne să alegeți numai între sticlă, policarbonat (transparent) și plasă de metal. Ca regulă generală, nimeni nu folosește ochiurilor de plasă, cu toate că din perspectiva medicilor - este cel mai sigur pentru materialul animal - păstrează microclimatul în aceeași stare și servește ventilație excelentă pentru chinchilla. Cu toate acestea, practica arată astfel de inconveniente ca o mizerie veșnică, deoarece plasa trece cu ușurință gunoi. În consecință, proprietarul trebuie să curățe foarte des pentru animal.

Dacă alegeți între policarbonat și sticlă, prima opțiune este mult mai ieftină, dar dăunează sănătății unui chinchilă, ceea ce face starea de sănătate a animalului dumneavoastră de companie mai slabă. Din toate acestea, rezultă că opțiunea cea mai convenabilă și optimă este sticla: nu face foarte mult rău sănătății chinchilei și este foarte convenabil să lucrați cu ea. Pentru ca munca ar trebui sa fie pregătiți următoarele instrumente și materiale:

 • colțuri din aluminiu;
 • ferăstrău pentru ferăstrău (pentru metal);
 • clește;
 • material de etanșare;
 • foraj;
 • orice dispozitiv de blocare convenabil;
 • pistol de nituire;
 • buclă;

Construirea unei vitrine pentru chinchilla

Cum se construiește o vitrină pentru chinchillaAlgoritmul de construire este destul de simplu: Luați colțurile de aluminiu. Apoi, taie opt benzi, lungimea fiecărei benzi trebuie să fie egală cu înălțimea celulei;

Sticla. Cel mai bine este să faceți o comandă în atelier. Tăierea marginilor, ca atare, nu este necesară, dar trebuie să cereți comandantului să facă găuri pe ambele margini. Distanța dintre găuri trebuie să fie de 20 de centimetri, și este necesar să se retragă și doi centimetri de marginea geamului, cu diametrul găurii de aproximativ opt până la zece millimetrov- În plus, este necesar pentru a pune un pahar la podea pentru a atașa orice margine de colț, un colț exterior, celălalt interior, atunci Este necesar să forați o gaură. Atingerea finală: luați pistolul cu nituri și împingeți marginea.

Astfel, se adaugă cifra "în formă de U". Marginile rămase neocupate ar trebui să fie tăiate cu colțuri, totuși, nu ar trebui să se grăbească să se pună geamul acolo. Pentru a fi bucla atașat și zascholka.Posle toate aceste acțiuni trebuie să facă un pic: pentru a fixa ușa în fereastra și puteți trece la înregistrarea celulelor iznutri.Ustroystvo caseta de prezentare pentru chinchilla din cadrul propriile lor mâini.

Pentru a face trepte în interiorul unei celule pentru chinchilla cu propriile mâini, trebuie să puneți suporturi de cauciuc speciale. Sunt așezate rafturi, care pot fi făcute din lemn. Doar suficient pentru a face 3 niveluri: primul pentru alimente, băutori, nisip, ceva ca o sală de mese. Cel de-al doilea nivel poate fi amenajat ca un dormitor, de exemplu, pentru a plasa aici o casă de companie. Cel de-al treilea nivel trebuie lăsat gol, astfel încât animalul de companie să poată să se joace acolo și să se uite în jur.

Astfel, putem concluziona: pentru a construi o cușcă, sau o vitrină pentru chinchilla cu propriile mâini nu va fi foarte dificil, cel mai important lucru - să vrei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câți ani pot să trăiască chinchillas acasă?Câți ani pot să trăiască chinchillas acasă?
Baie de chinchilla: sfaturi pentru alegerea de nisip de calitateBaie de chinchilla: sfaturi pentru alegerea de nisip de calitate
Cât de mulți ani trăiesc chinchilla la domiciliuCât de mulți ani trăiesc chinchilla la domiciliu
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Rabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lumeRabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lume
Cage pentru chinchilla de mâini propriiCage pentru chinchilla de mâini proprii
Cum sa faci o cușcă pentru un dihor: instrucțiuni și recomandăriCum sa faci o cușcă pentru un dihor: instrucțiuni și recomandări
Cage pentru iepure decorativ și piticCage pentru iepure decorativ și pitic
Facem cuștile pentru un iepure din mâinile noastre: o instruire pas cu pasFacem cuștile pentru un iepure din mâinile noastre: o instruire pas cu pas
Cage pentru iepure decorativCage pentru iepure decorativ
» » Magazin de ferestre pentru chinchilla
© 2021 amigdas.com