amigdas.com

Aparatul de mână de uz casnic pentru montarea anvelopei

Cum să dotezi un garaj cu un căruciorAtunci când caută o idee pentru a-și începe propria afacere, mulți iau în considerare posibilitatea de a furniza servicii de instalare a montajului anvelopei. Pentru a oferi o astfel de muncă necesită echipamente speciale care pot fi făcute de mână. Schimbătorul de anvelope manual permite simplificarea semnificativă a lucrului și reducerea costurilor. Există destul de multe desene diferite pe care puteți face echipament similar. Toate acestea diferă în ceea ce privește complexitatea fabricării și a cheltuielilor.

Motive pentru auto-asamblare

Schimbător de anvelope auto-fabricat în majoritatea cazurilor se colectează din următoarele motive:

 1. Cum se face un dispozitiv de montare a anvelopeiEconomii financiare. Costul serviciilor furnizate de stația de benzină este în continuă creștere. În plus, construcția făcută individual poate fi utilizată pentru a realiza o muncă și un profit.
 2. Protecția de căsătorie din cauza atitudinii fără scrupule a maestrului în anvelopă care se potrivește cu munca sa. Astăzi este destul de dificil să găsim o stație de benzină unde sunt furnizate servicii de înaltă calitate. Maeștrii fac adesea greșeli, ceea ce cauzează o uzură rapidă a anvelopelor.
 3. Înlocuire rapidă, nu trebuie să așteptați o întoarcere. În timpul schimbării anvelopelor, literalmente fiecare STO creează o coadă mare de persoane care doresc să schimbe pneurile. În același timp, costul serviciilor este crescut semnificativ.
 4. Există o oportunitate de a câștiga cu investiții minime. Atunci când vă creați propriul centru de îngrijire a autovehiculelor, puteți economisi la achiziționarea unei mașini pentru montarea anvelopei.

Schimbătorul de anvelope cu propriile mâini poate fi fabricat din materiale improvizate. În același timp, el practic nu va da rezultate în performanță design industrial.

Caracteristici de design

Montarea anvelopei cu propriile mâini poate fi creată luând în considerare caracteristicile de proiectare ale mașinii. Versiunea clasică este reprezentată de următoarele noduri principale:

 1. Materiale pentru montarea anvelopeiFrame. Baza structurii este reprezentată de un cadru, care este realizat din țevi metalice dreptunghiulare. Se recomandă să le plasați în paralel unul cu altul. Racordarea se face folosind o mașină de sudură, structura poate fi armată cu colțuri metalice. Pentru a asigura un serviciu de lungă durată al dispozitivului, se va folosi oțel inoxidabil, deoarece umiditatea ridicată poate provoca coroziune.
 2. Țeava. Acesta servește drept bază pentru atașarea mânerului. Țeava folosită ar trebui să fie suficient de puternică, deoarece va servi drept pârghie atunci când efectuați lucrări pentru a elimina anvelopele de pe disc.
 3. Rack-ul este montat pe cadru. Este proiectat pentru a se potrivi cu roata. Merită să considerăm că acest element al construcției va avea o încărcătură mare.

Toate elementele folosite trebuie să aibă o rezistență ridicată, deoarece în momentul îndepărtării anvelopei există o sarcină puternică. Se recomandă consolidarea conexiunii cu dispozitivele de fixare cu șurub.

Procesul de asamblare directă

Puteți asambla schimbătorul de anvelope după cum urmează:

 1. Serviciu de anvelope auto-realizatPentru a produce cadrul, aveți nevoie de țevi profilate. Ele vor servi ca o bază excelentă pentru mașină.
 2. Între conducte trebuie menținut o distanță de cel puțin 700 milimetri. Aceasta asigură stabilitatea structurii în timpul funcționării.
 3. Aranjamentul paralel al țevilor este asigurat prin utilizarea unui colț. În plus, ele sunt folosite pentru a consolida structura.
 4. Dacă se dorește, structura poate fi suplimentată cu picioare reglabile. Pentru a face dispozitivul mobil, este posibil la instalarea de roți sau role, în stare de lucru fixarea este cheltuită din cauza opritoarelor.
 5. După fundație, conducta metalică este fixată. Se recomandă alegerea unui exemplu de realizare cu un diametru de 20-30 milimetri. La o înălțime de 40-60 de centimetri înainte de sudură, este instalată o flanșă.
 6. Următorul pas este să fixați elementul de fixare, care este reprezentat de o placă de oțel. Acesta va fi folosit ca bază pentru atașarea pârghiei.
 7. Pârghia este reprezentată de o construcție de la umăr și laba. Lama este utilizată pentru dezmembrarea directă a anvelopei.

Ansamblul de proiectare fără un aparat de sudură este aproape imposibil de realizat. În plus, metalul trebuie protejat de mediul înconjurător, pentru care suprafața este vopsită.

Folosind o mașină de casă

Fără un schimbător special de anvelope, este aproape imposibil să îndepărtați sau să instalați anvelopele. Dacă aveți, lucrarea este mult mai simplă:

 1. Schimbător de anvelope auto-fabricatRoata este așezată pe cadrul de susținere sub pârghie. Trebuie să fie staționată în timpul lucrului.
 2. Lamela este îndreptată spre capătul anvelopei cu discul.
 3. Pentru a scoate anvelopa, se aplică o presiune puternică asupra pârghiei. Sub presiune, apare o deformare a anvelopei, datorită căreia aceasta părăsește sub marginea discului. Această procedură se repetă de-a lungul jantei.

După ce anvelopa a dispărut parțial de pe disc, puteți utiliza o montare convențională. Cel mai bine este să folosiți o unealtă lungă.

Recomandări utile

Atunci când se efectuează lucrări de montare a anvelopelor, trebuie luate în considerare următoarele recomandări:

 1. Sfaturi pentru asamblarea montării anvelopeiPartea extremă a accidentului vascular cerebral nu trebuie supusă unui stres mecanic sever. Acest lucru se datorează faptului că, făcând o greșeală, vă puteți crea pentru dvs. în viitor probleme grave cu instalarea de cauciuc. Cele mai multe dintre dificultățile apar atunci când se instalează cauciuc fără tub.
 2. Uleiul solid lubretează marginile pentru a exclude posibilitatea de a deteriora cauciucul. Trebuie avut în vedere faptul că lubrifierea pneului trebuie efectuată de fiecare dată când este instalată. Datorită utilizării unui lubrifiant, probabilitatea de rupere a cauciucului este redusă semnificativ.
 3. La momentul instalării, se recomandă utilizarea unei compoziții de săpun sau a altui material cu proprietăți de lubrifiere. Datorită utilizării lor, procesul de instalare este mult simplificat.
 4. Când instalați cauciucul pe disc, trebuie să vă asigurați că nu există nici un spațiu între ele. Acest lucru poate duce la faptul că roata începe să coboare sau partea exterioară a cauciucului este deteriorată.
 5. La vânzare puteți găsi numeroase seturi speciale pentru instalarea anvelopelor. Utilizarea lor face mult mai ușor să lucreze. Seturi speciale sunt prezentate prin hamuri de etanșare și montanți de diverse dimensiuni.

Cum de a face o mașină de unul singurPe Internet, puteți găsi o varietate de desene pe care să faceți schimbători de anvelope. În majoritatea cazurilor, materialele de construcție sunt la îndemână.

Designul schimbătorului de anvelope auto-fabricat permite efectuarea unei deplasări și instalări de calitate pe aproape orice disc. În același timp, mașina este asamblată aproape de materiale improvizate, adică va costa un cost redus. Având în vedere momentul în care costul SRT este în continuă creștere, o mașină cu auto-fabricare în garaj va fi utilă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Chainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegereChainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegere
Sfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferiteSfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferite
Faceți o canapea de colț cu propriile mâini: desene, sfaturi utile, schemeFaceți o canapea de colț cu propriile mâini: desene, sfaturi utile, scheme
Lanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bineLanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bine
Decoram site-ul cu vase de flori realizate din pneuri realizate cu mâinile lorDecoram site-ul cu vase de flori realizate din pneuri realizate cu mâinile lor
Noua viață a lucrurilor vechi - meșteșuguri pentru dacha cu mâinile lorNoua viață a lucrurilor vechi - meșteșuguri pentru dacha cu mâinile lor
Cum se construiește o groapă de anvelope cu propriile mâiniCum se construiește o groapă de anvelope cu propriile mâini
Tunsul unei mașini pentru un bloc de motorizare de către propriile mâiniTunsul unei mașini pentru un bloc de motorizare de către propriile mâini
Fereastra de uz casnic pe discFereastra de uz casnic pe disc
Cum de a face un spotter de la o mașină de sudură cu propriile mâiniCum de a face un spotter de la o mașină de sudură cu propriile mâini
» » Aparatul de mână de uz casnic pentru montarea anvelopei
© 2021 amigdas.com