amigdas.com

Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"

Câine de câine Jack Russell TerrierFilmul "Mască", lansat pe ecrane în 1994, a dobândit în curând o popularitate frenetică. Protagonistul, jucat de inimile Jimmy Kerry, a fost însoțit de un câine drăguț, care la ajutat pe erou în nenorocirile sale. Poate cineva la luat pe Milo (numele câinelui) pentru mongrel, dar de fapt e un câine de rasă pură. Care este rasa unui câine din filmul "Mască"?

Câine din filmul "Mască"

Pentru rolul de companie Stanley Ipkus a fost selectată rasa de sex masculin Jack-Russell Terrier pe nume Milo. Inițial în scenarii a fost un caracter de câine de o rasă mai mare, candidatura unui retriever de aur a fost luată în considerare, și altele. Dar, conform ideii regizorului, eroul lui Jim Carrey, Stanley Ipkis, nu ar începe un câine mare. Însă Milo micul cârtiță pentru acest rol a venit cât mai mult posibil.

Bazat pe filmul senzațional, un desen animat cu același nume a fost eliminat mai târziu, câinele de la "Masca" a continuat să câștige inimile noi, acum un public tânăr. Publicul nu a vrut să părăsească câinele pentru totdeauna și a apărut periodic pe diferite emisiuni de radio și emisiuni TV. Mai târziu, a fost împușcată continuarea celebrului comedie "Fiul mascului", unde Jack Rassley Terrier, care a devenit popular cu spectatorii, și-a luat din nou partea.

Jack Russell Terrier: descriere

Jack Russell TerrierVorbind în termeni generali, câinele din filmul „The Mask“ se referă la reprezentanții, câini iubitori de pace sociabil, vesel compact crescute cu secole în urmă, în regatul englez. În sânge amestecat gene Dachshund lor, Beagle si ogarilor.

Aceste animale simultan ia în considerare vânătoarea și decorative. Ele nu sunt mai înalte de 30 de centimetri, dar cântăresc doar 5-7 kilograme. Culoarea principală este albă, cu prezența unor pete maro și roșii, de diferite nuanțe.

Rasa câinelui din filmul "Mască" poate deveni un favorit pentru întreaga familie. Mișcându-se și neliniștită, îi place să se joace cu copiii, este iubitoare de pace față de alte animale din casă, este inteligentă și curioasă. Poate că decizia de a folosi câinele din această rasă în film a fost asociată cu o lipsă totală de agresivitate și abilități bune de antrenament.

Jack Russell Terrier nu este deloc dificil de învățat câteva trucuri și le va face cu plăcere pentru un pic de tratament. Dacă doriți să obțineți un animal de companie din aceeași rasă, trebuie să vă gândiți următoarele:

  • Este un câine emoțional și "tare" care latră pentru orice.
  • Va fi necesar să acordăm atenției și timpului pentru jocuri, datorită activității sale ridicate, este necesar să se mute mult. Cu toate acestea, puteți instrui întotdeauna copiii voștri.
  • Rasa câinelui în filmul "Mască" se referă la vânătoare, este inerentă curajului și perseverenței în căutarea scopului. Într-o anumită măsură, acest lucru este comun tuturor terrierilor.
  • Dacă decideți să utilizați câinele în vânătoarea de vânat și păsări de curte mici, dați-i mai multă independență. Instinctul își va face partea.

Caracteristicile educației

Câinii de antrenament de laCâinele de câine de la filmul "Mască" necesită o casă exclusivă conținut. Este minunat dacă are o curte împrejmuită cu un gazon verde, unde vă puteți distra.

  • Un terrier tânăr sănătos necesită mersul pe jos timp de cel puțin 30-45 de minute. Dacă este scos într-un loc aglomerat, este necesară o lecție. Această mizerie poate fi ușor prinsă cu alte animale sau poate provoca provocarea unor câini mari, care pot avea consecințe.
  • Reprezentanții acestei rase sunt sfătuiți să urmeze un curs pregătire. Numai în acest fel puteți obține un câine bine crescut și supus de la încăpățânat, activ și imprevizibil în comportamentul câinelui.
  • Pentru a atenua agresivitatea inerentă a terrierilor, este necesar să o "socializăm" cât mai curând posibil prin cunoașterea altor animale. Apoi va învăța regulile comportamentului în societate și va înțelege mai bine ce este posibil și ceea ce nu poate fi făcut categoric.

Caracteristicile calității rasei

Pentru a păstra jack-rasselevy, o casă privată este mai bună decât un apartament în oraș. În absența proprietarilor, un câine plictisit într-o zonă mică va începe să experimenteze stresul și poate trage lucruri în jurul apartamentului sau le poate distruge nemilos.

FilmulAsta este Dog-jumperii. Ei pot sări cu ușurință la 1,5 metri înălțime. Foarte îndrăgit de jocurile cu minge, în timpul cărora își pot permite o varietate de sărituri în toate direcțiile. O altă pasiune pentru jackfish este săparea găurilor. Această caracteristică trebuie considerată a lăsa câinele singur în curte, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Se poate face cu ușurință o săpat sub gard și să fugi de pe site.

Câștigătorii de tip jackward au un puternic instinct de hărțuire și agresiune față de alți câini, este recomandabil să preia controlul acestor caracteristici ale rasei încă din copilărie. Cei care încep un câine pentru prima dată, este mai bine să oprească alegerea pe o rasă mai calmă. Un câine de la "Masca" este "prea dur" chiar și pentru câinii de câine cu experiență.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?Care este greabantele unui câine, pentru ce este și unde este?
Clicuri pentru câini de băieți de rasă de păstori germaniClicuri pentru câini de băieți de rasă de păstori germani
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografiiCâini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografii
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
» » Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
© 2021 amigdas.com