amigdas.com

Culorile principale ale pisicilor din Scottish Fold

Culoarea pisicilor de tip Scottish FoldScottish Fold pisicile vin într-o varietate de culori. Nuanța culorii animalului depinde de genele care reglează culoarea. Principalele culori ale pisicilor scoțiene sunt negru și roșu. Una dintre ele poate avea calități dominante sau recesive. În funcție de care prevalează, colorarea pisicii poate fi variată.

Animalul poate avea o culoare gri, care se obține datorită diluării culorii negre și diluării cu gena supresivă. De asemenea, pot exista culori albe ale animalelor, este considerată o lipsă de culoare datorită suprimării altor gene. Pisicile pot fi doar albe sau albi, acest lucru se întâmplă atunci când diferite gene sunt responsabile pentru stabilirea culorii.

Culorile sunt de asemenea culori:

 • Negru solid;
 • ciocolată;
 • albastru;
 • cremă;
 • roșu;
 • scorțișoară;
 • violet;
 • șinșila;
 • carapace de broască țestoasă;
 • Tabby și alții.

Culori monocrome

Aceste culori ale pisicilor scoțiene includ:

 • Scottish Fold (cu păr scurt)albastru;
 • violet;
 • ciocolată;
 • negru;
 • alb;
 • cremă;
 • roșu;
 • Cinnamon.

negru

Pisicile negre de obicei nu au pete. Pot apărea mai multe fire de păr ușoare pe lână întunecată. Pedigree pisică scoțiană Ar trebui să aibă o culoare închisă monocromatică, fără pete luminoase sau pete maro. Haina este, de obicei, strălucitoare și bine îngrijită. Ochii verde închis completează aspectul general al pisicii scoțiene.

ciocolată

Această culoare de pisici Scottish Fold arată foarte frumos. Nuanta ciocolatei este rara, daca animalul a nascut aceasta culoare, inseamna ca in pedigree exista persoane de aceeasi culoare. Principalul lucru pe care la un pisoi nu au fost pete luminoase, mai ales pe labe sau o bot. Umbra este considerată curată dacă lâna este ciocolată neagră în tot corpul.

albastru

În mod tradițional, o pisică scoțiană de culoare gri frumoasă sau așa-numita albastru este foarte populară. De obicei, pisoii au o nuanță mai deschisă, care începe să se întunece cu vârsta și dobândește o reflecție caracteristică.

O pisică scoțiană de culoare albastră poate avea ochi verzi, portocalii sau maro deschis.

Tipul de expoziție al rasei este reprezentat în culoarea gri-albastru, care ar trebui să fie uniform pe tot corpul.

cremă

Pisică pisică scoțianăPisicile scoțiene cu culoarea smântânii sunt foarte frumoase, dar sunt destul de rare. Acestea au nuanțe de piersic sau leopard care pot schimba luminozitatea în funcție de creșterea temperaturii sau de începutul perioadei de bronzare.

La o crema, pisicile pot avea ochi de cupru sau de chihlimbar.

roșu

Pisicile scoțiene de această culoare pot fi bărbați și femei. Dar este necesar să se știe că această culoare se transmite numai pe linie maternă, adică pisoi roșu scoțian rasa-urecheat pot să apară lop numai în cazul în care pisica are aceeași culoare. Dacă pisica este roșie și pisica, de exemplu, are o culoare albastră, descendenții vor avea nuanțe diferite, dar nu roșii.

scorțișoară

Această nuanță este destul de rară și este considerată una dintre cele mai scumpe. Datorită selecției lumii a apărut scoțian de culoare animale Fold ca de culoarea scorțișoarei și acoperit cu pete. Mulți crescători încercați să reproduceți această umbră. Pisicile au de obicei culori strălucitoare. Nasul, labele și vârful coada pot fi vopsite în nuanțe de culoare brună, cu o ușoară adăugire de roz. rasa Scottish de pisici care au colorat scorțișoară, ciocolată poate avea nuanțe de culoare sau roșiatică.

violet

Pisicile scoțiene de nuanțe de liliac apar în descendența pisicilor care au în arborele genealogic reprezentanții acestei culori. Mulți oameni preferă animale cu nuanțe de cafea. Pisicile ca această colorare pot avea ochi de cupru sau portocalii strălucitori. Pe nas, de regulă, pete de cafea cu lapte.

alb

Pisoi scoțianSe crede că toate pisicile albe au provenit dintr-o singură mamă scoțiană. Animalele albe diferă nu numai în culoarea uimitoare a hainei, dar și în nuanțele ochilor. Acestea pot avea ochi de aceeași culoare, de exemplu, albastru, cupru sau portocaliu. De asemenea, uneori există pisici cu o culoare diferită a ochilor - una poate fi cupru, alta albastră.

Pisicile în vârstă de până la un an pot avea o nuanță diferită pe cap, de exemplu, albastru sau negru. Odată cu vârsta pisicii, o altă culoare dispare și devine albă.

Pisica albă scoțiană uneori pot fi surzi, Dar acest lucru nu afectează alte calități ale sale.

Pisici pisate sau pisate

gras ca un butoi

Pisicile de această culoare pot fi de două feluri - tabiele clasice, de asemenea, numite marmură sau dungi. pisoi Scottish Fold sunt de obicei colorate și sunt în partea din spate și în spatele inelele circulare sunt de obicei mai închisă decât culoarea lor primară.

Pisicile din pisici si marmura pot avea culori precum:

 • Marmură albastră;
 • Marmură purpurie;
 • Ciocolată reperată;
 • Marmură neagră sau reperat;
 • Cream sau marmură roșie și altele.

Pisicile de marmură pot fi identificate cu litera "M" și o coadă dungată. Pisicile din argint și din marmură pot avea ochi verzi sau galben-verzi. Arată foarte frumos.

Cuprinsul pisicilor scoțiene

Grey Scottish Fold (cu păr scurt)deoarece aceste animale sunt cu păr scurt, ei nu au nevoie de nici o grijă deosebită pentru ei înșiși. Este necesar să se organizeze pieptărirea periodică cu o perie specială pentru blănurile pisicilor și spălarea după cum este necesar. Pentru ca pisica să se simtă bine, este suficient să nu-l pieptești o dată pe săptămână nici mai mult.

Pentru sănătatea animalului, este necesar să-i curățați urechile, aproximativ o dată pe lună. Acest lucru va ajuta evita multe boli și să mențină igiena la nivelul cerut. De asemenea, este necesar să se aibă grijă de tăierea în timp util a ghearelor, aceasta trebuie făcută astfel încât animalul să nu poată răni pe nimeni, inclusiv pe el însuși.

Pisicile din pisica scoțiană a pisicii

Pisicile mici sunt de obicei nascute cu urechi drepte, dar dupa cateva saptamani se rasucesc si un tip tipic de pisici de pisici.

De regulă, pisicile mici nu diferă de aspectul pisicilor, sunt de aceeași mărime și au aceleași caracteristici ale rasei. În timp, indivizii de sex masculin cresc. Dați puii altor familii, de obicei, începând cu vârsta de trei până la patru luni, când s-au adaptat deja bine în lume și au învățat abilitățile necesare pentru a trăi independent.

Animale adulte din această rasă de obicei cresc destul de mari, greutatea lor poate ajunge de la trei la cinci kilograme.

Prețul pisicilor din Scottish Fold

Categoria de prețuri poate fi diferită, de obicei constă în mai multe elemente - costurile crescătorului pentru întreținerea și creșterea animalelor și, de asemenea, depind de nuanța pisicilor. De obicei, indivizii care au urechi erecta sunt un ordin de magnitudine mai ieftin decat cei cu unghi inalt. Costul lor poate varia de la patruzeci la optzeci de mii de ruble.

opinii

Mama are o pisică scoțiană, are mulți ani și a devenit un membru real al familiei noastre. Cu vârsta, animalele devin ceva similar cu proprietarii lor. Am fost foarte norocoși să-l găsească o dată și vreau să spun un mare mulțumesc crescătorilor, care, în orice moment, nu uitați despre fostele animalele lor de companie, suna si vor sa viziteze. Scottish Fold pisici sunt ceea ce aveți nevoie pentru o persoană.

Când am avut o pisică scoțiană, a devenit mult mai distractivă. Aceste animale prieteni minunați, cu care nu este niciodată plictisitor. Pisicile sunt pur și simplu frumoase, mari, cu o lână moale magnifică și cu ochi frumoși adânci. Petul meu luminează serios seara rece, probabil că se întâmplă la toți oamenii singuri. Mulțumită tuturor celor care au inventat această rasă și celor care cresc și vând aceste pisici frumoase.

Fiul meu a cerut mult timp să aibă un pisoi. Am decis să-l luăm pe un școală. Aș dori ca, de exemplu, în publicitatea whiskas, ne-am îndrăgostit de exact așa cum se vede pe ecran. Aceste animale doar frumos. Caracterul și aspectul lor vor uimi pe oricine care iubește animalele afectuoase. Vreau să le spun tuturor, dacă doriți să aveți un adevărat prieten, ar trebui să acordați atenție animalelor din Scottish Fold.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Scottish Fold - Scottish Fold: Descriere rasăScottish Fold - Scottish Fold: Descriere rasă
Tortoiseshell, descrierea tipurilor de culoare tortoisehellTortoiseshell, descrierea tipurilor de culoare tortoisehell
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Există pisici cu trei culori sau doar pisici?Există pisici cu trei culori sau doar pisici?
Cum să hrăniți o pisică scoțianăCum să hrăniți o pisică scoțiană
Combinația de culori în interior, design fotoCombinația de culori în interior, design foto
Coon negru de maine: caracteristicile raseiCoon negru de maine: caracteristicile rasei
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Pisica balinese și polineziană, pisică balinezăPisica balinese și polineziană, pisică balineză
» » Culorile principale ale pisicilor din Scottish Fold
© 2021 amigdas.com