amigdas.com

Pvc gonflabile și din plastic cu motor

Barcă cu pvc cu motorUn dispozitiv de înot pentru fabricarea căruia se utilizează polivinilclorură este utilizat, de regulă, în procesul de pescuit amator. Combinația dintre o mare varietate de modele de barca PVC cu un motor cu caracteristici tehnice și operaționale excelente care asigură comoditate și confort pescarul, le-a oferit cu o conducere puternică pe piața de accesorii pentru pescuit.

Clasificarea bărcilor din policlorură de vinil

Gama de ambarcatiuni din plastic si gonflabile din PVC este destul de diversa. Toate mijloacele de înot de acest tip sunt clasificate în funcție de mai multe criterii de bază.

Puterea motorului aplicată

bărci de cauciuc Selecție model sub motor este determinată în mare măsură de capacitatea centralei electrice, care urmează să fie utilizate, deoarece caracteristicile tehnice ale produselor gonflabile limitează în mod semnificativ amploarea acestui parametru. În plus, tipul de motor instalat este, de asemenea, de o importanță decisivă. Motorul electric va fi destul de potrivit, dacă se presupune că se folosește o barcă în apă liniștită a iazurilor și lacurilor mici.

Pentru a depăși distanțele semnificative de-a lungul rezervoarelor și râurilor, se recomandă instalarea unui jet de apă sau a unei benzinării pe o barcă de cauciuc sau plastic.

Designul barcii

Caracteristicile de design ale unei barci din PVC cu motor joacă un rol important în procesul de selecție și funcționare ulterioară. De exemplu, gestionarea unei barci pentru un motor din plastic este fundamental diferită de controlul unui model gonflabil din policlorură de vinil. principal criterii de selecție prin proiectare arata astfel:

 • Forma consiliului. Există vase cu laturi închise, în formă de O, și deschise sau în formă de U. Forma închisă a talonului asigură o flotabilitate excelentă, dar există probleme cu instalarea motorului. În cel mai bun caz, este posibil să se furnizeze un motor electric de joasă tensiune prin intermediul unei traverse de tip articulat. Prin urmare, bărcile gonflabile cu laturi deschise sunt mai adaptate la utilizarea unității de putere.
 • În partea de jos. Distingeți bărcile cu fundul gonflabil și pliabil. Prima opțiune este considerată mai avantajoasă, iar lipsa rigidității este atașată cu o mată specială sau o foaie de placaj convențională. Cu toate acestea, echipamentul plutitor global (3000 mm lungime sau mai mult) este echipat cu o fundătură extrem de rigidă, care scade sarcina care acționează asupra tramvaiului și stabilitatea necesară a bărcii.

Criterii de selecție

Posibilitatea funcționării îndelungate și, cel mai important, fără probleme a barnei gonflabile este asigurată de o alegere competentă a acesteia în timpul achiziției. Ce este necesar pentru asta? Atenție la recomandările specialiștilor și o analiză atentă a parametrilor cheie tehnici și operaționali. principal criteriile de selecție pentru o barcă gonflabilă pentru un motor sunt după cum urmează:

 • Boat sub motorMaterial. Producatorul modern ofera barci de consum, din polivinilclorid de doua tipuri - armate si neinfortite. Prima opțiune a devenit destul de populară datorită fiabilității sale, nivelului ridicat de rezistență și capacității de a rezista unei presiuni semnificative.
 • Metoda de fabricație. Când se utilizează metoda sudată, densitatea îmbinărilor obținute este inferioară celei a construcției de bază, care nu este sigură. Utilizarea metodei de lipire mărește grosimea cusăturii la jumătate, ceea ce afectează în mod pozitiv nivelul de rezistență al dispozitivului de înot ca întreg.
 • Densitatea materialului. Aici este destul de important să căutați "media de aur" în raportul dintre puterea bărcii și greutatea acesteia. Potrivit experților, densitatea optimă este situată în intervalul de la 0,9 până la 1,4 kg / m3. Cu toate acestea, dacă este nevoie să alegeți între greutatea proprie a navei și fiabilitatea acesteia, este mai rezonabil să preferați fiabilitatea.
 • Dimensiunea barcii. Mărimea necesară a acestei caracteristici este determinată direct de consumator și depinde, în primul rând, de numărul estimat de pasageri ai barcii. Cu toate acestea, practica a stabilit un raport aproximativ, care arată astfel:
 • Numărul de pasageri, oameni
Lungimea bărcii, milimetri
12 700 - 3 300
23 300 - 4 200
34 200 și mai mult
 • Colorat. În cazul în care nava este destinată pescuitului, culoarea optimă trebuie să fie formată din nuanțe de culoare deschisă, deoarece aceste culori vor masca barca împotriva cerului.
 • Tipul tipului de transmisie. Există două tipuri de acest dispozitiv: staționare și balamale. Care dintre ele să alegeți? Fiind, de fapt, fixarea motorului, tramvaiul ar trebui să difere în funcție de durabilitate și fiabilitate.

Popularitatea și relevanța variantei staționare demonstrează avantajul ei incontestabil.

Caracteristicile tractoarelor

Barcă din plastic pentru motorO caracteristică tehnică importantă, care joacă un rol esențial în procesul de selectare a unui motor pentru un vas din PVC, este dimensiunile sale globale, în principal lungimea.

De exemplu, un dispozitiv plutitor standard cu o lungime de 2.700 de milimetri este pur și simplu necesar să fie echipat cu o unitate de putere care are parametrii tehnici, cum ar fi:

 • Volumul de lucru este de 43,0 - 130,0 cm3;
 • Greutatea proprie - 11,0 - 26,0 kg;
 • Puterea maximă este de 2 - 3,5 litri. a.

Cea mai bună achiziție va fi o barcă "de marcă", creată de unul dintre cei mai importanți producători, care respectă cu strictețe cerințele standardelor de calitate.

Prezența diverselor accesorii în set va îmbunătăți în mod necesar confortul condițiilor de pescuit și, în același timp, va simplifica funcționarea navei gonflabile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un motor electric de înaltă calitate pentru o barcă pvcCum de a alege un motor electric de înaltă calitate pentru o barcă pvc
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
Cum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantajeCum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantaje
Ce barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai buneCe barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai bune
Alegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inotAlegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inot
Motoare exterioare pentru bărci gonflabileMotoare exterioare pentru bărci gonflabile
Pompe electrice și reîncărcabile pentru pvcPompe electrice și reîncărcabile pentru pvc
Vase de aluminiu de producție rusă pentru pescuitVase de aluminiu de producție rusă pentru pescuit
Bărci autopropulsate: făcând un vas de pescuit cu propriile mâiniBărci autopropulsate: făcând un vas de pescuit cu propriile mâini
Cum se efectuează tuning de pvc bărci cu un motor cu propriile mâiniCum se efectuează tuning de pvc bărci cu un motor cu propriile mâini
» » Pvc gonflabile și din plastic cu motor
© 2021 amigdas.com