amigdas.com

Prasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizare

Suspensia Parasicide Plus vă va salva animalele de la parazițiToate animalele de companie sunt foarte susceptibile la multiple boli de către paraziți - helminți. Dacă nu tratați boala, aceasta poate provoca o pierdere a apetitului animalului dvs., precum și duce la o scădere a vigorii și a vitalității. În plus, înfrângerea animalelor de companie de către viermi este periculoasă nu numai pentru propriul lor organism, ci și pentru sănătatea proprietarilor animalului.

Prin urmare, pentru a evita consecințele neplăcute, medicii veterinari recomandă ca prevenirea și terapia să fie efectuate sistematic dehelmintizarea pisicilor și a pisicilor. Ca preparat eficient care se luptă cu viermi, medicamentul modern "Prazitsid Plus" apare sub formă lichidă.

"Prazicid" este perfect pentru pisici și câini, indiferent de vârsta animalului de companie. Acesta este prescris de către medicii veterinari ca profilactic împotriva apariției viermilor și ca medicament terapeutic, acțiunea căruia vizează distrugerea diferitelor tipuri de paraziți.

Principalul avantaj al "Prazitsid Plus" este tocmai acela că pentru tratamentul unui animal de companie nu este absolut necesar să se efectueze o analiză a tipului de paraziți, deoarece drogul este considerat universal - efectul său se extinde la multe tipuri de helminți.

Astfel, în cazul în care o pisică sau un câine care suferă de această boală, o modalitate foarte bună de a lupta impotriva bolii va face suspendarea sau tableta „Prazitsid Plus“.

Compoziția medicamentului

"Prazitsid Plus" sub forma unei suspendări luptă efectiv cu bandă și viermi rotunzi literalmente în diferite stadii ale dezvoltării lor. De asemenea, medicamentul ajută la vindecarea animalului de companie din diferite tipuri de invazie. Atingat un efect favorabil din cauza ingredientelor active care alcătuiesc medicamentul:

 • Parazitul plus este eficient atât împotriva râiei cât și împotriva viermilorsubstanță activă - pirantel pamoate, care este un fel de blocant muscular, a cărui acțiune vizează cât mai repede posibil să afecteze paralizarea musculaturii de helminți. Din cauza unei pyrantelului de aspirare lung în tractul digestiv, ingredientul activ pentru sejururi mai lungi în intestinul câinelui sau pisica, care are un efect de durată în lupta împotriva paraziților. Această componentă este excretată din corp împreună cu fecalele animalului de companie;
 • al doilea element activ - prazicuantel. Datorită acțiunii sale, crește permeabilitatea membranei, ceea ce contribuie la paralizia helminților. După pătrunderea în corpul animalelor de companie, această substanță este absorbită rapid în intestine și distribuită uniform în țesuturi. Componenta este excretată împreună cu urina animalului;
 • și ultima componentă activă este febantel, a căror acțiune vizează distrugerea țesuturilor parazitului, ceea ce duce la moartea ulterioară. Este bine absorbit în intestine, iar procesul de înlăturare a substanței din corpul animalului de companie are loc cu urină și fecale.

Dacă o pisică sau câine, indiferent de vârstă, va suferi un curs de terapie cu acest medicament, atunci după 2 săptămâni va fi capabil să complet scapa de parazitii obsesivi. Principalul lucru este să observați dozajul corect și să urmați toate recomandările medicului veterinar.

Forma de producție a preparatului "Prazitsid"

În prezent, medicamentul este prezentat în mai multe forme de bază:

 • o tabletă care trebuie luată o singură dată din calculul a 1 comprimat per 10 kg de greutate a câinelui sau 1 comprimat per 3 kg de pisică. Această formă de medicament este pentru animalele adulte. Sunt fabricate în blistere care conțin 6 comprimate de medicament. Fiecare ambalaj individual conține 1 blister;
 • Parazicidul are două forme de eliberare - suspensie și tabletesuspensie "Prazitsid" - are un gust plăcut dulce, care este foarte plăcut pentru animalele de companie. Ambalarea sticlelor poate conține 5 ml, 7 ml sau 10 ml de substanță. Kitul conține, de asemenea, un dozator special și autocolante;
 • Există, de asemenea, o formă specială de suspensie de medicamente "Plus" pentru pisoii sau puii mici - fiecare flacon conține 5 ml de medicament. Un dozator special sub formă de seringă și o instrucțiune cu inserții sunt livrate împreună cu sticla.

Astfel, producătorul oferă două serii de produse: suspensie și tablete pentru pisici și câini adulți și o suspensie pentru pui și pisici, precum și pentru animale de companie de dimensiuni mici.

Descrierea suspensiei "Prascicide"

Forma lichidă a medicamentului, spre deosebire de tablete, mult mai ușor de dat animal preferat. În plus, are o aromă foarte plăcută care atrage animale. Principalul avantaj al suspendării este că este perfect atât pentru pisici, cât și pentru câini, indiferent de vârstă, ten și vârsta lor.

Medicamentul lichid are o culoare gălbuie. Suspendarea, în timpul depozitării, poate deveni neuniformă și începe să se despartă. Pentru a obține o coerență consecventă, este suficient, cum ar trebui, să agitați medicamentul în flacon.

Indicații pentru utilizare

Suspensie și comprimate "Prazitsid" sunt un agent combinat care se luptă cu helminți de orice tip. Prin urmare, singura indicație este prevenirea și tratarea diferitelor tipuri de viermi.

În ceea ce privește măsurile preventive, medicamentul este recomandat să fie consumat ca de cel puțin patru ori pe an. În acest caz, în cazul în care animalul este hrănit în mod constant alimente crude - carne sau pește, precum și atunci când un animal de companie petrec adesea timpul pe stradă, ca un medicament preventiv ar trebui să fie consumate o dată la trei luni.

În cazul în care pisica sau cainele asteapta puii și prevenirea nevoilor, "prasicidele" trebuie să fie date doar pentru a treia săptămână după apariția puilor. Pentru prevenirea unei singure utilizări a medicamentului.

Contraindicații

Petul are o serie de contraindicații, în prezența cărora să dea drogul, chiar și ca măsură preventivă:

 • Nu este recomandat să luați Prasicid Plus în cazul în care o pisică sau un câine reproduc pui;
 • Nu dați medicamentul animalului dvs. de companie în timpul sarcinii și la 3 săptămâni după naștereNu dați animalului un remediu pentru primele trei săptămâni de la naștere;
 • medicamentul este contraindicat la animalele care prezintă anomalii fizice puternice. Adică, dacă sunt grav epuizate și slăbite fizic;
 • prezența patologiilor infecțioase la animalele de companie;
 • Nu luați medicamente pentru animalele de companie care se află în stadiul de recuperare;
 • contraindicația este vârsta animalului de companie de până la trei săptămâni.

Trebuie menționat faptul că "Prazitsid Plus" nu poate fi administrat concomitent cu medicamente care conțin substanțe cum ar fi piperazină sau colinesterazi. În caz contrar, o pisică sau un câine poate avea complicații sub forma unei reacții alergice.

Efecte secundare

Dacă doza de medicament nu a fost îndeplinită sau a fost luată de animale care au contraindicații la medicamente, apariția unor astfel de efecte secundare ca:

 • alergii;
 • pierderea poftei de mâncare la animalele de companie;
 • refuzul de a mânca;
 • greață sau vărsături;
 • pierderea vigorii, apatie;
 • diaree;
 • creșterea secreției de salivă.

Dacă proprietarul animalului de companie descoperă astfel de simptome, el trebuie să contacteze imediat medicul veterinar pentru a elimina efectele secundare și pentru a întreprinde măsuri terapeutice adecvate.

Cum să luați medicamentul: instrucțiuni și doze

Pisica sau câinele pot evita reacțiile adverse, administrați medicamentul conform instrucțiunilor.

 • Paraziticidul poate fi administrat unui animal de casă împreună cu alimenteTabletele "Prazitsid" se aplică o dată dimineața în timpul procesului de hrănire a unui animal de companie. Calculul este după cum urmează: 1 comprimat pentru 3 kg din greutatea pisicii și 1 comprimat pentru 10 kg din greutatea câinelui. În cazul în care scopul terapiei nu este tratamentul, ci prevenirea bolii, este necesar să se administreze 1 comprimat, ținând cont de greutatea animalului o dată pe trimestru.

Dacă animalul are o invazie severă, este necesară duplicarea unei singure doze imediat după 10 zile de la prima pilulă.

 • "Prazitsid Plus" sub formă de suspensie este destinat pisicilor și câinilor mici și adulți. Trebuie să utilizați medicamentul o singură dată pe curs dimineața în timp ce mâncați. Medicamentul se administrează cu ajutorul unui distribuitor special, care este atașat împreună cu flaconul medicamentos.

Când se utilizează suspensia necesar să se ia în considerare doza de 1 ml de suspensie se duce la kg greutate 1 și un animal de companie mic de 1 ml per kilogram de greutate de 3 - pentru un animal adult.

Dacă medicamentul este utilizat ca profilaxie, trebuie administrat o dată pe trimestru. Se recomandă, de asemenea, administrarea unui medicament unui animal înainte de viitoarea vaccinare - de asemenea o dată.

Dacă medicamentul este utilizat pentru tratarea helminților, atunci acesta trebuie administrat animalului de două ori pe zi o dată pe 1 ml pe 1 kg de greutate corporală. În acest caz, cursul tratamentului trebuie repetat după 10 zile.

În orice caz, „Prazitsid“ nu este recomandat pentru a da animalelor de companie, fără aprobarea prealabilă a medicului veterinar, deoarece are anumite contraindicații și poate provoca reacții adverse nedorite.

Pregătirea pentru administrarea medicamentului

"Prazitsid Plus" sub formă lichidă este bună, deoarece nu este absolut necesară o pregătire preliminară pentru a scăpa de helminți. Asta este, a face animalele de companie să moară de foame, a pus pe o dietă strictă sau blocaje neplăcute nu este absolut necesar.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți înainte de a lua suspensia - cu atenție să scuturați un flacon de medicament, apoi măsurați, cu ajutorul unei seringi dozate, doza necesară și introduceți remedia pe animal sub limbă.

Principalele avantaje ale Prazitsid Plus

Suspensia și comprimatele sunt un remediu combinat care este prescris animalelor de companie pentru tratamentul viermilor. Și acesta este primul medicament de uz intern, în formă lichidă, produs de companiile noastre farmacologice. Are multe puncte pozitive:

 • forma lichidă a medicamentului este mult mai convenabilă pentru animalele de companie decât o tabletă;
 • Suspensie Parasicidul Plus este mai convenabil de utilizat și plăcut la gustmedicamentul are un efect foarte ușor, spre deosebire de majoritatea altor analogi;
 • "Prazitsid" se referă la medicamente cu risc scăzut;
 • acțiunea componentelor active vizează distrugerea majorității tipurilor de viermi;
 • drogul este universal, deoarece luptă împotriva multor tipuri de paraziți;
 • suspensia este potrivită atât pentru pisici, cât și pentru câini, indiferent de rasa lor;
 • datorită prezenței unui dispozitiv de dozare, recepția acestuia este ușor de controlat;
 • și, important - suspensia are un miros și un gust foarte plăcut, ceea ce simplifică foarte mult utilizarea sa.

Remediul medicamentos pentru helminți "Prazitsid" este o metodă excelentă de combatere a paraziților. Suspendarea și comprimatele, datorită raportului excelent calitate / preț, au avut mult timp să se îndrăgostească de mulți proprietari de animale de companie cu patru picioare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Instrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câini
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizareLiarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Prasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com