amigdas.com

Cum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferite

Acasă British cat - dietaPisicul britanic nu este doar un animal frumos. Se distinge printr-un personaj recunoscător și, în același timp, jucăuș. Britanicul este dedicat stăpânului său. Acest animal de companie este destul de obraznic în dietă.

Achiziționarea pisoii este un pas responsabil. Toată lumea trebuie să înțeleagă că dobândește nu numai un mic prieten, ci și un set întreg de sarcini și instrucțiuni. Cea mai importantă sarcină în îngrijirea unui animal de companie este îngrijirea nutriției sale. Aveți grijă de nutriția pisicii necesare pentru a menține sănătatea și frumusețea.

Mâncarea oricărui organism viu este o serie întreagă de sarcini și condițiile. Care ar trebui să fie mâncarea de pisica britanică, ceea ce trebuie să acorde o atenție specială să ia în considerare în detaliu.

Ce să hrăniți britanicii, trebuie să cunoașteți fiecare proprietar al acestui animal de companie. Pentru pisoi și adulți, a fost dezvoltat un sistem alimentar special.

Regulile nutriției: recomandări de bază

Cum să hrănești pisicile britanicilorPisicile sunt în primul rând animale de ordinul prădătorilor. Acestea necesită consumul de carne și pește. Dar nu toate carnea și peștele sunt la fel de utile pentru britanici. De exemplu, carnea de porc ar trebui abandonată cu totul. Carnea folositoare este păsările de curte, iepurele, carnea de vită.

Pentru animalul primit numai substanțe utile și oligoelemente, dieta ar trebui să includă cereale și legume.

Hrișcă, fulgi de ovăz și orz în formă fiartă vor fi cereale utile. Făina de ovăz poate fi aburită cu apă clocotită sau lapte, dar da animalului numai într-o formă ușor caldă.

În dieta unei pisici britanice ar trebui să includă astfel de legume: castraveți, squash, morcovi, sfecla, varza. legume trebuie să cumpere de sezon, astfel încât acestea să aibă o cantitate minimă de nitrați. Rădăcinile pot fi supuse boabelor crude, fierte, fierte.

Pentru a întări imunitatea și a menține o microfloră sănătoasă în corpul unei pisici britanice ar trebui să fie inclusă în dieta cu conținut scăzut de grăsimi produse lactate fermentate, de exemplu, chefirul și laptele de copt fermentat. În astfel de produse, puteți adăuga tărâțe, care conține vitamina B utilă.

Înainte de a vă alimenta o pisică britanică, trebuie să vă amintiți câteva reguli importante:

 1. Alimentele trebuie să fie fără sare și fără zahăr.
 2. Carnea ar trebui să fie scăzut de grăsime, carnea de porc este mai bine să se excludă din dieta.
 3. Carnea și legumele pot fi crude și fierte.
 4. Nu dă pisica hrană prăjită.
 5. Mâncarea trebuie să fie la temperatura camerei sau ușor caldă.
 6. Trebuie să fie în apă curată apă potabilă.

Mâncare naturală

Alimentele naturale reprezintă o garanție a sănătății și bunăstării animalului dvs. de companie.

Din păcate, nu toți proprietarii de pisici britanice își pot permite astfel de hrană. Procesul de pregătire a vesela de la meniul din dreapta ia mult timp. Dacă aveți timp liber, atunci puteți oferi alimente naturale animalelor de companie sau animalelor de companie. Pentru meniu puteți folosi feluri de mâncare din carne, pește, cereale, legume și produse lactate fermentate.

Alimente pentru pisoi din rasa britanicaMulti medici veterinari se cer adesea despre pericolele si beneficiile carnii crude si fierte. După gătit În carne nu există atât de multe substanțe utile, dar agenții patogeni ai diferitelor boli sunt uciși.

Dacă doriți să hrăniți carnea brută sau peștele britanic, trebuie să încălziți produsele:

 • Carnea sau peștele trebuie înghețate în congelator în prealabil;
 • după congelare, produsele trebuie umplute cu apă fiartă.

Folosind acest tratament, veți economisi proprietățile utile ale produselor și le veți face în siguranță.

Din pește este mai bine să alegeți soiuri cu conținut scăzut de grăsimi de pește de mare sau ocean. Poate fi pollock, merluciu, lemonella, navaga. Râul de pește este interzis! Pește fierbe și scoate din ea toate oasele. Într-o dietă naturală, trebuie să respectați câteva reguli importante:

 • produsele trebuie să fie proaspete;
 • zahăr interzis, sare și alte condimente;
 • Toate dulciurile și produsele din făină sunt interzise;
 • alcoolul, cafeaua și ceaiul sunt interzise;
 • fructe cu coajă lemnoasă interzise, ​​cartofi și roșii;
 • este interzis untului.

Meniuri pregătite: alimente uscate și umede

Nu toți proprietarii unei pisici britanice își pot permite să hrănească un animal de companie cu alimente naturale. Acest proces ia o sumă mare timp. Piața modernă de hrană pentru animale este pur și simplu plină de diverse oferte. Ce să hrănești un pisoi britanic? Cum sa alegi mancarea potrivita?

Producătorii de furaje moderne pentru pisicile britanice introduc toate informațiile necesare pe ambalaj. Toate astea trebuie să știți, aceasta este vârsta pisicii, masa corpului ei. Restul este o chestiune de gust. Nu cumpărați imediat un ambalaj mare. Luați cel mai mic pachet, lăsați animalul dvs. să încerce și vedeți cât de mult îi plăcea mâncarea.

Dacă hrăniți britanicii cu alimente uscate, asigurați-vă că verificați disponibilitatea apei potabile în vas. Este recomandabil să alegeți un castron de sticlă sau email, este necesar să filtrați apa, nu este necesar să se fiarbă.

Dieta corectă a unei pisici și a unui pisoi din rasa britanicăTrebuie să oferiți mâncare în parte. Rata zilnică ar trebui împărțită în 4 recepții. Se toarnă o parte în vasul de care aveți nevoie la intervale regulate de timp.

Dacă pisoiul nu a mâncat toată hrana, atunci este necesar să aruncați restul de mâncare și să turnați o porție nouă. Amintiți-vă că alimentele ar trebui să fie întotdeauna proaspete.

Multe pisoi nu le place hrana uscata, dar prefera pe cele umede. Astfel de alimente sunt de obicei vândute în pachete mici, care sunt concepute pentru 1-2 mese.

Pentru a se asigura că vasul animalului este întotdeauna curat, acesta trebuie spălat periodic și tratat cu o rugină de permanganat de potasiu o dată pe zi. Vasul trebuie spălat bine din alimente, puneți câteva minute într-o soluție ușor roz de permanganat de potasiu, apoi clătiți cu apă curată. După ce vasul sa uscat, pot fi turnate alimente proaspete în el.

Cum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferite

Dieta pentru pisoi în prima lună de viață

La un pisic mic, precum și la copil, sistemul digestiv este încă foarte slab dezvoltat. Prin urmare, este foarte important să știți cum să alimentați corespunzător un astfel de copil.

Dieta unui mic britanic ar trebui să fie formată din cinci mese. În această perioadă a vieții unui animal de companie, cea mai bună opțiune de a mânca este mâncarea naturală. Este necesar să se pregătească plămânii supe pe supa de legume sau de pui. Carnea și cerealele trebuie măcinate. Și, de asemenea, în supa se pot adăuga legume fierte, pre-făcându-le piure. Puteți adăuga carne de vită, dar nu mai mult de 50 de grame pe zi.

Laptele pentru a da pisoi nu este necesar, daca inca primeste lapte de la mama.

Dieta pentru pisoi de la 1 lună la 6 luni

Ce să hrănești pisicul britanic? În general, un britanic în vârstă de două luni are aceeași dietă practică ca un britanic la vârsta de 1 lună. treptat dieta poate fi extinsă, adăugând terci și legume. Alimentele ar trebui să fie calde, ușor încălzite.

De la două luni, reduceți numărul de mese la 4 ori pe zi.

Când pisoiul are o vârstă de trei luni, puteți da carne tocată mărunt. Carnea de vită poate fi administrată până la 70 de grame pe zi.

O bună sursă de nutrienți pentru pisoiul britanic este ficatul de vită. Trebuie să fie fiert, răcit și tăiat. Acest vas poate fi administrat împreună cu piureul de legume o dată pe săptămână. Și, de asemenea în dieta animalelor de companie începe să introducă organe de pui. Acestea pot fi administrate de zece ori pe lună. Porțiunea zilnică a unui astfel de produs alimentar nu trebuie să fie mai mare de 100 de grame.

Dieta de la 6 luni la 1 an

Cât de des ar trebui să hrăniți pisoii din rasa britanicăLa vârsta de jumătate de an pisica trece la trei mese pe zi.

Unu sau de câteva ori pe lună puteți da lapte cu conținut scăzut de grăsimi, dar, în general, consumul acestuia ar trebui redus. Dieta ar trebui să includă și mai multe produse din lapte acru.

La această vârstă, mulți proprietari de animale de companie încep să se obișnuiască la uscat sau umed hrana industriala. O condiție importantă pentru o astfel de nutriție - o tranziție treptată și disponibilitatea constantă de apă potabilă curată în animal.

În a șasea lună de viață, medicii veterinari recomandă treptat să obișnuiască o pisică cu o plantă specială. Puteți să-l cumpărați la un magazin veterinar sau la un magazin zoologic.

Ratio pentru o pisica adulta

Pisica adultilor este, de asemenea, foarte moody in nutritie. Un rol important în echilibrul și beneficiile sale îl joacă carnea și peștele. Laptele la această vârstă nu mai este necesar, poate fi exclus în totalitate. Pisica este tradusa in doua mese pe zi.

Pentru frumusețea blănii animalului, se adaugă drojdie de bere specială. Pentru a normaliza sistemul digestiv, Britul continuă să primească produse lactate. Dieta este obligatorie trebuie să includă și ulei vegetal. Trebuie să se administreze în fiecare zi pentru 10 grame în alimente. Amintiți-vă că smântână și orice ulei de origine animală este interzisă pentru hrănirea unei pisici britanice.

O atenție deosebită trebuie acordată animalelor castrate. O astfel de pisică necesită o dietă echilibrată, cu un conținut redus de oligoelemente, cum ar fi fosforul, calciul și magneziul. Ele promovează formarea de pietre în sistemul genito-urinar al unui animal de companie.

Adulți pisici în timpul iernii ar trebui să mănânce de două ori pe zi, în vara o dată. Pregătește o schemă de consum de hrană pentru animale, alimentele trebuie consumate zilnic în același timp.

Hrănirea pisicilor este o dietă bine gândităPisica britanică de scurtă pisică este o rasă de animale domestice care necesită o anumită îngrijire și nutriție. De asta cum vei hrăni pisica, ce fel de dietă alegeți, va depinde nu numai de starea de sănătate a animalului, ci de starea de spirit și de aspectul acestuia.

De obicei, crescătorii oferă recomandări detaliate privind nutriția animalelor de companie, însă nu vor fi superfluă explora toate subtilitățile acest proces. Alimentația incorectă, dezechilibrul în dieta unei pisici poate duce la consecințe triste. Reportați cu atenție și în mod responsabil chestiunea alegerii alimentelor pentru o pisică britanică, având în vedere sexul, vârsta și greutatea corporală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Când pisoii încep să se mănânceCând pisoii încep să se mănânce
Cum să înțărcați pisicul să muște și să zgârieCum să înțărcați pisicul să muște și să zgârie
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
Câți dinți are o pisică adultă: ce trebuie să știți despre ei?Câți dinți are o pisică adultă: ce trebuie să știți despre ei?
Cum se determină vârsta unui pisic la domiciliuCum se determină vârsta unui pisic la domiciliu
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Diareea la pisic: recomandări pentru îngrijire și tratamentDiareea la pisic: recomandări pentru îngrijire și tratament
Hrăniți un pui micHrăniți un pui mic
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continutPisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut
» » Cum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferite
© 2021 amigdas.com