amigdas.com

Ce animale trăiesc în America de Nord?

Ce animale trăiesc în America de NordTeritoriul continentului este situat în aproape toate zonele climatice, astfel încât animalele din America de Nord sunt foarte diverse. Unele dintre ele sunt atât de rare încât este posibil să nu știți despre existența lor. Raritatea lor este uneori cauzată de vânătoarea de braconieri. Prin urmare, unele animale din America de Nord sunt deja enumerate în Cartea Roșie.

Habitatul animalelor din America de Nord

  • Fauna AmericiiÎn tundra puteți găsi un urs polar, un ren, un lup și un iepure.
  • În taiga, lumea animală este mai interesantă. Aici trăiește lăcustă americană, marten, nurcă, skunk, vidră. Aici puteți găsi, de asemenea, urs brun și negru, lup, râs și wolverine. Printre rozătoare există un muskrat de șobolan și un castor canadian.
  • În pădurile albi și mixte trăiesc marmoturi, păianjeni, hamsteri. De asemenea, puteți găsi opossums aici.
  • În sud-estul Americii de Nord, trăiesc aligatori și țestoase aligatoare. Printre amfibienii de aici puteți găsi un taur de taur.
  • Campiile nesfârșite ale continentului sunt locuite de bizon și corn alb de antilopă. În Cordilleras există capre de stepă și oi, și puteți întâlni, de asemenea, un urs grizzly.

Unele animale din America de Nord sunt pe punctul de a dispărea. Pentru aceasta au fost create aici parcuri și rezervații naționale.

Fauna din America de Nord

Mamiferele din America de Nord

Animalele care trăiesc în America de NordMink american. Este un prădător din familia de cununi. Lungimea unui astfel de animal nu este de obicei mai mare de 50 cm. Nurca se hrănește cu rozătoare, insecte, amfibieni și pești. Nurca americană înoată și se scufundă foarte bine. Nu are locuință permanentă. De obicei, ea caută găuri gata făcute și trăiește în ele. Numărul de astfel de găuri poate ajunge la 8. De obicei se stabilește de-a lungul lacurilor și râurilor. Vrăjmașii nurcii americane sunt râșii, vulpi, urși, câini sălbatici și vidri. Nurca are o populație stabilă datorită gamei sale enorme de habitate. Dar în unele zone este distrusă din cauza raidurilor la fermele de păsări.

urs negru american. Un alt nume este ursul negru american. Acestea sunt cele mai frecvente pe continentul american. Cei mai mulți urși negri trăiesc în Canada. În SUA, ei trăiesc în nord și în Alaska. Dieta de baribal este de 85% din alimentele vegetale. Mănâncă fructe, fructe de pădure și carouri. De asemenea, consumă pește, miere și insecte. Inamicul pentru urșii negri este un urs grizzly. În ciuda faptului că vânează, această specie este comună, iar populația crește.

Ursul urs. Cel mai mare pradator al tundrei nord-americane este ursul polar. Ei trăiesc în zăpadă și gheață din Oceanul Arctic. Ursul alb este considerat cea mai apropiată dintre urșii bruni. Acest prădător mănâncă moluște, pești, foci și iepuri de mare. Fiara consumă de obicei doar untură și pielea victimei. Ursii polari au un potențial foarte mic de reproducere. Femela poate aduce descendenți o dată la trei ani. În același timp, s-au născut 1-3 pui. Până în prezent, ursul polar este menționat în Cartea Roșie. Aceasta a fost facilitată de braconieri și de poluarea habitatului animalelor ca rezultat al pompării petrolului.

Ursul urs. Acest prădător este unul dintre cei mai mari reprezentanți ai prădătorilor terestre din America de Nord. Ursul urs este unul dintre cele mai periculoase animale din lume. Locuiește în păduri dense și ierni adânc în ele. La prima vedere, ursul este destul de ciudat, dar de fapt este foarte inteligent, poate să sară înalt, să înoate și să alerge rapid și să urce și copaci. Un urs brun poate găsi mâncare în orice moment al anului. Se mănâncă fructe, legume, boabe, fasole, ciuperci, păsări, rozătoare, insecte. De asemenea, el place foarte mult de pește.

În toamnă, animalul câștigă greutate și aranjează un bârlog. În timpul iernii, se încadrează într-o hibernare. Dar în cazul unei alimentații necorespunzătoare vara, ursul poate căuta mâncare în timpul iernii. În această perioadă, el este foarte periculos, poate ataca erbivorii și chiar persoana. De secole, oamenii vânează un urs brun. Carnea lui este foarte gustoasă, iar grăsimea este bogată în vitamine. Pielea unui prădător este foarte apreciată. Dar ursul însuși nu atacă oamenii, dimpotrivă, încearcă să stea departe de așezările oamenilor.

Locuirea animalelor sălbaticeLupul. Lupii trăiesc în ambalaje, de ce ocupă un teritoriu. Predatorii iubesc locuri deschise, iar pădurile sunt evitate. Lupii se hrănesc în principal cu artiodactiluri domestice și sălbatice. Prin urmare, habitatele lor sunt de obicei aproape de ferme. Rudele lor avertizează cu privire la pericolul cu sunete diferite și, în special, urlă.

Predatorii pot călători până la 1000 km, urmărind pradă. Ele sunt perfect orientate spre teren. Inamicul principal al lupului este un om. În unele țări lupul este protejat. În Ucraina, Rusia și Belarus, lupul este considerat un inamic și vânătoarea este deschisă în orice moment al anului. În Europa, dimpotrivă, lupul este înscris în Cartea Roșie Internațională și este protejat.

Gornostay. Gornostai aparține familiei de cununi. Habitatul animalului este situat în tundră, stepă de pădure și taiga. De obicei, animalul nu-i place să urce în groapa pădurii, preferă să locuiască în apropiere cu un iaz. Iubește singurătatea, așa că evită spațiile deschise. Se hrănește cu rozătoarele de ermine, cu bomboane, cu hamsteri, precum și cu păsările și ouăle, insectele și șopârlele. Gornostai este pe cale de dispariție. Este listată în Cartea Roșie Internațională.

Grizzly Bear. Acest animal este unul dintre cele mai agresive din lume. Dacă se ridică la picioarele din spate, atunci creșterea va ajunge la 3 metri. Ursul se hrănește cu plante, pești și animale mici. În timpul iernii, prădătorul hibernează timp de șase luni fără hrană și apă. Deși prădătorii nu mănâncă oameni, ar trebui să fie temători. Grizzly are o viziune slabă, așa că te poate deruta cu orice altă pradă. În ultimele decenii, urșii urși au fost mici, așa că s-au stabilit parcurile și rezervațiile naționale. În unele locuri, ele sunt atât de crescute încât încep să permită vânătoarea sezonieră. Pentru astăzi, ursul griș este listat în Cartea Roșie.

Raccoon. Acest animal de pradă aparține familiei ratonilor. Acest nume a fost dat animalului din cauza obiceiului său de a-și spăla mâncarea înainte de a mânca. Raton trăiește în păduri mixte lângă corpurile de apă. Se hrănește cu rozătoare, insecte, ouă de pasăre, pește și alimente vegetale. Animalul duc, de preferință, la viața de noapte, iar în timpul zilei doarme. Pielea de raton este foarte apreciată. Mulți agricultori îi externează, de asemenea, nu numai pentru daunele aduse agriculturii, ci și pentru că ratonii sunt un purtător viu al infecțiilor. Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, numărul de ratonii nu provoacă teamă.

Canadian Lynx. Acest prădător are o auz și o vedere excelente. Locuieste in Alaska, Canada si statele din Washington, Montana si Colorado. Ratia obișnuită pentru râsul canadian este iepurele-iepure. Dușmanii pentru râs sunt ursul brun, lupul, bufnita și coioota. Din vreme rea, prădătorul se ascunde în peșteri și copaci. Râsul canadian este amenințat cu dispariția datorată braconajului frecvent și distrugerii habitatelor.

Cougar. Se referă la familia de pisici. Un animal vânează de obicei noaptea. În dieta, el are absolut orice animale, inclusiv animale domestice. Aceste animale au fost exterminate de mult timp, dar acum vânătoarea de pumă este strict interzisă.

wolverine. Wolverine este considerat cel mai mare reprezentant al nevăstuicilor. Se pare ca un urs mic. Wolverine este cunoscut pentru apetitul său neobosit. Aceasta este o fiară foarte periculoasă. De obicei, animalul mănâncă carie, dar, uneori, atacă alte animale. Se mișcă perfect pe pământ, copaci și înoată bine.

sconcs. Un animal mic este renumit pentru efectul său de protecție. De îndată ce animalul simte pericolul, eliberează două fluxuri de miros teribil de nesuportat. Această apărare poate orbi temporar și inamicul. Mănâncă o grămadă de mâncare variată. Dieta lor constă din plante, insecte, păsări, rozătoare mici și pești mici.

Lansarea cu părul roșu. Animalul este un prădător formidabil, stratul căruia este acoperit cu pete. Habitatul este în pădure și în munți. Lynx este considerat un excelent vânător. Are o vedere foarte bine dezvoltată, audiere, este flexibilă și plastică.

Reptilele Americii de Nord

  • Lista animalelor care trăiesc în America de Nordșarpe-cu-clopoței. Acesta este un fel de vipă otrăvitoare. El mănâncă șoareci și hamsteri. Șarpele îi înghite prada. Dacă vi se pare că a murit rattlesnake, feriți-vă - a pregătit-o pentru atac.
  • Americanul Alligator. Aceste reptile sunt larg răspândite în sud-estul Statelor Unite. Aligatorii pot ajunge la o lungime mai mare de 4 metri. Dar, practic, nu au dimensiuni mari. Unii oameni preferă să hrănească animale, ceea ce poate duce la moarte.
  • Zhilate. Această reptilă este destul de mare și singura șopârlă otrăvitoare din lume. Acest prădător trăiește în deșert, iar când prăznuiește prada eliberează otravă. Din fericire, pentru o persoană, el nu este periculos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum trăiesc și trăiesc lemneleCum trăiesc și trăiesc lemnele
Fox arctic albastru și alb: unde trăiesc?Fox arctic albastru și alb: unde trăiesc?
Lama animală: o descriere a locului în care trăiește, istorieLama animală: o descriere a locului în care trăiește, istorie
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Plante și animale care sunt bogate în natura rece a tundreiPlante și animale care sunt bogate în natura rece a tundrei
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Cel mai mare știuc din lume: mituri și fapte despre pești uriașiCel mai mare știuc din lume: mituri și fapte despre pești uriași
Ce animale trăiesc în taigaCe animale trăiesc în taiga
Rase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografiiRase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografii
Care sunt tipurile de urși și modul lor de viațăCare sunt tipurile de urși și modul lor de viață
» » Ce animale trăiesc în America de Nord?
© 2021 amigdas.com